Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wedlug mnie serwer fajny ale nie na dlugo , jedyne co jest trudne to exp a i tak mozna pd sobie zakupic i po sprawie

Nie można pd kupić bo tablica nie działa :)

Mnie osobiście z dnia na dzień serwer co raz bardziej odpycha, to wszystko przez administracje, są nieodpowiedzialni.

Za dużo SM dają tym którzy kręcą lets playe.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SERWERA NIE POLECAM

POWOD:ADMINISTRACJA

HOJ TAM, ZE SKRADLI EQ ALE JAK NAPIASLAM NA FORUM TO MI TYLKO BANA WJEEEEEBAL :)

pOZDROOO NIE GRAM NA SYFIE, GDZIE NIE UMIEJA NAPRAWIC BUGOW - SM? WYSYLASZ ZA 2 ZL DOSTAJESZ JAK ZA 30 I WPISYWAC MOZNA CIAGLE ......... TE OSOBY SA Z TOPKI

JEDEN DOSTAL BANA ZE NA MAPIE 95 BYL Z MNIEJSZYM LVL A DRUGI NIE, WBIL 116 I SPRZEDAJE KONTO :)

LEPIEJ NAGRAJCIE IM LETS PLAY'A MINUTOWEGO TO DOSTANIESZ SM ZA 30ZL :)

TYLKO TRZA MIEC 30 WIDZOW MINIMUM :) NIE POLECAMMM

11652897063828352516.jpg

85518276976899155481.jpg

Opublikowano

SERWERA NIE POLECAM

POWOD:ADMINISTRACJA

HOJ TAM, ZE SKRADLI EQ ALE JAK NAPIASLAM NA FORUM TO MI TYLKO BANA WJEEEEEBAL :)

pOZDROOO NIE GRAM NA SYFIE, GDZIE NIE UMIEJA NAPRAWIC BUGOW - SM? WYSYLASZ ZA 2 ZL DOSTAJESZ JAK ZA 30 I WPISYWAC MOZNA CIAGLE ......... TE OSOBY SA Z TOPKI

JEDEN DOSTAL BANA ZE NA MAPIE 95 BYL Z MNIEJSZYM LVL A DRUGI NIE, WBIL 116 I SPRZEDAJE KONTO :)

LEPIEJ NAGRAJCIE IM LETS PLAY'A MINUTOWEGO TO DOSTANIESZ SM ZA 30ZL :)

TYLKO TRZA MIEC 30 WIDZOW MINIMUM :) NIE POLECAMMM

TO MOZE BYC PRAWDA Z TYM SKRADANIEM EQ BO NA STRONCE MOZNA SPRAWDZAC LOGI KONTA I ZAUWZYLEM ZE NIE TYLKO MOJE IP BYLO ZAPISYWANE W LOGACH...

Opublikowano

Po tych bugach,cofkach,wlamach i tak trzyma sie hardo.

Nie polecam,ze wzgledu na Wydymiona.

I nie gra tutaj wiecej niz 400 graczy.Bieda w miastach pustki a na wolaju malo kto sie udziela.

Co Ty gadasz? Gra około 1000 graczy :) Całe jinno zawalone sklepami i ciągle spam na wołaju. Nie oszukuj ludzi.

Opublikowano

Co Ty gadasz? Gra około 1000 graczy :) Całe jinno zawalone sklepami i ciągle spam na wołaju. Nie oszukuj ludzi.

to prawda sporo graczy gra i server mi sie podoba ale wkurrwia mnie to ze ciagle nie da sie zalogowac np teraz wylaczyli serva i nawet nie powiedza po co...

Opublikowano

koniec z botami - szkaty w m1 nie dropia juz :P

na tym servie jest tak latwo ze mozna bota zrobic na kazda mape 20-75lvl ... w v2 dropi x5 wiecej niz w m1

56096062140461666809.png

Opublikowano

Widzę że sporo osób ma tu ból dupy że ktoś dostaje za swoją pracę coś na serverze ... Reklamują ? Reklamują więc coś im się za to należy te ''smy' i co za nie można mieć ja mam w 1h z dropa więc nie wiem o co ten płacz.. Ah tak gimby grają ;c

banner5.gif

Opublikowano

Widzę że sporo osób ma tu ból dupy że ktoś dostaje za swoją pracę coś na serverze ... Reklamują ? Reklamują więc coś im się za to należy te ''smy' i co za nie można mieć ja mam w 1h z dropa więc nie wiem o co ten płacz.. Ah tak gimby grają ;c

AAhh odezwał się dorosły.... W 1h na dropie gówno zarobisz.... Ci co reklamują dostają kilkaset zm za które są ustawieni do końca gry... Wystarczy że kupi sobie kilka zwojów i już ma 1kkk+.

Opublikowano

zalatw x100 zwoj egzo w 1h.. prosze cie zrob to :)

56096062140461666809.png

Opublikowano

Prośba do administracji tego serwera !

