Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS.pl [Dedyk] [Medium]

�Gruby

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam perma na ts bo napisałem do gościa "kibol", z tego co mi powiedzieli to jesteś Ty napisałem mu żeby "spierdalał"

Wkurwiłem się bo mam perma, nawet sm nie oddaliście.

dostałeś już UB . Zapraszam na kanał : Pomoc z Metin2 .

Opublikowano

Narzekacie na administracje ale my dla Was to robimy a nie dla siebie . Wszystko powoli ogarniemy dziś dopiero się przenieśliśmy na maszyne z Hosteamu i możemy normalnie pracować bo na starej nawet lekki ddos utrudniał Nam pracę . u Nas na tsie w 5-10 minut uzyskasz pomoc od kogoś nie wiem czy na innych serwerach tak jest . Zresztą ludzie którzy siedzą na ts wiedzą jak jest.

Strach wchodzić na waszego TS, ponieważ za pytania potrafią polecieć bany.

Nadmienię jeszcze parę słów o team.

Mam wrażenie, że administracja jest niedojrzała, dlaczego tak sądzę. Jak wszyscy wiemy, multitabs i bardas byli w team astorii, po czym się pokłócili i multi odszedł z team. W czasie, kiedy był zwykłym graczem, to zdążył narobić syfu dla Bardasa, snuł chore opowieści..itd.. jego dwulicowość osiągnęła szczyt itd.. po czym się pogodzili i wrócił do team. Wczoraj wielu graczy mogło zauważyć, że forum było off, ponieważ Bardas miał swój humor i wyłączył z dopiskiem, że nie chce współpracować z cavis, dlaczego tak źle się dzieje w tym team?? Rozumiem każdy z nich ma prawo mieć złe dni, ale nie do przesady, z takim ich postępowaniem, to serwer daleko nie doleci i upadnie z wielkim hukiem, z jakim wystartował.

37143810364250485063.png

Opublikowano

Mam wrażenie, że administracja jest niedojrzała, dlaczego tak sądzę. Jak wszyscy wiemy, multitabs i bardas byli w team astorii, po czym się pokłócili i multi odszedł z team. W czasie, kiedy był zwykłym graczem, to zdążył narobić syfu dla Bardasa, snuł chore opowieści..itd.. jego dwulicowość osiągnęła szczyt itd.. po czym się pogodzili i wrócił do team. Wczoraj wielu graczy mogło zauważyć, że forum było off, ponieważ Bardas miał swój humor i wyłączył z dopiskiem, że nie chce współpracować z cavis, dlaczego tak źle się dzieje w tym team?? Rozumiem każdy z nich ma prawo mieć złe dni, ale nie do przesady, z takim ich postępowaniem, to serwer daleko nie doleci i upadnie z wielkim hukiem, z jakim wystartował.

z Bardasem wyszła taka sytuacja że go nie było tydzien ponieważ pojechał na obóz i jak wrócił do Nas to nie zrozumieliśmy się za bardzo i wyszło jak wyszło ale mogę Cię zapewnić że teraz jest wszystko w jak najlepszym porządku .

Opublikowano

Strach juz was oblecial ze wiekszosc ludzi odejdzie ?

Czlowieku piszesz ze 3 itemy sa niedostepone w grze..

Mozna kupic 6/7 i mieszac a jakie wgl moga bony wejsc ? ;>

Dlaczego dodales tylko moje zle zachowanie na gg ? ;d

Koledze jakos nie zwrociliscie tego co stracil w sm tylko olaliscie go.

I co dzien bedzie taki update ze poprawiacie expa a jest chuyowo

Wczoraj ktos cos pomieszal i jednym lecialo 20% za spot np mi na 145lv, a jednym 1% na 145,

Wiem bo z kolega zastanawialismy sie, kto wgl w tej administracji,

Pytacie sie o zdanie graczy i robicie jak chcecie.

Multum ulepszaczy po 3x 50 i ku rwa jak to zdobyc jak na kazdym chanellu na 130 mapce sa po 2 metki, a ludzie ubijaja ich nawet o 2 w nocy.

To jak je zdobyc pytam sie ?

