Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KNET-Endless (110 C&E | C-Fortress | Enterprise Features | Classical | OPEN 15.09.13)

Gość Kovery

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 712
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli serw, amatorka :)

Nie, bo przez wasz spam musieliśmy wgrywać nowe character data. To dlatego wczoraj był taki długi open, bo oczywiście wiecie, że jedna linijka jest uszkodzona to client scraschuje, prawda? To się nazywa improwizacja prędzej

Opublikowano

Mam problem a mianowicie włączam gre normalnie wpisuje passy chce zalogować na postac wciskam start i nic sie nie dzieje stoi w miejscu :(

Opublikowano

Dlaczego na 1-wszej stronie nie ma podanego linku do oficjalnej strony serwera?

Proszę o zapodanie takowego.

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Dlaczego na 1-wszej stronie nie ma podanego linku do oficjalnej strony serwera?

Proszę o zapodanie takowego.

Gdyż na razie to może jest beta? Jeszcze nie ma officjalnej strony, jak i officjalnego startu. Wszystko z czasem :)

Opublikowano

Dalej beta, dalej 0 info. Co jest i czemu jest beta, czy nad czyms jeszcze pracuja, czy moze narazie prace, sa wsztrzymane. Jak nie macie czasu to "zatrudnijcie" sobie przedstawiciela, ktory bd sie z wami kontaktowal i dawal nam jakies info, bo z tego co widze to i zainteresowanie przyszlych graczy waszym projektem jest coraz mniejsze. Sam chcialem poczekac na wasz serwer i zobaczyc jak to bd wygladalo ale czekanie do konca wrzesnia chyba nie bedzie mialo wiekszego sensu nie tylko dla mnie ale i kazdemu oczekujacych na serwer. Skoro jest takie zainteresowanie na forum to warto drazyc temat pytac sie czy mamy jeszcze jakies pomysly ktore moglibyscie je wdrazyc w gre. Wiadomo im wiecej graczy na starcie serwera to bedzie ich jeszcze wiecej z kazdym dniem, bo nikt nie chce wchodzic na nowy serwer na ktorym jest 7 osob i 6 z tego to turasy.

Podobno mieliscie malo pracy zeby serwer byl dokonczony w 1 dzien max. Co sie stalo? Nikt nie wie i kazdy sie denerwuje ze temat tyle wisi i nic nie ma ani strony ani linku do reg. Co z tej bety jak tam nikogo nie ma to kto co ma tam testowac? czy da sie wejsc do jg i teleportowac sie w ta i spowrotem. chcialem karawane zrobic dal mi 5m golda a jedna gwiazda do pelna na 27lvlu kosztuje okolo 18m.

Chcialem tylko na poczatku napisac ze info od przedstawicieli projektu serwera jest naprawde bardzo wazne.

pozdrawiam

Opublikowano

@up

Zgadzam się. Mówią, że jest spam itp. ale jak nie ma być spamu, skoro nie ma żadnego info kiedy co i jak. A jak coś nie wyjdzie to lepiej zgonić na nas, że spamimy i coś im nie wychodzi... Póki co to nic dobrego o tym projekcie powiedzieć nie można.

Opublikowano

Siemanko. Panowie, pare drobnych rzeczy znalazłem. Mianowicie, luncher nie ma zatwierdzenia ustawien, w opcjach po restarcie silka nie zapamiętuje grafy i audio, tool bar przestawia sie po tp. i brak tych statuetek anty botowych. chwilowo to wszystko, jak coś mi sie rzuci na oczy to będę zgłaszał.

pozdro i owocnej pracy ;]

Opublikowano

Proponowałbym, żeby każdy spam o tym, kiedy będzie serwer, czemu serwer jeszcze nie wystartował itp. był zgłaszany jako spam i zostało dawane -10 do -20 punktów, ponieważ ten wasz spam "KIEDY BĘDZIE SERWER?! MIAŁ BYĆ X DNI TEMU!!!" jest nie dość, że bez sensu, to jeszcze irytuje i to dość porządnie. Tutaj powinny być pytania typu "gdzie będziemy mogli zdobyć itemy 10 DG?" i zgłaszane bugi, typu "jak kupię broń na 5 DG to dostaję DC i nie mogę już więcej wbić na postać", a nie "zabiłem giganta party Kokoru na 32 level'u z gapem 0 i dostałem 2 levele, a nie 3".

Aktualnie, wasze problemy wyglądają tak: "Kupiłem item'a na 32 level, a dało mi item'a na 32 level." - bez logiki i bez sensu.

Podałem tutaj tylko przykłady, a nie, że naprawdę tak jest, także spokojnie.

