Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślisz, że napisał tym z osobistego gg ? :)) Specjalnie sobie zrobiłem nowe. Ja nie robię nic nadzwyczajnego, po prostu przestrzegam regulaminu od Azprime i to wszystko.

Tak myślę, bo cały czas na nim dostępny jesteś :< I nie mów mi, że cały czas na nim siedzisz i piszesz do osób, które próbują sprzedać konto :P

88980808639483698438.png

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem zakazu sprzedaży konta za PLN, ale nie moja sprawa chcą mieć mniej ludzi i banować za to, że człowiek chce sprzedać sobie konto to ich sprawa. Tylko żeby się nie zdziwili jak się na tym przejadą.

Jeszcze raz się zapytam. Kiedy będzie działać tablica ogłoszeń ?!?!

Jeszcze jedno, dodajecie nowe mapy a nie potraficie starych naprawić takich jak Piekło, wkurwiacie co raz bardziej swoją nieudacznością.

Opublikowano

Nie rozumiem zakazu sprzedaży konta za PLN, ale nie moja sprawa chcą mieć mniej ludzi i banować za to, że człowiek chce sprzedać sobie konto to ich sprawa. Tylko żeby się nie zdziwili jak się na tym przejadą.

Jeszcze raz się zapytam. Kiedy będzie działać tablica ogłoszeń ?!?!

Jeszcze jedno, dodajecie nowe mapy a nie potraficie starych naprawić takich jak Piekło, wkurwiacie co raz bardziej swoją nieudacznością.

Ja dostalem bana zza hmm ogloszenie checi sprzedarzy konta za doladowanie z orange :P

selalem woja body 49 xD aura g +650kk a na koncie 90 sm pustynny i kozaki +9 2khp 10micz i sztylet xD

i nadal sprzedam bo banan tylko na forum dostalem xD albo zamienie za cos na Concorddia RAVIA xD

Server dobry ale mnie odrrzucily wierzchowce.. buli 25 zl i masz 300 defa 300 ataku? phii calkowicie zryte..

i to raczej medium nie hard;) i na ISie strasznie latwo zarobic .. tzn jak jest sie slabym graczym z grubym portfelem to sie na kupuje petow i wierzchowcow potem sprzedaje w grze po 300kk..

Opublikowano

Ja dostalem bana zza hmm ogloszenie checi sprzedarzy konta za doladowanie z orange :P

selalem woja body 49 xD aura g +650kk a na koncie 90 sm pustynny i kozaki +9 2khp 10micz i sztylet xD

i nadal sprzedam bo banan tylko na forum dostalem xD albo zamienie za cos na Concorddia RAVIA xD

Server dobry ale mnie odrrzucily wierzchowce.. buli 25 zl i masz 300 defa 300 ataku? phii calkowicie zryte..

i to raczej medium nie hard;) i na ISie strasznie latwo zarobic .. tzn jak jest sie slabym graczym z grubym portfelem to sie na kupuje petow i wierzchowcow potem sprzedaje w grze po 300kk..

sprzedaż* zaraz jeszcze dostaniesz bana na MPC

@Top

Dzisiaj po 15 odbędzie się Konkurs OX, informacja pojawiła się na stronie głównej, jak i na forum.

Opublikowano

Żałosny serwer. Sam projekt jest świetny, najlepszy jeżeli chodzi o serwery dzisiejsze.. Jednak administracja oraz rzeczy w item-shopie wszystko zepsuły. Szkoda, mam nadzieję, że zrobi ktoś tak dobry serwer ale z dobrą administracją.. oraz zmieni itemy w IS.

Administracja daje również 500 SM za odcinek 8 minutowy osobom, które mają 700 widzów na yt.

Kilkaset złotych można zarobić wrzucając odcinki . ;>

Opublikowano

Na samym poczatku pisze ze na 5 lvl sie dostaje quest na swojego zwiarzaka. Gdzie on jest? Nigdzie go nie widze...

