Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cheaterów... no właśnie, a nie normalnych graczy. Oby Wam ktoś rozyebał tak ten serwer żebyście nie wstali i nigdy więcej nie wypuścili takiego gówna :D Nie wiem jakim cudem tutaj ludzie grali po tym bugu z ISem, a dzisiaj chciałem sobie konto sprzedać, a tutaj perm za handel za PLN. PoyeBaoBao Was. Ból dupy ? Azprime ból dupy, że zabraniacie graczom zarabiać na swoich kontach? Weź tą swoją maź i ku*wa Speadera nią wysmaruj może się zmieni.

Serwer sam w sobie dobry. Było tam troszkę bugów, jakoś ogarniali, za prosto EQ się robi. Ale nie polecam ze względu na administrację. Co z tego, że są online często jak gówno robią i każdego zlewają albo banują za byle gówno. Kto wymyślił tak głupi regulamin żeby zabraniać za jakąkolwiek walutę sprzedawać konta? Co mam całe życie handlować z serwera na serwer i nigdy nic z tego nie mieć? Ja wybrałem sprzedaż, nie sprzedałem od tego zacznijmy, jakiś flet z dupy pewnie sprzedał (uważajcie, bo wielu takich na Reventialu) no i ban. Kiedy się odwołałem i czekałem na normalną wypowiedź, [TGM]Spajsrajkers ledwo wydukał jedno zdanie, że handlowałem bez żadnego dowodu i perm na zawsze bez możliwości odwoływania. Uważajcie gdzie gracie i co robicie. Pozdrawiam bandę debili. Hejtujcie śmiało. Spajsrakers też będziesz śmieszny jeżeli zaczniesz mi cisnąć i wgl angażować się w tą dyskusję, a odpisać na forum Reventiala nie potrafiłeś. Leszcz :D

Z 2k graczy zrobilo się 800 ;d

Zgłaszajcie nam cheaterów to będziemy ich banować - proste. Nie jesteśmy w stanie sami wyłapać botów.

To zainwestujecie w takiego bota, co ma astium,,,,

sygn2.jpg

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cheaterów... no właśnie, a nie normalnych graczy. Oby Wam ktoś rozyebał tak ten serwer żebyście nie wstali i nigdy więcej nie wypuścili takiego gówna :D Nie wiem jakim cudem tutaj ludzie grali po tym bugu z ISem, a dzisiaj chciałem sobie konto sprzedać, a tutaj perm za handel za PLN. PoyeBaoBao Was. Ból dupy ? Azprime ból dupy, że zabraniacie graczom zarabiać na swoich kontach? Weź tą swoją maź i ku*wa Speadera nią wysmaruj może się zmieni.

Serwer sam w sobie dobry. Było tam troszkę bugów, jakoś ogarniali, za prosto EQ się robi. Ale nie polecam ze względu na administrację. Co z tego, że są online często jak gówno robią i każdego zlewają albo banują za byle gówno. Kto wymyślił tak głupi regulamin żeby zabraniać za jakąkolwiek walutę sprzedawać konta? Co mam całe życie handlować z serwera na serwer i nigdy nic z tego nie mieć? Ja wybrałem sprzedaż, nie sprzedałem od tego zacznijmy, jakiś flet z dupy pewnie sprzedał (uważajcie, bo wielu takich na Reventialu) no i ban. Kiedy się odwołałem i czekałem na normalną wypowiedź, [TGM]Spajsrajkers ledwo wydukał jedno zdanie, że handlowałem bez żadnego dowodu i perm na zawsze bez możliwości odwoływania. Uważajcie gdzie gracie i co robicie. Pozdrawiam bandę debili. Hejtujcie śmiało. Spajsrakers też będziesz śmieszny jeżeli zaczniesz mi cisnąć i wgl angażować się w tą dyskusję, a odpisać na forum Reventiala nie potrafiłeś. Leszcz :D

Popieram ;-)

Na tym śmiesznym banowaniu administracja traci dwa razy, odchodzi osoba próbująca spieniężyć zdobyty ekwipunek i "wykoszoną" postać oraz widząc co się dzieje znajomi danej osobliwości.

