Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KNET-Endless (110 C&E | C-Fortress | Enterprise Features | Classical | OPEN 15.09.13)

Gość Kovery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

0 info na epvp o tym servie , ani innych forach. Nie liczcie że wejdzie masa ludzi ;]...
Takie sprawy powinno się załatwiać już tydzień przed... jeśli chcecie server otworzyć w ten weekend to powodzenia :) będzie grało max 50 osób (całe mpc ewentualnie).
i nie hejtuje was... bo sam chcę sprawdzić ten server.. ale jestem wkur***y bo mówiłem 11231231 razy o promowaniu servera... ja nie mam zamiaru robić za was prezentacji. Nie wiem może nie macie czasu na to , ale wątpię w to skoro ktoś u góry pisał że gracie w Lola zamiast zająć się na poważnie serverem.
Tak samo jeśli chodzi o odp na priv... nic konkretnego. Miałem chęć wam pomóc ale widzę że nie warto , skoro macie w d***e nas graczy..
Reklama zajęła by wam max 15-20 min... Skoro macie już ogólne info że w weekend otwierace to warto by było zainteresować tym graczy...
Czekam na dalsze wasze krok , ale i tak zapewne albo w ogóle nie zrobicie tam reklamy , albo zrobicie godzine przed :)

• Odpowiedzi 712
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak tylko chciałbym porównać, że reklama na epvp innego servera, kiedyś znanego jako PlayVenture kilka dni przed premierą zdobyła dla servera 60% graczy, ale to tak tylko piszę bo skoro nawet na fejsie są ostatnie posty niewiadomo z kiedy to dziwne żeby ktoś o tym wiedział:) server będzie lub nie dopracowany co do bugów itp, ale nastawienia GMów się nie zmieni. Albo się coś robi dobrze, albo ma się wyje****

Opublikowano

zgadzam się z kolegą wyżej. Mnie również dziwi nastawienie Gmów. Na początku naprawdę się jarałem tym serverem. Chciałem pomóc itp.
Ale ostatecznie z czasem widzę że nie potrzebnie miałem nadzieję , ponieważ mimo że GM się od czasu do czasu odezwie to z tego co piszą gracze wcale się nie palą do stworzenia dobrego servera... zresztą jak każdy Polski. Nie wiem czy w Polsce ciągle chyba jest używane takie słowo jak "Robić tak by coś robić ale się nie orobić"... Trochę to denerwujące ale cóż... nie skreślam servera. Chciałbym tylko żeby administracja wzięła się w garść i do roboty. A przede wszystkim za tą reklamę.. bo powtarzam... Server tworzą gracze... dzięki graczom server żyję... więc im więcej graczy tym lepiej... i na pewno każdy z tu obecnych się zgodzi że im więcej graczy na serverze tym lepsza zabawa. Puki co oprócz tych 30-40 osób które odwiedzają temat codziennie to chyba nikt nie widział więcej... zachęcam do zrobienia reklamy =) jeśli chcecie by server był naprawdę udany , a start jest najważniejszy.

Opublikowano

A ja powiem tak . Wątpię ze w ogole ruszy ten server Widocznie ekipa sie nie zgrała albo nie wiem mogli dać same info na becie ze klient bd robiony dociągany itd około 2 miesiące a nie dali info z data i 4 razy przekładali ... lepiej szukajcie czegoś nowego chociaż teraz jak są pliki vsro legal to każdy tworzy co umie a potem pada lada dzień . No ale życzę powodzenia i miłego dnia ;]

joker%20sygnatura%203.jpg

Nick: Reniferu

Opublikowano

Powiem tak, Polskie serwery często miały przesuwane daty otwarcia, no ale ten chyba jest rekordzista ;)

Rekordzisty to Ty chyba jeszcze nie widziałeś :) Albo może nie byłeś jeszcze użytkownikiem tego forum :) Poczytaj sobie na Publikacjach na temat: Serwera rofdzio__ czy jak mu tam :) Rok temu, chate mu wywiało, ciocia nie przelała pieniędzy - takie jaja jak berety były że to był rekord na scenie polskiego silkroad'a :)

Opublikowano

Nie będę ukrywać - Nemesis mi się gdzieś podział, a bez niego nie mogę dokończyć roboty.

