Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS.pl [Dedyk] [Medium]

�Gruby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

myślą , że zmienią nicki na mpc i wystartują od nowa ;p

żałosne to chyba 3 czy 4 start serwera ;x tylko pod inną nazwą ...

ja osobiście nie polecam

dziękuje dobranoc

Był już start nowej administracji, tylko 1 i udany.

@Topic

A pd da się jakoś zdobyć, czy wciąż gracze zakładają nowe postacie, nabijają 80 lvl'e i sellają pd'ki? ;)

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Był już start nowej administracji, tylko 1 i udany.

@Topic

A pd da się jakoś zdobyć, czy wciąż gracze zakładają nowe postacie, nabijają 80 lvl'e i sellają pd'ki? ;)

Oczywiscie ze tak robia , bezmyslnie to zrobili i mozna zarobic nawet do 1kk w godzine na tych pdkach.

Opublikowano

Zmieniają nicki i startują hm.. nie pamiętam jakbym miał inny serwer niż ten ale chyba wiesz więcej ode mnie .

Aaa teraz juz rozumiem twoje teorie , Gorzal mnie sprawdzal w m1 , dostalem slusznego bana , Ty mnie sprawdzasz , postac sie kreci ja macham ale mam Wh , rozumiem i przepraszam. Racja bylem w innym pokoju i trzymalem spacje reka, sory moj blad.
Dzieciaczku sam sie gubisz , szkoda marnowac czasu , bo dziecko i tak zostanie przy swoich klamstewkach.

Gdzie zaprzeczyles ze nie mialem exp bota? :
Czytaj ten swoj post wyzej , panie genialny iq 120.

Bo tak jest to jest ich balans Pvp , postacie ktore bija z broni wygrywaja i sa najlepsi na serwerze, ale " o PVP sie nie marwtcie wszystko bedzie zrownowazone" A jesli chodzi o sposoby zdobycia ulepszaczy , Gruby dodal super pro elo elo dungeony z internetuf.

człowieku wbijam do Ciebie na spota nie ruszasz mieczem a potwory padają, po jakiejś sekundzie jak wyłączyłem inva zaczynasz bić mieczem ale nie odpisujesz na zadane mi pytanie po czym wbijasz na tsie twierdząc że byłeś w ubikacji z myszką w klawiaturą i expiłeś ale widzę że teraz już ubikacja zamieniła się na pokój - to Ty sie gubisz bo sam nie wiesz czy to pokój czy ubikacja ;)

Opublikowano

Zmieniają nicki i startują hm.. nie pamiętam jakbym miał inny serwer niż ten ale chyba wiesz więcej ode mnie .

człowieku wbijam do Ciebie na spota nie ruszasz mieczem a potwory padają, po jakiejś sekundzie jak wyłączyłem inva zaczynasz bić mieczem ale nie odpisujesz na zadane mi pytanie po czym wbijasz na tsie twierdząc że byłeś w ubikacji z myszką w klawiaturą i expiłeś ale widzę że teraz już ubikacja zamieniła się na pokój - to Ty sie gubisz bo sam nie wiesz czy to pokój czy ubikacja ;)

ahahahaha Gruby sory ale ty coraz bardziej mnie rozpierdzielasz swoimi wymyslami. Dziwne ze wszedles na TS'a i powiedziales Cytuje:

Przeteleportowalem sie do Ciebie , machales, ja pisalem bilem moby nie odzywales sie moglem stwierdzic tylko jedno ExpBot

Ale teraz widze ze historyjka nabiera coraz lepszego sensu , teraz jednak nie machalem , nie bylo mnie przy kompie , ale po chwili zaczalem machac , TYLE ZE ZANIM PRZYSZEDLEM JUZ MIALEM BANA TY TEPY IMBECYLU.

