Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS.pl [Dedyk] [Medium]

�Gruby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server spoko, przyjemnie sie gra, ale administracja troche agresywna :D

Czasem trzeba, z reguły jestem spokojny, tylko wiecie, nadgorliwość gorsza od faszyzmu :)

Co do tych wszystkich śmiesznych rozmów tutaj i hejtów, są to osoby które wyleciały z banem najczęściej za cheaty i teraz zwyczajnie się mszczą.

Najzabawniejsze jest to, że wiele osób hejtujących nas w poprzedniej prezentacji grało na serwerze, a nawet kupowały SM w IS, więc jak widzicie serwer ma swój czar i jednak warto na nim zagrać, z pewnością czasu nie stracicie.

W nocy przenieśliśmy się na nową maszynę - DDosy przestaną nam dokuczać. Miłej gry życzę :)

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z serwerem ostre pierd***ięcie :D .

Prezentacja naprawdę mega, zobaczymy jaki jest serwer :).

Jeśli administracja jest taka naprawdę to nie zagram ...

ddz8gi.png

Opublikowano

Dalej nie zostaly oddane sm ani kasa :>

Tylko zabrac hajs i koniec.

Kolga probowal sie kontaktowac z 20x, zostal olany :>

Nie polecam. Zgłaszaj dalej moje postay baranie ;d

Opublikowano

Czasem trzeba, z reguły jestem spokojny, tylko wiecie, nadgorliwość gorsza od faszyzmu :)

Co do tych wszystkich śmiesznych rozmów tutaj i hejtów, są to osoby które wyleciały z banem najczęściej za cheaty i teraz zwyczajnie się mszczą.

Najzabawniejsze jest to, że wiele osób hejtujących nas w poprzedniej prezentacji grało na serwerze, a nawet kupowały SM w IS, więc jak widzicie serwer ma swój czar i jednak warto na nim zagrać, z pewnością czasu nie stracicie.

W nocy przenieśliśmy się na nową maszynę - DDosy przestaną nam dokuczać. Miłej gry życzę :)

Nadal nie odpowiedziałeś na mój post, ja nie jade na cheatach i bana nie dostałem, a administracja pomaga graczom co widać na filmiku :). Mozna wiedzieć gdzie według ciebie jest obraza w tej rozmowie ? Wielki panie i władco ?

Opublikowano

Nie polecam serwera polega na expie tylko i wyłącznie (taki 127 mental wali 19k z uderzenia mieczem).Dostałem bana za WH na jedną postać bo niby widział to GM ale z tego co ja wiem to używałem na dwóch postaciach w dodatku stały obok siebie czyli GM nie raczył nawet odwiedzić logów :).

sygna.png

Opublikowano

Jeśli administracja jest taka naprawdę to nie zagram ...

Administracja jest bardzo pomocna ;)

Dużo osób nie było wczoraj na TS podczas aktualizacji - mogą żałować :)

Dalej nie zostaly oddane sm ani kasa :> Tylko zabrac hajs i koniec. Kolga probowal sie kontaktowac z 20x, zostal olany :> Nie polecam. Zgłaszaj dalej moje postay baranie ;d

Wchodźcie na TS - wszystko jest oddawane, spokojne, nie wszystko na raz :)

Nie polecam serwera polega na expie tylko i wyłącznie (taki 127 mental wali 19k z uderzenia mieczem).Dostałem bana za WH na jedną postać bo niby widział to GM ale z tego co ja wiem to używałem na dwóch postaciach w dodatku stały obok siebie czyli GM nie raczył nawet odwiedzić logów :).

Czekałem na Twoją odpowiedź tutaj patrząc na Twojego maila i login banując Cie :)

Miałeś WaitHacka, otrzymałem zgłoszenie, przeteleportowałem się, poprosiłem Ciebie o to abyś stanął w miejscu, biłeś dalej, następnie padłeś na ziemie i nie wstawałeś, dla mnie to wystarczy :)

Opublikowano

Wiesz, akurat nie o Ciebie mi chodzilo Grubasku :D ale mniejsza, nie jest to cos co by zniechecalo do gry, ale czasami trzeba podejsc bardziej na luzie. W kazdym badz razie polecam server

Unlucky :>

Opublikowano

Gruby ja nie mszcze sie tutaj, bo bana nie dostalem :> Bo nie mam za co :>

No chyba ze dasz mi tak o za nic :>

Opublikowano

Gruby ja nie mszcze sie tutaj, bo bana nie dostalem :> Bo nie mam za co :> No chyba ze dasz mi tak o za nic :>

Tobie chodzi o te itemki?

Mówiłem, chodź na ts, a jeśli nie możesz to napisz mi pw z Nickiem Loginem i dacie zakupu.

