Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak kurwa, a fenomen chujmory i serwera isamu to jest też mpcforum? Youtube tylko i wyłącznie. Mpcforum też przyczynia się do grywalności, ale nie w takim stopniu, żebyś takie rzeczy pierdolił bez sensu.

Co do petów, to nie wiem, technik tak zarządził i to jest święte, nie od tego jestem.

Człowieku Isamu ma 52k widzów no to on ma graczy z Yt , ale ty marnymi 3 tysiącami wyświetleń ludzi nie przyciągasz .

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pety są już dostępne w grze.. Zmienilismy założenie zdobywania petów ze względu na to, że za dużo osób skarżyło się na takie rozwiązanie, bo według nich podchodzi pod easy. Mozna je zdobyc z dropu z Czerwonego Smoka (Ognisty Feniks) oraz Beran Setaou (Lodowy Feniks), a takze kupic w IS. Zapraszamy na nasz fanpage na Facebooku, gdzie odbywa sie konkurs aktualnie, do zdobycia Złote Monety do wykorzystania w Itemshopie.

www.facebook.com/revential
Opublikowano

Ale widzę, że Azprime siedzi w temacie, na forum serwa też. Ciekawe co znowu wymyśli

O akurat napisał. Kolejne złe posunięcie Azprime. Dlaczego tylko feniksy w grze ? Wiadomo, że większość ludzi bd wolało Bao Bao..

Opublikowano

NIE BO GRACZE SIĘ DOPOMINAJĄ o.O.

To było w planach, a to co piszą ludzie na mpcforum nie ma żadnego powiązania z grą, więc tego się nawet nie bierze pod uwagę.

@ chodziło mi o opinie o serwerze, zdanie ludzi którzy czytają tylko komentarze a nie grali, a nie o pochodzenie graczy.

Prezentacja nie ma powiązania z grą ? To po co ją stworzyłeś ?

Skoro jest to trzymaj się tego co jest w niej zawarte. Stanowczo odradzam gry na serwie. Kolejne zdzierstwo na petach ,apropo. Bug z is wciąż działa :*

Pozdrawiam.

kmr3.gif

Opublikowano

Wszyscy zbanowani na IP i zaden z tych co używał buga nie zagra na Reventialu :) Takie moje małe info. Revential nie padnie, a jak padnie, osobiscie przyniose Ci krate tyskiego do domu.

Pety beda za ok. godzinke dostepne w grze. Mozna je zdobyc z dropu z Czerwonego Smoka oraz Beran Setaou, a takze kupic w IS. Pozdrawiamy.

Ta zbanowani ;] ja nadal widze shopy pelne metali i wierzchowcow 300/300 :) Smiech na sal a TGM nie wiedza co robic w m1 i stoja zamiast chodzic i szukac jakis osob grajacych na wh .... Dodam jeszcze ,ze nie tp nie dziala w piekle i czesto buguja sie tam postacie :) Smok nie ma DMG a bony w itemkach 80 nie dzialaj tak jak w bransie ktora daje na potwory :)

Opublikowano

Pety są już dostępne w grze.. Zmienilismy założenie zdobywania petów ze względu na to, że za dużo osób skarżyło się na takie rozwiązanie, bo według nich podchodzi pod easy. Mozna je zdobyc z dropu z Czerwonego Smoka (Ognisty Feniks) oraz Beran Setaou (Lodowy Feniks), a takze kupic w IS. Zapraszamy na nasz fanpage na Facebooku, gdzie odbywa sie konkurs aktualnie, do zdobycia Złote Monety do wykorzystania w Itemshopie.

