Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowieku weź nie kłam, bo z tymi Sm to akurat prawda jest. Dowodów żadnych nie mam, ale kiedyś gadałem z Nordsem na ts'ie i mówił, że ten kto nagrywa GP z serwera to dostaje SM. Jeszcze w dodatku za każdy nakręcony odcinek :)

W tej rozmowie uczestniczyło z 5 osób. Z tym Treamem to już cyrki na tym serwerze były dobrze pamiętam, jak ktoś dawał na niego ss, jak sprzedawał lwy itp na rynku, a przecież jest GM.

Dobra kolego, a jak ja Ci powiem, że za przeproszeniem, nie obrażając Ciebie, ani nikogo z Twojej rodziny, czystym przykładem, że wyruchałem Ci załóżmy siostre czy jakiekolwiek innego członka rodziny to też mi uwierzysz? Wyjaśnienie tego tematu opisałem chyba wystarczająco na poprzedniej stronie, także po co zaśmiecać temat, klikać "poprzednia" i masz mase postów. Jesli twierdzisz, ze Tream sprzedawał cokolwiek ze swojej postaci GM na rynku, daj screeny. Jeśli to będzie prawda, zostanie wydalony z Teamu.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Azprime to czemu każdy kto nagrywa ma full is ? Nie wierzę że co każdy serwer doładowują sobie sm za xxx zł.

Bo może kupili sobie w ItemShopie rzeczy na postać? To chyba najbardziej logiczne z wytłumaczeń, jeśli mam być szczery.

Opublikowano

Dobra kolego, a jak ja Ci powiem, że za przeproszeniem, nie obrażając Ciebie, ani nikogo z Twojej rodziny, czystym przykładem, że wyruchałem Ci załóżmy siostre czy jakiekolwiek innego członka rodziny to też mi uwierzysz? Wyjaśnienie tego tematu opisałem chyba wystarczająco na poprzedniej stronie, także po co zaśmiecać temat, klikać "poprzednia" i masz mase postów. Jesli twierdzisz, ze Tream sprzedawał cokolwiek ze swojej postaci GM na rynku, daj screeny. Jeśli to będzie prawda, zostanie wydalony z Teamu.

Sprzedawał z buffa, znajdę tego ss to wyślę na pw.

Ogarnijcie te forum, bo dostaje bana na tydzień, wchodzę 10 dni później dalej ban, chyba ktoś tam nie wie ile tydzień ma dni.

Opublikowano

Ehh jeszcze wczoraj przed aktualizacja mialem itemyw eq np bao bao, fms, kostium i pare innych itemow ktorych brak widze po pustych slotach ktory byly zapelnione... Nie tylko mi ale i rowniez paru innym osobom zniknely pety i nie tylko. A administracja? poki co nie dostalem jeszcze zadnej odpowiedzi.

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Czyli się dostaje ZM'y za nagrywanie czy nie? Bo już zgłupiałem. -.-

@aw ile ku do g?

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Czyli się dostaje ZM'y za nagrywanie czy nie? Bo już zgłupiałem. -.-

@aw ile ku do g?

Tak, dostaje sie. ;d

slaby serwer, nie polecam.

ile kamykow na p?

Opublikowano

Dobra, nie jestem w temacie ale się wtrącę. Nagrałem 2 odcinki na YT, w miarę tych subów mam. Wysyłałem moje filmiki na forum Reventiala, dałem czasami na chacie coś, że dodałem film itp. Nigdy nie dostałem od Azprime'a żadnych SM'ów, nie było takich propozycji. Niżej linki do tych filmików.

Co do Tream'a. Nie wiem po ch*j on jest w tym teamie. Zgodzę się z Silverem, że przez YouTuba mu odje*ało. Pamiętam jeszcze czasy Triadora, kiedy można było z nim pogadać, podesłało się filmik to łapkował tak o, bez żadnych zastanowień. A teraz co? Silver świetnie go podsumował. Na dodatek, napisałem tutaj pare tygodni temu posta, że Tream dostał GM'a za nagrywanie. Ból dupy go złapał, nie chciał podłapkować filmu na YT, lecz do mnie dalej wiadomości o łapki wysyłał. 25 sierpień (wiadomość wysłana przeze mnie do Treama) http://scr.hu/0a53/nzdi1 | 27 sierpień (wiadomość wysłana przez Treama do mnie i innych YT'berów http://scr.hu/0a53/efz9x łapki nie dostawałem, pisałem na TS'ie również nie odpisywał. Co do czego doszło, kiedy chciałem kanał YT'bera na waszym nowym TS'ie kiedy to dostałem od Treama odpowiedź 'a ty to mi robisz koło dupy na MPCforum i jeszcze kanał chcesz? pff' i wyszedł ;) Powtórzę. NIE WIEM PO CO TRZYMASZ GO AZPRIME W TEAMIE. A co do Ciebie Azprime, nie mam zastrzeżeń jakichś. Na PW odpisujesz, nie wiem jak jest z tymi SM'ami ale ja ich nie dostawałem.
Opublikowano

Serwer ogólnie, bardzo fajny ale niestety dnia na dzień na serwerze jest coraz mniej graczy, jeżeli dalej tak będzie serwer całkiem upadnie i nic z niego nie pozostanie.

xD 

Opublikowano

Tream dostaje bardzo duzo sm na serwie jak i reszta adminów grających ..Ale z tego co mi wiadomo nie mogą np kupić czegoś w is i dać za free itp Bo azprime ich sprawdza ..Ale nie zmienia to faktu ze nigdy ich nie widziałem jak cos dropili :) W sumie to jak byla jeszcze mapka na 90 lv zbugowana to wbilem tam na mniejszym lv porobilem TP na mapke i rozdałem w gildi ..To ci co kręcili LP na yt dawali po 40-60 zwojow za podexpienie 20-30 lv co zajmowalo 1 h na pod z is + pd z metka i ks lidera .. Czyli SM sie zgadzaja ..

