Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KNET-Endless (110 C&E | C-Fortress | Enterprise Features | Classical | OPEN 15.09.13)

Gość Kovery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie czegos mi brakuje w tym Trolerze, moze mi sie wydaje ale jak dla mnie troszke slaby, mozna by cos wiecej pokazac. Muzyka spoko ale zadnej akcji prawie

Edge-1.png
  • Odpowiedzi 712
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A z ciekawości się sprawdzi - nic tylko poczekać na clienta :>
Jeśli będzie działał tak ładnie jak diamond na capie 110 to cacy :]

Madd aka YouGotPwn3d
www.silesiarebels.pl

Opublikowano

A kiedy będzie na innym hostingu?

@UP

20x a w pt 30 to nie wiele a w szczególności że nie zostawisz bota na noc :) Więc długo max lvl będą wbijać

Ten hosting jest odpowiednio szybki. Nie ma szans wbić 110 level w 7 dni.

Opublikowano

Bardzo się cieszymy że jest aż tyle osób zainteresowanych tematem :

Użytkownicy przeglądający ten temat: 38

Również zapraszamy na naszego team speak'a :)

A kiedy będzie na innym hostingu?

@UP
20x a w pt 30 to nie wiele a w szczególności że nie zostawisz bota na noc :) Więc długo max lvl będą wbijać

Wrzucimy również na inne hostingi, za jakiś czas. Wpierw udostępniliśmy wam link z mega.co z racji tego że mają najlepszy naszym zdaniem hosting. Pozdrawiam

True love survives all

Opublikowano

Czemu nie będzie bota? Serwer nie będzie na plikach vSRO?

Widzisz i nie grzmisz... bot będzie, serwer jest na plikach vSRO, tylko tam jakieś anti-bot robią żeby nie postawić bota na noc, jest opcja w mbocie żeby wracać na spota reversem, także z tym nie będzie problemu :)

Opublikowano

Widzisz i nie grzmisz... bot będzie, serwer jest na plikach vSRO, tylko tam jakieś anti-bot robią żeby nie postawić bota na noc, jest opcja w mbocie żeby wracać na spota reversem, także z tym nie będzie problemu :)

Meh I tak to będzie bezużyteczne, bo M-Bot nie ma opcji nieatakowania moba - tej kulki z EcSRO, a poniewaz jest on dodany na spota too wiesz :P

Opublikowano

Meh I tak to będzie bezużyteczne, bo M-Bot nie ma opcji nieatakowania moba - tej kulki z EcSRO, a poniewaz jest on dodany na spota too wiesz :P

No i trochę w tym problem ludzie będą odchodzić z serwa bo są przyzwyczajeni że bot im expii

Opublikowano

Mam rozumieć, że ten protector będzie miał normalny spawn? W dzień też będziemy na tym padać, no chyba że będzie spawn tylko od określonej godziny np. 23.00 - 7.00

Opublikowano

Przykro mi ale jest opcja aby to obejsc^^ wiec troche sie nameczyłes z tym nadarmo :P

Ogólnie Panowie nie napinajcie sie tam z tym botem bo z tym nie wygracie, zrobcie tak jak wam mowilem Xrazy aby bot nic nie dawał oprocz golda i itemow ;] a jak ktos chce byc lepszy musi sie nameczyc recznie :)

Opublikowano

Czemu nie będzie bota? Serwer nie będzie na plikach vSRO?

Ludzie, kuźwa, czytajcie komentarze, a nie pierdzielcie farmazonów!!! Było chyba już 3 razy mówione, że serwer jest na plikach vSRO, a chcą, żeby gało się na nim jak na starym iSRO...!

Jeśli znowu będą tego typu pytania, wyślę ten post jeszcze raz, ale tym razem z rozmiarem 48.

Opublikowano

Co z FGW, jakie rate talismanów, co wypada z syreny, jaka nagroda za całą kolekcję?

Otóż....

rAtE 1x z syRenQ dostajeZ FiGht B

bRoN.

Opublikowano

Holy Water Temple działa normalnie, nie ma bugów? Chodzi mi o uniq, czy są wszystkie. Co z coinami, dropią normalnie, można kupić egy seta za nie?

Selket, Neith - Silver coiny

Anubis, Isis - Gold, silver coiny

Heroeris - gold coiny

Jak wiadomo po zabiciu Heroeris spawni sie seth, też to działa? :)

Opublikowano

Holy Water Temple działa normalnie, nie ma bugów? Chodzi mi o uniq, czy są wszystkie. Co z coinami, dropią normalnie, można kupić egy seta za nie?

Selket, Neith - Silver coiny

Anubis, Isis - Gold, silver coiny

Heroeris - gold coiny

Jak wiadomo po zabiciu Heroeris spawni sie seth, też to działa? :)

To jest Job temple i tam z anubisa i isisa leci gold i iron , a z neith&selket leci silver i copper ;] I tam niema bugow raczej ^^

Opublikowano

Tu na serwerze dostaje się eq od npc do określonego lvl tak jak na niektórych serwerach?

Będzie 1 minus z powodu antybota, ciężko będzie z SP :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...