Opublikowano

Debilizm ? Każdy na serwie płacze że w is i ze smoka , a czemu nie na 5 lv a ty mówisz że się skarżą na easy ,

Opublikowano

Ta zbanowani ;] ja nadal widze shopy pelne metali i wierzchowcow 300/300 :) Smiech na sal a TGM nie wiedza co robic w m1 i stoja zamiast chodzic i szukac jakis osob grajacych na wh .... Dodam jeszcze ,ze nie tp nie dziala w piekle i czesto buguja sie tam postacie :) Smok nie ma DMG a bony w itemkach 80 nie dzialaj tak jak w bransie ktora daje na potwory :)

Co maja do tego shopy z metalami i wierzchowcami? gracze kupują monety do itemshopu, takze ich sprawa, na co je przeznaczają. Bug w piekle został już jakis czas temu poprawiony, wystarczy spatchowac clienta, cała filozofia. A z bugiem ze smokiem sie jeszcze nie spotkalem, zweryfikujemy to i jesli faktycznie nie zadaje on DMG, poprawimy to w nocy. Dzieki za poinformowanie.

Debilizm ? Każdy na serwie płacze że w is i ze smoka , a czemu nie na 5 lv a ty mówisz że się skarżą na easy ,

Kolego, nie dogodzisz każdemu, chyba dobrze o tym wiesz. Dla jednych jest to za bardzo hard, dla drugich za bardzo medium.

Opublikowano

Mało zarobku mają to szukają kolejnych sposobów. Czysta manipulacja.

kmr3.gif

Opublikowano

Mało zarobku mają to szukają kolejnych sposobów. Czysta manipulacja.

Haters gonna hate, przeczytaj posta wyżej..

Polecam, Piotr Fronczewski.

masc_na_bol_dupy.png

Opublikowano

Haters gonna hate, przeczytaj posta wyżej..

Trzymaj się zawartości prezentacji.

Swoją drogą. Ciekawe kiedy ludzie kapną się ,że to wszystko robicie dla kasy. Hmm...

kmr3.gif

Opublikowano

Dobra, miały być na 5lv i tylko z tej misji lecz było by za łatwo. Są ze smoków, bo to hard to też ok. Pytanie więc, dlaczego znalazły się również w Is i do tego większości z nich nie da się zdobyć w grze, bo z tych smoków tylko feniksy ?

Opublikowano

Kolego, nie dogodzisz każdemu, chyba dobrze o tym wiesz. Dla jednych jest to za bardzo hard, dla drugich za bardzo medium.

Powiedz mi tylko dlaczego pety robią easy z serwa a lwy 300./300 na których podkreślam 100 raz 10 lv może ogarnąć spota na bo . Rozumiem że każdemu się nie dogodzi , ale każdy na serwie chce pety w misji na 50 lv . A tak btw , wiesz że nie zbanujesz każdego kto bugował zm bo da się logi ominąć w pewien sposób , ale pozostawie to dla kumatych .

Opublikowano

Trzymaj się zawartości prezentacji.

Swoją drogą. Ciekawe kiedy ludzie kapną się ,że to wszystko robicie dla kasy. Hmm...

Prawdopodobnie się nie skapną bo tak nie jest. Gdybyś choć trochę grał na serwerze wiedziałbyś jakie są realia.

Opublikowano

Prawdopodobnie się nie skapną bo tak nie jest. Gdybyś choć trochę grał na serwerze wiedziałbyś jakie są realia.

Unikasz odpowiedzi na moje pytanie . Mianowicie dlaczego pety na misje 50 lv są za easy z lwy są przecież normalne , no bo przecież na każdym serwie hard 10 lv idzie na bo .

No nie , brak mi słów . Siedzisz w temacie , 15 minut patrzysz się na mój post , myślisz co odpisać i dalej nie piszesz bo brak Ci argumentów i prawda boli >?

Tak więc nie czekając dłużej na twoją wypowiedz , wychodzę z tego "gówna" . Ja wiem swoje , ty wiesz to samo co ja tylko nie powiesz tego głośno bo serwer padnie i Hajs się nie będzie zgadzał.

Opublikowano

Gram od początku i mam dokładnie zdanie identyczne jak on. Pierw przez 3/4 dni były męczarnie żeby server uruchomić a jak już to zrobiliście to wszystko IS wierzchowce,ulepszacze tak ze w efekcie nie ma gdzie zarabiać bo co bron na 30lvl wypada w ilośći 3 szt z jednego potwora. Dodatkowo czekamy na naprawę dt od startu i nic sie nie zmieniło. Koleś lecisz na kasę spójrzmy prawdzie w oczy. Na początku tematu jak była recenzja jeden użytkownik napisał do ciebie pytanie coś w stylu "będzie jak na XXXX" ( jakiś twój poprzedni priv) , od razu zareagowałeś ze nie... skoro zapytał to cos było nie tak a widzie ze miał gość racje. Pozdrawiam :>

Hajs sie nei zgadza?? Daj pety do is...