Opublikowano

ok widzę że wiesz więcej niż ja ^^ normalnie oczy Proroka się znalazły :P

Opublikowano

ok widzę że wiesz więcej niż ja ^^ normalnie oczy Proroka się znalazły :P

No multitabs szkoda nie chciales pogadac ze mna na ts, to chyba wstydziles sie swojego glosiku ;d

Wyzywales :D Ahh kompleksy masz, pisales ze w dupie masz juz server wiec po co odpisujesz na forum.?

Duzo piszesz malo robisz ;d

NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM. NIE POLECAM.

Opublikowano

No multitabs szkoda nie chciales pogadac ze mna na ts, to chyba wstydziles sie swojego glosiku ;d

Wyzywales :D Ahh kompleksy masz, pisales ze w dupie masz juz server wiec po co odpisujesz na forum.?

Duzo piszesz malo robisz ;d

po 14 będę w domu to chętnie z tobą porozmawiam na ts3 gdyż nie mam nic do ukrycia :)

Opublikowano

Mam pytanie.

Duzy % na drop truty z zinów? Gdzie jeszcze ja mozna dropnąć. Na 90 lv dropne ?

Trudno o eqju na wyzszy lvl? ( epiki i tp)

d2dp.png

Opublikowano

Mam pytanie.

a praktyce co 20-30 min ŚREDNIO ale może być szybciej albo wolniej :) zależy od szczęscia . Tak dropniesz na 90 .

Opublikowano

Mam pytanie.

% z zinow jest maly dokladnie jaki to nie wiem , oprocz zinow to ripper (chyba logiczne :) ). A co do ulepszaczy no pomeczyc troche sie trzeba.
00381637475378013724.png
Opublikowano

% z zinow jest maly dokladnie jaki to nie wiem , oprocz zinow to ripper (chyba logiczne :) ). A co do ulepszaczy no pomeczyc troche sie trzeba.

+ bossy na mapach +100 :)

Opublikowano

Skąd pety?

Skąd bronie na 75 ?

Ile czasu ma serwer?

Już 200 levele w rankingu..?

Pety - Misja 75 lvl / IS

Bronie drop z zinów oraz mapy 100% / IS

5 dni

Tak to easy ale będzie aktualizacja lvlowa :)

Opublikowano

Szkoda, że serwer nie ma ładniejszych zbroi do wyboru + podstawowych fryzur za friko.

Bronie na 120 lvl zdecydowanie pasują na końcowe, bo widać, że są takie unikatowe i rzadko spotykane na privach.

Pograłam chwilę i muszę powiedzieć, że było tak nijako.

Ogromnym minusem jak dla mnie jest dropienie ulepek z metinów i bossów.

Teraz na privku jest blisko 500 osób i nawet jednego kamienia nie można ubić w spokoju, a co dopiero mówić gdyby grało 1k.

Wiem, że to nie jest serwer na 1 dzień, ale drop z mobów mógłby też być, tyle że znikomy. Lepsze to niż czatowanie na metina kilka godzin.

Dodam, że zrobiliście kiche zwiększając dmg mobów.

Inni sobie brali spoty na wysokopoziomowych mapkach w zwykłej stalce i wbijali lvle na luzie, a teraz zachciało się utrudniać grę?

Przecież to nie jest sprawiedliwe. Mogliście sprawdzić jak wygląda exp, a nie. Płakali na forum, że idzie za łatwo to utrudniliście i inni teraz mają o wiele gorzej niż ci z topki.

Tak samo te spekulacje na forum, ts, że na serwerze panuje kolesiostwo nie poprawia wam opinii.

58815786.jpg

Opublikowano

Witam Serdecznie .

Chciałbym oznajmić że dzisiaj tj. 28.08 o godzinie 18:00 na serwerze odbędzie się konkurs OX .

Pewnie większość z Was wie na czym ten konkurs polega lecz dla tych którzy nie wiedzą opiszę krótko zasady tego konkursu.

U Uriela który znajduje się w M1 będzie możliwość dołączenia do konkursu OX .

Po zatwierdzeniu chęci uczestnictwa w konkursie przeniesiemy się na arenę na której będą znajdować się pola "O"-PRAWDA oraz "X"-FAŁSZ . Na środku ekranu w ramce będą wyświetlać się pytania i udzielamy odpowiedzi zgodnie z powyższym wzorem "O" "X" .

