Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Revential to Hard/Medium. Czy zmianki i dodania są dla Ciebie wyznacznikiem medium? Idź i wbij 80lv, zobaczymy czy dalej będziesz twierdził, że to Medium.

80lvl jest łatwo wbić więc mi tu nie pierdol..... Eq tak samo bardzo łatwo zdobyć jak na medium... Ulepszaczy od groma dropi więc nie trzeba się o to martwić.. Bug z isem był i niektórzy jeszcze mają te rzeczy z isu :) Nawet nie potraficie zrobić porządnego zuo... Co to ma być przedwczoraj pisaliście że zuo o 15 ale mzieniliście sobie zdanie ot tak na 13 z czego połowa o tym nie wiedziała. Tyle tych metków było że 1 metka 6 osób biło.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gamus, i co z tego, że osoby które bugowały ZM dostały bana jak i tak pełno itemów poszło w obieg gry np. takie lodowe lwy które było można kupić po 30kk nie mówiąc o pełnych shopach zwojów egzo.

Nie polecam zaczynać tutaj gry, jest pełno bugów (dt nie działa od początku), administracja wykazuje niemalże zerowe zainteresowanie. Pełno botów gania w m1, pety po 20 zł, fakt można go wydropić ale graniczy to niemalże z cudem. Aby czekać jak serwer upadnie, zaczyna się rok szkolny więc napewno sporo graczy skończy grę.

33udi79.jpg

Opublikowano

Gamus, i co z tego, że osoby które bugowały ZM dostały bana jak i tak pełno itemów poszło w obieg gry np. takie lodowe lwy które było można kupić po 30kk nie mówiąc o pełnych shopach zwojów egzo.

Nie polecam zaczynać tutaj gry, jest pełno bugów (dt nie działa od początku), administracja wykazuje niemalże zerowe zainteresowanie. Pełno botów gania w m1, pety po 20 zł, fakt można go wydropić ale graniczy to niemalże z cudem. Aby czekać jak serwer upadnie, zaczyna się rok szkolny więc napewno sporo graczy skończy grę.

Dokładnie, nie ma co już tutaj grać ....

sygn2.jpg

Opublikowano

Dokładnie, nie ma co już tutaj grać ....

To idz sobie na Fallence, płakać nie bede.

Ciebie kolego chyba długo w grze nie bylo. DT juz dawno dziala, 90% bugów zostało juz dawno naprawione, każdy z nas dzien w dzien siedzi w grze, wystarczy ze przejdziesz sie po m1, a boty banujemy na bieżąco. Jak mozna wypowiadać się na temat czegoś, czego sie nie widzi.. dziwne.

Opublikowano

Ciebie kolego chyba długo w grze nie bylo. DT juz dawno dziala, 90% bugów zostało juz dawno naprawione, każdy z nas dzien w dzien siedzi w grze, wystarczy ze przejdziesz sie po m1, a boty banujemy na bieżąco. Jak mozna wypowiadać się na temat czegoś, czego sie nie widzi.. dziwne.

Te wasze bany nic nie dają .... Zbanujecie 1 przyjdzie 2 następnych. Zróbcie jakieś porządne zabezpieczenia...

Opublikowano

Ile ludzi średnio gra na serwerze? Są często eventy?

Do 1k dochodzi lecz graczy coraz mniej... Eventy są lecz bardzo słabe ostanio we wtorek było zuo... na 800graczy 50metków zrzucili. Zuo miało być o 15 ale administracja bez słowa zmieniła datę na 13 dzięki której było o 50% mniej graczy. Ludzie wymieniają konta bo już nie chcą tu grać a administracja ich banuje ^^

Opublikowano

Ciebie kolego chyba długo w grze nie bylo. DT juz dawno dziala, 90% bugów zostało już naprawione, każdy z nas dzien w dzien siedzi w grze, wystarczy ze przejdziesz sie po m1, a boty banujemy na bieżąco. Jak mozna wypowiadać się na temat czegoś, czego sie nie widzi.. dziwne.

No ciekawe dt dawno działa? Jakoś byłem 3 dni temu to nie tepało z 1 piętra na 2. Dwa dni temu już tepało ale Nie dropiły pieczątki oraz widziałem tematy na forum z tym dt. A boty banujecie na biżąco mówisz? No nie wiem kiedy to nie byłem w grze to na każdym CH pełno botów z rangą szlachetny/rycerski. Aha i dlaczego jak odpisujesz na czyjś post( w tym wypadku mój) to nie wypowiadasz się w całości na Zarzucane problemy(brak wypowiedzi NT.poetów)?

33udi79.jpg

Opublikowano

Zwoje egzo? Zrobiłem sobie postać dla zabawy z 20 lvl'em poszedłem na metki w ciągu kilku dni - grałem po 1/2h nadropiłem ponad 15 egzo, więc nie gadaj że nie idzie zdobyć lub każdy bugował IS.