Opublikowano

Mi się już nie chce grać po tym co odwalają -.-. Mieli dodać sporo rzeczy i naprawić bugi a oni dodali tylko pety i to do tego w IS śmieszne ....

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Mówili na starcie że kto pakuje w is jest z zrównoważony z tym.bez is i co ? Wierzchowce 300 deff w is na hardzie ,? No kurwa, na ravi były podobne kolce ale tylko na ox. A ten serwer full pod is, wiadomo

Opublikowano

Pograłem chwilę. W 450 min gry zarobiłem na wierzchowca 300/300 + 5 kątną +9, fms +9 z kd, full eq bony itp. itd. Było fajnie, jednak dla mnie to nie priv na stałe.

Zresztą żaden priv mi teraz nie pasuje, ale mniejsza.

+ 10 do G + egzo, dosyć przyjemnie się gra, zarabia itp. Nie za łatwo nie za trudno, exp fajny

- Strasznie zwalony client pod kątem funkcjonowania, a mianowicie - czarny obraz przez parę sekund podczas przelogowywania na inne CH, te wierzchowce mimo, że łatwo zdobyć - mają za duże bonusy.

io7e.jpg

Opublikowano

Na serwie nie trzeba wcale walić w IS nie wiadomo ile kasy. Ktoś kto ogarnia da sobie doskonale radę bez tego, w szczególności, że na serwie są teraz zwoje ZM, więc o pd do expa nie ma problemu, kasę łatwo można zarobić na BO, Wieży Orków. To jest hard normalne, że trzeba trochę zainwestować w is, ktoś kto nie lubi czekać i ma siupę ładuje w is i sobie pyka na Revential. Cała mentalność Polaków, daj im coś stabilnego, gdzie można fajnie pograć to i tak to zgnoją bo coś im nie będzie pasowało. Ludzi gra multum na serwie co się bardzo podoba. Azprime cały czas pracuję nad doskonaleniem serwera. Ci co piszą, że serwer pod is są w błędzie, nikt nikogo nie zmusza, ale za co serwer by się utrzymywał gdyby nie ludzie doładowujący w is. Co wy myślicie, że serwer stoi na Boskim Agregacie prądotwórczym i nie trzeba go opłacać ? hmm.. :>

Pozdrawiam i zapraszam na serwer jak najbardziej. Warto zagrać !

fffa07173021ad6b.gif

Opublikowano

napisalem tutaj jak byc koxem servera

1. mamy postac 1lvl .. logujemy sie na server ii robimy przelew za 200zl (jak wysylami smsy yo potrzeba nam ok 500zl)

kupujemy lwa,peta,pd,rekawice,yangi,no i jak chcemy kostium

2.wchodzimy do gry odbieramy szybko itemy i wbijamy 30lvl

3 kupujemy z 50egzo i sellamy po 10kk zeby szybko zeszly

4 nastepnie kupujemy te potki co usuwaja czas u biologa oczywiscie w is i 20zebow

potem kupujemy z 20przepustek sellamy i robimy eq

5gdy juz nam zabraknie sm robimy nastepny przelew

kupujemy pety/lwy i sellamy w grze za 200kk

6 nastepmnie wypada zrobic buffke lub kupic za 100egzo ktore mozna zdobyc w is

jak robimy buffke to tam wypada zrobic przelew za 50-60zl zeby na pd starczylo.

7 skupujemy z 50pdkow na 30minut bo po co na 1h mialby ga dodac ....

i idziemy expic ...

8 gdy juz mamy ten x2 75lvl robimy nastepny przelew za 200zl

za all kupujemy pety/lwy no i zbieramy na trute+9 50sr+ itd

9. i no i przydal by sie jeszcze 1 przelew na ku/egzo/kamole/fasolki

56096062140461666809.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...