Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam najmocniej w takim bądź razie, mój błąd, źle sie zrozumieliśmy. Owszem, wprowadziliśmy pare drobnych poprawek raczej niezauważalnych z perspektywy graczy, ale też tak jak wyżej przytoczyłeś, ItemShop do NPC. w przyszłości przeniesiemy go całego do gry, wydaje nam się, że taka opcja jest trochę korzystniejsza dla graczy, dodamy również możliwość sprawdzenia ilości posiadanych monet w grze jak i ich zakupu, bez konieczności logowania się na stronę, aczkolwiek to jednak troszkę odległy i długofalowy plan, póki co wprowadziliśmy najpotrzebniejsze rzeczy.

Dodaj, że zwiększyliście ceny u tego Npc :)

Pd na 7 dni kosztował 150 Sm, a teraz kosztuje 200.

Ktoś chyba próbuje naciągnąć ludzi :)

PS. Na tym serwerze dalej połowa rzeczy nie działa.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przepraszam najmocniej w takim bądź razie, mój błąd, źle sie zrozumieliśmy. Owszem, wprowadziliśmy pare drobnych poprawek raczej niezauważalnych z perspektywy graczy, ale też tak jak wyżej przytoczyłeś, ItemShop do NPC. w przyszłości przeniesiemy go całego do gry, wydaje nam się, że taka opcja jest trochę korzystniejsza dla graczy, dodamy również możliwość sprawdzenia ilości posiadanych monet w grze jak i ich zakupu, bez konieczności logowania się na stronę, aczkolwiek to jednak troszkę odległy i długofalowy plan, póki co wprowadziliśmy najpotrzebniejsze rzeczy.

zamiast nakladac ciagle poprawki na item shop moze by tak zrobic cos co przyciagnie graczy?

Jakis dungeon chocby lub jakies mapki / event czy cos ... nowy max lvl , itemki cokolwiek?

054p.png

Zbieram TYLKO +

Opublikowano

Dodaj, że zwiększyliście ceny u tego Npc :)

Pd na 7 dni kosztował 150 Sm, a teraz kosztuje 200.

Ktoś chyba próbuje naciągnąć ludzi :)

PS. Na tym serwerze dalej połowa rzeczy nie działa.

Gdzie kosztował niby 150 ZM? Cały czas kosztował 200 ZM. Co nie działa? Nie dopatrzeliśmy się niczego działem petów w panelu postaci, tymczasowo zamiast tego klikamy na peta i wyświetla sie nam jego panel.. Wiec jak masz jakies bledy, pisz smialo, poprawimy je.

zamiast nakladac ciagle poprawki na item shop moze by tak zrobic cos co przyciagnie graczy?

Jakis dungeon chocby lub jakies mapki / event czy cos ... nowy max lvl , itemki cokolwiek?

Po weekendzie szykujemy aktualizacje gry kolejną. Questy oraz dungeon, w weekend opiszemy wszystko dokładnie na forum

Śmiało chłopaki, jeśli macie jakieś sugestie, co chcecie wprowadzić na serwer, piszcie u Nas na forum, specjalnie założyliśmy temat od tego i każdą Waszą propozycje rozpatrzymy w podsumowaniu tematu. Jesli macie błędy, również je zgłaszajcie u Nas na forum, ponieważ niekiedy jest ciężko je wyłapać w spamie w tym temacie ;)

Opublikowano

Chciałbym zacząć grę na tym serwerze.

Proszę aktualnie grających na tym serwerze o wymienienie jakichś + i -

Co jest fajne, co nie, jakie macie zdanie o administracji, zabezpieczeniach, nowościach, atmosferze gry, ilości graczy, dropie.

Dam limit like ;)

Opublikowano

Chciałbym zacząć grę na tym serwerze. Proszę aktualnie grających na tym serwerze o wymienienie jakichś + i - Co jest fajne, co nie, jakie macie zdanie o administracji, zabezpieczeniach, nowościach, atmosferze gry, ilości graczy, dropie. Dam limit like ;)

Zainwestujesz w IS - grasz jak na Easy

Nie inwestujesz w IS - grasz jak na Hard

Haha, To Wy tylko dodaliscie to by usprawnic itemshop, myslalem, ze jakis sposob na zdobycie itm z Isu ing..

Teraz FuBu wyglada na uczciwego i porzadnego chlopa przy tych wszystkich zlodziejach Isamu, Malysz, azprime, astiumuś.

Jakie to uczucie byc gorszym od tego zlodziejskiego grubasa? :c

@AW

Skąd medale?

Opublikowano

Co do serwera to trochę uderze mała ilość graczy w Shinsoo.

Nie wiem natomiast jak w Jinno.

