Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koniec gry na tym gównie. Kicki można było znieść, ale wczoraj połowie mojej gildii cofnęło:

SM i to nie małe sumy....

A najlepsze to: GM DAJE PERMA, za to, że nie miałem stalki a chciałem się ustawiać do Screena na forum. Tym sposobem GM zamroził mi 400kk.

Dodatkowo, spora ilość osób mogła użyć kodu SMS 10x i mają po 10k SM, admini się nie przyznają, ale taka prawda.

Co więcej, zrobić średnie powyżej 30 graniczy z cudem (900 zmianek i max 37 śr hahahha)

MOŻNA KOPIOWAĆ ZWOJE EGZORCYZMU

Poza tym, topka wynosi się z serwa, wiadomo, lepiej sprzedać EQ i iść na NORMALNY SERWER

PRZYKRO MI POZDRAWIAM

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Koniec gry na tym gównie. Kicki można było znieść, ale wczoraj połowie mojej gildii cofnęło:
SM i to nie małe sumy....
A najlepsze to: GM DAJE PERMA, za to, że nie miałem stalki a chciałem się ustawiać do Screena na forum. Tym sposobem GM zamroził mi 400kk.
Dodatkowo, spora ilość osób mogła użyć kodu SMS 10x i mają po 10k SM, admini się nie przyznają, ale taka prawda.
Co więcej, zrobić średnie powyżej 30 graniczy z cudem (900 zmianek i max 37 śr hahahha)
MOŻNA KOPIOWAĆ ZWOJE EGZORCYZMU
Poza tym, topka wynosi się z serwa, wiadomo, lepiej sprzedać EQ i iść na NORMALNY SERWER
PRZYKRO MI POZDRAWIAM

to po co ja pobralem?

Opublikowano

to po co ja pobralem?

No nie wiem po co, żeby pograć 2 dni chyba? Bo potem serwer glebe złapie / będzie tam 100 osób grało xD Przykro mi.

Opublikowano

aby zobaczyć jakie to badziewie i zakończyć grę jak 50% ludzi

Jakoś niby tyle osób pisze że odchodzi, a stale liczba graczy sięga 900/1000 osób. Dziwne troszkę, chyba dobry ten 'badziew'

Opublikowano

@up

no 1000 osób było 5 dni temu, dziś jest 300 osób online łącznie :)

Mylisz się, wiem ile jest osób online bo mam dostęp do komend :)

Opublikowano

to po co ja pobralem?

no to sie ciesz ze pobrales to gowno dopiero teraz i nie straciles tygodnia gry na to "coś"

serwa jak najbardziej nie polecam, jakim nieogarem trzeba byc zeby nie sprawdzic czy smsy działaja poprawnie? 0 kurwa pomyślunku ze strony teamu, ludzie natrzepali po 10k smoczych monet na bugu a ci sie nawet do bledu nie przyznaja

Opublikowano

@up

no 1000 osób było 5 dni temu, dziś jest 300 osób online łącznie :)

Dobry człowieku strzegący ludzi przed złem po tym co piszę na stronie obecnie jest w grze : 1042 osoby, fakt popełnili mały błąd, naprawili, ale go i ludzie się cieszą grą, nie rozumiem dlaczego ludzie są tak zawistni i jak już gdzieś nie grają piszą że serwer jest największym gównem na które zmarnowali tydzień. Wzywają administrację od najgorszych itp ;c Szkoda Gadać tutaj ss, z tego co Gamus pokazywał komendami jest to prawda ;) Więc szczerze ch*j do dupy dzieciaczkom, a przeważnie jest tak, że ludzie dostają bana lub coś nie po ich myśli i po serwerze jadą, jakoś ja widzę tutaj 3 osoby, które tylko narzekają na tego buga, który był, reszta (1000) osób gra. Tutaj taki dowodzik, że nie jestem gołosłowny :

x9s18v.jpg

Opublikowano

Jakoś niby tyle osób pisze że odchodzi, a stale liczba graczy sięga 900/1000 osób. Dziwne troszkę, chyba dobry ten 'badziew'

sm sie bugowaly niektore osoby maja ich po 20k a nawet wiecej a niektore osoby ktore chcialy kupic np przez sms nie dochodzil kod jak sa problemy z is i to co tam wspominali ze dostali perma za to ze stalki nie mieli to nie jest badziew?? jak ktos chce niech sobie marnuje czas na tym servie gdzie start byl taki cudowny ...

