Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile ludzi online? Opłaca się grać od nowa? Jak z koniem?

Od Siebie na serwerze nie gram, ale polecam tyllko jezeli masz kanal na yt nagraj film i masz zapewniona kase do konca gry to odstrasza strasznie mimo wszystko polecam

Ok teraz to co zobaczyłem up ogarneli juz to ze mozna Wierzchowce tez bez is`a :)

Opublikowano

Od Siebie na serwerze nie gram, ale polecam tyllko jezeli masz kanal na yt nagraj film i masz zapewniona kase do konca gry to odstrasza strasznie mimo wszystko polecam

Ok teraz to co zobaczyłem up ogarneli juz to ze mozna Wierzchowce tez bez is`a :)

No bardzo ciekawe, bo nie przypominam sobie, żebym komuś coś rozdawał w zamian za nagrywanie. Swoim youtuberom płace w PLN, mozesz zapytac Treama czy Balantajsa.. skoro rozdaje to dlaczego jeszcze nie nagrałeś?

Opublikowano

No bardzo ciekawe, bo nie przypominam sobie, żebym komuś coś rozdawał w zamian za nagrywanie. Swoim youtuberom płace w PLN, mozesz zapytac Treama czy Balantajsa.. skoro rozdaje to dlaczego jeszcze nie nagrałeś?

A ja czekam aż drogi Azprime! pokaże "pełno poradników o zarabianiu" bo jak narazie w Poradnikach jest jedna strona i jeden temat na całą stronę o zarobku w m1, do tego słabo opisany i brzydko.

Może to jakiś ukryty dział dla vipa i musze wykupić dostęp? xD

Opublikowano

Może to jakiś ukryty dział dla vipa i musze wykupić dostęp? xD

Dej 5 mamedów.

399250451_nwswswx.png

To jest dzial dla Administracji.

Opublikowano

Jaki jest powód przerwy technicznej? Bo na stronie serwera, nie ma żadnego info, tak samo na forum.

@aw Długo potrwa ta przerwa techniczna? Bo chciałbym skończyć nagrywać 1odc. z serwera.

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Jaki jest powód przerwy technicznej? Bo na stronie serwera, nie ma żadnego info, tak samo na forum.

@aw Długo potrwa ta przerwa techniczna? Bo chciałbym skończyć nagrywać 1odc. z serwera.

Jest info na stronie serwera i na forum, wystarczy dokladnie sie przyjżeć. Wprowadzamy poprawki do gry, przerwa potrwa do 13:40.

Opublikowano

Nie polecam gry na tym serwerze, masz 1k widzów + nagrasz 1 odcinek i masz: PD z is, lwa, peta, rękawice, yangi.. pozdro ;

Pamiętaj, że to je internet, tego nie ogarniesz.

Zawsze są jakieś konkursy, coś za coś ;)

Opublikowano

Jest info na stronie serwera i na forum, wystarczy dokladnie sie przyjżeć. Wprowadzamy poprawki do gry, przerwa potrwa do 13:40.

Dajcie mi unbana :P

88980808639483698438.png

Opublikowano

Nie polecam gry na tym serwerze, masz 1k widzów + nagrasz 1 odcinek i masz: PD z is, lwa, peta, rękawice, yangi.. pozdro ;

Kolejny... Spoko, jeszcze 5 mamedów dorzuce do tego.. Zamiast wciskać ludziom scieme lepiej być potwierdził jakoś wiarygodność Twoich informacji.

Serwer ON? I za jaką cenę są wierzchowce, pd u seon-hae? Będzie mnie stać na wierzchowca na 15 lvl'u? :D

Wejdz na serwer to zobaczysz. Serwer jest caly czas ON, dzisiaj byla tylko krótka przerwa techniczna, wprowadzaliśmy poprawki w grze.

Opublikowano

Kolejny... Spoko, jeszcze 5 mamedów dorzuce do tego.. Zamiast wciskać ludziom scieme lepiej być potwierdził jakoś wiarygodność Twoich informacji.