Nagrody w konkursie będą rozdawane co 4 poprawnie udzielone odpowiedzi .

Odbędą się 2 rundy konkursu.

Opublikowano

TROSZKE PRAWDY O SERWERZE :)

Witam chciałbym wypowiedzieć sie na temat administracji na serwerze
Cavis. Niestety ale zachowanie jest zbyt załosne. Zaczeło sie od tego
jak chciałem poexpić na mapie od 100 lvl, wbiłem na big spota, expiła
tam ninja o nicku Szyszka (przydupasek administracji) z innego
królestwa, chciałem ''oczyścić'' sobie spota po czym zostałem kickniety,
zreszta zobaczycie na filmiku. Załączam filmik ( w 7:40 widać po
zalogowaniu jak ktoś siedzi na inv)

FILMIK: http://www.youtube.c...h?v=mbXwq_ASEwE

Załozyłem temat na forum serwera po 12 minutach został on zamkniety przez HA z tekstem : To zaczyna być żałosne.

Potem wszedłem na ts serwera i chciałem porozmawiać z HA nie wiem kto tu zachowuje sie jak dzieciak:

<12:44:42> "Zaxor": widze ze szybko mój temat zamknełeś :)

<12:45:01> "[Gruby] Gruby": Bo to żałosne :)

<12:45:04> Chat partner has closed the conversation

<12:47:18> "[Gruby] Gruby": Hahahahaha

<12:47:21> "[Gruby] Gruby": Aahahahahahhahahaha

<12:47:51> "Zaxor": a moze nie widać ze ktoś siedział na inv ?

<12:47:54> "Zaxor": ta ninja ?

<12:48:15> "[Gruby] Gruby": Nawet szkoda mi było transferu na ten film ;_;

<12:48:20> "Zaxor": aaa

<12:48:29> "Zaxor": jb co to rozmowy tez beda na mpc :0

<12:48:54> "[Gruby] Gruby": Hahahah

<12:49:09> "Zaxor": tylko teraz pewnie prezki nie dodacie

<12:49:09> "[Gruby] Gruby": Cała prawda o team Cavis? :(

<12:49:14> "[Gruby] Gruby": Tak tak :)

<12:49:19> "Zaxor": nie

<12:49:22> "[Gruby] Gruby": Twoje śmieszne posty znikną w fali zachwytu :>

<12:49:28> "Zaxor": hahahahahah

<12:49:34> "Zaxor": zebyś sie nie zdziwił

<12:49:54> "[Gruby] Gruby": :(((((((((((((((((((

<12:49:56> "[Gruby] Gruby": Smuteg

<12:49:56> "Zaxor": sam siebie pogrążasz

<12:50:00> "Zaxor": hahahahahha

<12:50:02> "[Gruby] Gruby": Oj straszne

<12:50:12> "[Gruby] Gruby": Chłopczyku ile Ty masz lat?

<12:50:17> "Zaxor": 18 a co ?

<12:50:31> "[Gruby] Gruby": 18 tylko rocznikiem

<12:50:52> "Zaxor": znalazł sie wielki pan

<12:50:54> "Zaxor": i wladca

<12:51:03> "Zaxor": kiedy bedzie prezka ?

<12:51:06> "Zaxor": a mpc ?

<12:51:14> "[Gruby] Gruby": Wolę określenie człowiek który do czegoś doszedł

<12:51:18> "[Gruby] Gruby": Ale tak też może być :)

<12:51:38> "[Gruby] Gruby": Żal dupsko ściska, że siedząc sobie zarabiam, a Ty prosisz o marne grosze?

<12:51:54> "Zaxor": mi to tam lata

<12:51:59> "Zaxor": ja tez zarabiam i co ?

<12:52:22> "Zaxor": cheaterow też nie sprawdzisz ?

<12:52:46> "[Gruby] Gruby": Nawet nie wiesz ilu zbanowałem

<12:52:52> "[Gruby] Gruby": To takie.... żałosne

<12:53:04> "Zaxor": to jest twoim obowiązkiem

<12:53:08> "Zaxor": chyba co nie ?

<12:56:19> You were banned for 5 days from the server by "kibol" (Obraza ADMINISTRACJI )

Nie wiem za co dostałem bana i gdzie tu obraza :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...