Wiec jest to logiczne , ze wrcoilem jak juz mialem bana?! Co za roznica Czy ubikacja czy pokoj? Tak czy tak nie bylo mnie przy kompie , a Ty dosc ze teraz wymysliles historyjke o WH bo Ci braklo na mnie argumentow , to jeszcze teraz to , nie machalem ale zaczalem , chociaz spacja caly czas byla wcisnieta.. Jprdl.. Ze takie dzieci z choroba umyslowa sie rodza.. Naprade smutek ze nie masz zadnego dowodu, bezmozgu. Probujesz sie ratowac na mpc bo nikt nie Wie jakim jestes pro elo elo bajkospisarzem , ale spoko. Naprawde chcialbym zobaczyc filmik albo chociaz jeden SS, panie pro elo hakjer, smiesznie by bylo sie posmiac z tych twoich dennych klamstw.

PS. Elo , nie bede sie z dzieckiem klocil bo i tak nic nie walcze , na serwerze nie zagram tylko z tego powodu ze maja taka sierote jak gruby w team'ie, nie polecam tylko ze wzgledu na niego.

Opublikowano

ahahahaha Gruby sory ale ty coraz bardziej mnie rozpierdzielasz swoimi wymyslami. Dziwne ze wszedles na TS'a i powiedziales Cytuje:

Ale teraz widze ze historyjka nabiera coraz lepszego sensu , teraz jednak nie machalem , nie bylo mnie przy kompie , ale po chwili zaczalem machac , TYLE ZE ZANIM PRZYSZEDLEM JUZ MIALEM BANA TY TEPY IMBECYLU.

Wiec jest to logiczne , ze wrcoilem jak juz mialem bana?! Co za roznica Czy ubikacja czy pokoj? Tak czy tak nie bylo mnie przy kompie , a Ty dosc ze teraz wymysliles historyjke o WH bo Ci braklo na mnie argumentow , to jeszcze teraz to , nie machalem ale zaczalem , chociaz spacja caly czas byla wcisnieta.. Jprdl.. Ze takie dzieci z choroba umyslowa sie rodza.. Naprade smutek ze nie masz zadnego dowodu, bezmozgu. Probujesz sie ratowac na mpc bo nikt nie Wie jakim jestes pro elo elo bajkospisarzem , ale spoko. Naprawde chcialbym zobaczyc filmik albo chociaz jeden SS, panie pro elo hakjer, smiesznie by bylo sie posmiac z tych twoich dennych klamstw.

PS. Elo , nie bede se z dzieckiem klocil bo i tak nic nie walcze , na serwerze nie zagram tylko z tego powodu ze maja taka sierote jak gruby w team'ie, nie polecam tylko ze wzgledu na niego.

śmieszny jesteś człowieku - to co piszesz się nie klei . Było tak jak napisałem bo za darmo bana byś nie dostał ;) Koniec tematu z Tobą :)

Opublikowano

śmieszny jesteś człowieku - to co piszesz się nie klei . Było tak jak napisałem bo za darmo bana byś nie dostał ;) Koniec tematu z Tobą :)

To wlasnie twoje historie sie nie kleja , a ja to co Ty wymyslasz skleilem , wiec sam sie wkopales.

Najpierw mam exp bota macham caly czas i jestem afk , potem gadamy na ts'ie , nastepnego dnia juz mam wh, na nic nie masz dowodow. Potem piszesz ze zadnej sytuacji z Exp botem nie bylo.

Potem juz nagle okazuje sie ze nie machalem, ale dopiero po chwili , chociaz sam stwierdziles ze machalem i nie bylo mnie przy PC.

Tak wyglada twoja historia.

Masz racje z ofiara i bajkopisarzem jak Ty nie oplaca sie walczyc o prawde.

Opublikowano

To wlasnie twoje historie sie nie kleja , a ja to co Ty wymyslasz skleilem , wiec sam sie wkopales.

Najpierw mam exp bota macham caly czas i jestem afk , potem gadamy na ts'ie , nastepnego dnia juz mam wh, na nic nie masz dowodow. Potem piszesz ze zadnej sytuacji z Exp botem nie bylo.

