Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP: Działa działa.....całe v2 zajęte, v1 to samo bossy>? haha szukaj sobie, metki? możesz pomażyć, i do tego tłok w m1. Taaak....tu musi grać max 400 osób nie?

Do Azprime!: Moglibyście dodać drop pd 1h z metków w red lesie i bosów? ( np od 9 ogonów) I oczywiście drop ze skzat np wodza tęz powinien być PD. Znacie chlera jakikolwiek serwer, na którym nie ma PD 1h? Żenada!

65202445731045601401.png

Opublikowano

Warto tu grać ?

Ludzie tutaj zaczynają od nowa?

Jest to pełny hard ?

Trudno zrobić eq ??

Pety będą dostępne dla wszystkich czy w IS ??

Opublikowano

Warto tu grać ?

Ludzi tutaj zaczynają od nowa?

Jest to pełny hard ?

Trudno zrobić eq ??

1. Pewnie że warto!

2.Nwm co masz na myśli

3. Jest to Hard z elementami medium, choć dał bym na odwórt, bo zharda to tu tylko exp :)

4.Banalnie łatwo, perły max 8kk wiec zrobić stalke na +9 przy powiedzmy 3-4 próbach wyjdzie ok 70-80kk

5.Pety za chwilę będą dodane, i są dla wszystkich chyba od kapitana.

65202445731045601401.png

Opublikowano

Przygotowalimy na ten weekend dla Was troche atrakcji. Dzis, od godziny 18:00 zostanie wlaczone 50% wiecej expa oraz dropu na 24h. Ponadto zmniejszymy od godziny 18 ceny w Itemshopie o 20% do niedzieli do godziny 23:59. Na dokladke przygotowalismy dla Was konkursy na Facebooku, ktore odbywac sie beda dzis od godziny 19:00 do 23:00, do wygrania beda Zlote Monety do wykorzystania w Itemshopie.

Chcielibysmy rowniez poinformowac, ze o godzinie 18:00 odbedzie sie 30minutowa przerwa techniczna na poprawe bugow w grze oraz wprowadzenie nowosci, zaraz po niej rozpocznie sie "Weekend z Revential".

Stay tunned!

Team Revential.

Przerwa miała być o 18. Petów jak nie było tak nie ma.

kmr3.gif

Opublikowano

no huj mnie trafia jak ja widze takich popierdolców któzy pieprzą że gra 300 ludzi oto screen sprzed 3 dni. Zamieszczam go kurwa mać po raz kolejny naprzeciw takim debilom jak wy. Klka osób wykorzystało bugi na IS i dostali albo dostaną bany na IP ale kurwa jakieś buraki muszą pierdolić farmazony. Większość z was, która jako jedyna miała by ten bug, siedziała by jak mysz pod miotłą i nawet słowka nie pisneła. Potem nagle ban na IP, i bulwersy i bulwesy. Ktoś tam wyżej napisał, że pare osob tylko narzeka a reszta, ok 1000 ludzi gra na spokojnie. Botów nie ma praktycznie wcale, no może czasem się jakiś FB albo WH w v2 trafi, ale ten kto dużo gra, wie, [TGM]Speader i bodajże Nords siedzą kilka godzin dziennie i spamują na czacie do kogo pisać bugi/cheaterów. Serwer naprawde uporał się z problemami, jest teraz jednym z najlepszych w polsce ( hardy) i to, że kilka osób ma jakieś ale, wcale nie zmieni tego serwera. Ludzie mają na was wysrane i tylko śmieją się z tych którzy nabijają sie z Adminów że " noo hahaha lol wtf ja i muj kumpel mamy po 40 lwuf ale nie damy ss rzeby bana na ajpii nie dostać" Tak wię darujcie sobie te hejty, bo to nic nie da. Pewnie zaraz bd na mnie hejt że "ty kurwo! po to jest to forum! mam wyrażać swoją opinie i mogę pisać ci mi sie chce"! Fakt, mżecie wyrażać swą opinię, ale robicie to w taki sposób, że gówno wam to daje i nikt nie zwraca uwagi na wasze bezsensowne posty.

88125532289389489372.jpg

To zdjęcie jest z dzisiaj ?

@Topic

Mogli by zwiększyć procent na ulepszenie na +9, 6 razy spalił mi yy+9 metalem.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Warto tu grać ?

Ludzie tutaj zaczynają od nowa?

Jest to pełny hard ?

Trudno zrobić eq ??

Tak

Tak

Nie jest tak trudno może na początku potem jest okey

To zależy metale i perły łatwo ale sporo pali ja np 14x trute 10x bojowego 8x stal na 9 a i tak nadal pali

Dzisiaj dodadza to zobaczymy czy w is czy w grze

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Nie polecam serwera, ci którzy znali buga to już się na nim dorobili. I co to za gra? Możesz siedzieć 24/7, expić dropić, pracować nad eq a taki co skorzystał z bugu i tak będzie miał 900 razy lepsze EQ od ciebie...

revential niedlugo padnie, dlatego ja żegnam ten serwer i wracam na stabilny niezbugowany Asti*m :)

Opublikowano

Nie polecam serwera, ci którzy znali buga to już się na nim dorobili. I co to za gra? Możesz siedzieć 24/7, expić dropić, pracować nad eq a taki co skorzystał z bugu i tak będzie miał 900 razy lepsze EQ od ciebie...

revential niedlugo padnie, dlatego ja żegnam ten serwer i wracam na stabilny niezbugowany Asti*m :)

Wszyscy zbanowani na IP i zaden z tych co używał buga nie zagra na Reventialu :) Takie moje małe info. Revential nie padnie, a jak padnie, osobiscie przyniose Ci krate tyskiego do domu.

