Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najwięcej mówią Ci co mało wiedzą. Coś usłyszeli dodali od siebie i głupoty piszą. Na serwie gra około 1000 osób więc sporo, jest z kim powalczyć, rywalizować i gra się przyjemnie. Hejterzy to Ci co nie potrafią dorobić się na hardzie, bo jest im za ciężko. Proste..

Zapraszam na serwer ;)

Pozdrawiam

fffa07173021ad6b.gif

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesli komus pojawia się problem z wejsciem na serwer przy informacji, ze jest za duzo graczy online, pracujemy nad tym. do 21:30 bedzie już ok i wszyscy z Was zalogują się na serwer. Przepraszamy za utrudnienia, pracujemy w pocie czoła nad naprawą tego problemu. W ramach rekompensaty zostaje przedłużony dodatkowe 50% do expa, dropu oraz yang do jutra, zniżka w itemshopie pozostaje do odwołania oraz zorganizujemy we wtorek event zuo dla Was. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać u nas na forum.

Prosimy o wyrozumiałość i cierpliwość,

Team Revential.

Opublikowano

Jesli komus pojawia się problem z wejsciem na serwer przy informacji, ze jest za duzo graczy online, pracujemy nad tym. do 21:30 bedzie już ok i wszyscy z Was zalogują się na serwer. Przepraszamy za utrudnienia, pracujemy w pocie czoła nad naprawą tego problemu. W ramach rekompensaty zostaje przedłużony dodatkowe 50% do expa, dropu oraz yang do jutra, zniżka w itemshopie pozostaje do odwołania oraz zorganizujemy we wtorek event zuo dla Was. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać u nas na forum.

Prosimy o wyrozumiałość i cierpliwość,

Team Revential.

Ale czemu mnie wywala ? Jestem w jinno m1 ...

sygnauh.png

SYGNA BY MISZCZ ;)

Opublikowano

Siema, prezentacja serwera naprawdę zachęca do gry, mam tylko 1 pytanie, ile jest ludzi w godzinach szczytu ? mogę prosić o ss ile jest ludzi w m1 najlepiej w jinno ?

Szkoda tylko ,że 3/4 prezentacji to ściema. Ludzie odchodzą ,serwer głównie pod is i nie tylko ja tak mówię.

Dodatkowo dodam tego ss ,został on zrobiony dziś koło 18 m0bz.png

Pozdrawiam.

kmr3.gif

Opublikowano

Szkoda tylko ,że 3/4 prezentacji to ściema. Ludzie odchodzą ,serwer głównie pod is i nie tylko ja tak mówię.

Pozdrawiam.

Dokładnie :) Był wielki bug i ADMINISTRACJA WOLAŁA TO PRZECZEKAĆ I NAPISAĆ POTEM , ZE OSOBY KTORE GO UZYWAŁY ZOSTAŁY ZBANOWANE A TAK NIE JEST BO SAM ZNAM OSOBY KTORE TO WYKORZYSTAŁY I GRAJA NORMALNIE I TO BYLO DLA NICH WIELKIE UPROSZCZENIE BO CZEGO CHCIEC WIECEJ NA HARDZI NIZ XXXX SM ZA KTORE MOZESZ ALL KUPIC ?;] WIELE OSOB UCIEKA Z PRIVA BO TEZ TAK ZWANI TGM CHUJA ROBIA STOJA W M1 I SIE OPIERDALAJA ZAMIAST LATAC PO MAPACH I BANOWAC LUDZI GRAJACYCH NA WH :]

Opublikowano

Dokładnie :) Był wielki bug i ADMINISTRACJA WOLAŁA TO PRZECZEKAĆ I NAPISAĆ POTEM , ZE OSOBY KTORE GO UZYWAŁY ZOSTAŁY ZBANOWANE A TAK NIE JEST BO SAM ZNAM OSOBY KTORE TO WYKORZYSTAŁY I GRAJA NORMALNIE I TO BYLO DLA NICH WIELKIE UPROSZCZENIE BO CZEGO CHCIEC WIECEJ NA HARDZI NIZ XXXX SM ZA KTORE MOZESZ ALL KUPIC ?;] WIELE OSOB UCIEKA Z PRIVA BO TEZ TAK ZWANI TGM CHUJA ROBIA STOJA W M1 I SIE OPIERDALAJA ZAMIAST LATAC PO MAPACH I BANOWAC LUDZI GRAJACYCH NA WH :]

Dokładnie.