Wyłączcie ten serwer, bo robicie z siebie pośmiewisko, świadczy o tym wiele rzeczy.

Nawet na waszym FB was ludzie hejtują, bo nie potraficie zajmować się serwerem w należyty sposób, na serwerze brakuje tylko yang buga i eq z navi :)

Nie ma to jak zarobić, a się nie narobić ? This is true.

Ps. Pomyliłem się co do tego serwera, z całego serca nie polecam tutaj grania :)

Opublikowano

Polecam bardzo fajny serwer dużo nowości oraz eventów dużo ludzi gra można naprawde fajnie sobie pograć tutaj widze hejtów co do administracji ale to same brednie cały czas dają i wprowadzają coś noweego POLECAM !

alvinj.png

Opublikowano

i bardzo dobrze spamują takie dzieci jak ty :>

Wybacz, ale Twoja wypowiedź "dzieciaku", nie ma sensu. Jak widzisz, trzy razy odezwałem się na wołaj

1 i 2 "sprzedam postać pw"

3 "serwer upada"

Jak widzisz Azpirme, nie umie poradzić sobie z serwerem, więc ludzi, który mają obiektywny pogląd na serwer, banuje na chat.

ODRADZAM SERWERA, JEDEN Z GORSZYCH HARDÓW.

Opublikowano

Wystarczy poczytac pare stron opini o tym serwerze w kolko i ciagle te same osoby go hejtuja, bo dostaly bana czy cos tam. Liczba graczy troche spadla przez wasze hejty glownie ale nadl co wieczor jest te 700 osob online, Cieszy mnie jedno ze czesc ludzi ma w dupie lamet rozżalonych dzieci i sama sprawdza jak jest na serwerze .

Opublikowano

Wystarczy poczytac pare stron opini o tym serwerze w kolko i ciagle te same osoby go hejtuja, bo dostaly bana czy cos tam. Liczba graczy troche spadla przez wasze hejty glownie ale nadl co wieczor jest te 700 osob online, Cieszy mnie jedno ze czesc ludzi ma w dupie lamet rozżalonych dzieci i sama sprawdza jak jest na serwerze .

Człowieku, nie dostałem bana tylko patrzę obiektywnie na serwer, na tym serwie mogę mieć wszystko, dlatego ten serwer to dno, jeden dzień, masz całe eq +9 na 34lvl.

Opublikowano

To zle ci ze mozesz miec wszystko? to w koncu priv zrobic eq na +9 to zaden wyczyn lubisz hardcore? idz na pl i biegaj w eq +5,6 myslisz ze z tym eq +9 na 34lev bedziesz do konca gry biegal i np w grocie expil?;p Serwer dno? znajdz mi lepszy medium oprocz ravi gdzie gra w miare sporo osob , zreszta nie bede z wami dyskotował bo wy macie juz swoja opinie i w kolo co strona te same brednie te same osoby pisza ,nie pasi? ok wypowiedz sie i tyle a nie co chwila jakis moron wysnuwa teoreie prosto z dupy swojej ze serwer to.. ze Gm zrobil to...

Opublikowano

Prośba do administracji tego serwera !

Wyłączcie ten serwer, bo robicie z siebie pośmiewisko, świadczy o tym wiele rzeczy.

Nawet na waszym FB was ludzie hejtują, bo nie potraficie zajmować się serwerem w należyty sposób, na serwerze brakuje tylko yang buga i eq z navi :)

Nie ma to jak zarobić, a się nie narobić ? This is true.

Ps. Pomyliłem się co do tego serwera, z całego serca nie polecam tutaj grania :)

Wez sie imbecylu ogarnij przejrzalem twoje posty ,wiekszosc to hejty w

dziale prezentacji nawet sie wyslowic nie potrafisz i napisac tego co

myslisz. No nic tak to jest jak zycie daje po dupie to trzeba w necie

sie wyrzyc i ten jad wypluc...

Opublikowano

Wez sie imbecylu ogarnij przejrzalem twoje posty ,wiekszosc to hejty w

dziale prezentacji nawet sie wyslowic nie potrafisz i napisac tego co

myslisz. No nic tak to jest jak zycie daje po dupie to trzeba w necie

sie wyrzyc i ten jad wypluc...

Tu też pajacu napisałeś? :)

Hejt na ten serwer jest w zupełności słuszny.

Życie prywatne nie ma związku z grą, jeżeli masz z tym jakiś problem udaj się do psychologa.

Hejtuje, bo lubie.

Opublikowano

Hejtuje bo lubie... .... Pokazałes wlasnie jaka jestes osoba piszesz bzdury oczerniasz innych dla przyjemnosci? to ty udaj sie do psychiatry takie zachowanie nie jest normalne koles ty cierpisz na manie przesladowcza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...