Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widze ze administracja ma totalnie wyjebane na serwer...

GM nie ma czasu pomoc a biega sobie po m1 jak ten debil.

http://scr.hu/11nh/vqgur
http://scr.hu/11nh/474nv

Koncze z tym serwerem bo to jednak szkoda czasu myslalem ze w koncu jakis przelom a tu taki gm sie trafil.

Jedna rada wybierajcie na gm tych co sie nadaja a nie tych co paraduja po m1 jak debile i nic nie potrafia zrobic.

Serwer jest naprawde dobry jak wiekszosc tylko administracja do "dupy".

Dziekuje pozdrawiam.

ten "pan" zbanowal mnie za sprzedawanie yang na allegro, pozniej sprawdzilem katalog publiczny gg z ktorego do mnie napisal i okazalo sie ze gosc ma 17 lat, wiec po administracji sie za wiele nie spodziewaj jak kazdy jeden to dzieciun

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam, kolesie sobie pobugowali sm za pare set złotych , a tutaj w is jest dosłownie wszystko bo serwer pod is .. nie polecam

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Dobra, dobra były po 150 Sm, a są po 240 jeżeli was nie stać to do roboty zapierdalać, a nie płakać ze nie stać was na IS, nie chcesz ? Nie wydawaj ! Proste.

Ojcem to ja mogę być, ale twoim szczeniaku, takiego syna bym wykastrował.

Wykastrować to ja mogę cię w każdej chwili ale zaraz przecież nie ma co :) Znasz mnie ? Że będziesz gadał czy mam prace czy nie ? To że ty jesteś dzieckiem isa który podkrada rodzicom kasę byle doładować sobie sm to mnie nie obchodzi :) Liżesz dupę administracji żeby im się przypodobać.

Opublikowano

Jest ktoś z Shinsoo do ogarnięcia nudów podczas expienia itd?:D chodzi mi tu o skp/ts3 bo nie mam zamiaru byc w zadnej z gildii, a samemu grać to tak troche ch*jowo <3

Opublikowano

Cheaterów... no właśnie, a nie normalnych graczy. Oby Wam ktoś rozyebał tak ten serwer żebyście nie wstali i nigdy więcej nie wypuścili takiego gówna :D Nie wiem jakim cudem tutaj ludzie grali po tym bugu z ISem, a dzisiaj chciałem sobie konto sprzedać, a tutaj perm za handel za PLN. PoyeBaoBao Was. Ból dupy ? Azprime ból dupy, że zabraniacie graczom zarabiać na swoich kontach? Weź tą swoją maź i ku*wa Speadera nią wysmaruj może się zmieni.

Serwer sam w sobie dobry. Było tam troszkę bugów, jakoś ogarniali, za prosto EQ się robi. Ale nie polecam ze względu na administrację. Co z tego, że są online często jak gówno robią i każdego zlewają albo banują za byle gówno. Kto wymyślił tak głupi regulamin żeby zabraniać za jakąkolwiek walutę sprzedawać konta? Co mam całe życie handlować z serwera na serwer i nigdy nic z tego nie mieć? Ja wybrałem sprzedaż, nie sprzedałem od tego zacznijmy, jakiś flet z dupy pewnie sprzedał (uważajcie, bo wielu takich na Reventialu) no i ban. Kiedy się odwołałem i czekałem na normalną wypowiedź, [TGM]Spajsrajkers ledwo wydukał jedno zdanie, że handlowałem bez żadnego dowodu i perm na zawsze bez możliwości odwoływania. Uważajcie gdzie gracie i co robicie. Pozdrawiam bandę debili. Hejtujcie śmiało. Spajsrakers też będziesz śmieszny jeżeli zaczniesz mi cisnąć i wgl angażować się w tą dyskusję, a odpisać na forum Reventiala nie potrafiłeś. Leszcz :D

Specjalnie pofatygowałem się i napisałem na gg, gdzie przedstawiłeś mi pełną ofertę eq i co za ile sprzedajesz :)

Widze ze administracja ma totalnie wyjebane na serwer...

GM nie ma czasu pomoc a biega sobie po m1 jak ten debil.

http://scr.hu/11nh/vqgur

http://scr.hu/11nh/474nv

Koncze z tym serwerem bo to jednak szkoda czasu myslalem ze w koncu jakis przelom a tu taki gm sie trafil.

Jedna rada wybierajcie na gm tych co sie nadaja a nie tych co paraduja po m1 jak debile i nic nie potrafia zrobic.

Serwer jest naprawde dobry jak wiekszosc tylko administracja do "dupy".

Dziekuje pozdrawiam.

