Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawie to wygląda ze na modzie na psach można bic :) i dropic szkaty polecam spoko kasa leci :)

Dostaniesz bana prędzej czy później. Dzisiaj z samego rana, sam zbanowałem z 15 osób.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszamy na Event ZUO. CH3 - Kamienie Metin, CH4 - Bossy. Pustynia Yongbi.

Dlaczego w prezentacji jest ukazana mapa 95lvl , a w grze wcale jej nie ma? Dobiłem ten95 i nie mam co robić ...

sygnauh.png

SYGNA BY MISZCZ ;)

Opublikowano

Dlaczego w prezentacji jest ukazana mapa 95lvl , a w grze wcale jej nie ma? Dobiłem ten95 i nie mam co robić ...

to co jest w prezce

to jest moze w 30% w grze reszta is

56096062140461666809.png

Opublikowano

to co jest w prezce

to jest moze w 30% w grze reszta is

Bardzo ciekawa wypowiedz, ciekawe jak długo grasz na serwerze i jak wiele rzeczy zwiedziłeś. Mapy +95lv beda dzisiaj dostepne, musielismy je chwilowo wycofac bo troche za duzy exp na nich dalismy ;)

Opublikowano

Bardzo ciekawa wypowiedz, ciekawe jak długo grasz na serwerze i jak wiele rzeczy zwiedziłeś. Mapy +95lv beda dzisiaj dostepne, musielismy je chwilowo wycofac bo troche za duzy exp na nich dalismy ;)

od startu gralem 2dni temu skonczylem :)

mozesz sb wejsc w skrzynke i zobaczysz moja wiadomosc o stracone eq

aha wiadomosc oczywiscie nie odczytana :)

56096062140461666809.png

Opublikowano

Serwer pada, dajcie sobie spokój, ludzie odchodzą, administracja ma ludzi w dupie. Tyle.

@EDIT. Dostałem dziś bana za nic. HAHA.

Nie polecam serwera.

Nieregulaminowa sygnatura - Istny Diabel.

Opublikowano

Mam zamiar nagrać serię z serwera, lecz najpierw mam kilka pytań, a mianowicie:

1. Czy serwer na 100% szybko nie padnie?

2. Czy ogarniecie te boty w m1? bo zamiast ich ubyć, to ciągle ich przybywa. Proponuję banować boty, oraz wszystkie konta z nimi powiązane, to powinno oduczyć ich grania na cheatach.

Opublikowano

Serwer pada, dajcie sobie spokój, ludzie odchodzą, administracja ma ludzi w dupie. Tyle.

@EDIT. Dostałem dziś bana za nic. HAHA.

Nie polecam serwera.

no bardzo ciekawe, Twoim rozumowaniem to pada od dwóch tygodni i paść nie może. Bana nie dostaje sie za nic kolego.

Mam zamiar nagrać serię z serwera, lecz najpierw mam kilka pytań, a mianowicie:

1. Czy serwer na 100% szybko nie padnie?

2. Czy ogarniecie te boty w m1? bo zamiast ich ubyć, to ciągle ich przybywa. Proponuję banować boty, oraz wszystkie konta z nimi powiązane, to powinno oduczyć ich grania na cheatach.

1. Gwarantuje, ze nie.

2. Niestety wiekszosc z nich ma zmienne IP i mimo banow na wiele kont, i tak po jakims czasie powstaja nowe. Jesli znalezliscie cheaterów, zglaszajcie ich do GM i na forum serwera.

Opublikowano

Dodajcie może coś takiego jak statystyki (tzn. że np. pod klawiszem "k" pokazuje ilość zabitych graczy z wrogiego królestwa, naszego królestwa, oraz ilość zabitych mobów) :)

ps: Dodajcie także może pety za questa w grze, a nie tylko w is.

Opublikowano

REW !

