Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS.pl [Dedyk] [Medium]

�Gruby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bedziecie tak ciagle zmieniac tych technikow? najpierw wywalacie KeySo i dzwonicie na policje xD teraz wywalacie Grubego, a KeySo wraca.. co pozniej? :) Te zgloszenia ktore byly pisane z 3tygodnie temu (nie wiem, strzelam ze jakos mniej wiecej wtedy) to jeszcze sprawdzacie czy co? bo odpowiedzi ani widu, ani slychu.

KeySo sam wie jak było i jaka była sytuacja ;) A co do zgłoszeń Gruby je olał chyba - kto wbił na ts to Shaders oddawał te rzeczy a on zgłoszenia miał w dupie.

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

KeySo sam wie jak było i jaka była sytuacja ;) A co do zgłoszeń Gruby je olał chyba - kto wbił na ts to Shaders oddawał te rzeczy a on zgłoszenia miał w dupie.

Wbijalem na ts, probowalem zagadac do adminow (do shadersa tez) ale nawet nie łaska mnie przeniesc, ani zejsc na kanal :) Odnosilem wrazenie ze gruby jak i shaders sa siebie warci :) Jeden jak i drugi w ten sam sposob odnosili sie do graczy, coz, moze rodzinka jakas. Tak czy inaczej, powodzenia w prowadzeniu servera

Unlucky :>

Opublikowano

Pozdrawiam wszystkich.

Cała ekipa Cavis'a to ekipa Astorii, to po primo.

2. Na posadę technika wrócił KeySo, który sprzedał bazę danych serwerowi Experion, więc nie zdziwcie jak go za coś wyrzucą i znów Wasz ekwipunek poznika :)

3.

522f2b8d154e1.png

Tak wygląda skrypt liczący ilość użytkowników online.

Widzicie " *2.1" na końcach pierwszych linijek? Tak, licznik jest podkręcony o 2.1 :)

4. Nie radzę Wam wchodzić na ts i w jakikolwiek sposób go skrytykować - możecie bardzo szybko dostać ddosa :)

To na tyle, życzę miłej gry i pozdrawiam :)

Opublikowano

Gruby Ty tam byłeś na Administracji ze Znasz ? Ale dzięki za informację miałem tam zagrać Ale widzę ze to szajs , pic na wodę . Nie polecam grać takich ludzi powinni karać jak tą Administrację -.- .

Opublikowano

pisałeś to teraz ? :)

@AW na forum jest lista odbugowanych rzeczy :)

Gruby Ty tam byłeś na Administracji ze Znasz ? Ale dzięki za informację miałem tam zagrać Ale widzę ze to szajs , pic na wodę . Nie polecam grać takich ludzi powinni karać jak tą Administrację -.- .

z Astorii to tylko ja jestem ;) i każdy o tym wie bo nicku nie zmieniłem :O

Opublikowano

Ymm, byłem do dziś :)

z Astorii to tylko ja jestem ;) i każdy o tym wie bo nicku nie zmieniłem :O

Kłam dalej :D

Pavcio pozdrawia :)

Ps. dużo osób z Cavisa zna moje imię i potwierdzi, że jest to Paweł :)

Opublikowano

Ymm, byłem do dziś :)

Kłam dalej :D

Pavcio pozdrawia :)

Ps. dużo osób z Cavisa zna moje imię i potwierdzi, że jest to Paweł :)

no quetti mi napisał że miałeś serwer experion i go rozwaliłeś musiałem być szybszy od Ciebie więc soreczki ogóreczki ;) miłego lajfa - INFO - ON BĘDZIE MIAŁ SERWER INORIST z MALAKIANEM :)

Opublikowano

no quetti mi napisał że miałeś serwer experion i go rozwaliłeś musiałem być szybszy od Ciebie więc soreczki ogóreczki ;) miłego lajfa - INFO - ON BĘDZIE MIAŁ SERWER INORIST z MALAKIANEM :)

Przecież o experionie to każdy wie :D :D :D

Opublikowano

Dzięki zagram.

PS. Od kiedy Flourine liże dupe Shadersowi? Wiesz jak to mówią "Gdy flourine idzie spać serwer mu pada"

[√] 50 postów
[√] 100 postów
[√] 250 postów

[√] 500 postów

[x] 800 postów

Opublikowano

tak informacja od teamu

Na serwerze są aktualnie naprawiane wszystkie bugi, błędy, przerwa będzie trwała do godziny 18:00-20:00 dnia 10.09 tzn dziś.

Jeżeli faktycznie te bugi do tej godziny zostaną naprawione, to niestety, ale nowy technik jest lepszy od Ciebie gruby. Tobie to zajmowało tygodnie i tak nic nie zrobiłeś mu niecały dzień.

@edix

Gruby jest mi naprawdę bardzo przykro że wyleciałeś z posady technika, ale co ja mogę, no ale daruj sobie. Ja ogólnie do Ciebie nic nie mam, nie znam Cię i nie będę cię oceniał jak po nakładce od książki.

xD 

Opublikowano

Widzę zaczyna się , mówiłem brat brata w d*pe harata :)

Servera nie polecam kilka błędów ważnych , Administracja taka ,że jak by mogła to by własną rodzinę sprzedała widać co się tam dzieje :)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

dobra Gruby byłeś w teamie? mogłeś się wykazać naprawiając bugi, robiłeś to 2 tygodnie bez efektu a nasz nowy technik KeySo robi to w 3h więc nie wiem o co kaman, na serwer wszystkich serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Gruby najbardziej żałosne jest to pisanie i tłumaczenie się co kto jak i kiedy . Miałeś swój czas - MIAŁEŚ .

Proszę o zamknięcie prezentacji . - Jeżeli administracja ma wątpliwości Nasz grafik nie pozwala na użycie jej temu osobnikowi :)

Opublikowano

Gruby najbardziej żałosne jest to pisanie i tłumaczenie się co kto jak i kiedy . Miałeś swój czas - MIAŁEŚ .

Proszę o zamknięcie prezentacji . - Jeżeli administracja ma wątpliwości Nasz grafik nie pozwala na użycie jej temu osobnikowi :)

dokładnie, temat do zamknięcia :)

Opublikowano

Cls.

805491408806070489277.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...