Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [Dedyk]

Astoria

Zielona Rosa  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wprowadza? Zielon? Rose ?

• tak - 10% na magie
      80
    • tak - 15% na magie
      298
    • nie wprowadza?.
      200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze niech latke dadza ma wazyc 500mb...

40117680099074104760.gif                                                 

• Odpowiedzi 839
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak kurwa serwer on jak łatki nie dali ? :)

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

Wyjasni mi ktos tak szybciutko i krotko o co chodzi z sevrerem? Bo widze jakies cofki, offki, Bog wie co jeszcze, prosze o opisanies ytuacji servera i czy jest sens tu grac, czy jednak to samo co na Aline2.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

jeżeli wczoraj grałeś na tej BECIE to każdy widział że na większym lvlu mental wygrywa z BM i nie ma żadnej dyskusji w tym temacie . Lekko polepszony healer jedynie został a reszta klas jest +/- równa .

ZAPRASZAM NA NASZEGO TS3 : 178.217.190.106

Właśnie więc nie dodawajcie ROSEK NA MAGIĘ !

a00da18fba74c.jpg
Opublikowano

Serwer wyłączony na 30-40 minut ponieważ technikowi neta przerwało i nie wgrało wszystkich tabel do kont :) już wgrywam :) i komu nie działały passy to będa działać .

zukh.png

Opublikowano

Wyjasni mi ktos tak szybciutko i krotko o co chodzi z sevrerem? Bo widze jakies cofki, offki, Bog wie co jeszcze, prosze o opisanies ytuacji servera i czy jest sens tu grac, czy jednak to samo co na Aline2.

Byly przenosiny na nowa maszyne, mogli po prostu zostawic serwer OFF, ale woleli nam sie dac pobawic dajac npc, gdzie bylo wszystko za darmo. Przez to te przenosiny trwaly jeszcze dluzej, teraz jest ON. Cofka byla teraz (cofneli tego 4funa do momentu offa). Oplaca sie grac, ja mam osobiscie problem z petem, ale chyba jako jedyny, czekam na reakcje gm.

Serwer wyłączony na 30-40 minut ponieważ technikowi neta przerwało i nie wgrało wszystkich tabel do kont :) już wgrywam :) i komu nie działały passy to będa działać .

A mi pomozesz? Mam przeciez dowody, jak chcesz ciepnij sie do mnie w grze, moze to cos Ci wiecej udowdni/pomoze.

@Edit

Wyebao-bao i CH off

Opublikowano

co do peta to wystarczy go odwołać i ponownie przywołać

Ostatnio tak zrobilem i stracilem lvl 27, mialem 1. Admini nie uwierzyli i taki byl tego final. Expienie od nowa. teraz mam dowody, ss, wiec nie zamierzam tracic lvl'a.

Opublikowano

jeżeli wczoraj grałeś na tej BECIE to każdy widział że na większym lvlu mental wygrywa z BM i nie ma żadnej dyskusji w tym temacie . Lekko polepszony healer jedynie został a reszta klas jest +/- równa .

ZAPRASZAM NA NASZEGO TS3 : 178.217.190.106

Ktos mnie nazwał nobem itp , a dziś zrobilem bm'a i wszystkie klasy bilem ^^ rosek na magie nie będzie to robie BM'a i to ze mental ma najwiekszy dmg to chuja prawda:D (ze skilli moze i ma ale dmg bity w bma smiechowy 7-12k max , ps brałem pvp u jinno z typami mentalki perfect eq weszly mu duchowe walniecie topek krytyki i nie polozyl mnie zostalo mi cale 12k :D duchowe 25k walniecie 22 topek 16 uderzenie 6k :D

Wiec koniec pierdolenia ze mental taki pro , 3w m1 na potki zabic nie moglo^^

PS. robie bm'a jak dodacie roski to sie wkurwie..

Normanie przy perfect eq dmg ze skilli od mentala to duchowe 7-9k walniecie z 6-5 topek 4-5 uderzenie miecze 3 przelicz że okolo 2skille wejda na krytyku i odejmij to od 85k hp ^^

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

pisal GM ze za 30-40min bedzie on czytac do kur** nedzy

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...