Azprime, od samego początku byłem z wami i chwaliłem wasze poczynania mimo, że nie zawsze wychodziło, ale to co się ostatnio dzieje to jest przegięcie. Głównie mam na myśli pracę tych pseudo "miszczów" gry. Zachowanie i kultura leżą, do tego te.. układy, układziki to podstawa bez tego nie przejdziesz. Losowe osoby banowane i zaraz nagle z dupy ub. Ze wszystkim można zapoznać się na forum serwera :)

Dla wszystkich cierpliwych... wróć głupich którzy decydują się na dalszą grę na tym.. "syfie" polecam być ostrożnym przy późniejszej sprzedaży swojego dobytku. Osobiście pomyślnie pozbyłem się postaci, ale ostrzegam 80% serwera to kapusie ;)

Jednym słowem. Nie polecam.

EMPTY :C

Opublikowano

Drodzy gracze, o godzinie 2:00 odbedzie się zapowiadana parominutowa przerwa techniczna na wprowadzenie paru proprawek na serwerze. Dzisiaj dodamy teleport na mapy 110 oraz 115lv oraz poprawimy parę drobnych błędów zgłoszonych przez Was. Już dzisiaj o 18:00 zaczynamy Weekend z Revential, czyli serie Eventów i Konkursów ;)

Opublikowano

Zgłaszajcie nam cheaterów to będziemy ich banować - proste. Nie jesteśmy w stanie sami wyłapać botów.

wystarczy wyjść za bramę miasta =.= m1 ! i stoją boty x.x no ale chyba to zbyt trudne

Opublikowano

tak jak pisalem w swoim poprzednim poście ;P napisalem ze chce sprzedac yangi, w ciagu 2 minut perm na wszystkie konta i 700kk pofrunelo, nie wspominajac ze administracja to same szczyle wiec nie polecam

Opublikowano

Dziękuje Wam, że to napisaliście. Teraz już wiem, że tu nie zagram. ;> Szkoda, że Azprime nie odpowiada na tę hejty, tylko na pytania "opłaca się grać?".

Czekam na odpowiedź od Azprime na temat tego, co napisało wcześniej dwóch użytkowników.

Opublikowano

Dziękuje Wam, że to napisaliście. Teraz już wiem, że tu nie zagram. ;> Szkoda, że Azprime nie odpowiada na tę hejty, tylko na pytania "opłaca się grać?".

Czekam na odpowiedź od Azprime na temat tego, co napisało wcześniej dwóch użytkowników.

Nie mam zamiaru kłócić się z ludzmi na poziomie taboretu, którzy podejrzewam na serwerze nie spędzili więcej niż 30 minut na serwerze, a ich jedynym sensownym zajęciem w życiu jest wkurwianie ludzi na forum.. Jesli ktoś ma pytanie/problem z chęcią mu pomoge.

Opublikowano

gram tu od samego startu i powiem ze z kazdym waszym update ceny w is podnosza sie <3

Polecam bardziej PL'a niz to tam jest o wiele taniej .

56096062140461666809.png

Opublikowano

gram tu od samego startu i powiem ze z kazdym waszym update ceny w is podnosza sie <3

Polecam bardziej PL'a niz to tam jest o wiele taniej .

Taniej ?! To mnie rozpierdoliłeś człowieku, ceny w IS są od samego początki takie same, więc chyba serwery pomyliłeś.

Jedyną rzeczą która mnie wkurwia na tym serwie to, to że PD z IS na 7 dni na stronie jest za 300 SM, a na tablicy były po 150 i od kilku dni tablica nie działa, próbują wymusić więcej SM :(

@Azprime. Kiedy będzie w końcu ta tablica działać ?!

Opublikowano

Taniej ?! To mnie rozpierdoliłeś człowieku, ceny w IS są od samego początki takie same, więc chyba serwery pomyliłeś.

Jedyną rzeczą która mnie wkurwia na tym serwie to, to że PD z IS na 7 dni na stronie jest za 300 SM, a na tablicy były po 150 i od kilku dni tablica nie działa, próbują wymusić więcej SM :(

To ty chyba na starcie serwera nie byłeś wierzochowce były 2x tańsze a pd i rękawica na 7 dni były za 100 ZM, więc się nie wypowiadaj jak nie masz o tym pojęcia.

