Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Waszym zdanie w którym królestwie najlepiej grać ?

Wszędzie grają ludzie którzy nie potrafią się zachować itd.

Do Ciebie należy wybór, zagraj tam gdzie możesz dojść do jakiejś gildii, bądź tam gdzie grają Twoi znajomi.

Opublikowano

Mega prezentacja.

Co do serwera ,zastanawia mnie jedno. Gdzie są pety ? http://s4.ifotos.pl/img/prez7png_nehwenh.png ,skoro są w prezentacji to powinny być na serwie i wiem ,że pewnie sporo osób o to pyta ,no ale widzę że administracji ciągle trzeba przypominać.

Pozdrawiam.

Niby w przeciągu 48h mają być, lecz co z tego że dodają / poprawiają wiele rzeczy jak inne się bugują. Dowodzenia nie idzie czytać i zostało każdemu usunięte.

Mam propozycję abyście zwiększyli troszkę drop ulepszaczy takich jak pamiątki z + i lekarstwa z + w przeciągu 1h + wydropiłem 2 pamiątki z + a 40 bez, a leki to jeszcze gorzej lecą :)

Opublikowano

Witam, jestem jednym z autorów którzy są odpowiedzialni za grafikę na tych mapach. Ten team ukradł nam naszą pracę bez pytania o pozwolenie, dlatego nie jest ona skończona.
Jeśli chcecie zagrać na orginalnym serwerze, będziecie mile widziani na http://metin2.co.nz
(Nasz IS jest o wiele tańszy, dziwi mnie że nie dość, że kradną nam naszą prace to jeszcze chcą 10x więcej kasy)

Daruj sobie takie gadki bo nawet w team WoM nie jesteś.

Ty zrobiłeś grafikę do mapek? Jebnij jakiś screen.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Serwer polecam, osobiście nie odczułem żadnych bugów.

Znajdzie się trochę toksycznych graczy, lecz widziałem więcej tych dobrych.

Teraz tylko czekać na pety.

Opublikowano

zróbcie cos bo sciaga sie klient po 50 kb/s

Masz 3 mirrory, z któregoś na pewno bedzie Ci sie szybciej sciagal. No chyba, ze masz tak szybki internet.

Opublikowano

wchodząc do gry mam przez dłuższy czas czarny ekran, tak powinno być? bo przed uruchamianiem bez patcha było normalnie a teraz długo trzeba czekać na zalogowanie, a no i misja na milita skończyła mi się po 5minutach, że niby czas przekroczony, naprawicie to?

Opublikowano

Serwer wydaje się być za bardzo przesadzony, Nie zagram :/ Duże lagi :/ Wole jakieś dobre Medium ale powodzenia :)

Za duże lagi? O_o jak na serwerze w ogóle nie ma lagów.

Pierwsza część Update do wersji 1.1 już za nami.

Zdecydowaliśmy się podzielić Update'owanie serwera na dwie części, tak, aby jak najmniej przeszkadzać Wam w grzęna serwerze. Pierwsza część już jest za nami, przypominamy o konieczności spatchowania clienta (Poprzez Revential Patcher.exe w folderze z clientem).

Dziś w nocy zostały dodane/zaktualizowane następujące rzeczy:

Naprawiono znikanie kostiumów.

Zamiast Lodowej Wiedźmy respi się teraz Silna Lodowa Wiedźma w v1 Groty.

Poprawiono drop w v1 i v2 Groty Wygnańców.

Włączono bon na Diabły w Grocie Wygnańców.

Wprowadzono maskę uczuć do Handlarki Różności.

Dodano mozliwosc Handlu w sklepie Pierscieniem Expa na 30 minut.

Poprawiono drop broni na 75lv w Czerwonym Lesie z Metinów 75-90lv.

Zaktualizowano przedmioty w Itemshopie.

Poprawiono wyświetlanie gildyjnych obrazków

Zaktualizowano wygląd całego Shinsoo.

Naprawiono wyświetlanie tzw. "krzaczków" przy przedmiotach.

Natomist jutro w nocy zostaną dodane takie rzeczy jak:

Zostaną dodane Pety na serwer.

Zostanie dodane nowe poboczne questy.

Zostanie poprawiona misja z Konarami u Biologa.

Zostanie naprawione DT.

Zostanie dodany Teleport na mapy 95lv - 130lv u Heuk-Young

Zostanie poprawiony exp oraz drop na zinach Setaou na koncu v2.

Zostanie zwiększony maksymalny poziom do 130, aczkolwiek nie zmieni się EXP, ani nie dojdzie nowe EQ/Mapy.

Zostaną dodane nowe bossy do Piekła oraz Lasu z których będzie można zdobyć unikatowe przedmioty.

Zostanie zaktualizowana grafika oraz skrypty na stronie www.

Pozdrawiamy,

Team Revential.

