Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [Dedyk]

Astoria

Zielona Rosa  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wprowadza? Zielon? Rose ?

• tak - 10% na magie
      80
    • tak - 15% na magie
      298
    • nie wprowadza?.
      200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bugi wyeliminowane ? to czemu mam tego woja 0lvl nie ma nicku brak gildi itp ? wtf..

40117680099074104760.gif                                                 

• Odpowiedzi 839
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bugi wyeliminowane ? to czemu mam tego woja 0lvl nie ma nicku brak gildi itp ? wtf..

a masz już tą łątke pajacu?

jak nie dali łatki to jak mozesz nie miec tego woja ...

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

pacanie jebany latka miala byc na logowanie sie i na ulepszanie zbr debilu gowno kurwa wiesz a sie udzielasz

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Witam nie mam zamiaru czytac 31 stron spamu.

Serwer mial byc oddany do uzytku o 23;00 dnia wczorajszego.W takim razie czemu przy channelach mam "...."

Musze pobrac jakas latke? Serwer jest online?

Srij9JT.png

Opublikowano

zero zainteresowania ze strony teamu nie poinformowali do kiedy to bedzie trwac.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Tak napisał ktoś z Administracji przed chwilą więc wrzucam wam Newsa z życia serwera :

"Ludzie! Wy nie rozumiecie, że mieliśmy problem z nową maszyną? Muszę reinstalować system dedyka, dlatego to tak długo trwa, potrwa to jeszcze kilka godzin, ale serwer na 100% będzie dzisiaj!"

nic innego nam nie zostaje jak czekać :)

Opublikowano

Technik sie obudzil to jest + do wieczora serwer wystartuje jezeli technik nie pojdzie znow spac.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

powie mi ktos dlaczego po uruchomieniu clienta gry okienko z logowaniem odpala mi sie na 1 sekunde i sie wyłącza odrazu, clienta mam z łatką z 5.08.13 i z patcherem, którego uruchomilem i cos niby sie pobrało i dalej nie dziala...

Jeżeli pomogłem kliknij "Lubie To"

Opublikowano

Do 20 będzie już dobrze.

Tak bynajmniej wynika z wyliczeń.

a czy przez to osoby które mają vipa itp.? zostanie im ten czas oddany czy przepada -,- ? bo nie widzę tutaj innego rozmwiazania jak oddanie tego czasu , ponieważ wina nie leży po stronie graczy tylko administracji

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

PRZEPRASZAM !

Serwer będzie szybciej niż myśleliśmy.

Ci co mieli VIP'a wczoraj o 17 np. zostało im 6 dni, to tak też zostanie !

Zostanie wrzucona kopia bazy sprzed offa o 17 !

Zaraz przed offem została zrobiona kopia bazy żeby nie było cofek i znikania itemów !

JI5Zwld.png

Opublikowano

PRZEPRASZAM !

Serwer będzie szybciej niż myśleliśmy.

Ci co mieli VIP'a wczoraj o 17 np. zostało im 6 dni, to tak też zostanie !

Zostanie wrzucona kopia bazy sprzed offa o 17 !

Zaraz przed offem została zrobiona kopia bazy żeby nie było cofek i znikania itemów !

Wczoraj pisaliscie ze 2/3h, a teraz "szybciej niz myslelismy" no tak wkoncu minelo juz z 20h..smiac sie czy plakac?

Tak czy siak będe tutaj grał bo na czasie mi nie zalezy, ale robicie ludzi w chuja, nie da sie ukryc...

Opublikowano

tysiac osob bylo nawet :)

Nie zdziwilbym sie gdyby duzo ludzi odeszlo, teraz nie mam parcia na metina i jakos szczegolnie grac mi sie nie chce, ale bywaly czasy ze sie gralo dosc duzo i gdyby wtedy taka sytuacja nastąpiła olałbym to dawno i poszedłbym na cos innego.

Opublikowano

na serwerze gra spokojnie po 600 osób , najwięcej było 1000 ale to ok. godzin 15 ;)

Serwer fajny tylko trzeba czekać żeby włączyli i znowu napierniczać :)

Opublikowano

po godzinie 17 ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...