Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [Dedyk]

Astoria

Zielona Rosa  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wprowadza? Zielon? Rose ?

• tak - 10% na magie
      80
    • tak - 15% na magie
      298
    • nie wprowadza?.
      200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Technik to totalne zero nigdy sie nie wyrabia.

Nie będzie resetu tylko zmieniają maszynkę (na ponoć lepszą)

Bedzie reset do wczoraj do godziny okolo 18

40117680099074104760.gif                                                 

• Odpowiedzi 839
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przepraszamy nie wyrobiliśmy się z przerzucaniem plików . Mam nadzieję że technik rano wszystko zrobi.

znowu ten kutas szedł spać zanim zrobił serwer pozdro drugi raz do wyjeb....technika

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Napisalem do [GM]ReVeng ze technik sie nie nadaje i powinni go wydupczyc ale oczywiscie dostalem blok pisania 1h

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

@Bo teraz jest serwer zrobiony dla 4fun bo przenosza na inna maszyne wszystko wroci do normy jak tylko nowa maszyna wstanie bedzie all z godziny 17

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

@Bo teraz jest serwer zrobiony dla 4fun bo przenosza na inna maszyne wszystko wroci do normy jak tylko nowa maszyna wstanie bedzie all z godziny 17

Hmm rozumiem , ale same restarty trwają u nich po kilka godzin dlatego myslę ze zanim postawią wszystko na nowej maszynie to potrwa , czy bedzie warto grac to się trzeba dobrze zastanowic bo tu nie ma tak ze zaplanujesz sobie nocke z ziomkami i grasz bo ciagle jakies restarty itp , mysle ze pogram jeszcze jakis czas na nowej maszynie jednakże jak znow beda takie problemy to sobie odpuszczę dalsza grę..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Jaja sobie robicie ? ostatnio mial byc reset (10min) a trwal 5h

mialo byc przeniesienie na maszyne nowa i mialo to trwac 2/3h max a trwa prawie 14h . bo technik co nic nie robi praktycznie musial isc spac bo niby taki zmeczony jak to zawsze. Jedynego GA ktorego moge polecic to tylko [GA]Pavcio normalny na luzie chlop da sie pogadac.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Jaja sobie robicie ? ostatnio mial byc reset (10min) a trwal 5h

mialo byc przeniesienie na maszyne nowa i mialo to trwac 2/3h max a trwa prawie 14h . bo technik co nic nie robi praktycznie musial isc spac bo niby taki zmeczony jak to zawsze. Jedynego GA ktorego moge polecic to tylko [GA]Pavcio normalny na luzie chlop da sie pogadac.

Boziu

Poczekaj parę godzin , aż się zrobi.

Wolisz poczekać i mieć naprawione

Czy mieć od razu i co chwilę resety ?

Opublikowano

Chlopie miec naprawione ? jak by cos robili i dali jakies info to git ale tecnnik spi wiec nic nie robia =,= technik wejdzie i wlaczy nic nie naprawiaja bo technik spi 24/7

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Ja prdl ile mozna przenosic na nowa maszyne tydzien ? srsly ? technik do wyjebania z teamu i nic wiecej gowno robi tylko spi i zre

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Ja prdl ile mozna przenosic na nowa maszyne tydzien ? srsly ? technik do wyjebania z teamu i nic wiecej gowno robi tylko spi i zre

jaki cwany jesteś kurwa postaw dedyka i zrób jakiś serwer na nim zobaczymy ile byś zrobił , technik cały czas siedzi i coś robi , co chwile mu na pw na ts spamicie że coś wam nie działa kurwa . On sie stara dla was to naprawić ... . Przenoszą maszyne żeby wam sie lepiej grało i tak marudzicie omg

75775358773159538492.png

Opublikowano

stara? spi i spi chuja naprawia biora sie za cos czego nie potrafia ja tego nie potrafie ale chociaz nie robie tego co nie potrafie

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

To kpina moim zdaniem, zamiast napisac pare h wczesniej ze jest przenoszenie czy cos, to wchodzi GA/GM napisze wylaczamy serwer i piona...Zamiast robic to w nocy to niee..bo po co?Przeciez im na czasie nie zalezy, nazbierali co mieli nazbierac i wyjebka.