Nie ma questa... Zwierzak jest do nabycia w isie i ze smoka chyba...

Opublikowano

Na samym poczatku pisze ze na 5 lvl sie dostaje quest na swojego zwiarzaka. Gdzie on jest? Nigdzie go nie widze...

Też tego nie rozumiem piszą ze na 5 lv quest a tu nic nie ma , beznadzieja , administracja widzę że jest ogarnięta .. xD

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

czy wymiana eq tu za inny serwer jest dozwolona ?

Wymiana jest dozwolona, co do sprzedaży to jeszcze ustalamy pewne kwestie.

Rozumiem, że nie można selać za pln itp.

A czy mogę wymienić postać tutaj na innym serwerze ?

Jest za to ban czy jak ?

Patrz up.

tak

Opublikowano

Grałem tam od początku, od samego startu i niestety musiałem zrezygnować z dalszej rozgrywki na serwerze. Wymieniłem konto i jestem tego w 100% zadowolony.

Serwer jak serwer, miał Swoje wzloty i upadki LECZ. Administracja robi ludzi w chuja ! Większość youtuberów dostaje " Gratis " w postaci ZM i to nie są małe ilości !! Za tą sumę można kupić ok. " 100 zwojów egzo " + bardzo duży asortyment :). Rzeczy które są napisane w prezentacji [ wcześniej już to pisałem ] to jest bujda czysta fantazja pisarza. Pety które rzekomo miały być na 5 lvl z [ Misji ] zostały dodane do ITEMSHOP-u a do dropu zostały dodane największe syfy które mogły by zostać dodane, po tym update ludzie zawątpili w administracje. Były problemy z straconymi przedmiotami przez wywalanie Channeli. Znam ok 5 osób [ może to nie dużo ale jest więcej ] które dostały po " 500-1.000 " ZM za darmo, wystarczyło że napisały na FB i tyle wystarczyło czekać. Bug z ZM na IS był strzałem w głowe, rakietą w serce. Ludzie wzbogacili się kolokfialnie na tym bugu, ponadto " NIBY " administracja zbanowała wszystkich buggerów, lecz żadnych braków w topce czy w rankingu nie było więc >.<. Na serwerze poszło w obieg taka duża ilość " Lodowych lwów " że nawet nikt by nie potrafił zliczyć, w dodatku one też są absurdalne widział ktoś kiedyś na takim serwerze Mounta który daje " 300 defa 300 ataku " ???? No chyba poje.bane za przeproszeniem.

Spędziłem tam bardzo dużo fajnych chwil, było spoczątku bardzo fajnie. Dodam jeszcze, że administracja uważa iż ten serwer jest [ Exp= Hard, EQ= Medium ]

A moim zdaniem to jest [ EXP=Medium, EQ= 4FuN ]. Kto pomyślał żeby wbić bojowy/stal/trutke/trytona na +9 wystarczy godzina o.0 ? EXP= HARD >.<.

115LVL w ciągu dwóch tygodni ?? przy czym tydzień to prawie poprawki i konserwacje o.0

Tyle na temat serwera, może i nie mam pięknej składni zdania ale do niektórych to dotrze.

Nie robie żadnej AntyReklamy czy HEJT, opowiadam ludziom całą czystą prawde ! Chce aby ludzie wiedzieli, na jaki cryk idą :)

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Grałem tam od początku, od samego startu i niestety musiałem zrezygnować z dalszej rozgrywki na serwerze. Wymieniłem konto i jestem tego w 100% zadowolony.

