Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przypominam, ze ten temat nie służy do załatwiania prywatnych spraw.

Azprime , wejdziesz na FP , napisałem tak jak prosiłeś w sprawie ZMów . Czekam już ponad tydzień . Są to ZM'y z początku serwera jeszcze. ..

sygnauh.png

SYGNA BY MISZCZ ;)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego wchodza tu ludzie ktorzy nawet na tym serwerze nie zagrali a wypisuja brednie ? Jak bym sugerowal sie opiniami wiekszosci z was to na zadnym serwie bym nie pogral bo konkurencja wchodzi i hejtuje. Serwer jest typu hard ale przyjemnie sie gra ludzi jest bardzo duzo nie wierzycie to wez wbij do gry jeden z drugim zamiast brednie pisac ,,....

To co w opisie jest na serwerze ,zreszta znajdzcie mi drugi serwer gdzie wszyscy maja +50% drop za darmo i nie trzeba, nie da sie tego kupic w IS !!!!!!!!! codziennie jakis gm jest wieczorem i odpowiada na pytania graczy

WBIJAC NA SERWER PRZEKONAJCIE SIE SAMI ZAMIAST CZYTAC WYPOCINY ZAZDROSNYCH MATOLOW!!!

Opublikowano

Dlaczego wchodza tu ludzie ktorzy nawet na tym serwerze nie zagrali a wypisuja brednie ? Jak bym sugerowal sie opiniami wiekszosci z was to na zadnym serwie bym nie pogral bo konkurencja wchodzi i hejtuje. Serwer jest typu hard ale przyjemnie sie gra ludzi jest bardzo duzo nie wierzycie to wez wbij do gry jeden z drugim zamiast brednie pisac ,,....

To co w opisie jest na serwerze ,zreszta znajdzcie mi drugi serwer gdzie wszyscy maja +50% drop za darmo i nie trzeba, nie da sie tego kupic w IS !!!!!!!!! codziennie jakis gm jest wieczorem i odpowiada na pytania graczy

WBIJAC NA SERWER PRZEKONAJCIE SIE SAMI ZAMIAST CZYTAC WYPOCINY ZAZDROSNYCH MATOLOW!!!

To medium nie hard. 2dni i już 80 były.

Opublikowano

Dowód? Tutaj jest 1 z polskich Lets Play:

jak widać tekstury są takie same jak na Revential (oprócz tych głupawych kwiatków aloe vera z pustyni), ale zgadnij, kto miał je pierwsze? (czytaj: zrobił)

Trawa pojawi się niedługo w m2 u czerwonych (oczywiście, kolor zostanie zmieniony):

48gk1.jpg(to jest test server, nie live)

Nie wiem co jeszcze chcecie na dowód, ale jeśli naprawde chcecie grać na serwerze, gdzie nikt sam nie ptrafi nic zrobic (nawet ukradli niektóre pliki z Balmory), to życzę powodzenia.

emiiq.png

Zapraszamy na World of Metin2 :3!

metin2.co.nz

Opublikowano

Te hp tylko mi tak lipnie wchodzi hp, że po 36 zmiankach 500hp? xD Już mnie kurw*** strzela. A ten drop z bestów też nijaki, skoro te hard z ELEMENTAMI MEDIUM to powinniście go troszkę zwiększyć. :_:

Opublikowano

Dowód? Tutaj jest 1 z polskich Lets Play:

jak widać tekstury są takie same jak na Revential (oprócz tych głupawych kwiatków aloe vera z pustyni), ale zgadnij, kto miał je pierwsze? (czytaj: zrobił)

Trawa pojawi się niedługo w m2 u czerwonych (oczywiście, kolor zostanie zmieniony):

48gk1.jpg(to jest test server, nie live)

Nie wiem co jeszcze chcecie na dowód, ale jeśli naprawde chcecie grać na serwerze, gdzie nikt sam nie ptrafi nic zrobic (nawet ukradli niektóre pliki z Balmory), to życzę powodzenia.

Hm... nawet jeżeli to nie kradzież bo interface jest ogólnodostępny na kilkunastu forach :) Więc nie wiem kogo chcesz oszukać Nas czy samego siebie?

Jak nie potrafisz zebrać dowodów to nawet za to się nie zabieraj bo coś Ci nie wychodzi.

Opublikowano

Hm... nawet jeżeli to nie kradzież bo interface jest ogólnodostępny na kilkunastu forach :) Więc nie wiem kogo chcesz oszukać Nas czy samego siebie?

Jak nie potrafisz zebrać dowodów to nawet za to się nie zabieraj bo coś Ci nie wychodzi.

Znajdz mi, gdzie jest to dostępne :)

No tak, wybacz. Nie chodzi mi o interferance tylko o grafikę na mapach. Tekstury. Pomyśl trochę o czym ja od początku pisze.

emiiq.png

Zapraszamy na World of Metin2 :3!

metin2.co.nz

Opublikowano

Znajdz mi, gdzie jest to dostępne :)

No tak, wybacz. Nie chodzi mi o interferance tylko o grafikę na mapach. Tekstury. Pomyśl trochę o czym ja od początku pisze.

epvp de, inforge, jak chcesz linki zapraszam na PW, to nie jest temat odnośnie tworzenia prywatnych serwerów.

Opublikowano

Jak wygląda sprawa ze zmiankami? Dużo ich leci?

Ja do 28 lvl'a miałem ok. 50-60 zmianek :] Ale ok. 40 poszło na naszyjnik, żeby wbiło 2k hp. Efekt? 500 hp max. ^^ PrO. Jestem ciekawy czy zawsze tak wchodzi czy ja mam po prostu tak wielkiego pecha ;/

Opublikowano

Ja do 28 lvl'a miałem ok. 50-60 zmianek :] Ale ok. 40 poszło na naszyjnik, żeby wbiło 2k hp. Efekt? 500 hp max. ^^ PrO. Jestem ciekawy czy zawsze tak wchodzi czy ja mam po prostu tak wielkiego pecha ;/

Raczej masz pecha, bo ja wbiłem bony do expa na smoczą 1.5k hp, 10 do pż i 10% blok po 50 zmiankach, a hp nie raz wchodziło.

Opublikowano

Masz pecha, ja mam 18lv i 3 x item 1,5k hp moge wyslac Ci screena, jak narazie nie zbyt duzo osiagnalem i wlasciwie zaczynam gre ale jak narazie zdecydowanie polecam

Opublikowano

za duzo botow sie robi,nikt z tym nic nie robi;) sprawdzaj z top20 bo duzo hackerow jest i mozecie sobie moj post czytac,nie potraficie grac uczciwie to nie grajcie wcale ;)

Opublikowano

3x exp hard dobrze,dawno nie bylo 50% expa ;] coz ale to i dobrze topka za szybko nie wbije max lvl i nie bedzie takiej przewagi..
Na ile off serwer ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...