Nie mam zamiaru pomagać osobom, które po 2 minutach, gdy nie odpiszę piszą mi " administracja do zamiany" " admin olewa graczy" " widac jaki zjebany serwer po administracji"

No kurwa i ja mam w takiej sytuacji pomagać?

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Wykastrować to ja mogę cię w każdej chwili ale zaraz przecież nie ma co :) Znasz mnie ? Że będziesz gadał czy mam prace czy nie ? To że ty jesteś dzieckiem isa który podkrada rodzicom kasę byle doładować sobie sm to mnie nie obchodzi :) Liżesz dupę administracji żeby im się przypodobać.

Dzieciaku, mniej pierdol więcej rób, to będziesz miał na SM.

Od moich rodziców się odwal. Dupy nie lize, tylko serwer mi się podoba.

Opublikowano

Właśnie widać że nie liżesz im dupy.... Ty tylko się im podlizujesz :) Wielki hejter od siedmiu boleści. Bronisz tak tego serwera jakby od tego miało zależeć Twoje życie.Ja w przeciwieństwie do Ciebie mam co robić :) Jak naskakujesz tak na innych że napisali post to zalecam wybranie się do psychiatry jak nie masz kasy to pierwszą wizytę ci zafunduję "__"

Opublikowano

Nie mam zamiaru kłócić się z ludzmi na poziomie taboretu, którzy podejrzewam na serwerze nie spędzili więcej niż 30 minut na serwerze, a ich jedynym sensownym zajęciem w życiu jest wkurwianie ludzi na forum.. Jesli ktoś ma pytanie/problem z chęcią mu pomoge.

Hahaha... wbiłem ponad 4 k minut na tym śmiesznym serwerze, ze 4 nocki urwałem, a na koniec dostaję bana od cwaniaczka Srajkersa za to, że mu na GG napisałem, co za ile ? A mógłbym się wypierać, że to fake GG? że to on odpalił 2 numery GG i najpierw napisał do mnie w grze, podał mi swoje GG, a potem między dwoma swoimi numerami ustawił całą rozmowę? Ja swojego GG w grze nie podawałem i co ? Nawet jeżeli to byłaby prawda to i tak bym UB nie dostał, bo po co? Lepiej wybanować 70% topki i tracić graczy. Przecież to Wam się ABSOLUTNIE KU*WA NIE OPŁACA. Co z tego, że ja sprzedam konto? Ja zarobię, odejdę, a ktoś inny nadal będzie grał na koncie i być może ładował Wam hajs w IS.

Specjalnie pofatygowałem się i napisałem na gg, gdzie przedstawiłeś mi pełną ofertę eq i co za ile sprzedajesz :)

Nie mam zamiaru pomagać osobom, które po 2 minutach, gdy nie odpiszę piszą mi " administracja do zamiany" " admin olewa graczy" " widac jaki zjebany serwer po administracji"

No kurwa i ja mam w takiej sytuacji pomagać?

Ty ku*wa Sherlock Holmes w dupę lepszy... Zasuwaj do gry pomagać graczom albo kręcić te swoje śmieszne let's playe... btw czemu masz swoją prywatną postać skoro jesteś GM? Albo jedno albo drugie.

OSTRZEŻENIE :

Trzymajcie nr GG do tego cygana i uważajcie żeby do Was nie napisał. (Chociaż na serwie znajdzie się jakiś następny flet co przestrzega regulaminu i sprzedaje wszystkich, którzy usiłują sprzedać swoje konta, na forum serwera pełno tematów w dziale zgłoszenia, polecam zajrzeć).

spamujemy, trollujemy bambusa :P

88980808639483698438.png

Opublikowano

A po cholerę wysyłać SMS za 3 zł? Bardzo dobrze, że tego nie dodali. Nie chcę pisać, że jesteś biedny.. ale, jak nie masz 10 zł.. Jak nie chcesz - nie musisz doładowywać.

no wiesz kiedys przez jakis tydzien do v2 mozna bylo wbic TYLKO przez is ... a ludzie musieli wysylac sms za 11zl zeby kupic przepustke..

Widac jaki dorosly...

chwal sie tymi SM no i pamietaj wiecej bluuzgania na Forum Publicznym :)

56096062140461666809.png

Opublikowano

Hahaha... wbiłem ponad 4 k minut na tym śmiesznym serwerze, ze 4 nocki urwałem, a na koniec dostaję bana od cwaniaczka Srajkersa za to, że mu na GG napisałem, co za ile ? A mógłbym się wypierać, że to fake GG? że to on odpalił 2 numery GG i najpierw napisał do mnie w grze, podał mi swoje GG, a potem między dwoma swoimi numerami ustawił całą rozmowę? Ja swojego GG w grze nie podawałem i co ? Nawet jeżeli to byłaby prawda to i tak bym UB nie dostał, bo po co? Lepiej wybanować 70% topki i tracić graczy. Przecież to Wam się ABSOLUTNIE KU*WA NIE OPŁACA. Co z tego, że ja sprzedam konto? Ja zarobię, odejdę, a ktoś inny nadal będzie grał na koncie i być może ładował Wam hajs w IS.

