Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem na serwerze i nie polecam. Wierzchowce z IS-u dające 200 obrony i 200 ataku dają ogromną przewagę. Boja robi się w miarę szybko lecz nie daje to praktycznie nic w porównaniu z lwami itp. Jak ktoś chce coś osiągnąć musi liczyć się z wydatkami na IS. Szkoda bo serwer bez tych wiechów były naprawdę fajny. Jeszcze raz nie polecam ;)

Opublikowano

Nie wiem o co ci chodzi gościu ???

Żalisz dupe ze trzeba wydawać na is... Ja jakoś nie wydałem ani gronia na is i mam lwa itp ..

Trzeba tylko umiec grac a nie chodzi po m1 i truć dupe ze serwer pod is-a ...

HBV27j.png

Opublikowano

róbcie cofkę SM co za yangi poszło bo kurwa do pizdy taka gra

Niezłe kłamstwo. To byly lagi spowodowane przed DDoS, nie cofalo zadnego EQ. Juz poblokowalismy IP. W ramach rekompensaty za chwilowe problemy w grze ustawiłem drop powiekszony o 50% do 8 rano. Przepraszamy za te problem.

Opublikowano

GM, nie ściemniaj, dało się bugować SM, mój kolega z teamu, który gra 5 lat ze mną pokazał mi ile ma lodowych lwów (40 sztuk) hahaha ten serwer to kpina, żal i boruta, poza tym, bany za free lecą. Jak jutro nie będzie cofnięć SM kończę grać z 30 osobowym teamem, sam decyduj.

Opublikowano

GM, nie ściemniaj, dało się bugować SM, mój kolega z teamu, który gra 5 lat ze mną pokazał mi ile ma lodowych lwów (40 sztuk) hahaha ten serwer to kpina, żal i boruta, poza tym, bany za free lecą. Jak jutro nie będzie cofnięć SM kończę grać z 30 osobowym teamem, sam decyduj.

Tak sobie czytam i sie zapytam, dlaczego ten twoj kolega niby ma 40 sztuk a nie da tobie kilku, np 12 aby pokazac na ss/filmie?

Straszne, 30 osob? Byloby swietnie gdyby kazdy z tych 30 osob dal ci lajka za ten post ale co tam.

Opublikowano

Kopiuj wklej w paincie to i ja umiem zrobic, bez obrazy kolego, ale trzeba byc nie lada idiotą, zeby w to uwierzyć. Poza tym wierzchowiec chodzi po 15/20kk w grze, takze zdobyc go nie problem. Niżej screenshot, kto ma najwięcej SM w grze, a Ty dalej bedziesz twierdził, że Twój kolega ma 10 000 SM..

iBcsHMu.png

Up:

O 17 zgłosiłem i zniknięcie itemków na fb i dalej nie ma odpowiedzi ...

Topic:

Ile jest % na dropnięcie egzo z metka ? Ubiłem z 70 i nic ...

Myslisz, ze jestem robotem, zeby odpisywac 24? Przyjdzie kolej to i na Twoje PW odpisze. Spokojnie

Opublikowano

Azprime@ Próbuje się skontaktować z tobą od 14 sierpnia, więc nie pierdziel mi tu o jakiś robotach, a na ts nikt Ciebie nigdy nie widział :)

Dostałem odpowiedź w sprawie złego kodu i to wina właściciela strony, więc czekam na zwrot 120 Sm, lecz nie będę pisać na żadnym Fb, pisałem do Ciebie na e maila, na forum i zero odpowiedzi.

Jeszcze jedno gdzie są te wasze aktualizację? Wczoraj pisaliście że w nocy będą, jakoś ich nie widać :)

Opublikowano

Azprime@ Próbuje się skontaktować z tobą od 14 sierpnia, więc nie pierdziel mi tu o jakiś robotach, a na ts nikt Ciebie nigdy nie widział :)

Dostałem odpowiedź w sprawie złego kodu i to wina właściciela strony, więc czekam na zwrot 120 Sm, lecz nie będę pisać na żadnym Fb, pisałem do Ciebie na e maila, na forum i zero odpowiedzi.

Jeszcze jedno gdzie są te wasze aktualizację? Wczoraj pisaliście że w nocy będą, jakoś ich nie widać :)

PW. Aktualizacja byla, wprowadzilismy pety, latalismy z nimi nawet po M1. Teraz je testujemy, jak stestujemy wgramy questa na serwer i bedzie.

