Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS.pl [Dedyk] [Medium]

�Gruby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da sie ubic. Skoro ja sobie radze z ubiciem tych bossow szamanka to inne klasy tym bardziej sobie poradza.

Omg, ale teraz po tym update... biłem bossa po 14k z konia i nie dało się o ubić. 1h temu ubijałem z pewnością szybciej niż Ty.

1377863814-U611928.png

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Omg, ale teraz po tym update... biłem bossa po 14k z konia i nie dało się o ubić. 1h temu ubijałem z pewnością szybciej niż Ty.

No tak, ja tez mowie po update. Marmurki poli wiesz do czego sluza? :) pozdrawiam

Unlucky :>

Opublikowano

No tak, ja tez mowie po update. Marmurki poli wiesz do czego sluza? :) pozdrawiam

Chyba admini już edytują te DMG i HP mobów/bossów także nie spamujmy już tu.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Chyba admini już edytują te DMG i HP mobów/bossów także nie spamujmy już tu.

Zmienili ale na większe, gruby tego nie ogarnie, będzie tak samo jak z każdym jego serwerem, max 2 tygodnie i padnie..

Opublikowano

Zmienili ale na większe, gruby tego nie ogarnie, będzie tak samo jak z każdym jego serwerem, max 2 tygodnie i padnie..

Daj mi jakiś inny mój serwer ;_;

DMG mobów poprawione.

Opublikowano

Daj mi jakiś inny mój serwer ;_;

DMG mobów poprawione.

Emperius i jeszcze jakiś co padł po 2 dniach przez ddos, nie pamiętam nazwy ale jak przypomne to dopisze.

Opublikowano

Nie rozumiem co wy tam robicie że teraz zachciało Wam się zmian i edytacji mobów/bossów. Ci co już mają 160+ i eq porobione nie martwią się tym, ale Ci co niewbili takiego lvl do dzisiaj to z dnia na dzień mają pod górke, bo ubijanie bossów już nie takie łatwe a exp na dużych spotach nie jednemu sprawiają trudności. Raczej powinno być tak jak expili Ci co już wyszli z tej mapy chodzi o 130 do 160. A nie co raz gorzej. Nie mówie, że dedam cały czas, ale wcześniej to bez problemowo było a teraz to już dużo trudniej.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Emperius i jeszcze jakiś co padł po 2 dniach przez ddos, nie pamiętam nazwy ale jak przypomne to dopisze.

to jakaś kpina i pomyłka :) to jest mój pierwszy serwer .

Opublikowano

Tylko mi ciagle pisze:Blad podczas logowania ? To juz nie pierwszy raz :D nie mozna sie zalogowac ;p

Opublikowano

to jakaś kpina i pomyłka :) to jest mój pierwszy serwer .

[HA]Gruby, członek administracji Emperius. ;] Grałem tam, widziałem Cię nie raz. :) Nie wymiguj się mistrzu, są świadkowie.

@Av

DmG mobów zostało zwiększone na wszystkich mapach? I po raz 3/4 pytam , czy dodaliście jakiś sposób zdobycia ulepek, prócz metki/bossy?

Opublikowano

[HA]Gruby, członek administracji Emperius. ;] Grałem tam, widziałem Cię nie raz. :) Nie wymiguj się mistrzu, są świadkowie.

@Av

DmG mobów zostało zwiększone na wszystkich mapach? I po raz 3/4 pytam , czy dodaliście jakiś sposób zdobycia ulepek, prócz metki/bossy?

a mało jest nicków Gruby ? to jest pomyłka jeżeli masz wątpliwości zapraszam na TS .

Po 22 bedzie zmniejszone DMG . A co do sposobów zdobycia ulepek to : drop metki, bossy, dungi, handel .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...