Bug w is wciąż działa. Typowo dzisiaj koleś w grze sellał zwoje egzo 10sztuk za 50kk ,jak spytałem ile ich ma to odpisał "dużo ,tzn. ile będę chciał"

Nie zrobiłem ss ,ale postaram się jeszcze dziś go złapać :3

kmr3.gif

Opublikowano

moze dlatego ze ma kasy i kupil se 10 zwoi i sprzedaje tanio zeby szybko sprzedac???????? ........

SS o 18 ze jest 350 osob DLATEGO ZE KTOS LOGAL DO INNEGO KROLESTWA/EXPOWISKO WYWALALO GO BO PADLY CHANNELE... od 16 tak siedzieje............. do 21 30 ma byc on.. serwer jest bardzo fajny .a Ci co tu hejtuja to zwykle dzieci -.- Wiec wynocha stad

11652897063828352516.jpg

85518276976899155481.jpg

Opublikowano

moze dlatego ze ma kasy i kupil se 10 zwoi i sprzedaje tanio zeby szybko sprzedac???????? ........

SS o 18 ze jest 350 osob DLATEGO ZE KTOS LOGAL DO INNEGO KROLESTWA/EXPOWISKO WYWALALO GO BO PADLY CHANNELE... od 16 tak siedzieje............. do 21 30 ma byc on.. serwer jest bardzo fajny .a Ci co tu hejtuja to zwykle dzieci -.- Wiec wynocha stad

Zwykłe Dzieci ? Wypowiadam swoje zdanie na ten server i juz jestem dzieckiem ? :) No to zaebiście ktoś expi bo wie ,ze CH padaja inni nie moga wbic no zajebista sytuacja team jak zawsze myśli o wszystkich <3

Opublikowano

Zwykłe Dzieci ? Wypowiadam swoje zdanie na ten server i juz jestem dzieckiem ? :) No to zaebiście ktoś expi bo wie ,ze CH padaja inni nie moga wbic no zajebista sytuacja team jak zawsze myśli o wszystkich <3

Wmawianie ludziom, ze byl bug? To jest "wypowiadanie wlasnego zdania"? Aha... Admin odrazu wzial sie do roboty i probuje to naprawic, + exp na 12 h bedzie, tak samo w is 20% taniej przez 12h ... :)

11652897063828352516.jpg

85518276976899155481.jpg

Opublikowano

Wmawianie ludziom, ze byl bug? To jest "wypowiadanie wlasnego zdania"? Aha... Admin odrazu wzial sie do roboty i probuje to naprawic, + exp na 12 h bedzie, tak samo w is 20% taniej przez 12h ... :)

hahahahahha ''wmawianie ludzia ze byl bug''' no bo był synku dziura w IS i sporo graczy wykorzystało ten bug i mieli po xxx SM za ktore kupywali lwy / metale /fryzury / kostiumy iinne ... wiec sie nie spinaj jak majtki na dupie bo nie masz po co za tydzien szkoła więc odpoczniesz od metina bo widze ,ze Ci na dekiel wali :P

Opublikowano

Daj dowod Kolego ;) Tez, Ci moge powiedziec ile to bugow jest wszedzie hehehe :rolleyes: nie pasi to nie graj, alenie spam w temacie klamstwami ;)

a skoro TAKOWY bug mialby byc to wystarczy logi isa przetrzepac i pobanowac :) Wiec skoro nie grasz i masz farmazony pisac to wyjdz, :)

11652897063828352516.jpg

85518276976899155481.jpg

Opublikowano

&amp;nbsp;Szkoda tylko ,że 3/4 prezentacji to ściema. Ludzie odchodzą ,serwer głównie pod is i nie tylko ja tak mówię.

Dodatkowo dodam tego ss ,został on zrobiony dziś koło 18 m0bz.png

Pozdrawiam.

350 graczy jest bo serwer działa ... Tylko niektórzy sie zalogowac nie mogą ... Sam siedze na szamance w av2 :>

sygnauh.png

SYGNA BY MISZCZ ;)

Opublikowano

Po 21:30 ilość graczy będzie wracała do normy, martwi mnie cene pd 30zł? przesada na pl kosztuje 23

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Servera nie polecam. Dlaczego? otóż gm ma wyjebane po całości na graczy. Zhackowali mi cale eq, a gm nawet sie tym nie przejął. Napisał żebym mu przypomniał następnego dnia. I co?, jak sie domyślacie ? Napisałem następnego dnia a on miał wyjebane po całości, nie raczył nawet sie odezwac. Na ts'ie to samo. Server fajny, ale jeżeli wydasz na is'a z 30-50zł. Exp leci wolno, bez expa z item shopu raczej nie wbijesz tego 75 w v2( no chyba ze bedziesz sie meczyl dzien i noc). Gra na tym serverze sama w sobie jest fajna, duzy % na ulepszenie. Jeżeli cos wam sie stanie i bedziecie potrzebowac do tego gm'a to nie uzyskacie pomocy. ( no chyba ze ta sprawa trwa mniej niz 5minut). Takie jest moje zdanie o tym serverze.

