Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KNET-Endless (110 C&E | C-Fortress | Enterprise Features | Classical | OPEN 15.09.13)

Gość Kovery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec nie graj.

Widać, następne dziecko dostało internet. Jeśli masz zamiar tak głupio odpowiadać każdemu, lepiej siedź cicho. Za chwilę los obróci się przeciw tobie i nie będziesz się tak chamsko odzywał. To, że mama nie nauczyła cię manier lub miała gdzieś swoje dziecko, nie znaczy że możesz każdemu się chamsko odzywać. Osobiście miałbym ochotę nauczyć cię manier i nie mam tutaj na myśli spuszczać komuś łomotu, bo to dziecinne i nic nie da.

Lepiej przemyśl swoje zachowanie, bo naprawdę obróci się to przeciw tobie.

Tak, nie piszę poprzez zwrot grzecznościowy (Cię, Tobie), bo zachował się jak ostatni cham.

Wiem, zrobiłem offtopic, możecie mi wlepić warna. Zasłużyłem na niego, aczkolwiek czuję się lepiej, bo mogłem napisać, co napisałem. Nie jestem osobą, która przyjmuje chamskie odzywki bez jakichkolwiek uwag, jeśli taka jest potrzebna.

• Odpowiedzi 712
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

server zapowiada się ciekawie , jeśli zrobicie naprawdę dobrą reklamę ( nie tylko na epvp , rev6 etc ) ale też na innych mniejszych forach , to myślę ze zagra dużo osób. Tylko taka moja rada dla was , nie róbcie tego na ostatnią chwilę , najlepiej zróbcie parę dni przed bo wtedy więcej się mówi o takim serverze.
Jeśli potrzebujecie pomocy w reklamowaniu , piszcie na priv , myślę że się dogadamy :) Liczę że server wystartuje za te 3 dni powiedzmy , bez opóźnień większych i problemów. Mam również nadzieję , i wierzę w to że dacie radę uchronić server przed większym DDosie bo jak wiemy w dzisiejszych czasach , konkurencja jest bezwzględna...

Co do tej wyżej kłótni... myślę że nie ma co się przejmować i zwracać uwagi na pewne zachowania ludzi. Jak widać ten pan został już ukarany za swój wybryk.
Miejmy nadzieję że kiedyś ten świat stanie się lepszy bez plagi tych wszystkich Hejterów i dzieciaczków którzy na siłę próbują pokazać jacy to oni dorośli są :/
Nie mam zamiaru pokazywać że jestem taki sam , ale faktycznie denerwuję mnie takie zachowanie. Dobra rada dla wszystkich "Hejtów" i "normalnych" , nie ma co
się spinać , lepiej zrobić coś w tym kierunku by każdemu z nas żyło się lepiej, a zachowanie chamskie , zastąpić tym uprzejmym i grzecznym zachowaniem bo to jest klucz do tego aby stać się lepszym człowiekiem

Opublikowano

server zapowiada się ciekawie , jeśli zrobicie naprawdę dobrą reklamę ( nie tylko na epvp , rev6 etc ) ale też na innych mniejszych forach , to myślę ze zagra dużo osób. Tylko taka moja rada dla was , nie róbcie tego na ostatnią chwilę , najlepiej zróbcie parę dni przed bo wtedy więcej się mówi o takim serverze.

Jeśli potrzebujecie pomocy w reklamowaniu , piszcie na priv , myślę że się dogadamy :) Liczę że server wystartuje za te 3 dni powiedzmy , bez opóźnień większych i problemów. Mam również nadzieję , i wierzę w to że dacie radę uchronić server przed większym DDosie bo jak wiemy w dzisiejszych czasach , konkurencja jest bezwzględna...

Co do tej wyżej kłótni... myślę że nie ma co się przejmować i zwracać uwagi na pewne zachowania ludzi. Jak widać ten pan został już ukarany za swój wybryk.

Miejmy nadzieję że kiedyś ten świat stanie się lepszy bez plagi tych wszystkich Hejterów i dzieciaczków którzy na siłę próbują pokazać jacy to oni dorośli są :/

Nie mam zamiaru pokazywać że jestem taki sam , ale faktycznie denerwuję mnie takie zachowanie. Dobra rada dla wszystkich "Hejtów" i "normalnych" , nie ma co

się spinać , lepiej zrobić coś w tym kierunku by każdemu z nas żyło się lepiej, a zachowanie chamskie , zastąpić tym uprzejmym i grzecznym zachowaniem bo to jest klucz do tego aby stać się lepszym człowiekiem

Miejmy nadzieję, że DDoS protection będzie dobry, nie taki jak na Phoenix, a także, żeby serwer wystartował jak najszybciej! :)

A kłótnią tego nie nazwę, bo tylko grzecznie (przynajmniej według mnie grzecznie) upomniałem. :P

Opublikowano

Miejmy nadzieję, że DDoS protection będzie dobry, nie taki jak na Phoenix, a także, żeby serwer wystartował jak najszybciej! :)

A kłótnią tego nie nazwę, bo tylko grzecznie (przynajmniej według mnie grzecznie) upomniałem. :P

Akurat tak się składa że Phoenix i tak poleciał w kluki z Koverym ponieważ dał im gotowy kod , a oni go po prostu zbyli za tą pomoc i napisali że to robił ktoś tam znany. Dla mnie to jest śmieszne ale cóż taki serwer jaka administracja :>

True love survives all

Opublikowano

Heh, data 27 sierpnia 18:30 przekreślona?? Znów przeniesiony start? Z takim startem wyczuwam kolejny rofdzio__ projekt :)

Oby coś tam wam ruszyło, wreszcie kiedyś :)

Opublikowano

Może ktoś mi podać podstawowe info o serwerze bo mi się spoilery nie otwierają

Cap 110, 30xp / 45xp ( w pt ) tak w wielkim skrócie :>

True love survives all

Opublikowano

A ile ip limit?

