Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamknąć nie zamknę, ale momentami puszczają mi już nerwy od czytania wypocin niektórych osobników, żeby nikogo nie obrażać, poziomem sięgają one taboretu..

Może zacznij do nich rzucać granatami, a nóż widelec pomoże....

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
  • Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ohh ahhh jakie ss.... Pokazałeś tylko ss sklepów.. Nie widzę tu żadnego dowodu że gra tam duzo ludzi.. 200-300 sklepów. Może pokaż ile jest graczy na serwerze a nie ile shopów.

Opublikowano

ohh ahhh jakie ss.... Pokazałeś tylko ss sklepów.. Nie widzę tu żadnego dowodu że gra tam duzo ludzi.. 200-300 sklepów. Może pokaż ile jest graczy na serwerze a nie ile shopów.

Jak masz pokazane na zdjęciu dużo ludzi siedzi w m1, a do tego w tym samym czasie prawie wszystkie spoty w v2 zajęte, a w dolinie ciężko metka wybić, a licznik masz w panelu gracza na stronie.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Ogolnie to nie gram bo wcielo mi ebo +9 jak juz pisalem, nawet do ciebie na pw nie raczyles nawet dwoma slowami odpisac. Serwer jest niestabilny malo kiedy wszystkie ch dzialaja czeste problemy z logowaniem, zreszta nie bede sie juz tu rozpisywal ja mowie ze cos jest żle ty ze jest cacy, to co mialem do powiedzenia napisalem pare postow wczesniej chyba ze nie czytales

Moze ss z Shinso tu zamiescisz? ;) gdzie nie ma nawet 1sklepu a i tych w Jiino jest max 50 chcecie to wejdzcie i policzcie

Opublikowano

kurrrwa naprawcie logowanie a nie promujcie serva bo nie moge wejsc kolejny raz...

Logowanie caly dzien dziala.

Ogolnie to nie gram bo wcielo mi ebo +9 jak juz pisalem, nawet do ciebie na pw nie raczyles nawet dwoma slowami odpisac. Serwer jest niestabilny malo kiedy wszystkie ch dzialaja czeste problemy z logowaniem, zreszta nie bede sie juz tu rozpisywal ja mowie ze cos jest żle ty ze jest cacy, to co mialem do powiedzenia napisalem pare postow wczesniej chyba ze nie czytales

Moze ss z Shinso tu zamiescisz? ;) gdzie nie ma nawet 1sklepu a i tych w Jiino jest max 50 chcecie to wejdzcie i policzcie

Przepraszam, nie mam wpływu na to, że więcej graczy gra w Jinno, mniej w Shinsoo. To jest ich wybór, nie nasz. Wytlumacz mi, jak moglo wciąć Tobie ebo +9, skoro nikt wiecej takich problemow jak Ty nie ma? Moze poszukaj dokładnie w ekwipunku lub w depo..

Opublikowano

W ramach czwartego juz Weekendu z Revential na dzisiaj planujemy Event ZUO. Rozpocznie się on o godzinie 15:15 na wszystkich kanałach, o jego miejscu poinformujemy w grze 5 minut przed rozpoczęciem eventu. Stay Tuned!

Opublikowano

Te szkatułki z każdego potwora to dropią bo ja zabiłem juz 1500 potworów i ani jednej...

w ile wbije 30 lvl?

Dropią od 25lv, zmienilismy to z powodu botów w m1 specjalnie nastawionych na drop szkatułek. W parę godzin ;)

Opublikowano

Dropią od 25lv, zmienilismy to z powodu botów w m1 specjalnie nastawionych na drop szkatułek. W parę godzin ;)

Co dropi z tych szkat? ;p

@Av

Skąd bronie 30, 75, 65 i stalki?

Opublikowano

Co dropi z tych szkat? ;p

@Av

Skąd bronie 30, 75, 65 i stalki?

Przeczytaj prezke to będziesz znał odpowiedź na swoje pierwsze pytanie...

Novum.png

Opublikowano

Z okazji zbiżającego się 100 odcinka na YouTube naszego partnera, Tream'a, w współpracy ogłaszamy konkurs na najlepszy screenshot z serwera Revential. Udział w konkursie może wziąć każdy gracz, który osiągnął minimum 30 poziom. Na konkurs można zgłosić jedynie jedną pracę, poniżej znajdziecie szczegółowe warunki udziału w konkursie oraz nagrody.

