Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet jakbym kur*a chciał zagrać na tym VIP serwerze, to i tak nie da się zalogować ;/ I tak nie od kilku prób. Od 40 minut oglądam film i co jakiś czas zmieniam ch po czym próbuje się zalogować. Caaaały czasy "Zostaniesz połączony z serwerem..." i przypuszczam, ze gdyby była po kropkach informacja kiedy to wyświetlała by sie data 01.01.2035r

CMS DB Error

DB error: Can not connect to database!

mysql error: Connection timed out

mysql error number: 2002

date: 12.09.2013 @ 12:26

Walka o wszystko - pojedynek z samym sobą.

235761444056892195480.gif

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nadal nie zmienia to faktu, że serwer pod IS i jak chcesz normalnie grac to musisz wydac na IS bo jestes gownem :<

Nie polecam.

Gdzie expić na 2 lvlu bo takie psy to są niebezpieczne jeszcze mnie ugryzą i co będzie?

Opublikowano

Nadal nie zmienia to faktu, że serwer pod IS i jak chcesz normalnie grac to musisz wydac na IS bo jestes gownem :<

Nie polecam.

Gdzie expić na 2 lvlu bo takie psy to są niebezpieczne jeszcze mnie ugryzą i co będzie?

Tobie chyba wybitnie się nudzi w domu, co? Od początku tematu czepiasz się byle gówna, spamujesz i szukasz dziur w całym. Proponuje wyłączyć PC, zadzwonić do znajomego i wyjść na świeże powietrze, powinno pomóc.

Opublikowano

Tobie chyba wybitnie się nudzi w domu, co? Od początku tematu czepiasz się byle gówna, spamujesz i szukasz dziur w całym. Proponuje wyłączyć PC, zadzwonić do znajomego i wyjść na świeże powietrze, powinno pomóc.

Polecam maść na ból dupy.

Człowieku, jako administrator powinieneś mieć nerwy ze stali, a nie..

Nie polecam, za dużo osób teraz odeszło.. ludzie z topki w tym.

Administrator to pajac. ;>

I Azprime - nie pisz, że polecasz mi maść na ból dupy - wiem.

Opublikowano

Serwer już działa, dostawca sprzętu miał drobny problem techniczny. Zapraszamy do gry.

Ale kogo to obchodzi ? myslisz ze jakakolwiek osoba czytajaca ten temat bedzie chciala grac na tak zaniedbanym technicznie/administracyjnie serwerze gdzie ludzia znika eq a od administracji mozna uzyskac tylko pomoc w kwesti "jak zrobic przelew" ?

Ale nie martw sie jestes zapewne bardzo ceniona w swoich kregach rodzinnych osoba tworzaca kultowe serwery metin2 xD Szkoda mi tylko tych biednych dzieci ktore wydaly kase na ten twoj "serwer" To tak jak by pujsc do sklepu i kupic popsuta zabawke ,niby mozna sie nia bawic no ale nie w pelni.

Hacki smigaja na serwie az milo tu link do fishbota napisalem co i jak tak z nudy, w koncu bez is o peta ciezko

http://www.mpcforum.pl/topic/1044558-revential-dzialajacy-fishbot-tutaj/#entry8836669

Opublikowano

Chyba przestane grac w tą grę...
Powstanie serwer przez 3 tygodnie gra w chuy graczy potem zawsze się czegoś uczepi i nagle serwer pada...
LUDZIE TO WY SIĘ PRZYCZYNIACIE DO UPADKU JAKIEGOKOLWIEK SERWA

Opublikowano

Chciałem założyć sobie konto ale wyskakuje jakiś komunikat i dupa , chyba już dziś nie pogram

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Chciałem założyć sobie konto ale wyskakuje jakiś komunikat i dupa , chyba już dziś nie pogram

"wyskakuje jakiś komunikat" - Oho, uważaj, że są czarodziejami i pomogą Ci bez żadnych informacji.

Ogólnie takiego typu ludzie to niezłe "agenty" są.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Chyba przestane grac w tą grę...

