Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejtuje bo lubie... .... Pokazałes wlasnie jaka jestes osoba piszesz bzdury oczerniasz innych dla przyjemnosci? to ty udaj sie do psychiatry takie zachowanie nie jest normalne koles ty cierpisz na manie przesladowcza

Pisałem wyżej na to zasługują !

" Manie prześladowczą " buahahahahaha

Graj dalej tam i się odwał człowieczku, dla Ciebie to pro elo serwer dla mnie dno, na którym administracja na wyjebane na serwer !

Tyle w temacie, masz jakieś problemy pisz pw.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moze bys podal jakies sensowne argumety ze "serwer to dno" ? Nie mam zamiaru pisac z toba na pw bo ty nie jestes osoba z ktora mozna by sensownie porozmawiac wiekszosc twoich wypowiedzi to powielamnie innych osob, przeczytanych wypowiedzi. Cos ci sie nie podoba ale sam nawet nie umiesz napisac co i dlaczego, stwierdzenia typu "bo na to zasluguja" sa żenujace nie wnosza nic do tematu i tylko utrodniaja przegladanie tej prezentacji. Jeszcze jedno Hejtować od ang. Hate - Nienawidzić, nienawiść, wyzywać. W życiu realnym tez jestes taki mocny i myslisz ze mozesz na kazdego pluc? haha na pewno nie bo juz nie raz bys w jape dostal lub dostales......

Opublikowano

Moze bys podal jakies sensowne argumety ze "serwer to dno" ? Nie mam zamiaru pisac z toba na pw bo ty nie jestes osoba z ktora mozna by sensownie porozmawiac wiekszosc twoich wypowiedzi to powielamnie innych osob, przeczytanych wypowiedzi. Cos ci sie nie podoba ale sam nawet nie umiesz napisac co i dlaczego, stwierdzenia typu "bo na to zasluguja" sa żenujace nie wnosza nic do tematu i tylko utrodniaja przegladanie tej prezentacji. Jeszcze jedno Hejtować od ang. Hate - Nienawidzić, nienawiść, wyzywać. W życiu realnym tez jestes taki mocny i myslisz ze mozesz na kazdego pluc? haha na pewno nie bo juz nie raz bys w jape dostal lub dostales......

Widzę, że ty masz jakąś manie prześladowania :)

Co do serwera zobacz prezentacje i wbij na serwer buraku malinowy i się przekonasz, że połowa tych rzeczy jest albo zbugowana, albo ich nie ma.

Kolejną rzeczą jest to, że na serwerze był bug w IS, następną to że admin ma prywatną postać i sprzedaje itemki z IS na rynku, mam jeszcze wymieniać ?

Człowieku może adres chcesz ? Bo masz jakieś smety i na życie realne najeżdżasz, albo lepiej nie podam bo pedałem pewnie jesteś :)

Mogę pluć na każdego, a w szczególności na takich jak ty.

Jeszcze chcesz coś ?

Opublikowano

Widzę, że ty masz jakąś manie prześladowania :)

Co do serwera zobacz prezentacje i wbij na serwer buraku malinowy i się przekonasz, że połowa tych rzeczy jest albo zbugowana, albo ich nie ma.

Kolejną rzeczą jest to, że na serwerze był bug w IS, następną to że admin ma prywatną postać i sprzedaje itemki z IS na rynku, mam jeszcze wymieniać ?

Człowieku może adres chcesz ? Bo masz jakieś smety i na życie realne najeżdżasz, albo lepiej nie podam bo pedałem pewnie jesteś :)

Mogę pluć na każdego, a w szczególności na takich jak ty.

Jeszcze chcesz coś ?

Krecik wcześniej byłeś takim wielkim obrońcą serwera... Co się stało pałka zmiękła :>?

Opublikowano

Dla twojej wiadomoci gram na tym serwerze mam dopiero 60 lev, fakt moze wszystkiego nie widzialem. Byl bug z IS to fakt ale to i wiele innych rzeczy juz dawno zostało naprawione , a ty chlopczyku dostales Bana nie wnikam za co, ale czytajac twoje wypowiedzi moge sie domyslec ze za kompletny brak kultury osobistej , "Buraka malinowego" to ty tutaj robisz z siebie na publicznym forum, bije od ciebie brak dojrzałości psychicznej, intelektualnej, emocjonalnej. Nawet nie rozumiesz tego co czytasz , twoje opinie pod uwage moze tylko brac idiota twojego pokroju. Bardzo duzo tych wad serwera nam tu wymieniles az dwie? glowa zabolala od myslenia? Rozmowa na jakis temat wedlug ciebie polega na wyzywaniu od "pedalow" ? ,no cóż kulture wynosi sie z domu ................