Opublikowano

Dziś na 100% nie. Prędzej jutro/poniedziałek (jeżeli nemesis będzie). Zostało nam kilka rzeczy do zrobienia, a on się w najbardziej potrzebnej chwili opierdziela

Opublikowano

hahahaha xD jeśli to ten nemesis ktory był kiedys gmem polskiego projektu servera , bylem tam jako pomocnik , i wiem jak wygladala wasza praca ^^ to pozdro... xD
wyszło szydło z worka :) Nemesis xD

Opublikowano

rofdzioo Ty potrzebujesz informacji? My też oczekiwaliśmy od Ciebie informacji na temat serwera a nie na temat cioci w Ameryce lub że Ci huragan czy co tam przeszło przez dom na południu i nie miałeś prądu :) . Panu to my podziękujemy.

A tak przy okazji to w dalszym oczekiwaniu na serwer, czekam ! :)

Co to ma do servera? Potrzebowaliście informacji i je stopniowo dostawaliście. Podziękować mi możesz za prace i dziękuje ale co ty więcej możesz :). Nie będzie offtopował.

A co do rekordzisty. Szkoda że to ja zacząłem tą "Polską scene" To dzięki mnie powstał pierwszy Polski server i to dzięki mnie bił rekordy Polskiej ludnosci na jednym serverze.

To nie była nikogo Ciotka. Tylko nasz sponsor. Co tu jescze tłumaczyć? Przyjmujecie ciągle że to moja wina. A było tak że mieliśmy sponsora który się poprostu wystawił . Co moge więcej powiedzieć? Projekt nie wypalił i tyle

TIOiE.jpg

Opublikowano

Kovery to nemesis się opierdziela czy nie ma go ?Bo nie mogę zrozumieć tego czy Ty z nim nie masz kontaktu czy siedzi i ma za przeproszeniem w dupie serwer.

Jeżeli chcesz mi pomóc :

pxl3.png
Wejdź na link zarejestruj się i zaakceptuj e-mail zajmie to Tobie maksymalnie 5 minut, a mi pomoże
Dziękuje!

Opublikowano

Co to ma do servera? Potrzebowaliście informacji i je stopniowo dostawaliście. Podziękować mi możesz za prace i dziękuje ale co ty więcej możesz :). Nie będzie offtopował.

A co do rekordzisty. Szkoda że to ja zacząłem tą "Polską scene" To dzięki mnie powstał pierwszy Polski server i to dzięki mnie bił rekordy Polskiej ludnosci na jednym serverze.

To nie była nikogo Ciotka. Tylko nasz sponsor. Co tu jescze tłumaczyć? Przyjmujecie ciągle że to moja wina. A było tak że mieliśmy sponsora który się poprostu wystawił . Co moge więcej powiedzieć? Projekt nie wypalił i tyle

rofdzio___ nie poczuwaj się bo o ile pamiętam to jeszcze był PAX , a kiedy pax robił i edytował różne sprawy na emu to Ty na chleb jeszcze mówiłeś peb na mpcforum :).

Dziś na 100% nie. Prędzej jutro/poniedziałek (jeżeli nemesis będzie). Zostało nam kilka rzeczy do zrobienia, a on się w najbardziej potrzebnej chwili opierdziela

Jeżeli już i tak podajecie info na temat serwera i info o nim, to powiedzieć możecie czego wam brakuje lub co jest jeszcze do zrobienia? :)

Opublikowano

Co pax robił? To był emulator (Skradziony source i przerobiony ale był). Nie server. A tak pozatym to nie był Polski server.

TIOiE.jpg

Opublikowano

znam tego nemesisa , i fakt server mozliwe ze wystartuje , mialem z nim dlugo dlugo do czynienia. Chlopak duzo gada malo robi i taka prawda , pomagalem mu robic server ktory nie wypalil... prawda jest taka ze nemesis woli robic inne rzeczy mniej wazne niz zrobic do konca server. korzysta z poradnikow na epvp ale marnie mu to wychodzi , jest dziany stac go na dedyka ale tylko łasy na kase graczy. z tego co pamietam ma okolo 20 lat ale glos podobny do 15 latka ^^. Hmmm jesli nemesis to glowny gm to musicie sie przygotowac na korupcje :) pamietam jak dawal soxy gosciowi ktory mu dote dawal co jakis czas. kumplom tez dawal soxy , pamietam jak adv +2 dawal.
nie wiem jak reszta ekipy bo nie znam .. ale wiem tylko ze nemesis to jest zarozumialy , dziany dzieciak ktory i tak zrobi to co bedzie chcial , a jak mu sie zaplaci to masz full sox itemy itp :) wiem co mowie. Mozecie hejtowac ale znam go bo bylem w jego ekipie przez dluzszy czas :)

