Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowieku piszesz głupoty, więc najlepiej skończ z tym serwerem bo od samego początku 'pierdolisz od rzeczy'.

Napisz że nie polecasz i tyle, a nie wymyślasz historie z kosmosu.

Idź na tą Ravie i nie marudź.

Jak napisze ze nie polecam to dostane warna, wiec do zlego mnie nie namawiaj.

Od samego poczatku nie pieprze glupot. Napisalem tutaj max 4 posty.

Mogl od razu pisac dlaczego sprzedaz yang za pieniazki skutkuje banem a nie cwaniakowac. To sa moje podejrzenia i pewnie tak bedzie - to sie nazywa niszczenie konkurencji.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co racja to racja, cena PD w is jest troszkę za duża, no ale da radę to zmienić pewnie :) i będzie o wiele milej :>

fffa07173021ad6b.gif

Opublikowano

jaja se robisz? ja dzis za 170kk kupilem bo nie bylo nic innegoo..

Widzisz a przedwczoraj za 30kk kupiłbyś ;D Widziałem całego shopa w lwach po 35kk :)

Opublikowano

Prezentacja bardzo fajnie wyglada , lecz jak dla mnie napisy sa za male [Moze tylko za male dla mnie!]

Zachecam graczy do gry , ktorzy lubia sie troche pomeczyc a pozniej cieszyc sie z swoich osciagniec!

Chociaz ten serwer nie jest dla mnie pogralem na nim chwile aby zobaczyc , co i jak .

Serwer - 8/10

Prezka - 9/10

je0o.png

Opublikowano

Wiem co napisałem :) zostało zhackowane, sprawdzalem logi na koncie:)

@edit

poza tym co? cofnelo by mi niby smocza +9 2xrib +9 50kk ktore mialem od tygodnia w jeden dzien ? elo.

Bardzo mnie zainteresowało jak sprawdziłeś logi na koncie.

Opowiesz mi o tym?

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Bardzo mnie zainteresowało jak sprawdziłeś logi na koncie.

Opowiesz mi o tym?

Logujesz sie na stronie masz opcje logi/ logowan na koncie

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Naprawcie to bugowanie się postaci, bo nie da się grać... teleportowałem się do M1 i wywala po wybraniu postaci.

CH 2 i CH 3 nie działa... niby za dużo osób.

(Mam świeżo zaktualizowanego clienta)

Serwer ogólnie mi się podoba, ciekawie dopasowane wszystkie rzeczy... trochę mało spotów do expienia, ale cóż ;p

Mam tylko nadzieję, że revential będzie działał dłużej niż poprzednie Twoje serwery.

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Serwer dopracowany fajnie, ale 2h nie mogę grać bo

ch2/ch3 piszę za dużo osób, a na stronie pisze 483 teraz

to co taka słaba maszyna czy co?

loguje sie na ch1/ch4 to normalnie do postaci klikam rozpocznij to zara wywala to logowania

to trwa już koło 2h......

co mam robić

TS ID NIE DZIAŁA....

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Servera nie polecam. Dlaczego? otóż gm ma wyjebane po całości na graczy. Zhackowali mi cale eq, a gm nawet sie tym nie przejął. Napisał żebym mu przypomniał następnego dnia. I co?, jak sie domyślacie ? Napisałem następnego dnia a on miał wyjebane po całości, nie raczył nawet sie odezwac. Na ts'ie to samo. Server fajny, ale jeżeli wydasz na is'a z 30-50zł. Exp leci wolno, bez expa z item shopu raczej nie wbijesz tego 75 w v2( no chyba ze bedziesz sie meczyl dzien i noc). Gra na tym serverze sama w sobie jest fajna, duzy % na ulepszenie. Jeżeli cos wam sie stanie i bedziecie potrzebowac do tego gm'a to nie uzyskacie pomocy. ( no chyba ze ta sprawa trwa mniej niz 5minut). Takie jest moje zdanie o tym serverze.

To chyba expić nie umiesz :P Z bonusem expa i jakieś 4-5 PD może wyexpiłem w max 10 h od 53 do 75 :P

88980808639483698438.png

Opublikowano

Musicie to przeczekać ponieważ administracji ktoś robi konkretnie na złość.

Azprime ciągle szuka rozwiązania problemu, nie musicie mi wierzyć ale naprawdę szuka. :P

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano
<23:36:14> Trying to connect to server on 178.217.187.49

<23:36:14> You are banned permanently. Reason: "Wypierdalaj"

Gz panowie , dalej wkrecajcie sobie ze itemy z bugu sa usuniete . Ale kulturke i bugi na ts to macie ladne

Opublikowano

Serwer jest już online, zapraszamy do gry. Ponadto informujemy, że mamy nowy adres TS3 serwera. W ramach rekompensaty zostaje przedłużony dodatkowe 50% do expa, dropu oraz yang do jutra, zniżka w itemshopie pozostaje do odwołania oraz zorganizujemy we wtorek event zuo dla Was. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać u nas na forum.

178.217.187.49

Przepraszamy i dołożymy wszelkich starań, aby podobna sytuacja nie miała już miejsca.
Team #Revential.

Opublikowano

Prezke mowi - pety z questow

GA mowi ze gracze chcieli z dropu

a prawda jest taka zeby ubi smoka trzeba 4/5osob i co 20/30smokow dropi pet

do tego na smokach jest masa ludzi czyli w tydzien peta macie ale jest 4/5osobowy sklad.. czyli 4/5tygodni

ale po co lepiej w IS kupic bo gracze chcieli w is zapewne chcieli tez zeby z kazdym update cena wzrastala o jakies je**ne 50%

56096062140461666809.png

Opublikowano

Serwer polecam, lecz szkoda troche ze nie ma zwojow sm bo tak to gracz nie chcacy wydawac w is meczy sie z zarobieniem na cos..

moja-sygn_rxassap.jpg
20 postów [v]100 postów [x]
40 postów [v]130 postów [x]
50 postów [v]160 postów [x]

70 postów [x]200 postów [x]

Opublikowano

Od GM-a uzyskasz pomoc, jeżeli zainwestujesz około 50zł :)

No chyba nie, jakoś codziennie dostaje masę pw, a robię to za darmo bo nie mam % z IS'u :)

Opublikowano

To chyba expić nie umiesz :P Z bonusem expa i jakieś 4-5 PD może wyexpiłem w max 10 h od 53 do 75 :P

dodaj tez ze full is miales...

56096062140461666809.png

Opublikowano

KUWA MAC CO ZA MASZYNA WYWALA CH1 I CH4 NA INNE NIE WJEDZIE BO ZA DUZO LUDZI ROIBLEM MISJE NA KONIA ZOSTAL 1 AZ TU NAGLE KICK NIE MOGE SIE ZALOGOWAC POZDRO SZMAATKI GLUPIE NIE KUPIA MASZYNY TYLKO SE ZARABIAJA...

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Nie polecam gry na tym servie ludzie maja itemki z bugu SM + xxx egzo

Dobrze wam znana militinka aka harper ma darmowe eq , sm ,expa od jej pazia endymionka ^^

za pare dni server upadnie widac po codziennej malejacej liczbie graczy ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...