Na stronie jest napisane 560 graczy, w grze cieżko znaleźć drugą osobę.

Mało tego są komunikaty, że za dużo graczy aby wejść do gry, po czym nie da się zalogować...

Następną rzeczą jest to co mówi Smerf czyli, że z Is'em jak na easy bez jak na hardzie.

Muszę się z tym zgodzić, ponieważ w Is są wierzchowce dające: +300 ataku, +300 defa i to na !! 120h !!

Jeden wierzchowiec i dwa tak silne bonusy równocześnie to trochę przesada.

Mało tego takiego wierzchowca można nabyć za 10zł.

10 zł ma decydować o tym, czy ktoś bd expił 5x szybciej czy nie...

Opublikowano

Co do serwera to trochę uderze mała ilość graczy w Shinsoo. Nie wiem natomiast jak w Jinno. Na stronie jest napisane 560 graczy, w grze cieżko znaleźć drugą osobę. Mało tego są komunikaty, że za dużo graczy aby wejść do gry, po czym nie da się zalogować... Następną rzeczą jest to co mówi Smerf czyli, że z Is'em jak na easy bez jak na hardzie. Muszę się z tym zgodzić, ponieważ w Is są wierzchowce dające: +300 ataku, +300 defa i to na !! 120h !! Jeden wierzchowiec i dwa tak silne bonusy równocześnie to trochę przesada. Mało tego takiego wierzchowca można nabyć za 10zł. 10 zł ma decydować o tym, czy ktoś bd expił 5x szybciej czy nie...

Haha, wlasnie, Azprime, kolejny zalosny strzal w buta, jak ma sie komunikat na ktoryms ch, ze za duzo graczy to tak naprawde ch padło xD

Naprawde, co za debil to wymyslil? xD Myslal, ze gimby sie nie pokapuja?

@LanaDelRey W m1 ch1 jinno wszyscy sa a w innych krolestwach pustka. Jesli m1 ch1 jinno jest malutko graczy to znaczy, ze jednak podkrecany.

Opublikowano

Co do serwera to trochę uderze mała ilość graczy w Shinsoo. Nie wiem natomiast jak w Jinno. Na stronie jest napisane 560 graczy, w grze cieżko znaleźć drugą osobę. Mało tego są komunikaty, że za dużo graczy aby wejść do gry, po czym nie da się zalogować... Następną rzeczą jest to co mówi Smerf czyli, że z Is'em jak na easy bez jak na hardzie. Muszę się z tym zgodzić, ponieważ w Is są wierzchowce dające: +300 ataku, +300 defa i to na !! 120h !! Jeden wierzchowiec i dwa tak silne bonusy równocześnie to trochę przesada. Mało tego takiego wierzchowca można nabyć za 10zł. 10 zł ma decydować o tym, czy ktoś bd expił 5x szybciej czy nie...

o.O wcześniej ten wierzchowiec 300/300 był za 30zł... Czyżby brak kasy z isu ? Początek serwera wierzchowiec 180zm. 2dni później ten sam wierzchowiec 400zm. A teraz znów cena wraca....

Opublikowano

@Smerf

Byłem w Jinno m1 ch1 i faktycznie serwer tętni życiem, ale tylko na tym jednym ch, i tylko w jinno.

Reszta totalna pustka.

@edit.

tak jak napisał up, nic dobrego ostatnio nie wyszło. Nie ma już takich serwerów, że jeśli komuś bardzo zależało, to mógł kupić coś w IS.

Teraz bez IS nie ugrasz i tyle i niech nikt nie pisze, że serwery są od graczy dla graczy, bo to są sponsorowane przez pewnych ludzi serwery, które są stworzone w jednym celu. W CELU ZAROBKU. A nie dla Twojej czy mojej zabawy.

Kiedyś było tak, że jedna osoba stawiała serwer, i jak jeszcze miała troche oleju w głowie to 300zł zarobku/mc jej wystarczało.

Teraz nie dość, że jest więcej gęb do wyrzywienia bo sponsor zgarnia prawie wszystko, a reszcie zostawia ochłapy, to jeszcze średni zysk z dobrego harda to nawet 5000zł/mc.

I ktoś powie, że nie dla zarobku.

Skończyły się privy metina, teraz to są serwery VIP metina.

