Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [Dedyk]

Astoria

Zielona Rosa  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wprowadza? Zielon? Rose ?

• tak - 10% na magie
      80
    • tak - 15% na magie
      298
    • nie wprowadza?.
      200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz serwer całkiem off . Wiecie , że to nie Beta tylko , żeby umilić nam czas ... Okey to czekamy do normalnego Serwera ''ON''.

• Odpowiedzi 839
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak można serwer przenosić 24h (ale pewnie będzie więcej) na nową maszynę, to tylko świadczy jakich macie techników i liczcie się,że z 200 osób stracicie.

Ale póki co hajs z is się zgadza.

Opublikowano

Licznik z pewnoscia byl troszke podkrecony, bo na te 900 osob nie wygladalo. Ale mysle, ze i tak sie trzyma tych 600-700. Wiec zle nie jest.

@Aw

Dodaliscie roski na magie? Bo z ankiety wynika, ze trzeba.

Opublikowano

Więc tak, bez owijania w bawełnę.
Na starcie serwera licznik pokazywał graczy online 800, strona ma ładne bugi i można wyłączać ją i włączać kiedy mi się podoba.
Kont na serwerze był w tym czasie 600 pewnie się zapytanie skąd to wiem? Wiem to stąd iż strona ma piękne luki które pozwalają na patrzenie
ilości kont i postaci oraz gildi. Bez zbędnego gadania zapewne licznik jest podkręcony o 200-400 osób. Więc nie podniecajcie się że gra 600 osób jak na serwerze
jest max 300 osób. Więc oszczędzcie sobie tego typu komentarze że na serwerze jest 600 1000 osób bo tyle licznik pokazuje. Ja mogę zrobić licznik podręcony o 800 graczy
czyli jak będzie na serwerze 200 osób to licznik będzie pokazywał 1000 osób to uwierzycie ? Szkoda słów.
Powiem tyle licznik jest podkręcony o ładną ilość.
Zapraszam na Aline2, lepsza wydajniejsza prezentacja + jedna nowość którą ten noobski serwer nigdy nie bedzie miał ;-) Doświadczona administracja, brak lagów, brak wywalania 100% On od dnia 05.08.2013 od godziny 19:20
Włączanie / Wyłączanie aury, stracha, sinlego etc. Zapraszam już teraz!

http://www.mgpf.xaa.pl/index.php?/topic/1434-prezentacja-najnowsza/

Pozdrawiam Sheila, mam bana więc sam tego nie napiszę. Kolega napisał to za mnie.

3bcnx11rj7ti_t.jpg

Opublikowano

Na starcie serwera licznik pokazywał graczy online 800, strona ma ładne bugi i można wyłączać ją i włączać kiedy mi się podoba.

Kont na serwerze był w tym czasie 600 pewnie się zapytanie skąd to wiem? Wiem to stąd iż strona ma piękne luki które pozwalają na patrzenie

ilości kont i postaci oraz gildi. Bez zbędnego gadania zapewne licznik jest podkręcony o 200-400 osób. Więc nie podniecajcie się że gra 600 osób jak na serwerze

jest max 300 osób. Więc oszczędzcie sobie tego typu komentarze że na serwerze jest 600 1000 osób bo tyle licznik pokazuje. Ja mogę zrobić licznik podręcony o 800 graczy

czyli jak będzie na serwerze 200 osób to licznik będzie pokazywał 1000 osób to uwierzycie ? Szkoda słów.

Zapraszam na Aline2, lepsza wydajniejsza prezentacja + jedna nowość którą ten noobski serwer nigdy nie bedzie miał ;-) Doświadczona administracja, brak lagów, brak wywalania 100% On od dnia 05.08.2013 od godziny 19:20

Pozdrawiam Sheila, mam bana więc sam tego nie napiszę. Kolega napisał to za mnie.

Reklama, leci raport. Co do Alin** to jest strasznie nudny, 1 sposob zarobku zbijanie ripkow (ok. 2000 potrzeba).

@Aw

Tylko mi forum nie dziala? Korzystam z explorer'a.

jaka łatka, jakie 500 mb? pogieło Cie? Kto Ci tak pow?

Mowil Astoria, ze taka bedzie.

Opublikowano

Wypierdalaj stad z tą reklamą dzieciaku miałeś szansę zabłysnąć , a tak w ogóle to nawet bazy nie umiałeś zabezpieczyć tylko kilka 3osób miało do tego dostęp , hakjer za dychę , bugi z broniami , na serwerze pozniej grało 90% archerów bo inna postacią w pvp się nic nie dało...

Ps. nawet jakby padł ten serwer to na Twoje ALi...pl bym nie wszedł bo szkoda czasu na to gowno , olewałeś graczy teraz gracze Ciebie i inaczej nie będzie co do Astroii jak nadal będą tak zbywać graczy to to samo będzie , a restart będzie krótki 10min nagle z 10min robi się 5h, teraz to samo z przenoszeniem na inna maszynę do kilku godzin a trwa to już kilkanascie.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

W pierścieniu, który dostajemy na początek, aby gdzieś się dostać, nie działa teleport na Ognistą Ziemię.

Ponieważ jest naprawiana.

wiadomo juz kiedy bedzie on ? i czy to tylko plotki na temat tej 500 mb latki czy jest to pewna informacja ?