Opublikowano

Dobry człowieku strzegący ludzi przed złem po tym co piszę na stronie obecnie jest w grze : 1042 osoby, fakt popełnili mały błąd, naprawili, ale go i ludzie się cieszą grą, nie rozumiem dlaczego ludzie są tak zawistni i jak już gdzieś nie grają piszą że serwer jest największym gównem na które zmarnowali tydzień. Wzywają administrację od najgorszych itp ;c Szkoda Gadać tutaj ss, z tego co Gamus pokazywał komendami jest to prawda ;) Więc szczerze ch*j do dupy dzieciaczkom, a przeważnie jest tak, że ludzie dostają bana lub coś nie po ich myśli i po serwerze jadą, jakoś ja widzę tutaj 3 osoby, które tylko narzekają na tego buga, który był, reszta (1000) osób gra. Tutaj taki dowodzik, że nie jestem gołosłowny :

x9s18v.jpg

Nie gra 1000 osób, to jest licznik, który sam zmienia ile osób 'gra' żeby wydawało się prawdopodobne, więc nie oszukuj ludzi, bo ja wiem ile ludzi gra. W przeciwieństwie do wczoraj przed bugiem gra 2x mnie, pozdro, odradzam bugi bugi ługi.

Opublikowano

Serwer online ? Kurde ciekaw jestem o co chodzi z tymi bugami sm itp itd . Nie wiem czy mam w to wierzyć czy nie , póki co ten serwer jest na topie i chciałbym na nim pograć troche dłużej . Ale skoro mam być gorszy od kogoś bo pobugował Smocze monety to po co mam sie pchac na serwer .

Opublikowano

Up:

Uwierz, sporo ludzi na tym zarobiło, przedwczoraj lodowy lew z is chodził po minimum 170kk, teraz kupisz za 100kk. Egzo chodziło po 15kk teraz po 6kk w sklepie.

Bug był, teraz nie ma bo usunęli już te sms, które zamiast 200smoczych dodawały po 5-20kk.

@Optimizer:

Ludzi coraz mniej, przed bugiem całe koło zapełnione shopami, teraz nawet pół się nie uzbiera.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Koto ty chcesz oszukać? Kolega wydał te SM w 2min xD a ty myślisz, że ktoś je trzyma? HAHAHAH

WIERZCHOWCE 15kk?

100/100 - 30kk

200/200 - 100kk

300/300 - 200kk

Nie polecam serwera ze względu na możliwość robienia SM i kopiowania itemów.

100/100na 48h leci na ziemie lub za 5kk na 120h po 10/15kk

200/200 60/75kk

300/300 125kkMAX

do tego tak ludzie pobugowali maja po milion szystkiego od dzis spamilem kilka godzin ze kupie z 5egzo jakos nikt nawet 5 nie mial w jinno jak i w shinsoo;d

ciekawe skoro wszyscy juz wydali te sm to chyba kupili sb jakies syfy ...

bo nawet o wierzchowca jest trudno a podobno ludzie wystawiaja pelne shopy i maja po 40sztuk w eq

PS m1 ch1

shinsoo z 100ludu

jinno z 200ludu a to tylko shopki

kazdy spot na kazdym ch jest caly czas zajety 30-75lvl

chcesz poexpic? wstan o 5rano :)

bo cala noc musialem szukac spota

i skonczylo sie tak ze expilem na tych poczatkowych :>

56096062140461666809.png

Opublikowano

Dzowiedzalem sie czegos ciekawego. Nie mozna sprzedawac yang za PLN. A teraz mi napiszcie dlaczego? Przeciez to idiotyzm

Opublikowano

@Do osób wyżej.

