Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda tylko ,że 3/4 prezentacji to ściema. Ludzie odchodzą ,serwer głównie pod is i nie tylko ja tak mówię.

Dodatkowo dodam tego ss ,został on zrobiony dziś koło 18 m0bz.png

Pozdrawiam.

Jak wywali jinno i odpali się od nowa to tyle osób online, wiedziałem, że w końcu zrobi takie zdjęcie. W dzień gra 1k osób i skacze do 1,3.

A co do mojej prywatnej gry, to ja tylko reklamuje serwer:

www.youtube.com/TreamProduction

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

dodaj tez ze full is miales...

Hahahha nie wydałem ani grosza na IS. Bonus serwerowy expa +50% i kilka PD nic więcej :P

88980808639483698438.png

Opublikowano

Zajebiście jakby TEAM wkoncu ogarnął te jebane bugowanie postaci w piekle itd... jestes tam 10min a potem czekasz 30min na odbugowanie masakra... SMOK TEZ NEI MA DMG OBIECALI POPRAWIC CHUJA ROBIA TYLKO KASE Z IS-A LICZA...

Opublikowano

Mam pytanie, metinów jest więcej niż na PL aby dropić te szkatułki z 3 losowymi księgami czy tak samo, czyli kilka metinów na cały m1 ? Czy też może szkatułki dropią z czegoś innego niż metiny ?:D I ostatnie, co z radami, zwojami egzo ?

Opublikowano

Mam pytanie, metinów jest więcej niż na PL aby dropić te szkatułki z 3 losowymi księgami czy tak samo, czyli kilka metinów na cały m1 ? Czy też może szkatułki dropią z czegoś innego niż metiny ? :D I ostatnie, co z radami, zwojami egzo ?

Metiny są normalnie porozrzucane tak jak na PL. Ale w m1 raczej nikt ich nie bije. Szkatułki z Ku? Nie, tylko Metki. Natomiast szkatułki z których dropią różne rzeczy potrzebne do rozwoju postaci dropią z mobów.

Opublikowano

BYŁ JAKIŚ BUG Z SM? CZY TAM ZM?

BO BYŁEM NA OBOZIE 2 TYG. I NWM CO SIĘ DZIEJE A NEI CHCE MI SIE CZYTAC 30 STRON...

BO WŁASNIE NWM CZY WRACAC DO SERWA CZY NIE???

JAK Z TYM BUGIEM?

Opublikowano

Mam kolejne pytanie: Czy to jest normalne? Każdy gracz tak ma? Bonus 50% większy drop dla twoich postaci: Tak , do 2020-01-01 00:00:0 ????

Opublikowano

BYŁ JAKIŚ BUG Z SM? CZY TAM ZM?

BO BYŁEM NA OBOZIE 2 TYG. I NWM CO SIĘ DZIEJE A NEI CHCE MI SIE CZYTAC 30 STRON...

BO WŁASNIE NWM CZY WRACAC DO SERWA CZY NIE???

JAK Z TYM BUGIEM?

Z tego co wyczytałem można było używać kodu na sm za 20zł nieograniczoną ilość razy, do póki administracja nie wykryła błędu.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Z tego co wyczytałem można było używać kodu na sm za 20zł nieograniczoną ilość razy, do póki administracja nie wykryła błędu.

Bug jest juz dawno usunięty, a gracze ktorzy uzywali tego buga zostali pobanowani.

Opublikowano

głąby grzebią w serwerze gdy jest online, dodają coś zmieniają w bazach danych gdy serwer chodzi a później 10 sekundowe lagi bo robią restarty bazy danych

a ludziom eq znika, jak macie coś dodawać patche czy co to wylączajcie serwer

totalna amatorka, dno i 5 metrów mułu

dziennie na serwerze około 50 razy pada ch1

przed chwią połowa serwera straciła eq, pewnie dlatego że oni sobie dodają pierdoły przy wlączonym serwerze

Opublikowano

Wybaczcie ale nie jestem przekonany do serwera i nie chodzi o wierzchowce dzieki,ktorym czujemy sie jak na mediumie.Glownie zniechecily mnie problemy przy starcie.Zreszta po wypowiedzi up widze,ze nic nie zmienilo sie w tej kwestii.

Aw@ jest zwoj powrotu statusu?

Srij9JT.png

Opublikowano

co zrobią? dalej będą grzebać i dodawać pierdoły gdy serwer jest online

w sumie im na ręke aby gracze mieli lipe, wazne aby hajs sie zgadzał

serwer pewnie za 150 zł, do tibi

Opublikowano

Mam pytanie, czy jest sens tam grać? czy to strata czasu? ładnie się prezentował ale jestem ciekaw jak to wygląda w praktyce?

3 posty nt. serwera już mnie zniechęciły ale wolał bym aby ktoś się wypowiedział.

graphic.png
Opublikowano

Nie ma sensu już tam grać. Po tej stracie eq więksość ucieknie, nawet jak oddadzą to eq... Bo tutaj można sie wszystkiego spodziewać :)

Ogółem server bardzo dobry, tylko technicy dali popis.

945496meszi.png

Opublikowano

widzicie, dobrze pisałem że wgrywają skrypty na włączonym serwerze

totalna amatorka administracji o ile można ją wgl tak nazwać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...