Opublikowano

znam tego nemesisa , i fakt server mozliwe ze wystartuje , mialem z nim dlugo dlugo do czynienia. Chlopak duzo gada malo robi i taka prawda , pomagalem mu robic server ktory nie wypalil... prawda jest taka ze nemesis woli robic inne rzeczy mniej wazne niz zrobic do konca server. korzysta z poradnikow na epvp ale marnie mu to wychodzi , jest dziany stac go na dedyka ale tylko łasy na kase graczy. z tego co pamietam ma okolo 20 lat ale glos podobny do 15 latka ^^. Hmmm jesli nemesis to glowny gm to musicie sie przygotowac na korupcje :) pamietam jak dawal soxy gosciowi ktory mu dote dawal co jakis czas. kumplom tez dawal soxy , pamietam jak adv +2 dawal.

nie wiem jak reszta ekipy bo nie znam .. ale wiem tylko ze nemesis to jest zarozumialy , dziany dzieciak ktory i tak zrobi to co bedzie chcial , a jak mu sie zaplaci to masz full sox itemy itp :) wiem co mowie. Mozecie hejtowac ale znam go bo bylem w jego ekipie przez dluzszy czas :)

Pół roku(czy nawet rok temu) server z Nemesisem na czele startował ponad miesiąc i tylko przekładał datę otwarcia co tydzień ;) Także dla każdego kto czeka na tego serva - powiem wprost. NIE WARTO. Poszukajcie innego servera gdzie gra sporo osób. Jeżeli nawet KNET wypali, to dostanie taki DDoS, że po paru dniach będzie zamknięcie. Napiszecie pewnie teraz , że "server jest najlepiej zabezpieczony jak tylko można". Zobaczymy :)

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

zna ktoś może jakiś serwer, obojętnie jaki gap, który wystartował niedawno bądź wystartuje w najbliższym czasie ? Bo chętnie bym na takim zagrał. Z góry dzięki za pomoc :)

Opublikowano

zna ktoś może jakiś serwer, obojętnie jaki gap, który wystartował niedawno bądź wystartuje w najbliższym czasie ? Bo chętnie bym na takim zagrał. Z góry dzięki za pomoc :)

MythOnline :) A ciekawe jak z Nemkiem bo serwer nie może powstac ten KNET a ludzie już uciekają :D na początku 35 przeglądających a teraz zaledwie 12 :(

Opublikowano

Pół roku(czy nawet rok temu) server z Nemesisem na czele startował ponad miesiąc i tylko przekładał datę otwarcia co tydzień ;) Także dla każdego kto czeka na tego serva - powiem wprost. NIE WARTO. Poszukajcie innego servera gdzie gra sporo osób. Jeżeli nawet KNET wypali, to dostanie taki DDoS, że po paru dniach będzie zamknięcie. Napiszecie pewnie teraz , że "server jest najlepiej zabezpieczony jak tylko można". Zobaczymy :)

Tak jak mówiłem :) zawsze mam racje :)

Opublikowano

Jestem Piotr ( Nemesis ) pracowałem z Acem, Jurasem, Rilee , PapaR0ach w projkecie Lyssa Online ( Ale ja tam tylko byłem GM'em in game) więc nie rozumiem was, o co chodzi z tymi poradnikami itd? wątpię też iż mam głos na 15-ście lat xD Ty mnie znasz ale ja Cie nie znam ( bardzo ciekawa teoria ) .

