Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [Dedyk]

Astoria

Zielona Rosa  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wprowadza? Zielon? Rose ?

• tak - 10% na magie
      80
    • tak - 15% na magie
      298
    • nie wprowadza?.
      200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EEE , PYTANIE MAM I TO KURWA BARDZO WAZNE, CO TO MA ZNACZYC, OSTATNI RAZ NA SERWIE BYLEM OKOLO 15 I WSZYSTKO BYLO NORMALNE, A TERAZ KURWA WBIJAM, A TU KURWA NPC Z LVLAMI ITP, LUDZIE PO 200 LVL, CO TO JEST KURWA !? SERWER PADL CZY JAKI CHUJ? ODPOWIE KTOS?

• Odpowiedzi 839
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skype zamknij buźkę i przeczytaj post wyżej, wszystko masz napisane.

typie, nie bede przerzucal 10 stron spamu kurwa, bo dopiero wrocilem i o 15 ostatni raz tutaj zagladalem, wiec ty zamknij buzię i moze normalnie odpowiedz, a nie pierdolisz i nabijasz bez sensu

Opublikowano

1.Off bo na inna maszyne

2.b o to 4fun to zostanie cofniete ci co wbili lvl beda mieli ; ] baza zapisana

Skype jakie 15stron czytac nie umiesz?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

działa czy jak? ; )

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

typie, nie bede przerzucal 10 stron spamu kurwa, bo dopiero wrocilem i o 15 ostatni raz tutaj zagladalem, wiec ty zamknij buzię i moze normalnie odpowiedz, a nie pierdolisz i nabijasz bez sensu

Przenosili na inne pliki i w tym czasie admin dodal dla zabawy npc z lvl'ami itp . Ale jak przeniesie to bedzie tak jak przedtem ,poprostu Zapis gry z godziny chyba 16 .

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

suuuuper administracja znow wali w uja mialo byc o 23 a jest 23;30..

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

gdzie napisali ze rano ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

O 23 mialbyc off i reset... Do tej pory nie ma. Jak do rana nie bedzie , to nie mam zamiaru tu grac, szkoda czasu. Lepsza maszyna? Hah, zobaczymy... Na razie czekamy na reset.

Opublikowano

ZJEBANY TECHNIK KURWA..

FAJNIE ZE O 16 PISALISCIE ŻE 2-3H A KURWA JEST GODZINA 1:00 I NADAL OFF

POZDRO DLA TECHNIKA .. :)

ZA TAKIE COS TO POWINIEN BYC WYJEBANY NA ZBITY PYSK

024edf58cac375aa.jpg

Opublikowano

a to reset nie mial byc wczoraj? mowilem wam ze beda mieli problemy, oni tacy sa ;)

Nie będzie resetu tylko zmieniają maszynkę (na ponoć lepszą)

jp8p35.png
Opublikowano

Wczoraj technik zapomniał włączyć, dzisiaj technik się nie wyrobił a jutro co technik zrobi? Na starej maszynie jedynym problemem były wasze 10 minutowe resety trwające po kilka godzin... zapewne sprawka technika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...