Po 17 a o łatce gdzieś pisał i o Autopatcherze.

jp8p35.png
Opublikowano

Mało wiesz chłopie ^^ siedziałem na kanale z administracją i widziałem, że licznik nie jest podkręcany .. dziwne że na początku było 300 osób - czyli z twoich wyliczeń grało -300 osób hahha beka z Ciebie dopiero po kilku minutach ludzie wbili i było 600 osób ( czyli teraz 0 osób grało tak?) potem jak widzieli, że serw się jakoś ustabilizował wbiło ponad 700 typa

Mało wiesz to się nie wypowiadaj i nie reklamuj tego syfnego serwa gdzie nie było zablokowanych podstawowych komend do wyrzucania kanałów

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

Co dzieciaki zrobią aby się zareklamować . Jedyną dziurą o jakiej jest mowa to ona znajduje się w Twojej głowie ponieważ reklamujesz ten syf nie umywający się nawet w 1% do Astorii . Beka . o 17:00 Zapraszam DO GRY JUZ NORMALNIE ! :) BACKUP Z NIA WCZORAJSZEGO OD GODZ 18:32 ! ZAPARSZAM ! NIE TRZEBA ŻADNEJ ŁATKI :)

zukh.png

Opublikowano

Co dzieciaki zrobią aby się zareklamować . Jedyną dziurą o jakiej jest mowa to ona znajduje się w Twojej głowie ponieważ reklamujesz ten syf nie umywający się nawet w 1% do Astorii . Beka . o 17:00 Zapraszam DO GRY JUZ NORMALNIE ! :) BACKUP Z NIA WCZORAJSZEGO OD GODZ 18:32 ! ZAPARSZAM ! NIE TRZEBA ŻADNEJ ŁATKI :)

Roski na magie dodaliscie? Zeby potem nie bylo zaskoczenia, marudzenia , tak jak ostatnio. Wynik ankiety jednoglosny, a Wy i tak podejmujecie swoja decyzje.

Opublikowano

Serwer polecam super się gra miła atmosfera administracja odpisuje naprawde super serwer polecam każdemu.

1376329988-U387138.png

W razie kontaktu pisz gg:47980253

Opublikowano

Roski na magie dodaliscie? Zeby potem nie bylo zaskoczenia, marudzenia , tak jak ostatnio. Wynik ankiety jednoglosny, a Wy i tak podejmujecie swoja decyzje.

jeżeli wczoraj grałeś na tej BECIE to każdy widział że na większym lvlu mental wygrywa z BM i nie ma żadnej dyskusji w tym temacie . Lekko polepszony healer jedynie został a reszta klas jest +/- równa .

ZAPRASZAM NA NASZEGO TS3 : 178.217.190.106

zukh.png

Opublikowano

jeżeli wczoraj grałeś na tej BECIE to każdy widział że na większym lvlu mental wygrywa z BM i nie ma żadnej dyskusji w tym temacie . Lekko polepszony healer jedynie został a reszta klas jest +/- równa .

ZAPRASZAM NA NASZEGO TS3 : 178.217.190.106

No tak, jednak nie dodacie... Po co robicie te ankiety, jak i tak ani razu sie nie posluchaliscie glosu graczy? Bezsensu... Jeszcze helera polepszyliscie? No jasne, przeciez jeszcze przed offka byl topowa klasa do pvp, na hity bral jak chcial. Sam nie wiem co juz o tym myslec, teraz takie postacie jak dagger, body, czy wp sa poszkodowane.

P.S Te pvp na 200 lvl'u sa bezsensu. Wygrywa ten , ktoremu wejdzie krytyk. To tyle. : )

Pozdrawiam!.

Opublikowano

No tak, jednak nie dodacie... Po co robicie te ankiety, jak i tak ani razu sie nie posluchaliscie glosu graczy? Bezsensu... Jeszcze helera polepszyliscie? No jasne, przeciez jeszcze przed offka byl topowa klasa do pvp, na hity bral jak chcial. Sam nie wiem co juz o tym myslec, teraz takie postacie jak dagger, body, czy wp sa poszkodowane.

P.S Te pvp na 200 lvl'u sa bezsensu. Wygrywa ten , ktoremu wejdzie krytyk. To tyle. : )

Pozdrawiam!.

No jak nie miałeś absów to czemu niby ma mieć słabe dmg ? normalne . Dagger poszkodowany albo WP ? Widać że wczoraj nie grałeś .

zukh.png

Opublikowano

co do wp z hita z full eq perf na 189lv walilem po max 11k z hita a z skila po 15-20k bez kryta wiec ciezko bedzie zabic kogos kto ma z 90k hp i ci ucieka od hitow -.-

Opublikowano

No jak nie miałeś absów to czemu niby ma mieć słabe dmg ? normalne . Dagger poszkodowany albo WP ? Widać że wczoraj nie grałeś .

No WP to placek, tyle Ci powiem. Dagger tylko hity i polozy jeszcze, ale wp to nawet hitami nic nie zdziala. Jak tam chcecie, w koncu to Wasza decyzja. ;)

@Aw

Dacie raty , po starcie?

Opublikowano

No WP to placek, tyle Ci powiem. Dagger tylko hity i polozy jeszcze, ale wp to nawet hitami nic nie zdziala. Jak tam chcecie, w koncu to Wasza decyzja. ;)

@Aw

Dacie raty , po starcie?

ja wp rozwalałem ludzi troche ciężko ale da redę ale to że nie umieice to nie moja wina

75775358773159538492.png

Opublikowano

kiedy stary latki itp ?

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...