Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS.pl [Dedyk] [Medium]

�Gruby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIECH MNIE KTOS OLŚNI GDZIE NA MAPIE +100 LVL SĄ JAKIEKOLWIEK METINY ????
Bossa nie ubilem , hitalem mu po 6k i sie leczyl co chwila . przy scianie sie go nie da bic, bo robi takie jakies tapniecie i odlatuje od niego.

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bossa nie ubilem , hitalem mu po 6k i sie leczyl co chwila . przy scianie sie go nie da bic, bo robi takie jakies tapniecie i odlatuje od niego.

Full dt + 6/7 i na lajciku ubijasz bossa

Opublikowano

Mamy logi wszystkich zakupów sm, zakupów przedmiotów z is itp. :)

Logi handlu także są, nic nam nie umknie :)

oby tak dalej .. serw godny uwagi .. ja ogólnie nie kupuje i tak bym nie poleciał na takie coś .. wiadomo prędzej czy pózniej to wykryją .. haha chudy obyś tylko ładnie prowadził serwer i takie odstępne od tego pytanie ile już zarobiliście ? ile już możecie pokryć żeby serw działał :? bo serio ... bd grał z kolegami cały czas :) Pozdro 152lvl Sura BM C_r)e(a*d :)

a więc bron hełm tarcza kolczyki to jest 4 x czekaj gdzieś jeszcze bo pamietam mialem 125% na NIEUMARŁE !!! mapka 100,130,160(powiedziano mi),180(NWM) działa na nich ten bon .. ja mam cale eq nieumarli i zwierzeta i z marmura cisnołem wczesniej przed zrobieniem lepszych mobkow i bossow 38k i 20-30 sek boss padl a teraz ich sie nieda zabic nwm czy zrobili to ale 28k bilem i niedalo sie nic zrobic a drop wiadomo po 3 ulepki ? czy tam ile .. wiec ... ale styknie to i raczej spx bd marmurech chyba ze niezrobili tego i dalej nieda sie bossow ubic wiec chudy do roboty ! ):

Full dt + 6/7 i na lajciku ubijasz bossa

dt? wtf? musze to sprawdzic nwm czy dzis bo niemam co robic do tej 24 .. to jutro moze czy dt czy nieumarli .. na dt mialem tylko 75% wiec.. jak bd 125 % to lol ? dmg bd niezle :)

Opublikowano

Ludzie macie pelno wykrywaczy kamieni metin ze szkat ucznia a mimo to ciagle i w grze i na forum spam "gdzie sa te metiny omgomgomgogmog"

Opublikowano

Czyli wysłałem esa za 30zł i mam perma ? ;c

Ci ktorzy kupili od GM'a KeySo (czy jakos tak) dostana perma.

Opublikowano

Dajcie Teamspeaka . bo mnie nikt nie olśnil ze tam sie robi bony na nieumarle

trudno jest dzis po 24 albo jutro wejsc do gry i przetestowac ? wystarcza x2 kolczyki belejakie mozna wsadzic 1 bon zrobic nieumarle i diably i sprawdzic.. tak trudne to jest co nie ? .. normalnie mission impossible ..

@top zapraszam zajebisty serwer

Opublikowano

5220dd296fdd3.png

Tak wyglądają logi, dla osób które nie wierzą :)

a jak spośród tych osób, sa losowe, to tez dostaną bana ? moze sie tak zdarzyć ;_;
1377774857-U369478.png

Opublikowano

a jak spośród tych osób, sa losowe, to tez dostaną bana ? moze sie tak zdarzyć ;_;

W tych logach chodzi o to, że widać ID przedmiotu który został wyrzucony przez GM, czyli można go łatwo usunąć. Można także sprawdzić, czy przedmiot ten został użyty oraz na jakiej postaci :)

Osobom które normalnie doładowały SM nic się nie stanie :)

Opublikowano

Dobrze myślę jak ktoś wziął z ziemi kupon z iS albo coś

to dostanie perma?

jak tak to chyba wasza wina co nie, bierzecie do team byle kogo....

robią się takie jaja jak na astoria.pl, albo to jest astoria.pl ;]]]

Przez takie głupoty tracicie dużą ilość graczy

ja myślę ze ten serwer nie wystartuje już........

nie hejtujcie mnie za TO każdy ma własne zdanie co nie ?

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Gdzie 6/7 leci? o.O nawet nie wiedziałem, że na tym serwie jest 6/7

metiny na mapach 100+

Unlucky :>

Opublikowano

Ubiłem wiele metków i nic nie dropło ;c

Tak wiem wiem, ciezko o drop 6/7, ale musisz mi wierzyc na slowo, ze tam leca :)

Unlucky :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...