Opublikowano

http://scr.hu/1rsm/4il5x

http://scr.hu/1rsm/3wust

http://scr.hu/1rsm/z868o

Bany za sh na dropkach? Super! Jedyne co mnie martwi to to, że SH nie działa na plikach 2k13! Azprime, zastanów się kogo bierzesz do administracji, bo coś mi się zdaje, że inteligencja tego kolegi mierzy się z wodą w basenie. Pier*olnięty jak słoik ogórków, przyje*any jak kilo gwoździ. Pełno bugów, drop z wodza orków w WO to jakiś żart, a GM'owie Ci odpędzają graczy z serwera? Bitch please. Kolejna sprawa, z tego co wiem to SH to SpeedHack czyli przyśpieszanie ataku i chodzenia a z tego co widać na SS'ach Nords tłumaczył się jakimś niedobieganiem do mobów. A może to on powinien odstawić jupika i iść spać, bo chyba godziny poranne źle mu robią.

PS. dziwne, że kiedy zaczynałem dropić i patrzyłem po channelach botów było od ch*ja i jakoś tego nie zbanował a w grze był ale kiedy jego przydupas Ceatyn z którym siedział na jakimś prywatnym TS'ie zamiast wejść porozmawiać z graczem na TS serwerowy od razu się zjawił! Cud! 1000 botów w m1 dziennie a banowane jest ile? Tyle co Ceatyn zgłosi?

PS 2. Powiedz mi, ilu YouTube'rów jeszcze dostało GM'a? A może Nords to też jakiś YouTube'r który po prostu się ukrywa pod innym nickiem tak jak Tream aka Speader? ;) (jeśli to czytasz, to nic do Ciebie nie mam Tream, tylko taki przykład ;))

Nie polecam serwera.

Opublikowano

Daruj sobie takie gadki bo nawet w team WoM nie jesteś.

Ty zrobiłeś grafikę do mapek? Jebnij jakiś screen.

Nie jestem w teamie? Jako pierwsza zrobiłam prezke do WoMa, w teamie jestem od początku. Nie lubie ludzi którzy kradną prace innych, bo sami nic nie potrafią zrobić. Jakbyś chciał to być sam wszedł na mój profil i zobaczył że wszystkie screeny, które wstawiałam w prezce i w komentarzach o WoMie miały tą samą grafikę, i to o wiele wcześniej.

Na WoM mam nick [GM]Karliah, możesz sam sobie sprawdzić :)

Jeśli chcecie grać na serwie, gdzie team jedyne co może robić, to kraść, to proszę bardzo. Ale potem nie płaczcie, że serwer padł bo w końcu ktoś się wkurzy i juz nie popuści. A team zapraszam do nauki, żeby mogli sami wszystko robić zamiast kraść z innych serwerów, albo chodciaż zapytać o pozwolenie skoro jesteście tak zdesperowani.

emiiq.png

Zapraszamy na World of Metin2 :3!

metin2.co.nz

Opublikowano

Nie jestem w teamie? Jako pierwsza zrobiłam prezke do WoMa, w teamie jestem od początku. Nie lubie ludzi którzy kradną prace innych, bo sami nic nie potrafią zrobić. Jakbyś chciał to być sam wszedł na mój profil i zobaczył że wszystkie screeny, które wstawiałam w prezce i w komentarzach o WoMie miały tą samą grafikę, i to o wiele wcześniej.

Jeśli chcecie grać na serwie, gdzie team jedyne co może robić, to kraść, to proszę bardzo. Ale potem nie płaczcie, że serwer padł bo w końcu ktoś się wkurzy i juz nie popuści. A team zapraszam do nauki, żeby mogli sami wszystko robić zamiast kraść z innych serwerów, albo chodciaż zapytać o pozwolenie skoro jesteście tak zdesperowani.

Mają od was wirtualną trawę, złodzieje!

Opublikowano

nie polecam serwa.. 50% rzeczy na prezce nie ma nic wspólnego z rzeczywistą grą.. tzn. po prostu ich nie ma w grze -.- poza tym pełno bugów botów oraz kradzieże kont to codzienność

Opublikowano

http://scr.hu/1rsm/4il5x

http://scr.hu/1rsm/3wust

http://scr.hu/1rsm/z868o

Bany za sh na dropkach? Super! Jedyne co mnie martwi to to, że SH nie działa na plikach 2k13! Azprime, zastanów się kogo bierzesz do administracji, bo coś mi się zdaje, że inteligencja tego kolegi mierzy się z wodą w basenie. Pier*olnięty jak słoik ogórków, przyje*any jak kilo gwoździ. Pełno bugów, drop z wodza orków w WO to jakiś żart, a GM'owie Ci odpędzają graczy z serwera? Bitch please. Kolejna sprawa, z tego co wiem to SH to SpeedHack czyli przyśpieszanie ataku i chodzenia a z tego co widać na SS'ach Nords tłumaczył się jakimś niedobieganiem do mobów. A może to on powinien odstawić jupika i iść spać, bo chyba godziny poranne źle mu robią.

PS. dziwne, że kiedy zaczynałem dropić i patrzyłem po channelach botów było od ch*ja i jakoś tego nie zbanował a w grze był ale kiedy jego przydupas Ceatyn z którym siedział na jakimś prywatnym TS'ie zamiast wejść porozmawiać z graczem na TS serwerowy od razu się zjawił! Cud! 1000 botów w m1 dziennie a banowane jest ile? Tyle co Ceatyn zgłosi?