Dedyka przenosza 14h, a pisali 2/3h hmm?O czym to swiadczy?Kpina, kpina i jeszcze raz kpina.Czesc

Opublikowano

jaki cwany jesteś kurwa postaw dedyka i zrób jakiś serwer na nim zobaczymy ile byś zrobił , technik cały czas siedzi i coś robi , co chwile mu na pw na ts spamicie że coś wam nie działa kurwa . On sie stara dla was to naprawić ... . Przenoszą maszyne żeby wam sie lepiej grało i tak marudzicie omg

To się robi Tak, żeby wszystko działało i spamu na ts nie było ;) Poza tym Ludzie mają racje, że trwa to troszke za długo. Być może nie posiada takich umiejętności jak inni technicy. Zobacz , niektóre serwery stoją już kilka lat z tym samym team'em i rzadko coś wymyka się na nich spod kontroli. W dzisiejszych czasach nie ma żadnego problemu postawić serwer, wszędzie masz gotowe pliki , nie jest to zbytnio skomplikowane.

Ciężko znaleźć serwer z dobrą administracją, która wykona wszystko to co obiecała.

Co do serwera: Jest nawet spoko, czekamy aż technik się upora podobają mi się bronie 2 ręczne, i małe pytanko: Czy poza is można zdobyć wierzchowce z dobrymi bonusami?

Opublikowano

Dla mnie to kit i juz , zaraz się jeszcze okaże że nie da się przywrocic eq ze wczorajszego dnia i znow dadzą ankiete res czy nie :D

Ps res u nich trwaja 5h a mial trwać 10min wiec jak Ci napisze 2/3h to wyjdzie kilkanascie dni :D

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

@Up dokladnie wyjdzie 90h prawie 4dni

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

@Up dokladnie wyjdzie 90h prawie 4dni

Mniejsza o większe , niech dodadzą moze 250lv odrazu bo 200lv juz kilka osob wbiło i pozniej nie ma co robic , moim zdaniem exp czy to z vip czy bez idzie za szybko troszkę i nudno się robi bo eq jak dla mnie troszke za malo , nie wiem jak Wy to widzicie ale ja bym wprowadził na ich miejscu 250lv i od 200lv mniejszy exp bo za szybko to idzie ^^

O ile serwer w ogóle ruszy , bo widzę można się bawić 4funowo :D

Oby hajsu nie zliczali bo jak bedzie się zgadzał to mogą juz nie wystartować ;-)

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Cierpliwości . Wykorzystajcie wakacje , Ostatni dzien takich upałow , brać ludzi i dawac nad wode ;) A Nie expic ;] .

Chłopie ale lvl się sam nie wbije :)

Opublikowano

Cierpliwości . Wykorzystajcie wakacje , Ostatni dzien takich upałow , brać ludzi i dawac nad wode ;) A Nie expic ;] .

Dobrze mówisz, lecz u niektórych wakacje to znaczy 24/7 metin ;)

Ja właśnie szykuje się nad jezioro z kumplami jedziemy.

20130708137332081187167.png

Opublikowano

To takie małe info żeby Was uspokoić.

Całe pliki oraz kopia bazy sprzed wyłączenia serwa czyli +/- 17, są przenoszone na NOWĄ I O WIELE WYDAJNIEJSZĄ maszynę.

Aktualnie został włączony serwer z NPC który daje kase, lvl i jest u niego EQ.

Spokojnie możecie sobie sprawdzić jaka postać jest dobra i jaką potraficie robić pvp.

Możecie testować wojny itd. A dla tych którzy nie chcą się bić mogą sobie pobiegać i sprawdzać bossy na mapkach.

Dostaliście również 10k SM tylko na czas tej zabawy.

Jak wszystko zostanie przeniesione na nową maszynę serwer wróci do normy a do patchera zostanie dodany patch dzięki któremu będziecie mogli się zalogować.

Przepraszamy że trwa to aż tak długo.

PS. To nie jest żaden włam jak już mogliśmy to usłyszeć od graczy, serwer jest w tym momencie włączony w tak jakby fazie beta, sprawdzacie balans postaci itd. Bugi zostały wyeliminowane.

JI5Zwld.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...