Opublikowano

Azprime milczy, idiota .. nie ma to jak 1 wierzchowiec za 10 zł do tego 300 atak, 300 def no tak.. na 1 levelu mozna isc do m2 ahaaah beka wole już grać na balmorze, niż na tych gównach pod isa pozdro

Jak ktoś ma ochote zacząc:

-Youtuberzy dostają sm'y i to w ogromnych sumach. 1 filmik = smy za ok 30 zł

- Admini nic nie robią, tylko is

-Są wierzchy 300 /300 kupisz grasz jak na easy nie jak na hard

-były bugi,

-pisze ze za dużo graczy

:)

Reklama.png

Opublikowano

Haha, wlasnie, Azprime, kolejny zalosny strzal w buta, jak ma sie komunikat na ktoryms ch, ze za duzo graczy to tak naprawde ch padło xD

Naprawde, co za debil to wymyslil? xD Myslal, ze gimby sie nie pokapuja?

@LanaDelRey W m1 ch1 jinno wszyscy sa a w innych krolestwach pustka. Jesli m1 ch1 jinno jest malutko graczy to znaczy, ze jednak podkrecany.

Jesli mam byc szczery z tobą.. Człowieku, weź ogarnij dupala, nic innego od założenia serwera nie robisz, tylko hejtujesz ten serwer. Tobie wybitnie musi się nudzić w domu.

off? -.-

Serwer jest caly czas ON, jesli masz problem z zalogowaniem się na serwer, spatchuj clienta.

tak jak myślałem, serwer pod is. gówno jak każdy nowy serwer. nic nie potraficie dobrego zrobić..

Nie podoba się - nie graj. Żegnam.

Azprime milczy, idiota .. nie ma to jak 1 wierzchowiec za 10 zł do tego 300 atak, 300 def no tak.. na 1 levelu mozna isc do m2 ahaaah beka wole już grać na balmorze, niż na tych gównach pod isa pozdro

Jak ktoś ma ochote zacząc:

-Youtuberzy dostają sm'y i to w ogromnych sumach. 1 filmik = smy za ok 30 zł

- Admini nic nie robią, tylko is

-Są wierzchy 300 /300 kupisz grasz jak na easy nie jak na hard

-były bugi,

-pisze ze za dużo graczy

:)

Kolejny z szacunkiem dla Ciebie idiota. Czy Ty w ogole czytasz co piszemy?

- Tream i Balantajs dostaja ode mnie wynagrodzenie w PLN. ŻADEN INNY YOUTUBER NIE OTRZYMAŁ ANI NIE OTRZYMA ZM.

- Bardzo ciekawe, rozumiem, że ostatnia aktualizacja z przedwczoraj zrobiła sie sama?

- Tak jak wyżej. Nie podoba się - nie graj. Żegnam

- Były, lecz nie ma.

Polecam, przyda się niektórym.

masc_na_bol_dupy.png

Opublikowano

Żałosny jesteś typie hahaha W PLN to Balantajs, albo nie wiem kur*a inni na 1 odcinku na starcie mają lwa 300/300 , pd, rekawice, yangi, konia bojowego, strój, peta z dupy kUr*a? no powiedz idioto, myslisz ż tego nie widać? jebnij się w ten pusty łeb co to za róznica zresztą? I tak padnie bo gówna pod isa tak mają pozdro 600 elson

Reklama.png

Opublikowano

Żałosny jesteś typie hahaha W PLN to Balantajs, albo nie wiem kur*a inni na 1 odcinku na starcie mają lwa 300/300 , pd, rekawice, yangi, konia bojowego, strój, peta z dupy kUr*a? no powiedz idioto, myslisz ż tego nie widać? jebnij się w ten pusty łeb co to za róznica zresztą? I tak padnie bo gówna pod isa tak mają pozdro 600 elson

masc_na_bol_dupy.png

Zazdrość zżera, co? Póki co to wygląda tak, jakbyś płakał tutaj, bo rodzice nie chcieli Ci dać na lwa 300/300. Najwidoczniej kupili sobie ZM, to nie moja sprawa w jaki sposób zdobyli te przedmioty, które wyżej wymieniłeś. Mała rada, odstaw internety na jakiś czas, bo takiego bełkotu dawno nie czytałem, no chyba, że od dziecka masz wrodzony syndrom taboretu. Nie podoba się - nie graj. Nie będe się powtarzał. Trzeba być naprawdę idiotą, żeby myśleć, że każdego noname'a sponsoruje i rozdaje ZM na lewo i prawo.

Opublikowano

@Azprime Napisałem, że zmiana komunikatu, że ch padło na komunikat, że za dużo graczy jest to żałosne posunięcie i zapytałem się co Ty tym chciales osiagnac..A Ty wysyłasz mi jakieś obrazki maści na ból dupy? Ciężko mi będzie coś takiego przełknąć bo tak mnie zatkało, że aż brak mi słów.