Potem juz nagle okazuje sie ze nie machalem, ale dopiero po chwili , chociaz sam stwierdziles ze machalem i nie bylo mnie przy PC.

Tak wyglada twoja historia.

Masz racje z ofiara i bajkopisarzem jak Ty nie oplaca sie walczyc o prawde.

dobra ludziu nie rozmawiam z Tobą - napisałem że jak wyłączyłem inva to zacząłeś machać ale widać masz problem z czytaniem i piszesz jakieś bzdury z palca wyssane . Koniec dyskusji już Tobie nie odpiszę :)

Opublikowano

dobra ludziu nie rozmawiam z Tobą - napisałem że jak wyłączyłem inva to zacząłeś machać ale widać masz problem z czytaniem i piszesz jakieś bzdury z palca wyssane . Koniec dyskusji już Tobie nie odpiszę :)

Nie musisz odpisywac , to nie twoj poziom :)

Nawet czytac nie potrafisz i piszesz ze wyssane z palca.

Jak tpnales sie do mnie juz mnie nie bylo , mowiles na TS'ie ze machalem caly czas , Ty pisales , ja nie odpisywalem wiec Exp Bot i ban , a teraz piszesz ze nie machalem i po chwili zaczalem , brawo , gratuluje inteligencji i sam zmieniasz swoje historie.

Opublikowano

uuu Gruby za ile będzie navi i olewka jak na emperius i tym drugim serwie na V..? Serwera nie polecam, nudny brzydkie zbroje, administracja też ,,fajna" na prywatnych postaciach.

Opublikowano

uuu Gruby za ile będzie navi i olewka jak na emperius i tym drugim serwie na V..? Serwera nie polecam, nudny brzydkie zbroje, administracja też ,,fajna" na prywatnych postaciach.

jaki emperius ? nie miałem innego serwera niż ten ogarnij . Administracja nie ma prawa mieć prywatnych postaci ? Może ktoś ma nie interesuje mnie to ale każdy w grze ma goda i podstawowe komendy czyli pisanie banowanie itd :)

Opublikowano

Czy mógłby ktoś zuploadować pliki metin2.bin i exe do odpalenia gry ??

Wżarł mi się w nie jakiś wirus i avast mi je wywalił, a pobierać przez 3h całego clienta to żadna przyjemność.

Opublikowano

Nie polecam, grałem tam do dzis, administracja nieogarnięta, zresztą zobaczycie na dołączonym ss :>

W grze dostępny nawet bs, Gm pytał sie czy jesteśmy za bs, wszyscy spamowali ze Nie. Jednak został dodany ;d

Zwiększyli dmg potworka, nie wiadomo dlaczego tak o xD

Forum servera, to juz wgl porażka, dołączyli sie do jakiegoś zbiorowego forum i myślą ze jest ok ;d Sam syf na tym forum i tyle.

Macie ss jak mi Multitabs pomógł xD

http://w250.wrzuta.pl/obraz/powieksz/2LoH3uvdSd6

NIE POLECAM.

SERVER RACZEJ POD KASE 6/7 BONUSY W IS :D NIGDZIE NIE NAPISANE WGL JAKIE MOZNA W 6/7 ZROBIC :D

Bronie na 75 tez w is ;d

NIE POLECAM SERVER PADNIE TAK CZY SIAK ;d

Opublikowano

Nie polecam, grałem tam do dzis, administracja nieogarnięta, zresztą zobaczycie na dołączonym ss :> W grze dostępny nawet bs, Gm pytał sie czy jesteśmy za bs, wszyscy spamowali ze Nie. Jednak został dodany ;d Zwiększyli dmg potworka, nie wiadomo dlaczego tak o xD Forum servera, to juz wgl porażka, dołączyli sie do jakiegoś zbiorowego forum i myślą ze jest ok ;d Sam syf na tym forum i tyle. Macie ss jak mi Multitabs pomógł xDhttp://w250.wrzuta.pl/obraz/powieksz/2LoH3uvdSd6 NIE POLECAM. SERVER RACZEJ POD KASE 6/7 BONUSY W IS :D NIGDZIE NIE NAPISANE WGL JAKIE MOZNA W 6/7 ZROBIC :D Bronie na 75 tez w is ;d NIE POLECAM SERVER PADNIE TAK CZY SIAK ;d