Nawet jeżeli ktoś odchodzi to przychodzą nowi bo graczy nie ubywa, a ponoć ~50% serwera miała odejść.

I chyba jest logiczne że zbanujemy jednego to pojawi się kolejny bot.

Opublikowano

Gamus, Endymion pisał że obniżycie ceny w is bonusów a pd nadal kosztuje 300sm a w grze nie działa is pod f5 jak to wytłumaczysz.

Za mało hajsu?

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

SERWA JAK NAJBARDZIEJ NIE POLECAM!

1)Był bug z isem (poszły w obieg miedzy innymi mounty 300 ataku/300 obrony po śmiesznych cenach oraz inne itemki)

2)Koleżka czekał kilka ładnych dni na odbugowanie postaci do dzisiaj nie dostał odpowiedzi (totalna olewka administracji)

3)Napiszesz ze sprzedajesz yangi za pln? ban na ip na wszystkie konta w ciągu 2 minut.Postanowilem zakończyć tam kariere i coś z tego mieć, ale nie 700kk hajsu jak krew w piach.

4)Ludzie kończą grę i wymieniają eq na inny serwer - od razu ban na wszystkie konta.

Podsumowując grając na tym serwerze nie osiągniecie nic, nawet kilka zl nie dadzą zarobić bo hajs się musi zgadzać, grając tam stracicie tylko nerwy.

Osobiscie gram na concordii (fajny hard mila atmosfera,nie banuja za chęc zarobku) polecam także ravie, ale bardziej concordie ;P

Jeszcze jedna sprawa, adminki na tym serwerze mają 16-17 lat, koleś który mnie zbanował (Tream?cos w tym stylu) jak pozniej sprawdzalem w katalogu publicznym gg, ma 17 lat.No to ludzie jak taki za przeproszeniem szczyl moze oceniac co jest dobre a co złe?

Nie polecam

Opublikowano

SERWA JAK NAJBARDZIEJ NIE POLECAM!

1)Był bug z isem (poszły w obieg miedzy innymi mounty 300 ataku/300 obrony po śmiesznych cenach oraz inne itemki)

2)Koleżka czekał kilka ładnych dni na odbugowanie postaci do dzisiaj nie dostał odpowiedzi (totalna olewka administracji)

3)Napiszesz ze sprzedajesz yangi za pln? ban na ip na wszystkie konta w ciągu 2 minut.Postanowilem zakończyć tam kariere i coś z tego mieć, ale nie 700kk hajsu jak krew w piach.

4)Ludzie kończą grę i wymieniają eq na inny serwer - od razu ban na wszystkie konta.

Podsumowując grając na tym serwerze nie osiągniecie nic, nawet kilka zl nie dadzą zarobić bo hajs się musi zgadzać, grając tam stracicie tylko nerwy.

Osobiscie gram na concordii (fajny hard mila atmosfera,nie banuja za chęc zarobku) polecam także ravie, ale bardziej concordie ;P

Jeszcze jedna sprawa, adminki na tym serwerze mają 16-17 lat, koleś który mnie zbanował (Tream?cos w tym stylu) jak pozniej sprawdzalem w katalogu publicznym gg, ma 17 lat.No to ludzie jak taki za przeproszeniem szczyl moze oceniac co jest dobre a co złe?

Nie polecam

zacytowałem sam siebie, tak na wypadek jakby ktos nie czytal poprzedniej strony, a co do ciebie gosciu up: piszac zbugowana postac mialem na mysli to, ze mial jakies problemy z misjami bodajze nie mial dostepnego biologa, w sumie to niewazne, wazniejsza reszta rzeczy o ktorych napisalem.

Wiec jeszcze raz serwera nie polecam

Opublikowano

czemu na tym serwie kłamią , miała być misja na 5 lv i za nią się niby miało dostać peta tak pisze w prezentacji a co jest jedne wielkie g*wno dobranoc .

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

czemu na tym serwie kłamią , miała być misja na 5 lv i za nią się niby miało dostać peta tak pisze w prezentacji a co jest jedne wielkie g*wno dobranoc .

W Prezentacji zgadza się tylko i wyłącznie " Nazwa serwera " reszta to jednym słowem fantazja osoby piszącej tą prezentacje.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Zwoje egzo? Zrobiłem sobie postać dla zabawy z 20 lvl'em poszedłem na metki w ciągu kilku dni - grałem po 1/2h nadropiłem ponad 15 egzo, więc nie gadaj że nie idzie zdobyć lub każdy bugował IS.

Nawet jeżeli ktoś odchodzi to przychodzą nowi bo graczy nie ubywa, a ponoć ~50% serwera miała odejść.