Powstanie serwer przez 3 tygodnie gra w chuy graczy potem zawsze się czegoś uczepi i nagle serwer pada...

LUDZIE TO WY SIĘ PRZYCZYNIACIE DO UPADKU JAKIEGOKOLWIEK SERWA

Od pisania serwery nie padają.

W ile wbije 42?

Gdzieś raz na ilu best. łucznikw dropi fms?

Opublikowano

Dlaczego strona sie nie wczytuje??

CMS DB Error
DB error: Can not connect to database!
mysql error: Connection timed out
mysql error number: 2002
date: 12.09.2013 @ 19:46
Da rade coś zrobic bo nie moge sie zarejstrowac

5qj.png

Opublikowano

Hah, wygląda na to, że Azprime nakosił kasy na Was i się zwija, biedaki xDDD Tak mi przykro.

Kiedy serwer on i ponawiam pytania

W ile wbije 42

Czesto dropi fms z best lucznika?

Opublikowano

Od pisania serwery nie padają.

W ile wbije 42?

Gdzieś raz na ilu best. łucznikw dropi fms?

Od takiego hejtu admin się może wkur*ic i zamknąć serwer :)

Opublikowano

mało macie dobrych serwerów? concordia,ravia etc a pchacie sie na takie gowno gdzie adminki chodza do 1 klasy liceum.

Sami sobie szkodzicie, osobiscie pogralem tutaj jakies 3 dni i zrezygnowalem.

ps:najlepszy jest chyba ten lew 300 defa 300 ataku i goscie z 20 lvlem ktorzy expia sobie w v2 na nim xD

hard jak sie patrzy, wystarczy tylko wydac troszke pieniazka.

i standardowe pytanie(bo zaraz jakis 16-letni moderator wklei mi warna)

w ile wbije 30 lvl?

pozdrawiam

Opublikowano

Gówno prawda. Admin nakosił kasy na idiotach i teraz uciekł. Przykro mi, każdy kto wydał tu chociaż grosz właśnie je stracił, haha.

Nadal nie otrzymałem odp. na :

Kiedy serw on

W ile wbije 42

Czy czesto dropi fms z best lucznika

Opublikowano

Gówno prawda. Admin nakosił kasy na idiotach i teraz uciekł. Przykro mi, każdy kto wydał tu chociaż grosz właśnie je stracił, haha.

Kiedy serw on

W ile wbije 42

Człowieku weź ogarnij hormon dojrzewania pojęcia nie masz o niczym a udzielasz się z tym idiotycznym awatarem w każdym temacie.

1. W twoim wypadku nie wbijesz wyższego lvl niż 1 - do tego trzeba mieć mózg

2. Czytaj wyżej.

3. Czytaj wyżej.

sygnatura3k.png

Opublikowano

Człowieku weź ogarnij hormon dojrzewania pojęcia nie masz o niczym a udzielasz się z tym idiotycznym awatarem w każdym temacie.

1. W twoim wypadku nie wbijesz wyższego lvl niż 1 - do tego trzeba mieć mózg

2. Czytaj wyżej.

3. Czytaj wyżej.

Oszukałem przeznaczenie bo już wcześniej wbiłem 27 tutaj. Szał macicy.

Ale odpowiedzi na pytanie kiedy serw bedzie on nie dostalem, na to w ile wbije 42 tez nie :D

Opublikowano

Ludzie, ogarnijcie się trochę. Ten temat nie służy do wylewania swoich żali na drugą osobę i do spamu. Proszę moderatora o ogarnięcie tego. Mielismy dzisiaj drobne problemy ze strona, za które najmocniej przepraszamy, ale dostawca sprzętu, firma Hosteam, przenosiła swoje adresy i tym spowodowane były przerwy, informowalismy juz rano o tym.