HBV27j.png

Opublikowano

To co tu ludzie piszą jest prawda Azprime rozdaje Zm tym swoim przydupasa i tym co kręcą te żałosne filmiki ktoś wogole ogląda ten shit? o.O na YT????? Ludzi została dosłownie garstka Isowcy ,ci co bugowali zm i sa teraz PRO ,kolesie GMow i jacys przypadkowi gracze którzy jeszcze nie wiedza ze serwer to śmierdząca kupa..

Eq ginie naprawdę sam tego doświadczyłem zniknęły mi ebo +9 pisałem do administracji ale nie zajęli sie moja sprawa bo ani razu nie zainwestowałem złamanego grosza w IS

Hacki smigaja na tym serwie az milo nic nie tnie nie Kicka az milo było używać link do fishbota

http://www.mpcforum.pl/topic/1044558-tutorialrevential-dzialajacy-fishbot-tutaj/

Opublikowano

Drodzy gracze, chcieli byśmy poinformować, że właśnie rozpoczął się piąty już Weekend z Revential. Do jutra do godziny 15:00 zdobywanie expa oraz dropu zostało zwiększone o 50%, natomiast w niedziele odbędzie się konkurs OX. Nawiązując do aktualizacji, odbędzie się ona w nocy z soboty na niedziele i przerwa może potrwać nawet do 4 godzin. Ponadto informujemy, że swoją kadencje na stanowisku GM zakończył Speader, póki co szukamy jego zastępy.

Życzymy udanego weekendu!

Team Revential.

Opublikowano

Ja mogę zostać waszym nowym GM obiecuje pisać pochwalne posty na temat tego serwera ze jest super bez bugow itp :D co jest kłamstwem w żywe oczy no nic ale stanowisko GM tego wymaga wiec jakoś to przełknę, będę codziennie stal w m1 ozdabiając swoja postacią GMa ten jakże zacny serwer, gracza będę pomagał tak jak reszta teamu serwera Revential czyli WCALE za swoja ciezka prace chce tylko troch zm nie więcej niz dostają ci z YT

Opublikowano

Drodzy gracze, chcieli byśmy poinformować, że właśnie rozpoczął się piąty już Weekend z Revential. Do jutra do godziny 15:00 zdobywanie expa oraz dropu zostało zwiększone o 50%, natomiast w niedziele odbędzie się konkurs OX. Nawiązując do aktualizacji, odbędzie się ona w nocy z soboty na niedziele i przerwa może potrwać nawet do 4 godzin. Ponadto informujemy, że swoją kadencje na stanowisku GM zakończył Speader, póki co szukamy jego zastępcy, o wynikach poinformujemy niedługo.

Życzymy udanego weekendu!

Team Revential.

Ja mogę zostać waszym nowym GM obiecuje pisać pochwalne posty na temat tego serwera ze jest super bez bugow itp :D co jest kłamstwem w żywe oczy no nic ale stanowisko GM tego wymaga wiec jakoś to przełknę, będę codziennie stal w m1 ozdabiając swoja postacią GMa ten jakże zacny serwer, gracza będę pomagał tak jak reszta teamu serwera Revential czyli WCALE za swoja ciezka prace chce tylko troch zm nie więcej niz dostają ci z YT

comment_1LXJpWhmj2pQmZ9u7T31EAt7x6ZCJFuM

Opublikowano

Pffffffff a ten znowu z ta dupa, posmaruj ja sobie ta swoja maścią, Szkoda ze nie słyszysz i nie czytasz tego co mówią do ciebie gracze no ale tak to już jest jak sie tylko swojej dupy słucha...

Opublikowano

Pffffffff a ten znowu z ta dupa, posmaruj ja sobie ta swoja maścią, Szkoda ze nie słyszysz i nie czytasz tego co mówią do ciebie gracze no ale tak to już jest jak sie tylko swojej dupy słucha...

Jak wypowiedział byś się w jakiś konstruktywny sposób na pewno bym Ciebie wysłuchał. Bo póki co to leci jedynie sam hejt i szydera z Twojej strony, poczytaj sobie swoje posty.

@azprime

wejdz na concordie, zobacz jak admini tam rozwiazuja problemy graczy i ucz sie nieudaczniku

To samo dotyczy Ciebie

Azprime ty pajacu =) Tream za 1 odcinek smy za 50 zł dosjaje hahahaha

@AW: Opłaca się tu jeszcze grać? Skąd bronie 75?

i również Ciebie. Tak swoją drogą, obrażaj i wkurwiaj mnie dalej, a długo sobie na serwerze nie pograsz.

Opublikowano

Proszę moderatora o zamknięcie tematu, ze względu na notoryczny spam oraz wypowiedzi sięgające poziomem taboretu, jakoś odechciało mi się już tego czytać.

Opublikowano

Proszę moderatora o zamknięcie tematu, ze względu na notoryczny spam oraz wypowiedzi sięgające poziomem taboretu, jakoś odechciało mi się już tego czytać.

Zamykam za prośbą autora.

PW i otwieram.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...