Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KNET-Endless (110 C&E | C-Fortress | Enterprise Features | Classical | OPEN 15.09.13)

Gość Kovery

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 712
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
@lojmo94

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Du bist so heiss komm ess mich auf

Die sünde pur, bin mit dir drauf

Kannst meine sehnsucht jetzt verstehn

Beim liebesspiel dir zuzusehen

Ich zähl bis drei und nehm dich mit

Komm wir machen Liebe zu dritt

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

Reklama na epvp i innych forach zrobiona?

Po co reklamować, jak serwer nie ma jeszcze daty, kiedy zostanie otwarty? Będzie tylko spam "when server will be openned?" itp. Nie ma najmniejszego sensu reklamować tydzień przed otwarciem i jeszcze nie wiedząc, czy za ten tydzień będzie otwarty. (z tym tygodniem to tylko przykład)

Opublikowano

dlaczego na becie nie ma mojego chara 110 lvl bowman ? zamiast tego sa jakies 3 x po 1 lvlu, ktorych ja nie tworzylem ?

!!!! Grozisz MI !!!!

Opublikowano

boi tak jest , nie marudź :D

sam nie marudz, gdzie jest moja postac pytanie do GM'a:) a ty sie nie odzywaj jak nie wiesz

!!!! Grozisz MI !!!!

Opublikowano

czytając posty, zastanawiam się czy mam ochotę grać z bandą 12 latków, lub z ludźmi z IQ buraka cukrowego.. co jest nie jasnego w tym co GMowie napisali? wiem ze teraz już nie uczą w szkołach czytania ze zrozumieniem ale kuźwa, myślenie nie boli....

btw. transfer z MEGA spadł mi z 900kb do 100 :/ ehh

P.S. nie przeszkadzajcie chłopakom bo będziecie czekać do usranej śmierci ;p

pzdr ^^

Opublikowano

sam nie marudz, gdzie jest moja postac pytanie do GM'a:) a ty sie nie odzywaj jak nie wiesz

Narzekasz. To jest ciągle beta więc w czym widzisz problem by wbić od nowa? Tak samo jest z serwerem, uspokój się trochę. Cierpliwość jest cnotą.

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

server padl;P

Radzę nauczyć się czytać , nie omijać komentarzy bo to źle wychodzi na zdrowie. Popatrz na godzinę i przeczytaj komentarz na 1 stronie. Pozdrawiam

True love survives all

Opublikowano

I po co ta kolejna beta? o.O Nawet jak zrobicie 10 bet to i tak jakieś bugi zostaną które testerzy ominą

Człowieku, zniknij z tego tematu, bo - prawdziwie - wkurzasz mnie tym ciągłym spamowaniem o niczym. Cały czas pytasz o jakieś głupoty (według mnie przynajmniej) i mnie tym irytujesz.

Nie obraź się, ale zachowujesz się jak kretyn. Nie wyglądasz nawet na 17 lat.

A beta jest kolejna, bo GM'owie tak chcą. Chcą, żeby gracze zaczęli od nowa i sprawdzili wszystko jeszcze raz, także milcz...

Opublikowano

Piszę naprawdę już ostatni raz, kolejny post który będzie "zbyteczny" zacznę zgaszać do moderatorów podając wiadomo jako przyczynę. Betę otworzymy ponieważ to jest całkiem NOWY client , osoby z poprzedniej bety nie grały na nim i chcemy się upewnić czy na pewno wszystko sprawdziliśmy i naprawiliśmy. Przez to że musimy cały czas odpisywać tracimy czas, aby wbić do waszych głów po raz n-ty coś co pisaliśmy już wcześniej.

True love survives all

Opublikowano

Człowieku, zniknij z tego tematu, bo - prawdziwie - wkurzasz mnie tym ciągłym spamowaniem o niczym. Cały czas pytasz o jakieś głupoty (według mnie przynajmniej) i mnie tym irytujesz.

Nie obraź się, ale zachowujesz się jak kretyn. Nie wyglądasz nawet na 17 lat.

A beta jest kolejna, bo GM'owie tak chcą. Chcą, żeby gracze zaczęli od nowa i sprawdzili wszystko jeszcze raz, także milcz...

Pytam się bo nie chce mi się czytać 20 stron waszego spamu i spoilery mi nie działają więc ni ch*ya się z prezentacji nie dowiem o serwerze!

I kto cie upoważnił to wypędzania ludzi z tego forum?Twoje jest?!Wątpię więc nie wypisuj mi tu farmazonów i graj na tej becie ja czekam dopiero na oficjala który miał być kilkanaście dni temu.

Szczerze myślałem że tylko rofdzioo jest zdolny do takich opóźnień ale się myliłem

Opublikowano

xiao88 &danceman banicja na 24h. monotonne wbijanie na serwer.

Opublikowano

xiao88 &danceman banicja na 24h. monotonne wbijanie na serwer.

Heh już bany na becie ;d

Możecie usunąć spoilery bo mi nie działają i nawet nie wiem na cholerę je daliście...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...