Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja juz wiem dlaczego zabraniacie sellac yangi i eq za pln. Nie chcecie duzej konkurencji i bedziecie sami sellac tlumaczac sie ze kilka aukcji jest i ciagle banujecie postacie. Proste.

Bo juz 2 dzien chce sie dowiedziec dlaczego zabraniacie a Wy ignorujecie ;D

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahaa Paranoja! Pety w Is za 23 zł? Azprime! Ty chyba sobie jaja robisz. W Przentacji jest że pety dostaje się na 5 lvlu, a tak nie jest. A ci co dropną pety z berana itp będą sellać po bog wie ile. Zawiodłęś nas Azprime!, usuń tą prezentację, żeby nie robić siebie pośmiewiska.

65202445731045601401.png

Opublikowano

Ja opuściłem serwer z kilkoma graczami :> Bug w itemshopie którego i tak już nie naprawicie ponieważ musielibyście usunąć każdemu konto bo skorzystał z tego. Po 2 pety ? Co to ma być w prezentacji inaczej a w realu inaczej. Nie polecam serwera zapowiadał się fajnie a wyszło jak zawsze do du... :P

Opublikowano

Również nie polecę, tyle obietnic - no cóż dotrzymane, ale oczekiwaliśmy aby były spełnione do końca. A pet tylko w IS + za 23 zł. Masakra :) Tracicie graczy, oj tracicie. :) A tak wgl. to po co czas wierzchowca z is'a mija nawet, gdy nas nie ma w grze? Śmiech na sali, niech mi któs powie że ten serwer nie jest pod IS. :]

Opublikowano

Ja juz wiem dlaczego zabraniacie sellac yangi i eq za pln. Nie chcecie duzej konkurencji i bedziecie sami sellac tlumaczac sie ze kilka aukcji jest i ciagle banujecie postacie. Proste.

Bo juz 2 dzien chce sie dowiedziec dlaczego zabraniacie a Wy ignorujecie ;D

Hahaa Paranoja! Pety w Is za 23 zł? Azprime! Ty chyba sobie jaja robisz. W Przentacji jest że pety dostaje się na 5 lvlu, a tak nie jest. A ci co dropną pety z berana itp będą sellać po bog wie ile. Zawiodłęś nas Azprime!, usuń tą prezentację, żeby nie robić siebie pośmiewiska.

Ja opuściłem serwer z kilkoma graczami :> Bug w itemshopie którego i tak już nie naprawicie ponieważ musielibyście usunąć każdemu konto bo skorzystał z tego. Po 2 pety ? Co to ma być w prezentacji inaczej a w realu inaczej. Nie polecam serwera zapowiadał się fajnie a wyszło jak zawsze do du... :P

Haha, pozdro pety za 23 zł, kasy zabrakło to musieli zmienić, powinien być perm dla Azprime za oszukiwanie graczy

Również nie polecę, tyle obietnic - no cóż dotrzymane, ale oczekiwaliśmy aby były spełnione do końca. A pet tylko w IS + za 23 zł. Masakra :) Tracicie graczy, oj tracicie. :) A tak wgl. to po co czas wierzchowca z is'a mija nawet, gdy nas nie ma w grze? Śmiech na sali, niech mi któs powie że ten serwer nie jest pod IS. :]

masc_na_bol_dupy.png

Dyskutowaliśmy na temat petów z graczami i wiekszosc wolala, aby zamiast 5lv były w dropie np. ze smoków i bossów, na wyzszy level, tak, aby dalo sie zarobic w grze. No cóż, każdemu nie dogodzisz.

Opublikowano

masc_na_bol_dupy.png

Dyskutowaliśmy na temat petów z graczami i wiekszosc wolala, aby zamiast 5lv były w dropie np. ze smoków i bossów, na wyzszy level, tak, aby dalo sie zarobic w grze. No cóż, każdemu nie dogodzisz.

Dyskutowaliśmy dyskutowaliśmy tak jasne. Gram od początku i ani mnie ani mojej gildi nikt nie zapytał o zdanie na temat petów i tak 3/4 graczy. A tę maść powinieneś użyć ty bo w końcu stać cie na większą ilość. Będzie zapas na zime

Opublikowano

Ta zapewne jedna gildia powiedziała że tak ma być i już to dodaliście. Chyba sami wiecie jaka gildia....Graczy z dnia na dzień zamiast przybywać to ubywa taka jest prawda.