Każdy kto bugował SM zostanie zbanowany po IP, a ich konta zostaną usunięte, przecież wczoraj Azprime to pisał.

Opublikowano

no huj mnie trafia jak ja widze takich popierdolców któzy pieprzą że gra 300 ludzi oto screen sprzed 3 dni. Zamieszczam go kurwa mać po raz kolejny naprzeciw takim debilom jak wy. Klka osób wykorzystało bugi na IS i dostali albo dostaną bany na IP ale kurwa jakieś buraki muszą pierdolić farmazony. Większość z was, która jako jedyna miała by ten bug, siedziała by jak mysz pod miotłą i nawet słowka nie pisneła. Potem nagle ban na IP, i bulwersy i bulwesy. Ktoś tam wyżej napisał, że pare osob tylko narzeka a reszta, ok 1000 ludzi gra na spokojnie. Botów nie ma praktycznie wcale, no może czasem się jakiś FB albo WH w v2 trafi, ale ten kto dużo gra, wie, [TGM]Speader i bodajże Nords siedzą kilka godzin dziennie i spamują na czacie do kogo pisać bugi/cheaterów. Serwer naprawde uporał się z problemami, jest teraz jednym z najlepszych w polsce ( hardy) i to, że kilka osób ma jakieś ale, wcale nie zmieni tego serwera. Ludzie mają na was wysrane i tylko śmieją się z tych którzy nabijają sie z Adminów że " noo hahaha lol wtf ja i muj kumpel mamy po 40 lwuf ale nie damy ss rzeby bana na ajpii nie dostać" Tak wię darujcie sobie te hejty, bo to nic nie da. Pewnie zaraz bd na mnie hejt że "ty kurwo! po to jest to forum! mam wyrażać swoją opinie i mogę pisać ci mi sie chce"! Fakt, mżecie wyrażać swą opinię, ale robicie to w taki sposób, że gówno wam to daje i nikt nie zwraca uwagi na wasze bezsensowne posty.

88125532289389489372.jpg

65202445731045601401.png

Opublikowano

no huj mnie trafia jak ja widze takich popierdolców któzy pieprzą że gra 300 ludzi oto screen sprzed 3 dni. Zamieszczam go kurwa mać po raz kolejny naprzeciw takim debilom jak wy. Klka osób wykorzystało bugi na IS i dostali albo dostaną bany na IP ale kurwa jakieś buraki muszą pierdolić farmazony. Większość z was, która jako jedyna miała by ten bug, siedziała by jak mysz pod miotłą i nawet słowka nie pisneła. Potem nagle ban na IP, i bulwersy i bulwesy. Ktoś tam wyżej napisał, że pare osob tylko narzeka a reszta, ok 1000 ludzi gra na spokojnie. Botów nie ma praktycznie wcale, no może czasem się jakiś FB albo WH w v2 trafi, ale ten kto dużo gra, wie, [TGM]Speader i bodajże Nords siedzą kilka godzin dziennie i spamują na czacie do kogo pisać bugi/cheaterów. Serwer naprawde uporał się z problemami, jest teraz jednym z najlepszych w polsce ( hardy) i to, że kilka osób ma jakieś ale, wcale nie zmieni tego serwera. Ludzie mają na was wysrane i tylko śmieją się z tych którzy nabijają sie z Adminów że " noo hahaha lol wtf ja i muj kumpel mamy po 40 lwuf ale nie damy ss rzeby bana na ajpii nie dostać" Tak wię darujcie sobie te hejty, bo to nic nie da. Pewnie zaraz bd na mnie hejt że "ty kurwo! po to jest to forum! mam wyrażać swoją opinie i mogę pisać ci mi sie chce"! Fakt, mżecie wyrażać swą opinię, ale robicie to w taki sposób, że gówno wam to daje i nikt nie zwraca uwagi na wasze bezsensowne posty.

88125532289389489372.jpg

Chyba dawno do gry m1 ch1 jinoo wchodziles. Teraz w samo południe max 15 sklepów. I mało osób gra to jest racja. Do tego niekompetenta administracja która obiecuje aktualizacje/pety od 2 tygodni a nic sie nie zmienia. Czekam juz 3 dzien na dodanie na zmianki i równierz zero reakcji ze strony administracji.