Kiedy serw on

W ile wbije 42

Człowieku, jesli dalej bedziesz wypisywał takie brednie i mnie wkurzał, to gwarantuje, ze nie zagrasz na żadnym z moich serwerów bo od początku serwera nie robisz nic poza hejtem. Strone wcześnie juz pisalem wypowiedz na Twoj temat. Moja propozycja jest dalej aktualna, wyłącz PC i wyjdź na świeże powietrze, bo tego co wypisujesz w tematach choćby takich serwerów jak Dreikon, Virtualmt2, Gringo, Exilius, Mariner nie da się dosłownie czytać, hejt goni hejt.

1. Serwer jest caly czas online.

2. Zalezy, ile czasu przeznaczysz na grę

3. Tak, zwiększyliśmy drop broni na 30lv z bestów.

Zamknąć nie zamknę, ale momentami puszczają mi już nerwy od czytania wypocin niektórych osobników, żeby nikogo nie obrażać, poziomem sięgają one taboretu..

Opublikowano

Fakt niektore posty, osoby maja iloraz inteligecji polnego kamienia. Przejdzmy wiec do sedna AZPRIME zastanawiales sie moze jakie jest zrodlo tego hejtu? od kilkunastu zeby nie powiedziec kilkudziesieciu stron praktycznie nie ma dobrej opini o twoim serwerze wiec cos jest na rzeczy, nie sluchasz ignorujesz sugestie, rady, propozycje, graczy ludzi potencjalnie mogacych dac ci zarobic. Gdy cie ktos pyta o konkretna sprawe pomijasz post lub dajesz jakies bzdurne info o czyms tam. I ta cala "Masc na bol dupy" ukryta aluzja do odbytu? ochyda..... 8S Mam pare konkretnych pytan licze na konkretna odpowiedz

1. Co masz zamiar zrobic z niestabilnoscia serwera czeste kicki zle dzialajace logowanie bug z napisem ze full xD osob na danym ch?

2. Administracja panowie GMowie banda nierobow nie umiejaca nic poza staniem w m1 praktycznie kazda sprawa przewyzsza ich wiedze mozliwosci

3. Forum czemu tam nikt prawie lacznie z toba nie zaglada? czemu masz gdzies propozycje opinie graczy

4. Przegiety IS co maja robic gracze ktorzy uwazaja ze za malo sie starasz zeby placic jak maja w miare komfortowo grac na tym serwerze

5 Czy masz zamiar wziasc sie do ROBOTY i zaczac ogarniac bledy bugi ktore sa na twoim serwerze?

Opublikowano

Nie polecam serva powod: co chwile nie da sie zalogowac np teraz, ciagle padaja ch i nie ma gdzie dropic ani expic bo wszystko zajete. Nie banuja cziterow a jest ich sporo blad z logowaniem jest od poczatku serva i do teraz nie dali rady tego naprawic choc jest juz miesiac po starcie...

Opublikowano

Zaczynamy Weekend z Revential! 50% więcej expa i dropu do jutra do godziny 15:00! Zapraszamy do gry.

Haxiteqqq, jakbyś nie zauważył, od miesiąca ponad poprawiamy każdy najmniejszy błąd na serwerze, zdecydowaną większość poprawiliśmy już na starcie. Dlaczego sugerujesz, ze serwer jest niesabilny? Wzgledem czego to oceniasz? Fakt, momentami pojawia się błąd w pewnej funkcji, przy czym pojawia sie informacja, ze dany channel jest zapełniony, informowałem już parę razy, że problem ten poprawimy przy najblizszej przerwie technicznej. Na forum siedze codziennie, wystarczy poprzeglądać tematy, które lądują w koszu i już masz wystarczający dowód na moją aktywność, czy innych GM'ów, to powinno rozwiać Twoją teze. Kolejna rzecz. Dlaczego twierdzisz, ze jestesmy bandą nie robów? Uzasadnij to, bo póki co, nie dostałem od nikogo żadnej sensownej odpowiedzi. No i ostatnia rzecz. Jeśli uważasz, że nie pracuje nad serwerem, to chyba pomyliłeś tematy, albo po prostu tutaj nie grasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...