Opublikowano

Autopatchera z strony głównej. Później go włączasz, czekasz i odpalasz clienta ;)

A dodaliście jakiś sposób na ulepki na ninje/bm'a itd.? Zmieniliście dmg klas? Czy znowu mental w uj pizga, a skille reszty postaci są do dupy?

Opublikowano

A dodaliście jakiś sposób na ulepki na ninje/bm'a itd.? Zmieniliście dmg klas? Czy znowu mental w uj pizga, a skille reszty postaci są do dupy?

Mental jest bardzo słaby :)

Opublikowano

Niewiem czy kto sprawdzał ale jakoś bodym z dobrym eq pvp za przeproszeniem chu*owe DMG ze skilii. Porównując do BM-a Daggera czy mentala(duchowe) to jest jak tester - tylko stać i czekać aż ciebie dednie nie mówiąc o obronie spota, bo tam to już nawet nie walcze o niego tylko ide już szukać nowego.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Niewiem czy kto sprawdzał ale jakoś bodym z dobrym eq pvp za przeproszeniem chu*owe DMG ze skilii. Porównując do BM-a Daggera czy mentala(duchowe) to jest jak tester - tylko stać i czekać aż ciebie dednie nie mówiąc o obronie spota, bo tam to już nawet nie walcze o niego tylko ide już szukać nowego.

Wszystko będzie balansowane.

Serwer on, należy zaktualizować clienta.

Opublikowano

Szkoda, że serwer nie ma ładniejszych zbroi do wyboru + podstawowych fryzur za friko.

Bronie na 120 lvl zdecydowanie pasują na końcowe, bo widać, że są takie unikatowe i rzadko spotykane na privach.

Pograłam chwilę i muszę powiedzieć, że było tak nijako.

Ogromnym minusem jak dla mnie jest dropienie ulepek z metinów i bossów.

Teraz na privku jest blisko 500 osób i nawet jednego kamienia nie można ubić w spokoju, a co dopiero mówić gdyby grało 1k.

Wiem, że to nie jest serwer na 1 dzień, ale drop z mobów mógłby też być, tyle że znikomy. Lepsze to niż czatowanie na metina kilka godzin.

Dodam, że zrobiliście kiche zwiększając dmg mobów.

Inni sobie brali spoty na wysokopoziomowych mapkach w zwykłej stalce i wbijali lvle na luzie, a teraz zachciało się utrudniać grę?

Przecież to nie jest sprawiedliwe. Mogliście sprawdzić jak wygląda exp, a nie. Płakali na forum, że idzie za łatwo to utrudniliście i inni teraz mają o wiele gorzej niż ci z topki.

Tak samo te spekulacje na forum, ts, że na serwerze panuje kolesiostwo nie poprawia wam opinii.

Co do metinow i bossow.. Trzeba sie wykazac lekkim sprytem, moze dla niektorych jest to zbyt ciezkie zadanie, ja to rozumiem, ale gdyby tak obliczyc sobie kiedy konkretnie jest resp...

Teraz dalej - znikomy drop ulepszaczy z mobow.. Ciekawy pomysl, podoba mi sie, mogliby nad tym pomyslec.

DMG mobow nie jest jakis znowu straszny, chociaz racja, troche to nie fair, ze topka expila sobie na mobach ktore bily tyle co psy w m1, a teraz reszta musi sie troszke pomeczyc

Opublikowano

Postacie beda balansowane wiadomo ze nie do perfektu ale wszystko po kolei , ale tak czy siak nie sądze zeby body malo bil poprostu jak widac nikt nie umie zrobic na niego dobrego eq :).

Opublikowano

Postacie beda balansowane wiadomo ze nie do perfektu ale wszystko po kolei , ale tak czy siak nie sądze zeby body malo bil poprostu jak widac nikt nie umie zrobic na niego dobrego eq :).

Yhy. Z pewnością się znasz. To czekam na PW pogadamy i chcę widzieć jak lejesz bodym Daggery czy inne klasy.

Co do nowego UPDATE to chyba DMG mobów na mapie 130 zwiększyły się kilkakrotnie ? teraz pół spota i dedam po tej aktualizacji. Oraz poprawdzie Bossy na mapie 130 bo coś zje*aliście. Nie da się ich upić tyle HP czy obrony nw.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Yhy. Z pewnością się znasz. To czekam na PW pogadamy i chcę widzieć jak lejesz bodym Daggery czy inne klasy.

Co do nowego UPDATE to chyba DMG mobów na mapie 130 zwiększyły się kilkakrotnie ? teraz pół spota i dedam po tej aktualizacji. Oraz poprawdzie Bossy na mapie 130 bo coś zje*aliście. Nie da się ich upić tyle HP czy obrony nw.

Da sie ubic. Skoro ja sobie radze z ubiciem tych bossow szamanka to inne klasy tym bardziej sobie poradza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...