DomaN.

Opublikowano

@up. na 7 dni kosztuje 100 monet... 450 monet masz za 30zl...;)

Servera nie polecam. Dlaczego? otóż gm ma wyjebane po całości na graczy. Zhackowali mi cale eq, a gm nawet sie tym nie przejął. Napisał żebym mu przypomniał następnego dnia. I co?, jak sie domyślacie ? Napisałem następnego dnia a on miał wyjebane po całości, nie raczył nawet sie odezwac. Na ts'ie to samo. Server fajny, ale jeżeli wydasz na is'a z 30-50zł. Exp leci wolno, bez expa z item shopu raczej nie wbijesz tego 75 w v2( no chyba ze bedziesz sie meczyl dzien i noc). Gra na tym serverze sama w sobie jest fajna, duzy % na ulepszenie. Jeżeli cos wam sie stanie i bedziecie potrzebowac do tego gm'a to nie uzyskacie pomocy. ( no chyba ze ta sprawa trwa mniej niz 5minut). Takie jest moje zdanie o tym serverze.

Nie zhakoawne eq ale cofka i Ci je cofnelo.... Na RAFFI JEst tak samo, wejdz na ich ts'a i luknij na kanal " SPRAWA DO ISA** ( ZNIKLO EQ) ..

SIEdzi tam zdiennie 15 osob a on obsluzy jedna na dzien i to tyle z jego pracy,.... :)

11652897063828352516.jpg

85518276976899155481.jpg

Opublikowano

@up. na 7 dni kosztuje 100 monet... 450 monet masz za 30zl... ;)

Nie zhakoawne eq ale cofka i Ci je cofnelo.... Na RAFFI JEst tak samo, wejdz na ich ts'a i luknij na kanal " SPRAWA DO ISA** ( ZNIKLO EQ) ..

SIEdzi tam zdiennie 15 osob a on obsluzy jedna na dzien i to tyle z jego pracy,.... :)

Wiem co napisałem :) zostało zhackowane, sprawdzalem logi na koncie:)

@edit

poza tym co? cofnelo by mi niby smocza +9 2xrib +9 50kk ktore mialem od tygodnia w jeden dzien ? elo.

DomaN.

Opublikowano

Gadacie że bugu sm nie było to czemu lwy z 100kk w jeden dzień spadły do 30 ? Jak od startu serwera ani o trochę nie zmalały...

Opublikowano

Właśnie pd jest za drogi do chuja Pana, jak można daćpd na 7 dni za 30 zł, oni nie myślą.

Swoją drogą więcej by zarobili, jakby dali tego pd i rękawice na 7 dni za te np. 200 SM , ale lepiej dać za 300.

Czekam dalej na zwrot moich SM, dodam że czekam od 14 sierpnia czyli od startu !

Opublikowano

Gadacie że bugu sm nie było to czemu lwy z 100kk w jeden dzień spadły do 30 ? Jak od startu serwera ani o trochę nie zmalały...

jaja se robisz? ja dzis za 170kk kupilem bo nie bylo nic innegoo..

11652897063828352516.jpg

85518276976899155481.jpg

Opublikowano

Nie polecam. Administracja sprzedaje lub bedzie sprzedawac itemy i yangi na allegro. W dodatku sa nie mili i czuc amatorke.

P.s nie porownujcie xxx do tego gowna ^^

Opublikowano

Nie polecam. Administracja sprzedaje lub bedzie sprzedawac itemy i yangi na allegro. W dodatku sa nie mili i czuc amatorke.

P.s nie porownujcie xxx do tego gowna ^^

Człowieku piszesz głupoty, więc najlepiej skończ z tym serwerem bo od samego początku 'pierdolisz od rzeczy'.

Napisz że nie polecasz i tyle, a nie wymyślasz historie z kosmosu.

Idź na tą xxx i nie marudź.

Opublikowano

Człowieku piszesz głupoty, więc najlepiej skończ z tym serwerem bo od samego początku 'pierdolisz od rzeczy'.

Napisz że nie polecasz i tyle, a nie wymyślasz historie z kosmosu.

Idź na tą Ravie i nie marudź.

Gamus obniżycie cene pd w is? Bo to jest PARODIA! 30zł za pd przesada

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...