PS 2. Powiedz mi, ilu YouTube'rów jeszcze dostało GM'a? A może Nords to też jakiś YouTube'r który po prostu się ukrywa pod innym nickiem tak jak Tream aka Speader? ;) (jeśli to czytasz, to nic do Ciebie nie mam Tream, tylko taki przykład ;))

Nie polecam serwera.

Kurwa gm za nagrywanie ? Jebłeś się tutaj mocno. Zadeklarowałem się, że mogę pomóc, bo Azprime znam i się zgodził. To gm to jakiś przywilej? Zapierdalam po kilkanaście godzin dziennie, siedze na ts, odpisuje na pw, banuje boty, a mógłbym sobie siedzieć, grać i nagrywać. I jeszcze dodam, że nie mam ani grosza z bycia gm.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Czy ja jestem ślepy czy tutaj screena nie ma?

Brak dowodu oznacza puste słowa w tych czasach tego forum.

Jeżeli nie masz zamiaru dać screena to po prostu się ulotnij z tego tematu.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

nie polecam serwa.. 50% rzeczy na prezce nie ma nic wspólnego z rzeczywistą grą.. tzn. po prostu ich nie ma w grze -.- poza tym pełno bugów botów oraz kradzieże kont to codzienność

Jak jesteś naiwny i nie potrafisz handlować to nie nasza wina że okradają Was.

50%? Wymień przynajmniej kilkanaście rzeczy to będzie max 5/10%.

Pewnie nawet nie zagrałeś lub wbiłeś 30 poziom, a już oceniasz że 50% rzeczy nie ma.

Daj dowody to pogadamy. Ciao

Opublikowano

Wymieniaj te bugi. btw administracja nie ponosi odpowiedzielności za utracone itemy w wyniku wymiany czy coś :P

Macie screeny M1 z teraz 13:40 :

Shinsoo :

89361424619774481581.jpg

Jinno :

28260233071944955732.jpg

Poza M1 ludzi w chuy wszędzie :P

Ma ktoś sprzedać fms/riba śr 45 ? :<

88980808639483698438.png

Opublikowano

Wymieniaj te bugi. btw administracja nie ponosi odpowiedzielności za utracone itemy w wyniku wymiany czy coś :P

Macie screeny M1 z teraz 13:40 :

Shinsoo :

89361424619774481581.jpg

Jinno :

28260233071944955732.jpg

Poza M1 ludzi w chuy wszędzie :P

Ma ktoś sprzedać fms/riba śr 45 ? :<

Ten screen powinien wszystko mówić. Owszem, mielismy ciezki start, przyznaje. Ale stanelismy na głowie z ekipą, aby dojść do tego miejsca, w którym teraz jesteśmy.

Btw. Zadbajcie o swoje konta, a nie beda one Wam okradane. Srednio dostajemy 1 zgłoszenie na trzy dni o kradziezy, takze tak jak kolega wyzej napisal, troche nietrafione te oszczerstwa.

Opublikowano

Czy ja jestem ślepy czy tutaj screena nie ma?

Brak dowodu oznacza puste słowa w tych czasach tego forum.

Jeżeli nie masz zamiaru dać screena to po prostu się ulotnij z tego tematu.

Właśnie sam pedale się przyznałeś że ciągle kłamiesz. <Kocham takich ludzi>

On wszystko wie i umie, ale nie daje dowodów i sam się kompromituje......... Weź pajacu przestań pisać, bo sam wpadasz w swoją kupe (Kłamstwa)

Na szczęście jest to net, bo w realu pewnie życia nie masz.

Opublikowano

Ten screen powinien wszystko mówić. Owszem, mielismy ciezki start, przyznaje. Ale stanelismy na głowie z ekipą, aby dojść do tego miejsca, w którym teraz jesteśmy.

Btw. Zadbajcie o swoje konta, a nie beda one Wam okradane. Srednio dostajemy 1 zgłoszenie na trzy dni o kradziezy, takze tak jak kolega wyzej napisal, troche nietrafione te oszczerstwa.

Kradną im konta bo wysyłają pliki od klienta a tam im się passy zapisują dzieci.

Wy też jesteście dzieci...... Bo nie potraficie zrobić zapisku danych bezpośrednio na PC. Przykład:

Skrypt tworzy plik na dyskach podstawowych i nie ma problemu. Z nich czyta, a użytkownik nie będzie podawał złodziejom plików z poza folderu klienta.......

<dziecinada> mogliście ostrzec graczy że w lib zapisują się dane czy gdzie tam macie ten zjebany folder.

@UP. Przez te prywatki są nowe posty, i temat się wyświetla w ogl stronie forum.

jest + dla was bo gdy ktoś przegląda forum to widzi że duży spam temacie i zagląda. To może wam graczy przyciągnąć do prezki i do serwera..........................

pajac.

Warna powinieneś dostać albo blokade na 10dni za bawienie się w moda...... Ty możesz przypominać jak serwer padał i cofki były.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...