Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KNET-Endless (110 C&E | C-Fortress | Enterprise Features | Classical | OPEN 15.09.13)

Gość Kovery

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 712
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam nadzieje, ze to otworzycie i dacie reklame itd !

BTW macie nowa maszyne i wiekszosc bugow zrobionych to czemu juz nie wystartuja z serverem ? nie dziwi was to ?

!!!! Grozisz MI !!!!

Opublikowano

A więc tak,

Nie upadliśmy, żyjemy ciągle. Mamy problemy z hostingiem, upublicznię go tutaj :)

Otóż 23 zamówiliśmy 1 serwer dedykowany z 32G, jednak były ukryte ceny & kilka funkcji nie działało, zdecydowaliśmy się na webtropię, więc zamówiliśmy trochę słabszego dedyka - 16G, ale w ogóle go nie otrzymaliśmy. Niespodzianka! Dwa dni już czekamy, brak serwera dedykowanego, pomimo iż webtropia poinformowała nas, że maszyna będzie gotowa mniej niż 24h od godziny zakupu. Widać scam widoczny na kilkometr. Prawie 100€ to nie jest mała sumka, tak więc w poniedziałek (jutro 26), dzwonię masowo z 7 osobami do webtropii poprzez skype, weekend odpadł, nikt nie odebrał kiedyś trzeba załatwić. Jeżeli refundacji nie dostaniemy, a powinniśmy, bo maszyny jeszcze nie ma, będzie już rozmowa z paypalem (także 7 osóB). Już tutaj rozmowa będzie na poważnie, bo małe pieniądze to nie są... Tak czy inaczej dostaliśmy pozwolenie ze względu na tą sytuację i pieniądze dojdą później do pierwszego hostera - widać bardziej walczą o klienta niż webtropia. Server "beta" jest otwarty ciągle na VPS, jednak serwer, który znajduje się na dedyku posiada tylko 10 osób, tak więc usuniemy najwięcej bugów ile się da i wio! Osoby które grały na open-beta oczywiście nie przepadną, pamiętamy o nich :) Jeżeli macie jakiekolwiek pytania, z chęcią odpowiem, bowiem graczy nie należy oszukiwać.

Pozdrawiam Kovery.

Opublikowano

Kovery, dzięki za jakiekolwiek info to raz, aczkolwiek ponawiam pytanie.. co z reklamą i jakimiś supportami na epvp ? :) bez tego server raz nie będzie miał ludzi, dwa prawa by zaistnieć :)

Opublikowano

Kovery, dzięki za jakiekolwiek info to raz, aczkolwiek ponawiam pytanie.. co z reklamą i jakimiś supportami na epvp ? :) bez tego server raz nie będzie miał ludzi, dwa prawa by zaistnieć :)

Opublikujemy nową reklamę jak na MPC jak i na ePVP, kiedy będziemy gotowi na official.

Opublikowano

to ja jeszcze mam taka prośbę, tudzież pomysł. wiem ze "stall arena" nie mam racji bytu z powodu lenistwa graczy, ale PVP arena była by mile widziana, kawałek czystego obszaru z dodatkowym miejscem na NPC-e ( uzupełnienie potów czy naprawa itp) kawałkiem safe MPCforum dla graczy "AFK". pomyślcie o tym.

pozdro..

Opublikowano

kiedy start?

jak chłopaki uporają się z robotą :)

Poprawna odpowiedź jest taka że zostało nam roboty na 2-3 dni ale teraz zależy od czego czy pojawią się problemy czy też nie :] jeżeli nie to wystartujemy zgodnie z planem.

True love survives all

Opublikowano

czyli za 3-4 dni RUSZY oficial server , każdy lvl itemy będą zresetowane , i trzeba będzie zrobić nowe konta??
A aktualnie Beta się skończyła i nie można wejść na server tak?

Opublikowano

Można jeszcze grać w bete ? bo nie moge z updatować clienta.

Tak można wejść ( musisz od nowa wypakować clienta i zrobić update )

czyli za 3-4 dni RUSZY oficial server , każdy lvl itemy będą zresetowane , i trzeba będzie zrobić nowe konta??

A aktualnie Beta się skończyła i nie można wejść na server tak?

Tak postacie będą usuwane, wszystko trzeba będzie od początku robić ( nie zapominamy o donaterach jak i o osobach grających na beta) przez wystartowaniem przygotujemy również reklamę na epvp i ją tam udostępnimy , obecnie działamy cały czas aby naprawić wszystko i przygotować wszystko na styk. Beta trwa nadal na VPS które wam udostępniliśmy, zachęcamy również do ściągnięcia , zdobywania poziomu oraz przetestowania serwera. ( Wcześniejszy update był zły ale wypakować na nowo , zrobić update i wszystko będzie działało )

True love survives all

Opublikowano

Tak można wejść ( musisz od nowa wypakować clienta i zrobić update )

Mam rozumieć, że jak ktoś nie ma starej paczki, to musi ją znowu pobrać, żeby grać na full, czy po prostu ten z bety się update'nie i będzie się dało grać?

(nie mam zamiaru znowu pobierać tego i tracić 5 godzin na spaniu na podwórku, już nie ma upałów, więc jak trzeba będzie pobierać na nowo, nie zagram najprawdopodobniej)

Opublikowano

Mam rozumieć, że jak ktoś nie ma starej paczki, to musi ją znowu pobrać, żeby grać na full, czy po prostu ten z bety się update'nie i będzie się dało grać?

(nie mam zamiaru znowu pobierać tego i tracić 5 godzin na spaniu na podwórku, już nie ma upałów, więc jak trzeba będzie pobierać na nowo, nie zagram najprawdopodobniej)

Wiec nie graj.

Opublikowano

Jeżeli wcześniej nie robiłeś update to nie ma potrzeby abyś ściągał na nowo clienta . Wystarczy update zrobić i wsio zobacz sam :>

True love survives all

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...