Opublikowano

Dla twojej wiadomoci gram na tym serwerze mam dopiero 60 lev, fakt moze wszystkiego nie widzialem. Byl bug z IS to fakt ale to i wiele innych rzeczy juz dawno zostało naprawione , a ty chlopczyku dostales Bana nie wnikam za co, ale czytajac twoje wypowiedzi moge sie domyslec ze za kompletny brak kultury osobistej , "Buraka malinowego" to ty tutaj robisz z siebie na publicznym forum, bije od ciebie brak dojrzałości psychicznej, intelektualnej, emocjonalnej. Nawet nie rozumiesz tego co czytasz , twoje opinie pod uwage moze tylko brac idiota twojego pokroju. Bardzo duzo tych wad serwera nam tu wymieniles az dwie? glowa zabolala od myslenia? Rozmowa na jakis temat wedlug ciebie polega na wyzywaniu od "pedalow" ? ,no cóż kulture wynosi sie z domu ................

Sorki, ja ten cyrk zacząłem ?

Wbijaj lvl wbijaj dużego nie wbijesz, bo serwer padnie :)

Nie moja wina że jesteś ślepy i nie widzisz tego co się dzieje na serwerze i nie odróżniasz gry od życia realnego.

Żadnego bana nie dostałem, więc nie domyślaj się, bo za bardzo Tobie to nie wychodzi.

Chcesz więcej proszę bardzo:

- tablica ogłoszeń nie działa, gdzie pd na 7 dni na stronie kosztuje 300 sm, a na tablicy kosztował 150

- Dc nie ma, w prezentacji niby jest

- twoja kochana administracja nie potrafi naprawić piekła, jak logniesz to masz postać zbugowaną

- bardzo dużo SM dostają ci którzy robią lets playe, dostają za każdy nakręcony odcinek tyle SM że głowa boli.

- ts serwerowy gdzie jest? Przez to jest 0 kontaktu z administracją, forum niestety nie wystarcza

- serwer ewidentnie pod klasy fizyczne, ponieważ zbr. na 110 lvl zamiast hp dają 200 wartości.

- pety miały być od 5 lvl, a są tylko w IS. Dodam że są pety na klasy, a nie ma opisu do nich, tzn że kupujesz je w ciemno

- IS nie działa tak jak powinien, nie można kupić czasem itemków np. zwoi egzo

- czeto wywala jinno, lub po prostu buguję się postać w tym królestwie.

- zakaz handlu postaciami za PLN, jeżeli administracja by pomyślała to może więcej ludzi grałoby gdyby ludzie mogli sprzedać te konto, co nie ?

Jak mi się przypomni to jeszcze napiszę :)

Dalej taki pewny siebie jesteś ?

Opublikowano

Pewny siebie to bylem od zawsze, chodzilo mi glownie o to zebys zamiast bezsensownie hejtowac napisal rzeczowo co jest z tym serwerem nie tak, ok napisales co cie boli z czescia tych argometow moge sie zgodzic, ja w ten serwer nawet 1zl nie zainwestowalem wiec wisi mi czy padnie, chodzi mi glownie o to nie tylko w temacie revential ze jak wchodze w opinie to chce sie czegos dowiedziec a nie widziec 10 postow 1 osoby typu serwer do dupy i tyle...

Opublikowano

- zakaz handlu postaciami za PLN, jeżeli administracja by pomyślała to może więcej ludzi grałoby gdyby ludzie mogli sprzedać te konto, co nie ?

EMM? ja sie z toba nie zgodze... ja osobiscie nie lubie bogatych dzieci ktore moga dac sporo kasy za konto 75 i buffka 75 A SAMI NIE UMIEJĄ WYEXPIĆ... co innego eq ale postac?... Wedlug mnie kupienie dobrej postaci psuje zabawe...

Opublikowano

grałem, wbiłem 47, zrobiłem najlepsze eq na ten lvl, oprócz biologa, i jest tak..
nie wydajesz w is.. nie dorobisz się niczego (tzn. musisz grać długo i siedzieć na metkach itp. itd. ;) )
kupisz bao bao:
sprzedasz za 300kk+
strój:
70kk+
ci co wydaja w is od początku mogą się wybić.

ja musiałem siedzieć na pustyni i metki bić ;))
pozdrawiam, 99.9 % pod is

Opublikowano

Duzo osob gra?

Warto wchodzic na serwer?

Bronie 75?

Osób gra koło 700. Według mnie nie warto chyba że będziesz kręcił letplaye lub wydawał w is. Bez tego się nie wybijesz.

Opublikowano

Nie polecam serwera slyszalem ze administracja to banda dzieci oraz Admin ulatwia gre swoim znajomym ;) Dobrze ze nie zaczynalem tutaj przygody bo tylko stracil bym czas

//// serwer bez przyszlosci ////

Opublikowano

też sie zgadzam z tobą , administratorzy mają kompletnie wyebane na serwer dlatego coraz mnniej ludzi gra :/ - gdyby sie chociarz starali mogliby miec z 15 koła ludu na serwerze a teraz co każdy ucieka bo wie jaka jest sytuacja

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

Opublikowano

też sie zgadzam z tobą , administratorzy mają kompletnie wyebane na serwer dlatego coraz mnniej ludzi gra :/ - gdyby sie chociarz starali mogliby miec z 15 koła ludu na serwerze a teraz co każdy ucieka bo wie jaka jest sytuacja

