Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS.pl [Dedyk] [Medium]

�Gruby

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer Grubego hahaha nie dzieki , juz raz pokazal na co go stac i jego ekipe . Gruby w szkole serwer OFF gruby w domu serer ON .

Tydzien i po serwerze pozdro

Opublikowano

Zostałeś połączony z serwerem :) od 13min :) Oczywiście client zaktualizowany.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Powiedzcie jak ogarnięte jest to co na prezce?

Dungi działają? Mapy się nie bugują, są ataki, które serwer odczuwa ?

GA ogarnięty ? Tylko niech odpowiedzą gracze, a nie ktoś z administracji.

Opublikowano

Super serwer! Gram tutaj i jest mega! Ale zrobiłem sobie ninje, a surą nie gram. Jak ktoś chce SURĘ WP 130lvl EQ ZAJEBISTE TO PISAC PW (MAM ALLEGRO) - TANIOOOOOO

Opublikowano

Cięzko sie sie czekoś kolwiek dorobić jak nie pakuje sie w IS, nabilem 125lvl , i nie dropnałem ani jednego ulepszacza potrzebnego do zrobienie chociazby broni z bojowego na trytona, badz stalki na szmaragd, ceny tych ulepów są takie ze sie idzie porzygać , Na mapce od 100lvl , bossy sa na 200lvl , bardzo logiczne , boss nie do ubicie dla 2 osob .

moge sprzedac tam konto 125 wp . truta dosyc ogarnieta , szmaragd (musialem kupić) .

serwa nie polecam .

Opublikowano

Cięzko sie sie czekoś kolwiek dorobić jak nie pakuje sie w IS, nabilem 125lvl , i nie dropnałem ani jednego ulepszacza potrzebnego do zrobienie chociazby broni z bojowego na trytona, badz stalki na szmaragd, ceny tych ulepów są takie ze sie idzie porzygać , Na mapce od 100lvl , bossy sa na 200lvl , bardzo logiczne , boss nie do ubicie dla 2 osob .

moge sprzedac tam konto 125 wp . truta dosyc ogarnieta , szmaragd (musialem kupić) .

serwa nie polecam .

Wystarczy wbić większy lvl. Na większym lvl leci więcej ulepszaczy z metków bossów np. na mapie od 160 z bossa leci po 20 ulepszaczy.

Opublikowano

Serwer polecam z calego serca, mila atmosfera nie z kazdym da sie pogadac, ulepki to nie problem wystarczy troche checi i czasu i mamy pelno ulepszaczy.

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale kiedy próbuję się zalogować mam cały czas "Zostaniesz połączony z serwerem"

x.jpg
Opublikowano

Server chwilowo off , widze ze administracja proboje cos zmienic i dodac .

Polecam

Owszem administracja ciągle coś kmini tylko wszystko nie nabiera takiego rozmachu i idzie mozolnie do przodu

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Już od 2 dni na serwie nie mam żadnej misji od biologa. Na 80+ wzialem zeby majac je w eq nie mogłem ich oddawać to relogłem i nie mam żadnej misji.

Pisalem o tym na wolaj 2 dni teraz napisalem też posta na waszym forum.

Prosze o pomoc nick Xeessiv

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Już od 2 dni na serwie nie mam żadnej misji od biologa. Na 80+ wzialem zeby majac je w eq nie mogłem ich oddawać to relogłem i nie mam żadnej misji.

Pisalem o tym na wolaj 2 dni teraz napisalem też posta na waszym forum.

Prosze o pomoc nick Xeessiv

otwórz okno biologa i oddaj misje sobie tylko kup pamiątki czy co tam masz nastepne

Opublikowano

serwa nie polecam .

Nie zniechęcaj ludzi przez swoje kalectwo. Bossa 200 lvl ubiłem bezproblemowo średnim fmsem, bez biologa, bez buffa. Jeśli ty w dwie osoby nie ubijasz to nie wina serwa. Dodatkowo u handlary bodajże masz marmy za śmieszną cenę. Do 122 lvla mam jakieś 40 różnych ulepek. Trzeba chcieć.

Serwer polecam, jeden z najlepszych easy/medium na jakim grałem.

Opublikowano

POWIEDZCIE MI SKAD WY MACIE NIBY TE ULEPY , NA MAPIE OD 100lvla expilem z 3h wczoraj z rekawicą i nic ani jednego ulepa , a bylem na koncu mapy na tym wywalonym spocie .

Co do tego bossa , mam trute 49sr ,12 siła . kd +5 , eq full perfect . WP i jakos temu bossowi zleci hp troche i odrazu sie leczy. ty go chyba biles na Wh zes dal rade .

Na serwie powinno byc tak zeby kazdy mogl sobie dropnac ulepa na okreslony lvl , np jezeli z bojowego robi sie trynona na 89 lvl , to od 85lv powinny dropac ulepy na zrobienie go . A tu chuj do 125 jedyne ulepy jakie mam to te z ksiegi gracza . nic pozatym i wez potem lataj na 125 lvl z bojowym , i szmaragdem na 89lvl . . No bardzo genialny sposob, aby ulepy kupowac w IS , i zeby znowu dzieci typu "za hajs matki banuj" mialy juz wyjebane eq a taki sredni ziomek . musi biegac z zanizonym eq.

SERWA WCIAZ NIE POLECAM !

Opublikowano

POWIEDZCIE MI SKAD WY MACIE NIBY TE ULEPY , NA MAPIE OD 100lvla expilem z 3h wczoraj z rekawicą i nic ani jednego ulepa , a bylem na koncu mapy na tym wywalonym spocie .

Co do tego bossa , mam trute 49sr ,12 siła . kd +5 , eq full perfect . WP i jakos temu bossowi zleci hp troche i odrazu sie leczy. ty go chyba biles na Wh zes dal rade .

Na serwie powinno byc tak zeby kazdy mogl sobie dropnac ulepa na okreslony lvl , np jezeli z bojowego robi sie trynona na 89 lvl , to od 85lv powinny dropac ulepy na zrobienie go . A tu chuj do 125 jedyne ulepy jakie mam to te z ksiegi gracza . nic pozatym i wez potem lataj na 125 lvl z bojowym , i szmaragdem na 89lvl . . No bardzo genialny sposob, aby ulepy kupowac w IS , i zeby znowu dzieci typu "za hajs matki banuj" mialy juz wyjebane eq a taki sredni ziomek . musi biegac z zanizonym eq.

SERWA WCIAZ NIE POLECAM !

Serwer extra klasa !!!!!! Lv leci nieźle, jest ekstra dopasowany, z PD spokojnie mozna bić i piąć sie do przodu.

Jezeli chodzi o ulepki to wszystkie bosy i metki 100+ bijcie dropi tego baaardzo duzo.

Administracja ekstra klasa, pomocna, ciagle obecna na TS, rozwiewa każdą wątpliwość.

GORĄCO POLECAM, WBIJAJCIE NA TS W RAZIE PYTAŃ, A ADMINISTRACJA NA PEWNO WAM POMOZE ! ! !

414636.gif

Opublikowano

Sprzedam tanio 200 lvl z full eq .

Serwer nie polecam trudny drop ulepek itd.

aha nie polecasz serwera bo trudny drop ale wbiłeś 200lvl oraz masz full eq w ciągu 6 dni . to na prawde trudny .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...