Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KNET-Endless (110 C&E | C-Fortress | Enterprise Features | Classical | OPEN 15.09.13)

Gość Kovery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw piszesz, że kupując silki nikt nie będzie lepszy, a teraz, że beta testerzy, 'którzy kupili silki' będą mieli coś ekstra:> śmierdzi trochę wywyższaniem testerów i lekkim pay4win ;)

Silkroad nigdy nie był zbyt wyagającą grą co do skilla, w sumie skill tylko był potrzebny do pvp. Także jeśli w IM będą tickety, premki itp to owszem silki pomogą stać się komuś lepszym. Nie ujmuje testerom bo sam bym nim chętnie był gdybym miał czas, ale niestety :) wydaje mi się tylko, że takie publiczne 'nagrody' dla ludzi, którzy robią donate nie wyglądają zbyt dobrze. Pay4win jest kolejnym problemem tej gry, chyba od samego początku, także ten teges... taka moja mała uwaga :)

• Odpowiedzi 712
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najpierw piszesz, że kupując silki nikt nie będzie lepszy, a teraz, że beta testerzy, 'którzy kupili silki' będą mieli coś ekstra:> śmierdzi trochę wywyższaniem testerów i lekkim pay4win ;)

Silkroad nigdy nie był zbyt wyagającą grą co do skilla, w sumie skill tylko był potrzebny do pvp. Także jeśli w IM będą tickety, premki itp to owszem silki pomogą stać się komuś lepszym. Nie ujmuje testerom bo sam bym nim chętnie był gdybym miał czas, ale niestety :) wydaje mi się tylko, że takie publiczne 'nagrody' dla ludzi, którzy robią donate nie wyglądają zbyt dobrze. Pay4win jest kolejnym problemem tej gry, chyba od samego początku, także ten teges... taka moja mała uwaga :)

My mówiliśmy już na początku, chcemy podziękować osobom, cóż te osoby KUPIŁY silki a nie DOSTAŁY i to za nie mała sumę niektóre osoby nas wspomogły dlatego tak postanowiliśmy a nie inaczej. Każdy może zdobyć premke etc. z eventów na FB które będziemy organizować , a nagrodą będą silki lecz na pewno nie będzie to częsty widok. Mylisz już pojęcia :>

True love survives all

Opublikowano

Dla Ciebie pewno tak, ale innym odpowiada dzis / jutro moze za tydzien. Gm sam wybierze date otwarcia i mam nadzieje ze odpowiednio wczesniej zareklamuje server kiedy wszystko bedzie skonczone. Czekajcie cierpliwie az skoncza swoje

Edge-1.png
Opublikowano

jak patrzę na ilość postów i wyświetleń, to jestem pewien jednego, ilości graczy na serwie

ale nie ukrywam, że ciągnie się to jak transfer Bale do Realu

pozdrawiam

Opublikowano

super fajnie wszystko git, ladnie sie prezentujecie itd. ale ja chce zagrac.. mial byc otwarty 9 dni temu, silki zakupione itd ale co z tego jak jest off caly czas ? maszyne kupiliscie to gadaliscie ze pare godzin, max 2 dni i bedzie all smigac na nowej maszynie i co mamy? tylko ss'y i komentarze..

!!!! Grozisz MI !!!!

Opublikowano

@Up

Nie wiem czemu się tak "plujesz". Skończą, to dadzą znać kiedy, co i jak.

Cierpliwość popłaci : d

mylove.gif

Opublikowano

Ludzie, kamon .. Pisali wyraźnie kilka postów wstecz, że zajmują się kodowaniem, i stroną bodajże. Dwa, reklamą zajmą się kiedy wszystko na 100% będą mieli ogarnięte. Jesteście strasznie napaleni na ten server jak ja :) niemniej jednak cierpliwości trochę, a jeżeli nie chcę wam się czytać wszystkich 20 stron tematu, proponuję przejrzeć chociażby jedną, dwie wstecz .

Opublikowano

a ja się pytam po raz kolejny... czy reklama została już dodana na innych forach??

Po co reklamować, jak serwer nie ma jeszcze daty, kiedy zostanie otwarty? Będzie tylko spam "when server will be openned?" itp. Nie ma najmniejszego sensu reklamować tydzień przed otwarciem i jeszcze nie wiedząc, czy za ten tydzień będzie otwarty. (z tym tygodniem to tylko przykład)

super fajnie wszystko git, ladnie sie prezentujecie itd. ale ja chce zagrac.. mial byc otwarty 9 dni temu, silki zakupione itd ale co z tego jak jest off caly czas ? maszyne kupiliscie to gadaliscie ze pare godzin, max 2 dni i bedzie all smigac na nowej maszynie i co mamy? tylko ss'y i komentarze..

Człowieku, to, że Ty chcesz grać 24/7 nikogo nie obchodzi. Chcesz grać w syf, który będzie miał same bugi i nawet setu nie będziesz mógł zebrać, czy chcesz grać w grę z jak najmniejszą ilością bugów?

To, że miał być otwarty 9 dni temu nikogo nie obchodzi, ponieważ nikt nie chce grać na syfie, jak Ty to chcesz. Proponuję czytać komentarze, czego nie robisz.

Jeśli chcesz grać w syf, polecam World of Flames czy Phoenix III.

Opublikowano

z tego co wyczytalem serwer bedzie dostepny na isro plikach? nici z bocenia czyli nici z silka taka prawda. kto bedzie gral w silka na 30x ratach recznie widzielismy co sie dzialo na ex sro z takimi ratami. 16 osob online a na nich 2gim serwie 1000. takze jest roznica. wyczytalem to na facebook'u. thx

Opublikowano

z tego co wyczytalem serwer bedzie dostepny na isro plikach? nici z bocenia czyli nici z silka taka prawda. kto bedzie gral w silka na 30x ratach recznie widzielismy co sie dzialo na ex sro z takimi ratami. 16 osob online a na nich 2gim serwie 1000. takze jest roznica. wyczytalem to na facebook'u. thx

Gdzies wyczytał na faceboku ze to pliki isro :D Translator ci zle przetlumaczył cos bo napisane jest ze ''First Silkroad server will be based on old iSRO times 2008-2009'' co oznacza ze ten serwer bazuje na starych czasach isro z lat 08-09 :)

Wiec to sa pliki vsro

Opublikowano

Informacje:

Otwarcie Bety: 1.09.2013 godz. 18:30

Link do Download: 1.09.2013 godz. 13:00

Opublikowano

Konichiwa,

Obrazki dodane, client gotowy, jutro udostepniam, Ci co grali na becie, wejdą, dla reszty kuniec, official tylko :)

Facebooczek: https://www.facebook.com/pages/Krystal-Network/186259038214350?ref=hl

Jutro klient będzie dostępny ok. godz 13-15. Jutro możliwe, że pójdzie reklama na ePVP. Czekamy na TSie, co prawda germańskie wbijają, ale ujdzie w CODa grają tylko.

Informacje:

Otwarcie Bety: 1.09.2013 godz. 18:30

Link do Download: 1.09.2013 godz. 13:00

Już sobie myślałem, że official. No cóż, trzeba czekać i czekać. :)

Mam nadzieję, że w środę serwer będzie gotowy, bo już powoli Titan Quest mnie zaczyna nudzić, a dużo gier na PC nie mam. :P

Opublikowano

Napisałem już odnośnie clienta. Jeszcze raz ktoś się zapyta, to request do moda poleci^^. direct.krystal.at - teamspeak3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...