Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KNET-Endless (110 C&E | C-Fortress | Enterprise Features | Classical | OPEN 15.09.13)

Gość Kovery

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 712
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak się ku*wa jest ślepym i nie widzi, że od 18:30 jest ku*wa otwarcie, to bany są słuszne.

Opublikowano

Jak się ku*wa jest ślepym i nie widzi, że od 18:30 jest ku*wa otwarcie, to bany są słuszne.

Spokojnie, trzeba było włączyć serwer o podanej godzinie a nie wcześniej :)

I nie używaj po każdym przecinku "ku*wa" bo to tylko świadczy o twojej kulturze ;)

Opublikowano

Wiesz co? Jak widzisz mam kulturę, bo cenzuruję słowa. Nie jestem chamem, ale czasami trzeba użyć wulgaryzmów jeżeli ktoś nie rozumie.

Opublikowano

tylko szkoda ze nikt tego info nie podaje. gm'owi zajelo by to 30sekund wejsc napisac ze maja problemy i ze bd online np jutro o 19. byloby lepiej.

Opublikowano

GM wejdzie napisze coś po czym jest wielki flame.. więc GM wejdzie i napisze jak już bedzie wszystko dopracowane :) Nie można dzieci z MPC karmic za darmo ;p

Jak powiedzieli ze będzie to będzie, coś poszło nie tak i beta się przeciągneła, proste :) bynajmniej tutaj się serwer już odpalił :)

Opublikowano

Сервер Онлине.

Przyczyną off był, głupi SPAM na MPC, który czytałem i przez niego niestety pomyliłem tabele. Odbugowywanie, bo backup nie działał prawidłowo^^

@sebastiankrauz:

Zmien max level. - zab. anty botowe. Masz tam -126, zmien to na 110.

Opublikowano

Nie chce mi sie czytac 24 stron spamu, mozna sie dowiedziedziec kiedy server rusza i prosic jakis link do download i rejestracji lub chociaz strony servera? Spoilery nie działaja wiec nie moge sie niczego dowiedziec. z gory dziekuje

Opublikowano

@up

A ja trochę przeczytałem i z większości tych komentarzy i tak nic konkretnego nie wyczytałem.

A te spoilery o ile sie nie myle nie działają od początku powstania tego tematu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...