Ty ku*wa Sherlock Holmes w dupę lepszy... Zasuwaj do gry pomagać graczom albo kręcić te swoje śmieszne let's playe... btw czemu masz swoją prywatną postać skoro jesteś GM? Albo jedno albo drugie.

OSTRZEŻENIE :

Trzymajcie nr GG do tego cygana i uważajcie żeby do Was nie napisał. (Chociaż na serwie znajdzie się jakiś następny flet co przestrzega regulaminu i sprzedaje wszystkich, którzy usiłują sprzedać swoje konta, na forum serwera pełno tematów w dziale zgłoszenia, polecam zajrzeć).

Myślisz, że napisał tym z osobistego gg ? :)) Specjalnie sobie zrobiłem nowe. Ja nie robię nic nadzwyczajnego, po prostu przestrzegam regulaminu od Azprime i to wszystko.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

na serwerze wszystko było by okey gdyby nie to że [TGM]Nords daje ludziom bany bez powodów.. po czym zamykają tematy na forum bez jakichkolwiek dowodów, nie polecam chyba że chcecie grać tydzień po czym dostać bana za nic, dowody na to iż są bany za nic, bez dowodów macie w odwołaniach na ich forum serwerowym :)

Opublikowano

Siema moze mi ktos powiedzieć jakie bonusy dają kostiumy i jak je zdjąć bo PPM sie nie da.

Pozdrawiam.

Kostiumy nie dają żadnych bonusów :>

Do wszystkich hejterów. Azprime, złapany podczas banowania botów ;) Tak trzymać. 71630424249070837228.png

Ja tu tylko widzę że azprime sobie stoi.... Taki dowód zatrzymaj dla siebie...

Opublikowano

Kostiumy nie dają żadnych bonusów :>

Ja tu tylko widzę że azprime sobie stoi.... Taki dowód zatrzymaj dla siebie...

A co ma robić? Biegać podczas banowania?

Ps. żeby nie było 'Team nic nie robi' - sam dzisiaj w m1 zbanowałem około 20 osób. Może w kilka/kilkanaście minut bo tyle wolnego czasu znalazłem.

Opublikowano

A co ma robić? Biegać podczas banowania?

Ps. żeby nie było 'Team nic nie robi' - sam dzisiaj w m1 zbanowałem około 20 osób. Może w kilka/kilkanaście minut bo tyle wolnego czasu znalazłem.

A z tych 20 10 nie grało na żadnych wspomagaczach.... Już widziałem jak kilka razy ktoś dostał bana za free bo sobie stał...

Opublikowano

Server stanowczo odradzam, ze względu na to że w ciągu całego dnia grania na dwóch postaciach widziałem kilkanaście botów z rangą rycerski (!) na wh i farmbotach (tzn że biegały i biły jednym ciosem), a samych botów w m1 jest tyle, ile kiedyś było na plu. W dodatku na forum servera idzie wyczytać, że admini sobie lecą w kulki usuwając niewygodne tematy i nie banując ludzi za wulgi.
Server jest, kasa jest, ludzie są - to po co mają sie nadto wysilać? ;)

Opublikowano

Server stanowczo odradzam, ze względu na to że w ciągu całego dnia grania na dwóch postaciach widziałem kilkanaście botów z rangą rycerski (!) na wh i farmbotach (tzn że biegały i biły jednym ciosem), a samych botów w m1 jest tyle, ile kiedyś było na plu. W dodatku na forum servera idzie wyczytać, że admini sobie lecą w kulki usuwając niewygodne tematy i nie banując ludzi za wulgi.

Server jest, kasa jest, ludzie są - to po co mają sie nadto wysilać? ;)

Skoro widzisz to dlaczego tego nie zgłaszasz? Gdzie jest logika...

A z tych 20 10 nie grało na żadnych wspomagaczach.... Już widziałem jak kilka razy ktoś dostał bana za free bo sobie stał...

Jasne, jasne jeżeli ktoś expi i nie odpisuje, a po wyjściu z /inv się wylogowuje to na pewno jest czysty :]
Opublikowano

Wbiłem maxymalny lvl 110 nie ma co robic lvl nie odblokowali i na 110 wieją nudy

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...