1. Udział w konkursie może wziąc każdy gracz, pod warunkiem, że zasubskrypuje kanał Tream'a oraz jego główna postać posiada minimum 30lv.
2. Na konkurs można zgłosić tylko jedną prace (czyt. jeden screenshot).
3. Praca (screenshot) powinna być w rozmiarach minimum 1024 x 768.
4. Praca może przedstawiać dowolny krajobraz z gry.
5. Zgłoszenia przyjmujemy w odpowiednim temacie w dziale Dyskusje, prace można zgłaszać do 22.09.2013.
6. Wyniki konkursu zostaną ogłoszone przez Tream'a, na jego kanale na YouTube.

Nagrody:

1. Dowolny Zwierzak, Lodowy Lew, 10 Zwojów Przywołania Bossa/Kamienia Metin, 200kk yang, 500 ZM.
2. Dowolny Zwierzak, Wierzchowiec Cienia, 5 Zwojów Przywołania Bossa/Kamienia Metin, 100kk yang, 200 ZM.
3. Dowolny Zwierzak, Zwykły Wierzchowiec, 3 Zwoje Przywołania Bossa/Kamienia Metin, 50kk yang, 100 ZM.

Link do profilu Tream'a:

http://www.youtube.com/user/TreamProduction

Zgłoszenia przyjmujemy u nas na forum, zapraszamy do udziału w konkursie!
Team Revential.
Opublikowano

ogarnijcie nieroby te ch bo chce pograc i oczywiscie ten sam blad co zawsze..

Dziwne, ze tylko Ty masz ten problem i tylko Ty w tym momencie narzekasz. Jesli cos Ci nie dziala spatchuj clienta, dziwnym trafem ja i ponad 500 graczy możemy normalnie się zalogować na serwer.

Opublikowano

ja mam wszystko spaczowane itp ale faktycznie prawda jest taka ze w 70% przez ostatni tydzien to graniczy z cudem zeby zalogowac sie na inny ch niz ch1 :]

#nie chce masci na ból dupy bo to nie zale , tylko stwierdzam fakty ( akurat mi to i tak wisi bo wystaczy mi 1ch ale koles UP mial racje ;] )

054p.png

Zbieram TYLKO +

Opublikowano

NIe polecam serwera :)

Powody: chanele padają caly czas,ubywa graczy,ludzie co maja konta na yt sa faworyzowani ( dostają dusze ilości sm ...Zaraz admin pewnie napisze ze ledwo im starcza na pd z is ,ale ja się pytałem ludzi nie bede wymieniać nicków ile dostają i mówili o bardzo dużych ilościach ), na serwie gra 2-3 adminów..Oczywiście znam ich nicki i jak by ktoś nie wierzył kto dostaje tyle sm i jaki gm gra mogę wszystko wyjaśnić ..Mam screny rozmow itp+ nagrania z ts jak admini byli jeszcze u nas w gildi to sie pytałem pare rzeczy i się dużo fajnych rzeczy dowiedziałem .. Pewnie sie domyslacie kim jestem :) Pozdrawiam .

HBV27j.png

Opublikowano

Opłaca się tutaj zaczynać od nowa? Ile ludzi online w godzinach szczytu.

Skąd broń na 75?

500-600 osob online w godzinach szczytu, wyzej masz nawet przedstawione screeny z m1. Broń na 75lv dropi z Czerwonego Smoka oraz w Czerwonym Lesie, a także z metinów na mapach +95lv.

Drodzy gracze, z przyjemnoscia informujemy, iz w najblizszy weekendnastąpi aktualizacja gry do wersji 1.2. Poniżej znajdziecie listę szczegółowych zmian oraz nowości, które wprowadzamy na serwer.

- Zostaną dodane Katakumby oraz Komnata Smoka.

- Zostanie dodanych na serwer 15 questów w przedziale od 1 do 120lv.

- Zostanie dodany jeden nowy dział do Panelu Postaci

- Zostanie zmniejszony czas czytania KU oraz Kamieni Duchowych. 3h - Szkolenie Niepomyślne | 5h - Szkolenie Pomyślne

- Zostaną dodane Autopotiony

- Zostaną dodane Lizaki.

- Zostanie naprawione piekło

oraz wiele innych drobnych poprawek raczej niezauważalnych z perspektywy gracza.

Dziękujemy, że jesteście z nami już miesiąc!

Team, Revential.

Opublikowano

Wszystko pięknie ładnie, tylko mam takie pytanie co tam będzie dropić ?

Bo znając was to pewnie jakieś niepotrzebne śmieci.

Widzę lizaki dodacie, tylko pewnie będą one tylko w IS i w dodatku nie będzie na nich żadnego opisu, tak jak jest z petami :)

Jeżeli chodzi o Questy, to może poprawicie biologa ? Bonusy nie działają, np. za certy reszta pewnie też.