Pety beda za ok. godzinke dostepne w grze. Mozna je zdobyc z dropu z Czerwonego Smoka oraz Beran Setaou, a takze kupic w IS. Pozdrawiamy.

Opublikowano

Wszyscy zbanowani na IP i zaden z tych co używał buga nie zagra na Reventialu :) Takie moje małe info. Revential nie padnie, a jak padnie, osobiscie przyniose Ci krate tyskiego do domu.

Pety beda za ok. godzinke dostepne w grze. Mozna je zdobyc z dropu z Czerwonego Smoka oraz Beran Setaou, a takze kupic w IS. Pozdrawiamy.

W prezentacji jest napisane "quest na 5lv ,pet do wyboru."

prez7png_nehwenh.png

To ja podziękuje.

Pozdrawiam.

kmr3.gif

Opublikowano

Nie polecam serwera , stanowczo odradzam . 90 % prezentacji to kpina i fantazje admina . Pełno bugów , na niektórych ludzie już są ustawieni do końca gry ( czyli jakoś po wakacjach jak hajs z Is-u się będzie zgadzał ) . Pety będą dostępne tylko ze smoka bo tto jest niby hard i musi być trudno , ale to że w is są lwy na których 10 lv bierze spota na bo to nic dziwnego .

Następną rzeczą jest to że jest tylko jeden admin ( reszta jest od pisania Bugi są już zgłoszone do Azprime ) .

Następna rzecz każdy update kończy się parodniowym opóźnieniem i mnóstwem bugów .

Admini serwa nie ogarniają , lepsza gildie musza podsuwać pomysły jak uporać się z bugami .

Opublikowano

Koniec gry na tym gównie. Kicki można było znieść, ale wczoraj połowie mojej gildii cofnęło:
SM i to nie małe sumy....
A najlepsze to: GM DAJE PERMA, za to, że nie miałem stalki a chciałem się ustawiać do Screena na forum. Tym sposobem GM zamroził mi 400kk.
Dodatkowo, spora ilość osób mogła użyć kodu SMS 10x i mają po 10k SM, admini się nie przyznają, ale taka prawda.
Co więcej, zrobić średnie powyżej 30 graniczy z cudem (900 zmianek i max 37 śr hahahha)
MOŻNA KOPIOWAĆ ZWOJE EGZORCYZMU
Poza tym, topka wynosi się z serwa, wiadomo, lepiej sprzedać EQ i iść na NORMALNY SERWER
PRZYKRO MI POZDRAWIAM

wszystkie osoby które używały jakiekolwiek buga z isa dostały osobiście przeze mnie perma na wszystkie konta. Wszystkie bugi z isem zostały wyeliminowane, a jeżeli cokolwiek ktoś stracił musi napisać do Azprime, który się tym zajmuje, nie ma żadnego problemu.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Dlaczego jest przerwa techniczna ?

Dodajemy te pety, które wypominają gracze, że są w prezentacji, a nie ma w grze.

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

Skoro dodajecie pety bo gracze się dopominają to dodajcie wszystko z prezentacji bo robicie ludzi w konia . Zresztą nie ma co pisać , zachęcam ludzi do robienia antyreklamy tego serwa .

@ Pety za 23 zl , Miały być od 5 lv ale co tam zrobimy w is , może się nikt nie skapnie . Great idea

Opublikowano

Skoro dodajecie pety bo gracze się dopominają to dodajcie wszystko z prezentacji bo robicie ludzi w konia . Zresztą nie ma co pisać , zachęcam ludzi do robienia antyreklamy tego serwa .

NIE BO GRACZE SIĘ DOPOMINAJĄ o.O.

To było w planach, a to co piszą ludzie na mpcforum nie ma żadnego powiązania z grą, więc tego się nawet nie bierze pod uwagę.

@ chodziło mi o opinie o serwerze, zdanie ludzi którzy czytają tylko komentarze a nie grali, a nie o pochodzenie graczy.

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

a po 1,5k wyswietlen na moich filmach z reventiala to nic nie znaczy?

http://www.youtube.com/watch?v=8ENqvOU_1Iw

Zapowiedz wstawione przed startem serwera - 3,6k wyswietlen, wiec nie pierdol mi tutaj ze wszyscy sa z mpcforum ;)

Bez reklamy serwera na youtube to grało by 100 osób - gracze z mpcforum, ale kilka osób ( w tym ja ) zaangażowało się w wypromowanie tego serwera, a nic tak nie zachęca do gry, jak zobaczenie rozgrywki od "środka"

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

To że jest 3 k wyświetleń to nie znaczy że ktoś wbije .

Wydaje mi się że w rozpowszechnianiu jakiegokolwiek metina, mpc odgrywa bardzo dużą role .

Opublikowano

Dobra to wytłumacz dlaczego pety które miały być dla każdego w grze za darmo od 5lv są za 23zł w Is ? Bo ja tego nie rozumiem. Nie broń się tym, że są w grze, bo drop ze smoka, a misja na 5lv to chyba różnica i wiadomo, że ludzię chcą mieć pety, a nie każdy ubije smoka.

Opublikowano

To że jest 3 k wyświetleń to nie znaczy że ktoś wbije .

Wydaje mi się że w rozpowszechnianiu jakiegokolwiek metina, mpc odgrywa bardzo dużą role .

Tak kurwa, a fenomen chujmory i serwera isamu to jest też mpcforum? Youtube tylko i wyłącznie. Mpcforum też przyczynia się do grywalności, ale nie w takim stopniu, żebyś takie rzeczy pierdolił bez sensu.

Co do petów, to nie wiem, technik tak zarządził i to jest święte, nie od tego jestem.

sygnlamborginipro.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...