Wejdz na serwer to zobaczysz. Serwer jest caly czas ON, dzisiaj byla tylko krótka przerwa techniczna, wprowadzaliśmy poprawki w grze.

Poprawki?

A nic nie dodaliscie? Bo mielsicie dodac npc z podwojnym dropem expem wierzchowcami i petami za zlote monety(yangi?)

Opublikowano

YouTuberzy dostają SM za friko, tylko ze względu na to nie zagram. :)

a tak to serwer fajny, jednak administracja to pajace.

Opublikowano

Mając 9lvl ja dostałem 2 misje od biologa a mój buff mając ten sam lvl (9lvl) dostał jedną, bug?

"Bądź życzliwy, gdyż każdy kogo spotykasz toczy ciężką bitwę" - Platon

Opublikowano

YouTuberzy dostają SM za friko, tylko ze względu na to nie zagram. :)

a tak to serwer fajny, jednak administracja to pajace.

Dobrze wiedzieć. Przytocz chociaż jednego yoututubera, który cokolwiek ode mnie otrzymał poza PLN, to masz u mnie dożywotni props.

Poprawki?

A nic nie dodaliscie? Bo mielsicie dodac npc z podwojnym dropem expem wierzchowcami i petami za zlote monety(yangi?)

Toż dodaliśmy, wystarczy przejść sie do Seon-Hae i zobaczyć, więc zamiast wprowadzać ludzi w błąd wejdź do gry i zobacz.

N2dE9wv.png

Opublikowano

Drodzy gracze, informujemy, że z okazji zbiżającej się miesięcznicy otwarcia Revential, organizujemy w najbliższy piątek wojne królestw, oczywiście odbędzie się ona w scenerii "Weekendu z Revential". Więcej informacji już wkrótce w grzę!

Opublikowano

Dobrze wiedzieć. Przytocz chociaż jednego yoututubera, który cokolwiek ode mnie otrzymał poza PLN, to masz u mnie dożywotni props.

Toż dodaliśmy, wystarczy przejść sie do Seon-Hae i zobaczyć, więc zamiast wprowadzać ludzi w błąd wejdź do gry i zobacz.

N2dE9wv.png

Nie wprowadzam ludzi w blad tylko lapie za slowka.

Napialiscie, ze byly poprawki a tego nie bylo w grze wiec musieliscie to dodac a nie poprawic wiec skoro mialy byc same poprawki..

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=yoqOAk390wc

Odcinek 3 z serii ubijania bosow ;]

http://www.youtube.com/watch?v=oLdTF_TDkWU

PLANUJESZ TU GRAC? JUZ JUTRO MOZESZ ZAROBIC NA DOBRY START

4 Odcinek - DARMOWE EQ JUZ JUTRO !!!!!!! ZAPRASZAMY !!!!!

Od tego jest dział Metin2 Media, na przyszłość: tam wklejaj linki do filmików

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nie wprowadzam ludzi w blad tylko lapie za slowka.

Napialiscie, ze byly poprawki a tego nie bylo w grze wiec musieliscie to dodac a nie poprawic wiec skoro mialy byc same poprawki..

Przepraszam najmocniej w takim bądź razie, mój błąd, źle sie zrozumieliśmy. Owszem, wprowadziliśmy pare drobnych poprawek raczej niezauważalnych z perspektywy graczy, ale też tak jak wyżej przytoczyłeś, ItemShop do NPC. w przyszłości przeniesiemy go całego do gry, wydaje nam się, że taka opcja jest trochę korzystniejsza dla graczy, dodamy również możliwość sprawdzenia ilości posiadanych monet w grze jak i ich zakupu, bez konieczności logowania się na stronę, aczkolwiek to jednak troszkę odległy i długofalowy plan, póki co wprowadziliśmy najpotrzebniejsze rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...