Opublikowano

Dalej nie odpowiedziales dlaczego nie mozna sellac za pln :>

Przeciez moja teoria jest pewna w 80%

Albo robicie server pod IS (90% serverow) albo dla graczym wy ponoc dla graczy wiec dlaczego zakazujecie handlu?

Opublikowano

Ej mam problem z zalogowaniem połączy mnie z serwerem i gdy wybieram postać wywala do logowania , co jest?

lewbvb2.png

Opublikowano

Ej mam problem z zalogowaniem połączy mnie z serwerem i gdy wybieram postać wywala do logowania , co jest?

Problem juz naprawiony. Jesli dalej by występował, spatchuj clienta gry.

Powiedzcie dlaczego nie mozna handlowac za pln kurwa mac....

Odsyłam na nasze forum, tam znajdziesz wszystkie potrzebne informacje

Opublikowano

Powiedzcie dlaczego nie mozna handlowac za pln kurwa mac....

Nie wiedza co odpowiedziec. Proste, zabraniaja graczom handlowac na allegro, aby gracze kupywali yangi od administracji ^^

@up. Nie, masz tutaj odpowiedziec, na forum tam nie bede szukal bo nie chce mi sie konta zakladac

Opublikowano

@uP: Wbijamy na serwer i lew wraz z 500kk na starcie? Aha...

Nie rozumiem? O co Tobie teraz chodzi?

To sa prywatne bonusy zakupione w itemshopie, nie te, ktore administracja dodala na serwer w ramach "Weekendu z Revential". Cos Ci sie pomyliło kolego. Na forum juz uzytkownicy Tobie to wytlumaczyli

Opublikowano

@uP: Wbijamy na serwer i lew wraz z 500kk na starcie? Aha...

on wymienia syf z jednego serwera na syf na innym serwie . ;d nie pierwszy raz ^^

i dziwne, że nikt nie płacze, że serw jest pod is - no sorry ale jest drogo.

wbiłem, pograłem trochę ale serwer nie dla mnie -.-

misje z PL'a - wszystko co nie potrzebne

pełno śmieci

dropi trochę zmianek/dodań ale co z tego jak bony wpadają po 2% / 3% / 4% / 5% to jest totalna porażka ..

pogram jeszcze trochę tym razem na WH, może wbiję jakiś większy level ale nie sądzę, żebym miał zamiar marnować na to czas.

jeszcze te Pety przeniesione do IS'u..

nie wiem jak udało wam się zebrać 1.1k osób ale GZ za to.

Hejo

Opublikowano

Siema, prezentacja serwera naprawdę zachęca do gry, mam tylko 1 pytanie, ile jest ludzi w godzinach szczytu ? mogę prosić o ss ile jest ludzi w m1 najlepiej w jinno ?

1363095337-U286162.png
Opublikowano

W jinno jak i w shinso jest ponad 20 sklepikow w kazdym.

Spoty pozajmowane metki ubijane takze sporo ludzi jest

Na stronie po zalogowaniu jest licznik ktory w godzinach szczytu pokazuje ok 1000 osob

Opublikowano

BUG NA ITEMSHOPIE HAHA, TEN KTO MIAL SIE DOROBIC SIE DOROBIL

SERWER PADNIE NIE POLECAM

Sciema, nie ma zadnego buga, jesli jest, stawiam krate piwa i mozesz go tutaj publicznie napisac, niech każdy zobaczy i buguje ściemniaczu :)

Opublikowano

Up:

Chodzi o to, że ludzie mieli po 20k sm geniuszu ...

Naucz czytać się w czasie przeszłym "TEN KTO MIAL SIE DOROBIC SIE DOROBIL" czas przeszły ;)

Topic:

Przez ten bug odeszła masa ludzi z topki, czytaj ( sprzedali konta ).

Lodowe po 40kk chodziły, ludzie którzy pomyśleli przenieśli sobie parę egzo i lwów na inne konto.

Dorobić może się idzie, ale musisz mieć wierzcha z is ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...