Chociaż* 15 koła ludzi? Tyle to nikt w życiu by na żadnym serwerze nie miał. A co do serwera, to rzeczywiście pod IS jest. Wierzchowce 200/200, 300/300 potwierdzają to chyba najlepiej, pety zresztą też. Administracja wciąż broni się tym, że pety da się wydropić ale to dopiero na 85+ i w dodatku jest jakieś 5% szans. Serwera nie polecam. ;)

Opublikowano

Wrocilem z wakacji dopiero, a tutaj taki ból dupy się kręci.. Mam propozycje dla Was panowie, przeniesmy sie moze na forum serwera i tam sobie wszystko wyjasnimy. Nie widze sensu zaśmiecania tematu kłótniami między sobą. Najbardziej smiesza mnie teksty, ze na serwerze gra coraz mniej osob, fakt, ubyło może z 50/60 osob w zwiazku z rozpoczeciem roku szkolnego, ale nie popadajmy w paranoje, w dzien jest cała masa ludzi np. w Jinno, wystarczy przejsc sie po m1 i zobaczyc, zamiast spamowac tutaj. Dla potwierdzenia screen sprzed godzinki. Jesli macie jakies pytania/problemy, smialo, odpowiem na wszystko co miesci sie w granicach rozsadku.

Beztytuup_nwspqwh.png

Opublikowano

Wrocilem z wakacji dopiero, a tutaj taki ból dupy się kręci.. Mam propozycje dla Was panowie, przeniesmy sie moze na forum serwera i tam sobie wszystko wyjasnimy. Nie widze sensu zaśmiecania tematu kłótniami między sobą. Najbardziej smiesza mnie teksty, ze na serwerze gra coraz mniej osob, fakt, ubyło może z 50/60 osob w zwiazku z rozpoczeciem roku szkolnego, ale nie popadajmy w paranoje, w dzien jest cała masa ludzi np. w Jinno, wystarczy przejsc sie po m1 i zobaczyc, zamiast spamowac tutaj. Dla potwierdzenia screen sprzed godzinki. Jesli macie jakies pytania/problemy, smialo, odpowiem na wszystko co miesci sie w granicach rozsadku.

Beztytuup_nwspqwh.png

tylko dlatego ze sa 2 królestwa bo w shinsso 3 sklepy na krzyż

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

Opublikowano

Na innych serwerach myslicie ze jest wiecej ludzi? na ravi tez mam konto i sporo ludzi ubylo ja tam mysle ze era metka pomalu sie konczy wiecej ludzi konczy z gra calkiem niz przybywa

Opublikowano

Nie polecam serwera slyszalem ze administracja to banda dzieci oraz Admin ulatwia gre swoim znajomym ;) Dobrze ze nie zaczynalem tutaj przygody bo tylko stracil bym czas

//// serwer bez przyszlosci ////

Komu ułatwiam gre? Wymieniaj po nickach, bo chyba tematy pomyliłeś, albo administracje. Dobrze wiedzieć, że mająć 22 lata uważasz mnie za dzieciaka, całkiem spoko opcja.

grałem, wbiłem 47, zrobiłem najlepsze eq na ten lvl, oprócz biologa, i jest tak..

nie wydajesz w is.. nie dorobisz się niczego (tzn. musisz grać długo i siedzieć na metkach itp. itd. ;) )

Głupoty. Wystarczy zrobić dungeony, Wieża Orków i Lodowa Odchłań i można całkiem całkiem się dorobić, na naszym forum jest cała masa tutoriali odnośnie zarobku.

Opublikowano

Komu ułatwiam gre? Wymieniaj po nickach, bo chyba tematy pomyliłeś, albo administracje. Dobrze wiedzieć, że mająć 22 lata uważasz mnie za dzieciaka, całkiem spoko opcja.

Głupoty. Wystarczy zrobić dungeony, Wieża Orków i Lodowa Odchłań i można całkiem całkiem się dorobić, na naszym forum jest cała masa tutoriali odnośnie zarobku.

No przepraszam, ale ta wieża orków to śmiech xD ubić metiny, ubić orki, ubić wodzów - koniec xD

AW@ - są tu tzw. słoneczne katakumby ?

io7e.jpg

Opublikowano

Naprawcie to logowanie od rana nie idze do gry wejsc zaloguje sie klikam rozpocznij i wywala albo gra sie zawiesza

Wszystko dziala, byc moze masz zbugowana postac, przez strone główną serwera mozesz sobie ja odbugowac.

No przepraszam, ale ta wieża orków to śmiech xD ubić metiny, ubić orki, ubić wodzów - koniec xD

AW@ - są tu tzw. słoneczne katakumby ?

A co, oczekiwałeś na 30lv 10 pięter i niebieskiej śmierci? Jesli Ci sie nie podoba to ok. Poza Tobą nikt nie narzeka, a póki co wygląda to tak, jakbyś nie miał do czego sie przypierdolić i czepiasz się byle czego. "Słonecznych Katakumb" nie ma.

Opublikowano

Cała masa to jedenk poradnik o zarobku w m1? No naprawde dużo, az nie wiem gdzie pójść. Wskazesz mi droge moj panie?

Nie boje sie gdy zarabiac nie ma gdzie, moj pan azprime poprowadzi mnie!

Czy są Maślane Katakumby?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...