Serwer jak serwer, miał Swoje wzloty i upadki LECZ. Administracja robi ludzi w chuja ! Większość youtuberów dostaje " Gratis " w postaci ZM i to nie są małe ilości !! Za tą sumę można kupić ok. " 100 zwojów egzo " + bardzo duży asortyment :). Rzeczy które są napisane w prezentacji [ wcześniej już to pisałem ] to jest bujda czysta fantazja pisarza. Pety które rzekomo miały być na 5 lvl z [ Misji ] zostały dodane do ITEMSHOP-u a do dropu zostały dodane największe syfy które mogły by zostać dodane, po tym update ludzie zawątpili w administracje. Były problemy z straconymi przedmiotami przez wywalanie Channeli. Znam ok 5 osób [ może to nie dużo ale jest więcej ] które dostały po " 500-1.000 " ZM za darmo, wystarczyło że napisały na FB i tyle wystarczyło czekać. Bug z ZM na IS był strzałem w głowe, rakietą w serce. Ludzie wzbogacili się kolokfialnie na tym bugu, ponadto " NIBY " administracja zbanowała wszystkich buggerów, lecz żadnych braków w topce czy w rankingu nie było więc >.<. Na serwerze poszło w obieg taka duża ilość " Lodowych lwów " że nawet nikt by nie potrafił zliczyć, w dodatku one też są absurdalne widział ktoś kiedyś na takim serwerze Mounta który daje " 300 defa 300 ataku " ???? No chyba poje.bane za przeproszeniem.

Spędziłem tam bardzo dużo fajnych chwil, było spoczątku bardzo fajnie. Dodam jeszcze, że administracja uważa iż ten serwer jest [ Exp= Hard, EQ= Medium ]

A moim zdaniem to jest [ EXP=Medium, EQ= 4FuN ]. Kto pomyślał żeby wbić bojowy/stal/trutke/trytona na +9 wystarczy godzina o.0 ? EXP= HARD >.<.

115LVL w ciągu dwóch tygodni ?? przy czym tydzień to prawie poprawki i konserwacje o.0

Tyle na temat serwera, może i nie mam pięknej składni zdania ale do niektórych to dotrze.

Nie robie żadnej AntyReklamy czy HEJT, opowiadam ludziom całą czystą prawde ! Chce aby ludzie wiedzieli, na jaki cryk idą :)

Wreszcie ktoś powiedział całą prawdę co się działo/dzieje na serwerze.Typki z youtube mają o wiele lepiej widziałem ostatnio 18lvl który grał 100min i miał już aure na P.....

Opublikowano

Tak jak mowisz, to jest chore, zeby ludzie z YT byli tak faworyzowani. Polecam administracji sposob isamu, wylaniajcie 2-3 osoby, ktore zasluzyly na ZM. Skoro tak, zrobie sobie kanal i bede nagrywal z Reventiala, gdzie nic nie bede mowil, a przez caly film bd leciala muzyka. Powinienem dostac te ZMy, bo przeciez "nagrywam".

Pan TheeHaju dodal filmik na 18 lvlu aura P ;]. Wedlug mnie te ZMY sa bardzo przesadzone. Jesli takie cyrki tu sie dzieja, to ja mam duze watpliwosci czy warto tu grac.

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Wymiana jest dozwolona, co do sprzedaży to jeszcze ustalamy pewne kwestie.

Patrz up.

tak

Jakie kwestie? Jeżeli ustalicie, że jednak można handlować kontami to osoby, które zostały na tym zbanowane zostaną odbanowane?

88980808639483698438.png

Opublikowano

Ciekawych rzeczy sie tu mozna dowiedziec, z tymi yutube to przegiecie jest. Co do tych wierzchow za 100kk mozna sobie juz kupic a zarobic tyle nie jest trudno czy warto tam grac? wedlug mnie warto dopuki codzien do gry wbija ok 1k osob i nie jest pusto

Opublikowano

Ile ludzi online w godzinach szczytu?

Średnio 750/800 osób wczoraj było bo już szkoła, tak to codziennie było po +1000 osób.

Opublikowano

opłaca się zagrać na serwerze?

Według mnie nie. Chyba że chcesz nagrywać letsplaye za które dostanie górę zm i będziesz mógł wykupić cały is :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...