Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KNET-Endless (110 C&E | C-Fortress | Enterprise Features | Classical | OPEN 15.09.13)

Gość Kovery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z expem x30 - wątpie :D

wbicie 110lvl'a zajmie ci jakies 3-4 pełne dni

i własnie o to chodzi :) a nie w 5 min wbijesz max lvl i będzie koks na servie :D tak to żeby kimś być, musisz grac :)

Pozdro all tu dobrze pojebany Bl..kDebil xD

• Odpowiedzi 712
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja to bym pogral na x10 rate serwer :) bo te 3-4 dni to tez mało lepiej z 2-3tyg sie pomeczyc na 110lv potem wiekszy fun jak sie osiagnie ten upraniony max lv. Ale to tylko moje dreams ^^

Opublikowano

na fulo zamiast ongów są jakieś tygrysy na 110lvl i każda postać ma go na hita nawet 1lvl, dlatego się pytam czy normalnie a nie czy exp x30

Opublikowano

mam nadzieje ze to bedzie typowy server taki klasyczny bez zadnych nie potrzebnych bzdetow psujacych tylko gre, bardzo bym chcial zeby job temple zylo jak na isro ze kiedy nie wejdziesz to sie tam bija o unikaty ;)

sialalalaa

Opublikowano

Witam ,chciałbym zapytać czy oficial będzie działał na 1cliencie jaki podaliście? Wcześniej beta działała a teraz jak odpalam z tego clienta to ciągle check :)

77678022723864382104.png

Opublikowano

Witam ,chciałbym zapytać czy oficial będzie działał na 1cliencie jaki podaliście? Wcześniej beta działała a teraz jak odpalam z tego clienta to ciągle check :)

jezeli masz tego client ktory został tutaj wrzucony w niedziele to niemoze byc check bo my jakis gramy bez problemowo ;p

Opublikowano

Dodam jeszcze od siebie że najprawdopodobniej BETA tętni zyciem... to po c*** robić official. Nie?

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Dodam jeszcze od siebie że najprawdopodobniej BETA tętni zyciem... to po c*** robić official. Nie?

"najprawdopodobniej" jestes w błedzie :D

+jest bug na fgw moby są 130lvle i maja na taki lv hp oraz defa, a bija jak zwykle (101-104lvl)

Opublikowano

Teoretycznie to co już na dziś zrobione jest:
*zmieniliśmy reklamę na 1 stronie
*stronę dodamy na dniach ( gotowa jest)
*Coiny dodane / unique/arena/ctf

True love survives all

Opublikowano

wg mnie rejty 1-3 = 100% i kolejne są przesadzone.
elixiry niejako na priwach napędzają alchemie, tutaj ich rola staje się mniejsza gdy wiesz że pierwsze 3 i tak wejdą.

Madd aka YouGotPwn3d
www.silesiarebels.pl

Opublikowano

siemanko ponownie. niektóre skille są zbugowane, jest moziwosc dodania ale nie zaskakuje, ( nuki z fire, bufy i pare skilli z bichona.) nie wiem jak dalej)

Opublikowano

1. Zdjecia które dodaliście (po wykonaniu tp) mają rozdzielczość 1024x768.

2. Po zabiciu envy z pilarów 11dgr wypadają z nich stony/taby/itemy 12dgr.

3. Alchemia jest mocno przesadzona, wczoraj wbiłem daggery +15.

4. Co to za muzyka przy właczaniu sie silka?(strasznie słaba)

5. Buguje się grab pet, czesto ma focha i nie chce podnosić.

Opublikowano

@up

Jest tak gdyż zależy z jakich plików a raczej DB się korzysta :) Nie które mają 60% poprawności nie które 90%, żadne nie będzie miało 100% bo każdy z tych ludzi co tworzy serwery prywatne nie jest człowiekiem z JOY, oni naprawili to dawno, dla tego są co jakiś czas update na globalu z treścią "Co tygodniowa inspekcja i tam naprawiają" nie wiem jaki jest sens wprowadzania BETA?! Spójrzmy na PlaySro, za nim wyprowadzili oni swoje serwery, to może nie wiecie dokładnie ale przesiedziałem trochę na TeamSpeak ich głównego serwera, oni przygotowywali swoje serwery przed każdym startem jakoś miesiąc, eliminowali największe bugi a bugi typu "błąd z G'pet" lub jakimiś skillami były wprowadzane z kolejnymi update. Ważne, aby najważniejsze funkcje działały, aby nie crash'owało, dc , aby maszyna utrzymywała wszystko i było cacy. Jestem sceptyczny co do nowych projektów oraz cierpliwy, ale też nie można ciągnąć BETA testów, bo większość ludzi wbije max lv i siedzi na alchemii. Rozmawiałem z Tobą Konvery, mówiłeś o Anti-hack na temat bugowania uniq, jak masz zamiar to zrobić? Ludzie piszą, że dużo rzeczy, które mieliście wprowadzić na becie jeszcze nie ma.

Zróbcie WIPE, wystartujcie w ten weekend i po problemie będzie, jeżeli będą jakieś większe bugi to naprawicie je o ile potrafić będziecie i proste. Rozumiem, macie prywatne życie itp, no ale jeżeli robicie swój serwer i macie jakieś z nim założenie, to po cholere siedzicie na TEAMSPEAK, gdzie jeden z was gra w LOL'a a drugi siedzi afk bo gdzieś poszedł lub tez gra w coś i takie tworzenie. Powinniście poświęcić MAX swojego czasu przed startem, a później możecie przejść na prywatne sprawy - jak coś się robi na taką skalę to już na poważnie :) Tyle ode mnie ~ nie hejtuje was, bo robiłem wam stronę, tylko wygłaszam opinie obu stronną, rozumiem was ale też staram się zrozumieć innych graczy, którzy czekają już na start serwera. :)

Opublikowano

1. Zdjecia które dodaliście (po wykonaniu tp) mają rozdzielczość 1024x768.

2. Po zabiciu envy z pilarów 11dgr wypadają z nich stony/taby/itemy 12dgr.

3. Alchemia jest mocno przesadzona, wczoraj wbiłem daggery +15.

4. Co to za muzyka przy właczaniu sie silka?(strasznie słaba)

5. Buguje się grab pet, czesto ma focha i nie chce podnosić.

1. Taka jest wielkość loading images w sro.

2. Możliwe.

3. Alchemia na Becie jest specjalnie tak zrobiona (poprzednia strona)

4. Ciesze się

5. Grab pet nie podnosi nowych itemów ;)

Opublikowano

1. Taka jest wielkość loading images w sro.

2. Możliwe.

3. Alchemia na Becie jest specjalnie tak zrobiona (poprzednia strona)

4. Ciesze się

5. Grab pet nie podnosi nowych itemów ;)

1. Nie, image silkroada rozciągają się zgodnie ze zmianą rozdzielczości.

5. Nie chodzi mi o itemy nowych dgr, a o typowe itemy/stony/taby 1 - 11dgr.

Opublikowano

1. Nie rozciągają się.

Opublikowano

Jeśli używasz bota, sprawdź, czy masz wszystko pozaznaczane.

Opublikowano

Łokej więc tak,

dzisiaj ogarniemy już to (miejmy nadzieje) i na weekend powinien być open...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...