33udi79.jpg

Opublikowano

Nie mam zamiaru kłócić się z ludzmi na poziomie taboretu, którzy podejrzewam na serwerze nie spędzili więcej niż 30 minut na serwerze, a ich jedynym sensownym zajęciem w życiu jest wkurwianie ludzi na forum.. Jesli ktoś ma pytanie/problem z chęcią mu pomoge.

Zmieńcie w prezentacji ze nie ma peta na 5 lv , bo robicie ludzi w uja .. pzdr.

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Widać że nie grałeś na samym początku serwera gdzię wierzchowce 300/300 były po 150sm,a bonusy expa itp po 100sm... Nie ucz ojca dzieci robić....

Opublikowano

aha do tego dali sms TYLKO za 11zl bo po co zarabiac w malych ilosciach? :)

3zl .. 6zl...

A po cholerę wysyłać SMS za 3 zł? Bardzo dobrze, że tego nie dodali. Nie chcę pisać, że jesteś biedny.. ale, jak nie masz 10 zł.. Jak nie chcesz - nie musisz doładowywać.

Opublikowano

Widać że nie grałeś na samym początku serwera gdzię wierzchowce 300/300 były po 150sm,a bonusy expa itp po 100sm... Nie ucz ojca dzieci robić....

Dobra, dobra były po 150 Sm, a są po 240 jeżeli was nie stać to do roboty zapierdalać, a nie płakać ze nie stać was na IS, nie chcesz ? Nie wydawaj ! Proste.

Ojcem to ja mogę być, ale twoim szczeniaku, takiego syna bym wykastrował.

Opublikowano

Widze ze administracja ma totalnie wyjebane na serwer...

GM nie ma czasu pomoc a biega sobie po m1 jak ten debil.

http://scr.hu/11nh/vqgur
http://scr.hu/11nh/474nv

Koncze z tym serwerem bo to jednak szkoda czasu myslalem ze w koncu jakis przelom a tu taki gm sie trafil.

Jedna rada wybierajcie na gm tych co sie nadaja a nie tych co paraduja po m1 jak debile i nic nie potrafia zrobic.

Serwer jest naprawde dobry jak wiekszosc tylko administracja do "dupy".

Dziekuje pozdrawiam.

Opublikowano

Asprim czemu nie zbanowaliście graczy bugujących IS? Nie mów, że banowaliście, bo ja nie dostałem bana , a miałem ok. 10k SM.

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Ja spędziłem 5k minut, a kolega wyżej - DeathTwister 4k minut i został zbanowany za nieudowodnioną próbę sprzedaży konta za pln ;)

Mówisz, że jeśli ktoś ma pytanie/problem to z chęcią mu pomożesz haha..

To z łaski swojej wejdź chociaż raz na dzień na forum, naprawdę nie oczekujemy wiele, ale ten raz na dzień mógłbyś wejść i POMÓC* rozwiązać sprawy graczy to byłyby zupełnie inne komentarze.

Jak widać jesteś takim typem osoby jak ludzie z administracji forgame.. choćby się nie wiadomo jak waliło się na serwerze to mimo wszystko idziesz na MPC pisać pozytywne komentarze i zapraszać ludzi na serwer, jacy to wy jesteście wspaniałomyślni, banujecie za bugi ( śmieszne, nadal mam konto wyładowane lwami i kasą z ich sprzedaży ), myślicie o graczach, dbacie ojej ;D

Aa i jakbyś nie wiedział to tutaj definicja słowa "pomóc"

pomóc — pomagać
1. «wziąć udział w pracy jakiejś osoby, aby ułatwić jej tę pracę»
2. «dokonać jakiegoś wysiłku dla dobra jakiejś osoby, aby jej coś ułatwić lub poratować ją w trudnej sytuacji; też: dać komuś coś»
3. «przydać się do czegoś»
4. «przyczynić się do czegoś, ułatwić coś»

EMPTY :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...