Rowniez miej wiecej z tego powodu nie zagram oraz z przeczytanych opini ze gm to poprostu jebany huj i lamus.Serwera nie polecam no jezeli chcecie jak gracz wyzej zostac okradzieni. i jeszcze dostac bana to zapraszam

Gruby sam sobie graj na tym serwerze z takim podejsciem ;]

Opublikowano

ile można czekać za na te odbugowanie zbroji?! czekam już kuźwa 4 dni! mieliście odbugować i co? tak pomagacie? grać się nie da.. Nadal mam zbroję na 80lvl , ponieważ nie da się jej ulepszyć.. jeszcze nawet kostiumu i fryzury się nie da zdjąć.. Gruby przestań kłamać ,że pomagasz.. jedynie co zrobiłeś to tego AłtoPaczera ( który w sumie gówno wniósł na serwer ) i tyle.

Opublikowano

Ile osób online?

W Ile wbiję 100 level?

Ciężko o eq?

Są wojny gildii?

Administracja pomaga czy olewa?

1.~500

2.ok.50min

3.o bony latwo ale z ulepszaczami troche gorzej

4.Nie.

5.Administracja, moim zdaniem nie. Wczoraj pytali czy chcemy bs spam byl ze NIE, jednak dodali ;d Dodalem tam wyzej ss jak Multitabs napisal mi na gg

Dodaliście jakiś sposób zdobycia ulepszaczy prócz zbijanie metków/bossów? Bo znaleźć metka albo bossa graniczy z cudem. O 2 nad ranem wszystkie były powybijane :] A zresztą takim BM'em czy daggerem ciężko jest ogarnąć spota. No i oczywiście serwer pod hity, na wyższych lvl'ach BM wali 10k hit, 20k sfera xD

@UP

Hm... ponad tydzień.

No z tym sie zgodze zeby ulepszyc pozniej na wyzszy lv trzeba 3x po 50 ulepszaczy i pytanie jak to wziac kiedy z metka leci 3x ulepszacz, juz nie mowie ze metka w nocy trudno znajsc ;d

A Ulepszacze oczywiscie nayebane w is

Zgodze sie rowniez z expem ninji, sam mam dagger 150 i przeyebanie sie teraz expi, zwiekszyli mobom atak, i nie ma chuy zeby expic.

Opublikowano

Ja niestety tez nie polecam serwera tez mi sie wydaje ze tutaj "hajs musi sie zgadzac" I jeszcze jedno to sa pliki Astori a Astoria jak istniala bylo po 800-1k ludzi online a tutaj 400-500 widac ze niektorzy dali sobie spokoj z serwerem no i raczej prawidlowo.

00381637475378013724.png
Opublikowano

pliki astori kopia serwer na max tydzien dziekuje i adios

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Chce jeszcze nadmienic ze kolega i kolezanka, zaladowali w is, kupili ulepszacze czy cos tam jeszcze, nie dostali ulepek, kolega probowal kontaktowac sie z nimi, lecz olali go, i nie dostal ani ulepszaczy ani sm chuy.

Server zeby kasa byla, a gracze zeby kupowali itemki z is i tyle.

Zeby wam padl ten 3-4 server, tylko pod inna nazwa.

Opublikowano

Multitabs od upadku Astorii nie zmienił się nic, jego zachowanie jak było chamskie, tak nadal jest. Na serwerze jest wiele bugów, ludzie narzekają i płaczą, że co chwilę ktoś dostał niesłusznie bana.