IP limit jaki damy to będzie 2

Coś nie tak z tym clientem, wypakowałem już z 5 razy, na różne partycje i non stop error wyskakuje.

Na razie serwer jest offline.

True love survives all

Opublikowano

Już 3 raz mi przerwało pobieranie...dajcie ma jakiś hosting bo to przesada

Jesli pobierasz z 1strony clienta to ci powiem nie warto bedzie nowy client. Zostanie udostepniony ;] niestety musicie sie uzbroic w cierpliwosc :) Ale juz udalo sie problemy z dedykiem rozwiazac wiec tylko zostalo edytowanie clienta , dodawanie itemkow etc.Idzie w dobra strone i napewno ruszy lada dzien :)

Administracja jest zajeta dlatego niema zadnych info

Opublikowano

chyba nigdy;p

Myślisz że to wszystko takie łatwe jest? Wiesz jaką trzeba mieć organizację aby cokolwiek powstało? Większość musimy sami organizować tym co nam pomagają jesteśmy bardzo wdzięczni bo widać że im zależy aby stworzyć coś naprawdę zajebistego. Nie damy rade wszystkiego na raz ogarnąć , a szczególnie że my też mamy życie ale jak widać siedzimy przed kompem i robimy serwer w czasie którym Wy możecie robić cokolwiek. Robimy i uczymy nowych rzeczy bo wszystkiego od razu też nie będziemy wiedzieli. Mieliśmy problemy z serwerem dedykowanym i nie obwiniajcie nas z tego powodu że nie było to wszystko na czas, bo nie mamy na to wpływu kiedy dostaniemy maszynę i czy będzie ona gotowa do ruszenia. Cóż trafiliśmy na dobry hosting z n00bskim supportem i mamy jednak problemy z odpaleniem serwera oraz dokończeniem kilku rzeczy ( to jest na max 1 dzień roboty ) ale mamy tez inne zajęcia, jak wiecie to jest tylko wewnętrzna strona serwera, ja sam osobiście zajmuję się sprawami związanymi z zewnętrzną stroną serwera. A to strona , a to grafika , a to inne rzeczy trzeba to wszystko ogarnąć i jeszcze zrobić tak aby wszystko ładnie działało, cóż nam też siadają nerwy jak widzimy że coś nie "trybi", a powinno. Siedzimy po kilkanaście godzin dziennie aby robić dla was ten serwer, musicie być wyrozumiali dla nas, bo jeżeli miałby serwer wystartować taki jak teraz to lepiej żeby w ogóle nie wystartował, po prostu chcemy aby wszystko działało, a oprócz tego miało ręce i nogi . Musicie to zrozumieć, że nie jesteśmy robotami , mimo że już powoli pracujemy jak one..

True love survives all

Opublikowano

Jak macie wystartować np sobota/niedziele to lepiej przełożyć start lepiej na poniedziałek bo w weekend nie każdy ma czas by grać :)

Opublikowano

Jak macie wystartować np sobota/niedziele to lepiej przełożyć start lepiej na poniedziałek bo w weekend nie każdy ma czas by grać :)

No to zaczniesz później, prosta sprawa.

Opublikowano

Nie każdy ma wolne w ROK SZKOLNY.

A serwer będzie dostępny jak skończą, przestańcie się niecierpliwić... ;/

Opublikowano

Mamy też na uwadze iż zaczyna się rok szkolny, skończymy pracować nad serwerem to podamy datę. Jedynie co możecie zrobić to czekać, a każdy kto chce jakoś pomóc to pisać śmiało na skype ( dam na pw )

True love survives all

Opublikowano

Jak robicie serwer i ogłaszacie serwer, to najlepiej jak juz jest wszystko Ok i zęby potem nie dodawać i przerzucacie datę którego będzie otwarcia, bo po co robić nadzieje ludzia którzy chcieli by pograć wcześnie. I wgl nie wiadomo czy ruszy bezsens 0 info a mialbyc otwarty 27 z tego co szlyaszlem.

Opublikowano

Jak robicie serwer i ogłaszacie serwer, to najlepiej jak juz jest wszystko Ok i zęby potem nie dodawać i przerzucacie datę którego będzie otwarcia, bo po co robić nadzieje ludzia którzy chcieli by pograć wcześnie. I wgl nie wiadomo czy ruszy bezsens 0 info a mialbyc otwarty 27 z tego co szlyaszlem.

Nie wiem czy czytałeś nazwę tematu, przeczytaj jeszcze raz i zastanów się nad swoją wypowiedzią. To że był "zarys" daty otwarcia oficjalnego serwera to nie oznacza że będzie otwarty tego dnia, ja powiedziałem drugiemu administratorowi już na początku zakładania tematu- ten temat tyczy się BETA i nie powinno w nim być nic o oficjalnym serwerze. Serwer BETA jeszcze dziś włączymy dla was jak drugi administrator będzie dostępny ~do godzinki.

True love survives all

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...