Opublikowano

Opłaca się tutaj zaczynać od nowa? Ile ludzi online w godzinach szczytu.

Skąd broń na 75?

Bronie na 75 kosztują max 10 kk +0/4, a to kilka minut dropienia na małych lvlach bo przykładowo Aura kosztuje 4-5kk, więc dwie aury i masz już na Trutke. Tak samo ze Stalkami w M1 co jakiś czas wyższe poziomy wyrzucają nawet te +7 (drop z generała).

Opłaca się? Moim zdaniem tak. Może Administracja nie robi wszystkiego od razu, ale starają się i prowadzają co jakiś czas nowe aktualizacje.

Opublikowano

Napisze ostatni raz w tej prezce bo pewnie i tak makin mi skasuje posta.

Nie polecam tego serwera , a zwłaszcze jego administracje . Azprime i Treama któremu przez hajs odwaliło + banuje moje konto bezpodstawnie i jeszcze wchodzi na nie i kradnie moje eq . Jeżeli to czytasz jesteś w tej chwili dla mnie największym tchórzem który boi się pogadać w realu , a w necie wykorzystujesz swoją "sławe" na yt. I jak to napisałeś na samym początku września :

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1379501625-U378492.jpg

Czyli jesteś psychicznie chory , ale od dłuższego widziałem że odbijało ci z byle czego . Kiedy zdobędziesz się na odwagę żeby ze mną zamienić słowo to pisz na pw.

Teraz sprawa Azprime , który kłamie ile wlezie , aby zachować namiastke graczy na serwerze.

Piszesz cały czas takie głupoty z tymi sm'ami że łeb do tego boli. Normalni gracze się prują że youtuberzy dostają sm'y i plny za odcinki . I MAJĄ RACJE. Skoro kilkanaście ludzi to zobaczyło to myślisz że teraz się wybronisz ? Na jakim ty świecie żyjesz. Rozumiem jednorazowo 8k sm na dobry start , ale jak ty tam teraz do tej pory dałeś jeszcze napewno ~20k sm to się nie dziw że populacja graczy spada + dałeś treamowi GM'a i teraz chamsko to na mnie wykorzystuje. Dam nawet teraz inny obrazek żeby nie było że się powtarzam tym samym ss.

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1379500991-U378492.jpg

Sami wiecie że Tream pokazywał czasami swój login na filmikach , więc teraz widzicie nazwa GM'a Speader była równoznaczna z jego osobą. Jak myślicie dlaczego na 40 lvlu miałem już aure na g1? Dzięki sm'om od Treama za które i tak płaciłem bo oczywiście trzeba ździerać kase od kolegi z reala<3

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1379501183-U378492.jpg

Tutaj kolejny ss jak na 45 lvlu miałem już militara , a zdobyłem go oczywiście przez komende <3 kiedy to jeszcze misja na boja nie działała.

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1379501309-U378492.jpg

Postać już chyba owalona przez Treama bo zalogować się na nią nie moge.

ODRADZAM GRY TUTAJ I OGLĄDANIA TEGO ...YOUTUBE'RA

JEŻELI TEN POST ZNIKNIE TO BĘDZIE OZNACZAŁO ŻE JESTEŚCIE NAJWIĘKSZYMI TCHÓRZAMI .

Tream według mnie się sprzedał już wcześniej.. jest zwykłym pajacem, który wykorzystuje - jak już to wspomniałeś - youtube'a.

Według mnie serwer to nieporozumienie, gdyby postawić go od nowa z nową administracją - znowu byłoby 1,5k + ludzi.

Ale po co, jak hajs się zgadza. ;)

Ile trzeba zebow orka oddac i czy moge ulepszac miecz +8 w dt?

Opublikowano

Napisze ostatni raz w tej prezce bo pewnie i tak makin mi skasuje posta.

Nie polecam tego serwera , a zwłaszcze jego administracje . Azprime i Treama któremu przez hajs odwaliło + banuje moje konto bezpodstawnie i jeszcze wchodzi na nie i kradnie moje eq . Jeżeli to czytasz jesteś w tej chwili dla mnie największym tchórzem który boi się pogadać w realu , a w necie wykorzystujesz swoją "sławe" na yt. I jak to napisałeś na samym początku września :

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1379501625-U378492.jpg

Czyli jesteś psychicznie chory , ale od dłuższego widziałem że odbijało ci z byle czego . Kiedy zdobędziesz się na odwagę żeby ze mną zamienić słowo to pisz na pw.

Teraz sprawa Azprime , który kłamie ile wlezie , aby zachować namiastke graczy na serwerze.