I chyba jest logiczne że zbanujemy jednego to pojawi się kolejny bot.

Lol, piszę o bugu z is o petach z is o błędach gry a ty mi się tutaj wypowiadasz o zwojach egzo.

Dlaczego nie odniesiesz się do całej mojej wypowiedzi tylko o zwojach egzo zaczynasz pisać.

Dlaczego nie wypowiecie się na temat przedmiotów które pozostałych po bugu z is ? Bo wiadomo, że zostało tego pełno ale wy wolicie napisać, że konta bugerów pobanowe, nic więcej.

Sorry ale dalsza dyskusja z wami nie ma sensu, gdyż to wy jesteście administratorami tego serwera i jasne jest, że będziecie go bronić, ja natomiast wyrażam swoją opinie i mówię jak jest. PAMIĘTAJCIE PRAWDA ZAWSZE WYJDZIE NAJAW.

33udi79.jpg

Opublikowano

to ze mogli pobanowac kilka osóbek ktore tego uzywaly to nic, ludzie kupowali najdrozsze itemki z itemshopu za grosze na rynku i chyba mi nie powiecie ze do nich dotarliscie i odzyskaliscie te rzeczy :D serwer jest po prostu spalony na wejsciu, dzieciarnia go prowadzi to i takie sa tego skutki

Opublikowano

Urwał dropsa kurwewka podobno ten założycie serwera nakurwia salto za dżemora. Dziwna sprawa, podobnie jak z Daronianem. masakra jak mo żna ssać orzechy ? Przecież to się je

haha xD

Opublikowano

Bot bota pogania...w m1 na ch4 8lv z rangą, nabijają wzmocnienia i zaczarowania przedmiotów. Czyli trwa to trochę, więc admini nie bardzo się garną do zrobienia czegoś w tym kierunku.
Ogólnie srv nie polecam, zachęciła mnie prezka. Niestety okazało się,że prezentacja to zupełnie co innego niż sam srv.

Opublikowano

W Prezentacji zgadza się tylko i wyłącznie " Nazwa serwera " reszta to jednym słowem fantazja osoby piszącej tą prezentacje.

zgadzam sie ale lajka nie dam bo jestes noobem xD

56096062140461666809.png

Opublikowano

Bot bota pogania...w m1 na ch4 8lv z rangą, nabijają wzmocnienia i zaczarowania przedmiotów. Czyli trwa to trochę, więc admini nie bardzo się garną do zrobienia czegoś w tym kierunku.

Ogólnie srv nie polecam, zachęciła mnie prezka. Niestety okazało się,że prezentacja to zupełnie co innego niż sam srv.

Zgłaszajcie nam cheaterów to będziemy ich banować - proste. Nie jesteśmy w stanie sami wyłapać botów.

Opublikowano

Zgłaszajcie nam cheaterów to będziemy ich banować - proste. Nie jesteśmy w stanie sami wyłapać botów.

Cheaterów... no właśnie, a nie normalnych graczy. Oby Wam ktoś rozyebał tak ten serwer żebyście nie wstali i nigdy więcej nie wypuścili takiego gówna :D Nie wiem jakim cudem tutaj ludzie grali po tym bugu z ISem, a dzisiaj chciałem sobie konto sprzedać, a tutaj perm za handel za PLN. PoyeBaoBao Was. Ból dupy ? Azprime ból dupy, że zabraniacie graczom zarabiać na swoich kontach? Weź tą swoją maź i ku*wa Speadera nią wysmaruj może się zmieni.

Serwer sam w sobie dobry. Było tam troszkę bugów, jakoś ogarniali, za prosto EQ się robi. Ale nie polecam ze względu na administrację. Co z tego, że są online często jak gówno robią i każdego zlewają albo banują za byle gówno. Kto wymyślił tak głupi regulamin żeby zabraniać za jakąkolwiek walutę sprzedawać konta? Co mam całe życie handlować z serwera na serwer i nigdy nic z tego nie mieć? Ja wybrałem sprzedaż, nie sprzedałem od tego zacznijmy, jakiś flet z dupy pewnie sprzedał (uważajcie, bo wielu takich na Reventialu) no i ban. Kiedy się odwołałem i czekałem na normalną wypowiedź, [TGM]Spajsrajkers ledwo wydukał jedno zdanie, że handlowałem bez żadnego dowodu i perm na zawsze bez możliwości odwoływania. Uważajcie gdzie gracie i co robicie. Pozdrawiam bandę debili. Hejtujcie śmiało. Spajsrakers też będziesz śmieszny jeżeli zaczniesz mi cisnąć i wgl angażować się w tą dyskusję, a odpisać na forum Reventiala nie potrafiłeś. Leszcz :D

88980808639483698438.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...