Opublikowano

Kopiuj wklej w paincie to i ja umiem zrobic, bez obrazy kolego, ale trzeba byc nie lada idiotą, zeby w to uwierzyć. Poza tym wierzchowiec chodzi po 15/20kk w grze, takze zdobyc go nie problem. Niżej screenshot, kto ma najwięcej SM w grze, a Ty dalej bedziesz twierdził, że Twój kolega ma 10 000 SM..

iBcsHMu.png

Myslisz, ze jestem robotem, zeby odpisywac 24? Przyjdzie kolej to i na Twoje PW odpisze. Spokojnie

Ci co mieli te pobugowane SM już dawno je wydali i itemy poszły w obieg :P Pilnujcie kurwa...

88980808639483698438.png

Opublikowano

iBcsHMu.png

Koto ty chcesz oszukać? Kolega wydał te SM w 2min xD a ty myślisz, że ktoś je trzyma? HAHAHAH

WIERZCHOWCE 15kk?

100/100 - 30kk

200/200 - 100kk

300/300 - 200kk

Nie polecam serwera ze względu na możliwość robienia SM i kopiowania itemów.

Opublikowano
 CMS DB Error
DB error: Can not connect to database! 
mysql error: Can't create a new thread (errno 35); if you are not out of available memory, you can consult the manual for a possible OS-dependent bug 
mysql error number: 1135 
date: 23.08.2013 @ 15:08

?

dobra str dziala, ale te boty w m1 moglby ktos ogarniac-,-

Opublikowano

Zrobcie calkowity reset i start w piatek bez bugow.Czyli dzisiaj wieczorem.Nie ma sensu grac na serwerze gdzie sa bugi na itemy i smy.

Człowieku, jebło cie w dekiel czy co? Całkowity reset? Ty wiesz co mówisz? Ludzie sie narobili jak psy, w tym ja, wydałem 6 zł na i a mam kozackie eq i 2x 300/300 wiec mam to teraz stracić?! Idź sie lecz idioto.

65202445731045601401.png

Opublikowano

krotka piłka, robicie reset i pilnujecie zeby nie bylo bugow albo eloszka.

Jestescie skonczonymi debilami dopusciliscie zeby dalo sie smsem za 20 zl miec 5k sm to teraz kombinujcie.

Ludzie tylko stracili 2 tygodnie~~ czasu na ten jebany szajs

I prosze was nie pierdolcie ze nie bylo tego bugu, bo nie bez powodu wycofaliscie te smsy i wierzchowce 300/300 ludzie sprzedaja za grosze.

Tutaj nie zamkniecie tematu ani nie usuniecie postow jak to sie praktykuje na waszym forum.

Opublikowano

Serwer wyglada ciekawie, ale ilosc botow, to co up pisza, interfejs troche zjebany, zero ogaru.

Nie zagram na dluzej.

Opublikowano

krotka piłka, robicie reset i pilnujecie zeby nie bylo bugow albo eloszka.

Jestescie skonczonymi debilami dopusciliscie zeby dalo sie smsem za 20 zl miec 5k sm to teraz kombinujcie.

Ludzie tylko stracili 2 tygodnie~~ czasu na ten jebany szajs

I prosze was nie pierdolcie ze nie bylo tego bugu, bo nie bez powodu wycofaliscie te smsy i wierzchowce 300/300 ludzie sprzedaja za grosze.

Tutaj nie zamkniecie tematu ani nie usuniecie postow jak to sie praktykuje na waszym forum.

Już prawie wszystkie wyginęły i stoją 120kk+

88980808639483698438.png

Opublikowano

Już prawie wszystkie wyginęły i stoją 120kk+

Wyginely ale okreslenie.Kolega ma caly depozyt tych wierzchowcow.Na razie nie wrzuca screena aby nie dostal bana ale jak sprzeda to wrzuci.Nie polecam,administracja nie ogarnieta.

Opublikowano

Wyginely ale okreslenie.Kolega ma caly depozyt tych wierzchowcow.Na razie nie wrzuca screena aby nie dostal bana ale jak sprzeda to wrzuci.Nie polecam,administracja nie ogarnieta.

Tak, tak. Tak ciezko zrobic film na postaci 1lvl a potem postac usunac?

Pro elo hakiery buguja IS a nie potrafia nakrecic 10 sekundowego filmu i na Yt wrzucic ^^

Opublikowano

ale zamknij pizde tam kiepuchu, nie rozumiesz ze nie bez powodu usuneli te smsy co ludzie bugowali sm?

dalej sobie wmawiaj ze wszystko jest w porzadku.

Opublikowano

@grzesssiu

ogarnij ból dupy. Skąd wiesz jak gram i jak ogarniam. Uwielbiam takich internetowych napinaczy, nie mogę nawet wyrazić swojej opinii bo zaraz leci hejt od typków wydających hajs na IS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...