"Azprime Drodzy gracze, chcielibyśmy z przyjemnością Was poinformować, że w ciągu

najbliższych 48h odbędzię się aktualizacja gry oraz strony www do

wersji 1.1. Oczywiście w tym czasie odbędą się krótkotrwałe przerwy

techniczne, o których będziemy informować Was w grzę. Poniżej

znajdziecie listę nowości, które wprowadzamy na serwer."

"Napisano 22 sierpień 2013 - 02:22

Zdecydowaliśmy się podzielić Update'owanie serwera na dwie

części, tak, aby jak najmniej przeszkadzać Wam w grzęna serwerze.

Pierwsza część już jest za nami, przypominamy o konieczności

spatchowania clienta (poprzez Revential Patcher.exe w folderze z

clientem)."

Azprime to typ człowieka który nie ma szancunku do graczy. Ani nie poda powodu ani sie nie wytumaczy dotego wszystkie informacjie podaje tutaj lub na fb a na forum nic nie wiadomo wiec cześć graczy jest po prostu niedoinformowana

Opublikowano

Mam pytanie do administracji ;) Jeżeli logujecie sie na server tak ? To łaskawie jak byście sie rozejrzeli po skelpach i pobanowali sooby jak jest full sklep metali a nie bawili sie w m1 i pokazywali jacy to jestescie wielcy majac napis 'GM' nad nickiem ...

Ps. A i proponuje tych TGM jakos kurwa ogarnąć bo nawet nie umieja sprawdzic czy ktos ma WH hahaha ja pisze do TGM ,ze koles lata na wh a on do mnie '' no rozmawiałęmz nim na Ts on jest czysty '' no ja pierdole ile to włączyć wolny poprosic aby dana osoba nie biła i jak bedzie PŻ uciekało GM to znaczy ,ze ma WH tak ? TO kurwa robcie to a nie chowacie sie i czekacie na chuj wie co az lognie i '' no niestety nie mielismy podstaw do banowania''

Opublikowano

Przygotowalimy na ten weekend dla Was troche atrakcji. Dzis, od godziny 18:00 zostanie wlaczone 50% wiecej expa oraz dropu na 24h. Ponadto zmniejszymy od godziny 18 ceny w Itemshopie o 20% do niedzieli do godziny 23:59. Na dokladke przygotowalismy dla Was konkursy na Facebooku, ktore odbywac sie beda dzis od godziny 19:00 do 23:00, do wygrania beda Zlote Monety do wykorzystania w Itemshopie.

Chcielibysmy rowniez poinformowac, ze o godzinie 18:00 odbedzie sie 30minutowa przerwa techniczna na poprawe bugow w grze oraz wprowadzenie nowosci, zaraz po niej rozpocznie sie "Weekend z Revential".

Stay tunned!

Team Revential.

Opublikowano

Mam pytanie do administracji ;) Jeżeli logujecie sie na server tak ? To łaskawie jak byście sie rozejrzeli po skelpach i pobanowali sooby jak jest full sklep metali a nie bawili sie w m1 i pokazywali jacy to jestescie wielcy majac napis 'GM' nad nickiem ...

Ps. A i proponuje tych TGM jakos kurwa ogarnąć bo nawet nie umieja sprawdzic czy ktos ma WH hahaha ja pisze do TGM ,ze koles lata na wh a on do mnie '' no rozmawiałęmz nim na Ts on jest czysty '' no ja pierdole ile to włączyć wolny poprosic aby dana osoba nie biła i jak bedzie PŻ uciekało GM to znaczy ,ze ma WH tak ? TO kurwa robcie to a nie chowacie sie i czekacie na chuj wie co az lognie i '' no niestety nie mielismy podstaw do banowania''

banowac osobe bo ma full metali na sklepie ? rownie dobrze moge sobie je kupic z is i wystawic, niezly jestes gosciu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...