Administracja jest chyba niewyżyta, że tak często banuje, pytają się o zdanie graczy, a później robią na odwrót.

Jeżeli według Was jest to wymarzony serwer, to zapraszam do gry, lecz ja osobiście nie wejdę.

37143810364250485063.png

Opublikowano

Nie polecam, grałem tam do dzis, administracja nieogarnięta, zresztą zobaczycie na dołączonym ss :> W grze dostępny nawet bs, Gm pytał sie czy jesteśmy za bs, wszyscy spamowali ze Nie. Jednak został dodany ;d Zwiększyli dmg potworka, nie wiadomo dlaczego tak o xD Forum servera, to juz wgl porażka, dołączyli sie do jakiegoś zbiorowego forum i myślą ze jest ok ;d Sam syf na tym forum i tyle. Macie ss jak mi Multitabs pomógł xDhttp://w250.wrzuta.pl/obraz/powieksz/2LoH3uvdSd6 NIE POLECAM. SERVER RACZEJ POD KASE 6/7 BONUSY W IS :D NIGDZIE NIE NAPISANE WGL JAKIE MOZNA W 6/7 ZROBIC :D Bronie na 75 tez w is ;d NIE POLECAM SERVER PADNIE TAK CZY SIAK ;d

człowieku tylko 3 rzeczy które sa w IS nie są możliwe do zdobycia w grze więc nie mów że serwer pod IS :)

Dziwisz się że tak się zachował ? Proszę ssa co Ty pisałeś : http://iv.pl/images/56969958125521043435.png

Więc kultury nie możesz oczekiwać od osoby do której Ty nie masz nawet odrobiny szacunku .

ile można czekać za na te odbugowanie zbroji?! czekam już kuźwa 4 dni! mieliście odbugować i co? tak pomagacie? grać się nie da.. Nadal mam zbroję na 80lvl , ponieważ nie da się jej ulepszyć.. jeszcze nawet kostiumu i fryzury się nie da zdjąć.. Gruby przestań kłamać ,że pomagasz.. jedynie co zrobiłeś to tego AłtoPaczera ( który w sumie gówno wniósł na serwer ) i tyle.

zaraz będzie okej zmniejszymy pakowanie plików .

Narzekacie na administracje ale my dla Was to robimy a nie dla siebie . Wszystko powoli ogarniemy dziś dopiero się przenieśliśmy na maszyne z Hosteamu i możemy normalnie pracować bo na starej nawet lekki ddos utrudniał Nam pracę . u Nas na tsie w 5-10 minut uzyskasz pomoc od kogoś nie wiem czy na innych serwerach tak jest . Zresztą ludzie którzy siedzą na ts wiedzą jak jest.

Opublikowano

Ja niestety tez nie polecam serwera tez mi sie wydaje ze tutaj "hajs musi sie zgadzac" I jeszcze jedno to sa pliki Astori a Astoria jak istniala bylo po 800-1k ludzi online a tutaj 400-500 widac ze niektorzy dali sobie spokoj z serwerem no i raczej prawidlowo.

pliki astori kopia serwer na max tydzien dziekuje i adios

Serwer na tydzień czy dwa ? okej już Wam daje skana że dziś pieniądze zostały wysłane na maszyne :)

SS : http://scr.hu/1027/eq62p

pewnie powiecie że to może być przelew do kogoś innego - nie musicie wierzyć lecz mogę Wam udostępnić rozmowę mailową co do kupna maszyny .

Uzyskasz pmoc w 5-10 min? 3 dzień upominałem się o sm i odbanowanie konta i chuja zrobiłeś po za tekstem "rudy jesteś a ja rudego nie odbanuje" a chuj wiesz jaki jesteś widziałeś mnie ? nie

ja tak powiedziałem ? chyba Ci się odoby pomyliły . Zapraszam na tsa teraz bo jestem od godziny ok. 12:40 .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...