Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [Dedyk]

Astoria

Zielona Rosa  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wprowadza? Zielon? Rose ?

• tak - 10% na magie
      80
    • tak - 15% na magie
      298
    • nie wprowadza?.
      200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Swoja drogą lepiej dmg smoka i healera poprawcie bo bije taka kup** ze szok , ktoś tam nazwał ze topowe postacie pewnie nie mial absu na dzwonki i z hitow padał heheheh , hity przy max abs i tarczy na 159 to zaledwie 3k z szyciem wiec gdzie to jest postac topowa? ze skilli bije okolo 6-8k , co do mentala to moze i jest postacia topowa na czele z wp i BM

8adad81701a75f66m.jpg
  • Odpowiedzi 839
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cały czas jakieś problemy, to tylko świadczy o braku doświadczenia ze strony administracji ;)

TS3 mi nie działa strona mi nie działa serwer nie działa .

TS3 widocznie jest na tym samym dedyku co serwer wiec jak ktoś jebnie to padnie wszystko :D

Opublikowano

Cały czas jakieś problemy, to tylko świadczy o braku doświadczenia ze strony administracji ;)

Jaki problem nic się nie działo po prostu nie mają wszystko wgrane to jest problem ? wydaje mi się że to dobrze że wyłączyli niż jakby ktoś wbił stracił itemek i płacz potem .

TS3 widocznie jest na tym samym dedyku co serwer wiec jak ktoś jebnie to padnie wszystko :D

178.217.190.106 to jest ts mi wszystko działa oprócz serwera i strony głownej.

1376329988-U387138.png

W razie kontaktu pisz gg:47980253

Opublikowano

TS dziala ip masz 178.217.190.106

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Zabijak - Serwer miał być już o 23 a więc skończ pierdolić. Cały czas, albo technik śpi, albo technik nie ma neta albo inne pierdoły.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Zabijak - Serwer miał być już o 23 a więc skończ pierdolić. Cały czas, albo technik śpi, albo technik nie ma neta albo inne pierdoły.

Serwer działał ale coś się stało i trzeba teraz poczekać aż wszystko wgrają.

1376329988-U387138.png

Opublikowano

Wgrywamy nadal baze danych ze strony oraz gry . Poczekajcie :)

Zaraz napiszą ze technik dostał udaru słonecznego :D i dadzą info "serwer zostane właczony jak technik dojdzie do siebie"

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Zaraz napiszą ze technik dostał udaru słonecznego :D i dadzą info "serwer zostane właczony jak technik dojdzie do siebie"

Ty jesteś chyba nienormalny każdy serwer hejtujesz bierzesz jakieś leki ?

A co do serwera czekam mam nadzieje że będą raty to sobie poexpimy :D

1376329988-U387138.png

Opublikowano

A wy i tak tu będziecie grali i dacie im zarobić na is grube tysiące:<

UggNk9.gif

Opublikowano

Tamten ts nie był ich teraz mają własny.

1376329988-U387138.png

Opublikowano

Nie hejtuje nie piszę ze jest zjebany itp , zważ na to ze nie robie tego dla kogos , co do rosek na magie powinny być bo kupa jest kto ogarnia eq to wie o czym mowa , poza tym jak niby serwer hejtuje ? pisze to co jest na serwerze obiecają a pozniej w chuja wala np res 10min ma trwac a trwa 5h i teraz to samo robia to ja tylko się domyslam jaka scieme zaraz napiszą , ostatnio bylo ze technik poszedl spac i zapomnial wlaczyc serwer tak o Nas graczy dbaja to czemu nie mam troszkę im tu przypomnieć co robia nie tak..

i nie pisz mi tu ze ja serwer hejtuje , jedynie daje znac o graczach bo chyba zapominaja o nas skoro technik nie wlacza serwera na czas i idzie spac za to mu chyba placa by wykonywał swoja prace należycie.. na serwer słowa zlego nie powiedzialem jedynie na administracje ,

PS dałem ss;y do mojego eq idz lizusie do administracji z tym ;-)

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Skoro przenieśli serwer na inną maszynę to logiczne, że będzie nowa paczka do logowania więc nie widzę sensu sprawdzania co chwilę na obecnym kliencie czy serwer działa.

Ale podobno coś im nie wyszło i będzie stara maszyna chyba że im się uda to wtedy będą nowe rooty.

1376329988-U387138.png

Opublikowano

mialo byc 30-40min a juz prawie 1h no znow nas oszkuja ile razy to jeszcze zrobicie?

2xUP jak ma sciagnac skoro strona nie dziala ? ;d

PS : wlaczyli teraz.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

&amp;nbsp;

Ale podobno coś im nie wyszło i będzie stara maszyna chyba że im się uda to wtedy będą nowe rooty.

&amp;nbsp;

To w takim razie nie wiem czy ta cała "przerwa techniczna" była potrzebna :D

PS: Stronka już działa ;)

Serwer też :D

Szukasz administratora na swoje forum?

Zerknij do tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/1584854-administracja-forum/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...