Piszesz cały czas takie głupoty z tymi sm'ami że łeb do tego boli. Normalni gracze się prują że youtuberzy dostają sm'y i plny za odcinki . I MAJĄ RACJE. Skoro kilkanaście ludzi to zobaczyło to myślisz że teraz się wybronisz ? Na jakim ty świecie żyjesz. Rozumiem jednorazowo 8k sm na dobry start , ale jak ty tam teraz do tej pory dałeś jeszcze napewno ~20k sm to się nie dziw że populacja graczy spada + dałeś treamowi GM'a i teraz chamsko to na mnie wykorzystuje. Dam nawet teraz inny obrazek żeby nie było że się powtarzam tym samym ss.

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1379500991-U378492.jpg

Sami wiecie że Tream pokazywał czasami swój login na filmikach , więc teraz widzicie nazwa GM'a Speader była równoznaczna z jego osobą. Jak myślicie dlaczego na 40 lvlu miałem już aure na g1? Dzięki sm'om od Treama za które i tak płaciłem bo oczywiście trzeba ździerać kase od kolegi z reala<3

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1379501183-U378492.jpg

Tutaj kolejny ss jak na 45 lvlu miałem już militara , a zdobyłem go oczywiście przez komende <3 kiedy to jeszcze misja na boja nie działała.

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1379501309-U378492.jpg

Postać już chyba owalona przez Treama bo zalogować się na nią nie moge.

ODRADZAM GRY TUTAJ I OGLĄDANIA TEGO ...YOUTUBE'RA

JEŻELI TEN POST ZNIKNIE TO BĘDZIE OZNACZAŁO ŻE JESTEŚCIE NAJWIĘKSZYMI TCHÓRZAMI .

Akurat z tym się zgodzę bo sam wiedziałem o kilku przekrętach i dużej ilości SM dla niego.

Tream według mnie się sprzedał już wcześniej.. jest zwykłym pajacem, który wykorzystuje - jak już to wspomniałeś - youtube'a.

Według mnie serwer to nieporozumienie, gdyby postawić go od nowa z nową administracją - znowu byłoby 1,5k + ludzi.

Ale po co, jak hajs się zgadza. ;)

Ile trzeba zebow orka oddac i czy moge ulepszac miecz +8 w dt?

10 zębów trzeba oddać.

Opublikowano

Oh Silver, widze, ze ból dupy się włączył przez bana. Wez mi wytlumacz, jak moge wejsc na Twoje konto, skoro hasła w WSZYSTKIE hasła w bazie są zaszyfrowane. Poza tym, po co mam wchodzić na Twoje konto, skoro WSZYSTKO, ABSOLUTNIE WSZYSTKO co masz, moge sobie własnoręcznie zrobić komendą /item? Następna sprawa, jak Tream mógł dać Ci boja, skoro na jego koncie działają wyłącznie komendy /inv /warp /teleport /w /u o czym doskonale przekonali się ludzie, który włamali się na konto Gamusa? Zajebał tego bojowca stajennemu czy jak? bo nie rozumiem. Jakie Monety od Treama, o czym Ty pierdolisz chłopaku, skoro on ma tylko GM'a, i nie ma dostępu do NICZEGO NA SERWERZE, jak Ci wyczarował te monety, no powiedz jak,.. Daj nam tutaj wszystkie screeny, WSZYSTKIE, a nie tylko podpasowane pod Twoją bajkę. Co do YouTuberów, DAJ MI DOWÓD, ŻE JAKIKOLWIEK Z LUDZI, KTÓRZY NAGRYWAJĄ NA YOUTUBE, DOSTAJĄ ODE MNIE ZM, nikt, kurwa mać nikt z tych, co tak prężnie się tutaj spinali o te Złote Monety, nie dał mi dowodu i nagle magicznym trafem, wszyscy zamilkli. Słabo Ci ta antyreklama wyszła. Zapraszam na gadu, wysłałem Ci na PW. A jesli chciałbyś pogadać w "realu", zapraszam do Gdyni, pójdziemy i wyjaśnimy w 4 oczy sprawę, bo nie czytałem jeszcze durniejszych wypocin. Pozdrawiam.

Człowieku weź nie kłam, bo z tymi Sm to akurat prawda jest. Dowodów żadnych nie mam, ale kiedyś gadałem z Nordsem na ts'ie i mówił, że ten kto nagrywa GP z serwera to dostaje SM. Jeszcze w dodatku za każdy nakręcony odcinek :)

W tej rozmowie uczestniczyło z 5 osób. Z tym Treamem to już cyrki na tym serwerze były dobrze pamiętam, jak ktoś dawał na niego ss, jak sprzedawał lwy itp na rynku, a przecież jest GM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...