Opublikowano

Jak zakładamy pt to mamy od 1 lvl do -124 ktoś mi mówił że to przeciwko botowi aby sam nie robił party. Potem jak zrobimy party to możemy modyfikować je od 1 lvl nawet do 220 chyba jest to nie potrzebne. No i Kokoru dalej ma kosmiczny dmg ;]

Opublikowano

Ciekawość zżera, ale niespodzianki zawsze lepiej smakują. A może nie pomyślałeś nad tym, że oni po prostu chcą szybciej skończyć dla nas serwer i byśmy mogli pograć z przyjemnością i bez bugów? Wszystko w swoim czasie. Chyba że wolisz serwer cały z bugami, to już nie moja sprawa. :)

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

Ja nie wiem co oni chcą, ale jeżeli chce się mieć graczy w przyszłości na serwie to wypadało by z graczami współpracować, a jak czytam ten temat to różnie to wygląda. Wystarczyło by przynajmniej co jakiś czas poinformować Nas graczy, co się dzieje z serwerem, jak idą pracę itp. Podobno też mało czasu jest na to, ale pośmiać się można co nie Kovery:)

Opublikowano

Ciekawość zżera, ale niespodzianki zawsze lepiej smakują. A może nie pomyślałeś nad tym, że oni po prostu chcą szybciej skończyć dla nas serwer i byśmy mogli pograć z przyjemnością i bez bugów? Wszystko w swoim czasie. Chyba że wolisz serwer cały z bugami, to już nie moja sprawa. :)

Może i tak ale zawsze znajdzie się jakiś bug nawet po kilku betach :), jeszcze chyba w żadnej grze na privie nie było że ruszyli ze 100% usuniętymi bugami.Zawsze się coś znajdzie

Opublikowano

zawsze można wejśc na teamspeak na którym prawie zawsze jest admin i spytać jak wyglądają postępy w pracy na serwerze.
tylko zamiast wejscia z tekstem "otwierajcie to bo mi baba z bioli zadanie juz daje na nastepny tydzien" to nieco kultury gimbazo.
Sprawdzcie ile osob przegląda zazwyczaj temat, a nie każdy wyjeżdża z żalem i bólem dupy że jeszcze nie otwarte.
Cierpliwości albo gtfo - i mowie to jako osoba nie majaca dostepu do bety, ale po rozmowie z adminem dochodze do wniosku że wie co robi, dlatego jakiekolwiek moje smuty wylewane tutaj nie przyśpieszą jego pracy.

Madd aka YouGotPwn3d
www.silesiarebels.pl

Opublikowano

@Bogdan Zwei

Człowieku weź przeczytaj ostatnie kilka stron i powiedz mi ile jest postów typu " kiedy będzie serwer " ? I powiedz mi jeszcze czy ludzie, którzy wchodzą na ten temat i czytają opis serwera, nie mają prawa zadać takiego pytania ? Bo mnie by to nie dziwiło ani trochę jakby był spam. Nie chodzi tutaj o samą datę, ale ludzie wiedzą nie wiele o samym serwerze.

"... nie mają prawa zadać takiego pytania ?" Taa... To poczytaj wszystkie komentarze. Ja przeczytałem wszystkie od początku tego tematu. Widać, że Ty tylko 2 czy 3 strony, albo po prostu niektórych masz zablokowanych. Ludzie spamują tutaj bez sensu i nie wiadomo w jakim celu. Ja, przykładowo pytam tylko o rzeczy związane z serwerem typu "jak zdobyć silki" jak to wtedy napisałem. Dostałem dobrą odpowiedź na dobre pytanie, bo nie pytam się "ej kiedy będzie full serwer?" itp. Mam to gdzieś, czy serwer otworzą dziś, jutro, za rok czy za 15 lat. Nie mam co robić na kompie, nudzi mi się, szlajam się z kolegami wszędzie, a chciałbym sobie zagrać - nie lamentuję o tym. Zatem, napisz mi, ile razy napisałem coś głupiego (chodzi o pytanie) i zacytuj go tutaj, jeśli twierdzisz, że napisałem jakieś głupie pytanie. Może jedno się znajdzie.

Ja wiem, co pisałem i nie okłamiesz mnie, jeśli będziesz miał taki zamiar.

Opublikowano

@up

Wątpię, żeby w początkowych stronach tego tematu był spam o datę, jak data była podana. Ludzie nie zadają bezsensownych pytań, ale pytania na które nie znają odpowiedzi, bo na pierwszej stronie nie ma o nich żadnych informacji. Dobra nie chce mi się już drążyć.

I nie napisałem nic do Ciebie, że zadajesz głupie pytania:)

Opublikowano

@2x up

Pytasz o rzeczy związane z serwerem, a mówisz ze nie obchodzi cie kiedy wystartuje - więc mam odp. na twoje wszystkie pytania: dowiesz się jak wystartuje :))

Opublikowano

@2x up

Pytasz o rzeczy związane z serwerem, a mówisz ze nie obchodzi cie kiedy wystartuje - więc mam odp. na twoje wszystkie pytania: dowiesz się jak wystartuje :))

Ale to tylko takie nie związane z startem serwera.

Zamknijmy offtopic, bo nie o tym jest temat (sam zacząłem najprawdopodobniej).

Opublikowano

mam pytanie czy na tym serwie expienie bedzie wyglądać normalnie?, czy tak jak na Fulo gdzie w 1h można wbić 110

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...