Opublikowano

@Azprime Napisałem, że zmiana komunikatu, że ch padło na komunikat, że za dużo graczy jest to żałosne posunięcie i zapytałem się co Ty tym chciales osiagnac..A Ty wysyłasz mi jakieś obrazki maści na ból dupy? Ciężko mi będzie coś takiego przełknąć bo tak mnie zatkało, że aż brak mi słów.

Nie rozumiem 3/4 tego zdania, odezwij się do mnie na PW i wyjasnij mi o co Tobie chodzi, ok?

Opublikowano

Moze ja sie teraz wypowiem i przedstawie moj punkt widzenia, czyli jak to jest z perspektywy zwyklego gracza ktory nie wydal na ten serwer nawet 1zl . Wiec jedziemy zaczelem grac na Revential ok 3tygodnie temu pierwsze wrazenie -bardzo fajny serwer mnostwo ludzi bylo ciekawie, do 30lev nie odczowalem zadnej roznicy miedzy grajacymi za darmo a isowcami ,ok robie boja 10medali chce oderbac konia a stajenny ze misje musze konna zrobic wtf? dzien wczesniej tylko medale byly potrzebne, i tu jest pierwszy trick dodali te misje zeby bylo trudniej to wiecej lwow z is zejdzie ,stoi GM w m1 pytam go sie o co z tam misja chodzi a on "NIE WIEM CZEMU" Sprawa nastepna ciegle zamulanie serwera czeste kicki problemy z logowaniem przy tak malej obecnie liczbie graczy naprawde upierdliwe jak trzeba logowac siebie bufa +sklep. gra teraz ok 600 osob wiec jak prawie kazdy zaloguje 3konta to wyjdzie ze 200osob max gra. Ostatnia super poprawka zablokowanie dropu szkat do 30lev w ime walki z botami ktorych ja nie wiele widzialem. Blok na szkaty daliscie cos w zamian ? NIC !!!! twoi GM powinnie biegac po m2 i recznie je wylapywac zamiast stac i LAMIC w m1 powiedz mi na czym ludzie do 30lev maja zarabiac ? na tych gownianych kd po 500k czy fms 4kk+ ?? kiedy koszt najtanszego wierzchowca to 100kk+ i pet baobaopojebało 250kk najtaniej Wiec jesli ktos zacznie tu teraz grac to bez IS o pecie i lwie z pro bonem 300/300 moze zapomniec ,slynna afera z bugiem na ZM skad tyle koxow :) na tym serwie.

Wnioski sa takie serwer coraz nudniejszy i bardziej opustoszaly ci co zaplacili to graja bo szkoda kase w postac wpakowana zostawic, reszta odchodzi brak misji nie ma co robic Administracja ma wszystko w dupie czego sam osobiscie DOSWIADZCZYLEM typ wczoraj mi na matke wrzucal dalem ss na forum do dzis zaden GM nawet nie przeczytal tego.

Ale dzis to juz przegiecie logam na postac ebo+9 mi wcielo nie ma gdzie zglosic tego forum nie czytaja, online zadnego GM wiec pisze na pw do pana wielce dbajacego o graczy AZPRIME o pomoc a ten typ przeczytal i nic ma w dupie , ale jak kolega chcial mu przelew zrobic na zm moment odpisal ....

eq wymienione nigdy wiecej revential, fuj gowno zawsze do wierzchu wyplywa............ o.O

Opublikowano

Nie rozumiem 3/4 tego zdania, odezwij się do mnie na PW i wyjasnij mi o co Tobie chodzi, ok?

Napiszę na wszelki wypadek jeszcze tu najbardziej łopatologicznie..

Zamieniliscie komunikat o bladzie polaczenia z serwerem na komunikat, z ejest za duzo graczy.

Pytanie 1 Czy myślicie, że ktoś się na to nabierze?

Pytanie 2 Czy chcecie tym oszuka graczy, że macie super maszyne i wcale Wam kanały nie padają czy co bo nie ogarniam?

Opublikowano

Zamieniliscie komunikat o bladzie polaczenia z serwerem na komunikat, z ejest za duzo graczy.

Pytanie 2 Czy chcecie tym oszuka graczy, że macie super maszyne i wcale Wam kanały nie padają czy co bo nie ogarniam?

To jest bug a nie zmiana komunikatu.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

To jest bug a nie zmiana komunikatu.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

nie sądze.

Opublikowano

Nawet jakbym kur*a chciał zagrać na tym VIP serwerze, to i tak nie da się zalogować ;/

I tak nie od kilku prób. Od 40 minut oglądam film i co jakiś czas zmieniam ch po czym próbuje się zalogować.

Caaaały czasy "Zostaniesz połączony z serwerem..." i przypuszczam, ze gdyby była po kropkach informacja kiedy to wyświetlała by sie data 01.01.2035r

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...