POMOCY CO MAM Z TYM ZROBIĆ ? 63470141477438645486.jpg

wylacz antyvira iw łącz patchera

Opublikowano

No i teraz nie wiem.. revential, concordia, ravia? tyle dobrych hardow, a nie wiem gdzie grac. >.<

Polecam concordie ona chyba nie jest tak bardzo nastawiona na is i jest to serwer hard. Revential to już full medium ludzie mają po 2k zmianek itp :P

Opublikowano

Polecam concordie ona chyba nie jest tak bardzo nastawiona na is i jest to serwer hard. Revential to już full medium ludzie mają po 2k zmianek itp :P

Revential to Hard/Medium. Czy zmianki i dodania są dla Ciebie wyznacznikiem medium? Idź i wbij 80lv, zobaczymy czy dalej będziesz twierdził, że to Medium.

Opublikowano

Nie jestem za bardzo w temacie, czy te jakieś przekręty/bugi z itemshopem to prawda? Dużo osób również pisało, że serwer bardzo nastawiony pod item shop.

Opublikowano

Nie jestem za bardzo w temacie, czy te jakieś przekręty/bugi z itemshopem to prawda? Dużo osób również pisało, że serwer bardzo nastawiony pod item shop.

Był bug z itemshopem, ktorego nie ukrywam, ale wyeliminowalismy juz go ponad tydzien temu. Od startu poprawilismy bardzo duzo rzeczy/bugów w grze. Wiesz, co do Itemshopu, załóż sobie konto, zaloguj się i sprawdź sobie. Jednym od odpowiada, drugim mniej. Na brak graczy na serwerze narzekać nie można, a skoro są i oni, to i itemshop musi wiekszosci odpowiadać. ;)

Opublikowano

Był bug z itemshopem, ktorego nie ukrywam, ale wyeliminowalismy juz go ponad tydzien temu. Od startu poprawilismy bardzo duzo rzeczy/bugów w grze. Wiesz, co do Itemshopu, załóż sobie konto, zaloguj się i sprawdź sobie. Jednym od odpowiada, drugim mniej. Na brak graczy na serwerze narzekać nie można, a skoro są i oni, to i itemshop musi wiekszosci odpowiadać. ;)

Serwer mi się wydaję inny.. różni się od reszty. Dlatego strasznie mnie zaciekawił. Zastanawiam się nad concordią a reventialem. Tylko boję się, że ten serwer jest postawiony na wakacje, a potem go zamknięcie, bo hajs się będzie zgadzał. A na tym bugu z itemshopem pewnie dużo ludzi się wybiło i teraz będzie ciężko ich dogonić.. czy zostali banowani za to? duzo osob jak czytalem sie skarzy, ze administracja strasznie dlugo nie odpowiada na prosbe o pomoc.. nie argumentuj mi tylko, ze jestes czowiekiem i masz zycie - to wiem. ;)

Jeszcze poogladam kilka lets play i moze zdecyduję na jaki privek się wybiore. ;d

Pozdrawiam serdecznie . ;)

Opublikowano

Serwer mi się wydaję inny.. różni się od reszty. Dlatego strasznie mnie zaciekawił. Zastanawiam się nad concordią a reventialem. Tylko boję się, że ten serwer jest postawiony na wakacje, a potem go zamknięcie, bo hajs się będzie zgadzał. A na tym bugu z itemshopem pewnie dużo ludzi się wybiło i teraz będzie ciężko ich dogonić.. czy zostali banowani za to? duzo osob jak czytalem sie skarzy, ze administracja strasznie dlugo nie odpowiada na prosbe o pomoc.. nie argumentuj mi tylko, ze jestes czowiekiem i masz zycie - to wiem. ;)

Jeszcze poogladam kilka lets play i moze zdecyduję na jaki privek się wybiore. ;d

Pozdrawiam serdecznie . ;)

Osoby który bugowały IS zostały już dawno zbanowane. Ja jestem bardzo często w grze, ale nie 'spamuje' na /n 'Siema, Elo, Co tam?' itd. tylko czekam aż ktoś ma pytanie/prośbę/buga i automatycznie odpisuje mu na PW. Wiadomo 24/7 nie siedzę bo także mam inne zajęcia. Gdy nie możesz szybko skontaktować się z Administracja zawsze masz forum lub MPC :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...