Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KNET-Endless (110 C&E | C-Fortress | Enterprise Features | Classical | OPEN 15.09.13)

Gość Kovery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Bogdan Zwei

Mam wszystko pozaznaczane, nie gram w silkroada pierwszy raz, wiem kiedy pet się zacina.

@Kovery

Rozciągają sie, srly :)

• Odpowiedzi 712
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Niechce robic niepotrzebnego spamu ale co racja to racja czasem pet stoi jakby byl wyłaczony i zauwazyłem ten bład na kazdym rodzaju mobow. Dodam ze gram bez bota

Opublikowano

uzurpator, sprawdz dokladnie filtr w bocie, jak masz odznaczone to zeby nie wiem co to Ci małpa nie podniesie..

coś sie dzieje na servie? bo znowu check.

Opublikowano

Ja tylko jedynie ciągle myślę i mam stu procentową nadzieje, że nie będzie tak samo jak z Ardebranem.

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

chłopaki macie jakiegoś Ts3 ? c co grają teraz na becie albo ci co będą grali na officialu?
chodzi mi o ogarniętą ekipę bez dzieci. jak jest tu taka to podajcie mi IP na privat albo normalnie

Opublikowano

Odpowie ktos : Jaki jest już lvl najwiekszy na serwerze? I Czy szybko sie lvle bije

To jest BETA i tam jest EXP x200 jak dobrze pamiętam. Na official będzie exp taki jaki jest podany.

Opublikowano

Odpowie ktos : Jaki jest już lvl najwiekszy na serwerze? I Czy szybko sie lvle bije

Server jeszcze nie ruszył , więc nie ma największego lvla.

ma podobno ruszyć w ten weekend. A puki co jest Beta na której sprawdzane są bugi , itp.

Opublikowano

chłopaki macie jakiegoś Ts3 ? c co grają teraz na becie albo ci co będą grali na officialu?

chodzi mi o ogarniętą ekipę bez dzieci. jak jest tu taka to podajcie mi IP na privat albo normalnie

Jak wystartuje to podam ts'a, mam już ekipę w liczbie 8-10 osób, zobaczymy jak czas pokaże. Startujemy z Officialem. Póki co nie podaję, bo nie potrzeba mi spamu. Ogarnięta ekipa => graliśmy na PlaySro[Zeus] , Ardebran, Trollroad . :)

Łokej więc tak,

dzisiaj ogarniemy już to (miejmy nadzieje) i na weekend powinien być open...

Mam nadzieję taką cichą, że zanim wystartujecie to podacie jakieś info 12-24 godzin przed startem :)

Opublikowano

takie komentarze są zbędne, nawet jeszcze server nie ruszył.

Zbędne to tutaj są niepotrzebne kłótnie i płacz ludzi. Nagle administratorzy powiedzieli że otworzą serwer i już mordki zacichły.

Pytam się teraz, bo potem ludzie już będą mieli wszystko przygotowane. = )

W weekend ma byc open tak? Ktos moze wie czy to sobota/niedziela?

Nie, nie wiadomo. Jak na razie tylko dostaliśmy info że w weekend najprawdopodobniej będzie.

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

Kiedy będzie jakiekolwiek info na facebooku? Oglądnąłem trailer w opisie znalazłem link do facebooka ale żadnych informacji na temat jak gdzie i kiedy będę mógł zagrać żadnych.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Kiedy będzie jakiekolwiek info na facebooku? Oglądnąłem trailer w opisie znalazłem link do facebooka ale żadnych informacji na temat jak gdzie i kiedy będę mógł zagrać żadnych.

rofdzioo Ty potrzebujesz informacji? My też oczekiwaliśmy od Ciebie informacji na temat serwera a nie na temat cioci w Ameryce lub że Ci huragan czy co tam przeszło przez dom na południu i nie miałeś prądu :) . Panu to my podziękujemy.

A tak przy okazji to w dalszym oczekiwaniu na serwer, czekam ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...