P.S jak byłem GM'em na lyssie to zajmowałem się tylko eventami ( drugie P.S na lyssie komendy GM odpowiedzialne za spawnowanie itemow mialem wylaczone) . Jak to się mówi nie oceniajcie książek po okładce bo Nemesiow bylo , jest i bedzie bardzo duzo xD

Dodam że byłem tam pomocnikiem przez 1 tydzień, przez kolejne 2 tygodnie GM'em później zrezygnowałem. :)

True love survives all

Opublikowano

hahahaha xD jeśli to ten nemesis ktory był kiedys gmem polskiego projektu servera , bylem tam jako pomocnik , i wiem jak wygladala wasza praca ^^ to pozdro... xD

wyszło szydło z worka :) Nemesis xD

Mnie w tym projekcie nie było, więc nie porównuj mnie do ludzi z tamtego projektu.

No Commnent.

Kovery to nemesis się opierdziela czy nie ma go ?Bo nie mogę zrozumieć tego czy Ty z nim nie masz kontaktu czy siedzi i ma za przeproszeniem w dupie serwer.

Tak jakby się opierdziela.. Nie ma go a telefony "odrzuca".

Chłopcze, z DDoS`em nie się obawiaj, tak może się umówmy. Niestety, Ja przekładam daty, bo nie opublikuje serwera który ma jakieś niedociągnięcia. Jeżeli nie znasz parametrów, to lepiej już nic nie mówić na ten temat.

Poszukaj w dziale.

MythOnline :) A ciekawe jak z Nemkiem bo serwer nie może powstac ten KNET a ludzie już uciekają :D na początku 35 przeglądających a teraz zaledwie 12 :(

Nie aktualizujemy często, dlatego teraz jest 15 osób.

Opublikowano

Witam tu Nemek :)

Nie wiem czy bd gral ale raczej nie :(

Nie mam czasu na to. (praca)

Aczkolwiek moze jakiegos bota postawie zeby bocil :)

Opublikowano

Tak jak mówiłem :) zawsze mam racje :)

Ej mistrzu, Twoja intuicja Cie zawiodła.

True love survives all

Opublikowano

Ej mistrzu, Twoja intuicja Cie zawiodła.

mistrzu moja intuicja mnie nie zawiodła. Wiem co mówię , może nie o tobię mowa. może jest też drugi "nemesis"

Chodzi mi o server Polski który to miał być taki fajny i wogóle , nie pamiętam nazwy niestety bo to było już dawno.

Był to projekt servera w którym uczestniczyłem :) i byłem odpowiedzialny za muzykę w grze :) , może pamięta ktoś taki server w którym to

była zmieniona muzyka przy logowaniu , , w hotan i innych miastach , wszystkim się podobała. nad projektem wtedy czuwał "nemasis" oraz niby jakiś jeszcze jeden gość który był odpowiedzialny za stronę internetową. Potem poszła jakaś kłótnia i nemesis skończył współpracować z tamtym gościem od strony internetowej. Pamiętam że jeszcze wtedy siedzieliśmy na GG w konferensji bo nie mogli rozkminić ts3 ;]

Server wystartował , aczkolwiek każdy miał pretensje do Gma bo raty były źle ustawione itp. potem zaczęły się problemy z korupcją.

Pamiętam jak też problemy były z npc od Coinów, to był pierwsze servery w którym był zastosowane coiny i silk itemy w grze.

Pamiętam też że był problem z kolorem zerka , był zielony. Ogólnie server posiadał dużo bajerów , tak jak i w tym serverze , ale ostatecznie nie wypalił ponieważ korupcja servera zniszczyła wszystko. Nemesis przed startem servera jeszcze przekładał start o pare dni bo niby miał problemy z dedykiem ale tak naprawde nie potrafił ogarnąć servera. Zresztą... nie chciało mu się , ja osobiście miałem ciągle polewe z niego bo potem już jak na ts3 siedzieliśmy (udało się) ciągle tylko ktoś z rodziców wchodził do pokoju, albo pilnował swoich braci młodszych. Więc wiem co mówię... i jeśli to ten nemesis , a jestem pewien w 95% że to ten to nie wróżę tutaj przyszłości na serverze,

Co do reszty ekipy , nie oceniam , bo nie znam , wypowiedź jest tylko na temat nemesisa który z tego co piszecie jest głównym

Gmem ^^

@EDIT

MYTH ONLINE startuje dzisiaj za godzine może dwie !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...