Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ściąganie

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak się komuś nie chce robić ściągi to najlepiej pakiet internetu na telefonie i na sprawdzianie nawet przyzwoicie się piszę ;)

• Odpowiedzi 616
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A cop takie małe macie komórki,że nauczyciel ich nie zauważy? hi hi hi. Dlasczego nie chcecie się prszekonać do ściągi harmonijkowej.A zreszta są takie długopisy gdzie wkłada się ściągę. Tu piszesz klasówkę, a swoją drogą obracasz palcami sciągę.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A cop takie małe macie komórki,że nauczyciel ich nie zauważy? hi hi hi. Dlasczego nie chcecie się prszekonać do ściągi harmonijkowej.A zreszta są takie długopisy gdzie wkłada się ściągę. Tu piszesz klasówkę, a swoją drogą obracasz palcami sciągę.

Nie rozumiem, nie musisz mieć małego telefonu, tylko trochę w głowie gdzie go położyć i trochę zręczności, chyba nie jesteś taki zamulony że nie zobaczysz że nauczyciel podchodzi... Po za tym u mnie na sprawdzianach oni siedzą więc lajt, telefon leży na ławce i sobie pisze ;]

Opublikowano

Mój najlepszy sposób , którego do tej pory żaden nauczyciel nie obacził :

A więc piszesz na ściądze na kartce co się nie nauczyłeś , a potem kiedy już siedzisz po między nogi kładziesz tą kartke :) ( Bez skojarzeń ) Nauczyciel może coś podejżewać że masz coś na kolanach , ale to jest też nie zła zmyłka ;)

Dłuższej grafiki się nie dało?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kurwa wszystkie te wasze sposoby są chujowe. Ostatnio na historii ściągałem z telefonu to wyskoczyła zza rogu bo ja pod ścianą siedziałem i mnie nakryła, jedna to nawet jak nie ściągałem w gim to kazała mi podwinąć rękawy. Stoi i gapi się na całą klasę także jak ktoś patrzy ukosem, zezuje itp. zamiast patrzeć się w kartkę to jest uwaga.

W gim na chemii to stała tyłem i kazała mi schować ściągę (OMG WTF?!@). Na długopisie dużo nie zmieszczę. Pomysł z kartką i napisaniem w rogu wcześniej ściągi jest dobry bo w technikum zazwyczaj na własnych kartkach piszemy, tylko jak nauczyciel podejdzie to może zobaczyć to raz dwa jak się oddaje kartkę z wyrwanym rogiem to podejrzane chyba lepiej zamazać.

Jedyny sensowny sposób to ten z kutasem i chuj. Nikt mi do gaci nie zajrzy.

obraz24.png

Opublikowano

niektórzy to powinni wrócić do szkoły albo bardziej się przykładać bo walą takie błędy że oczy bolą, najlepiej nie ściągać i się uczyć bo później z pokolenia na pokolenie coraz większe głąby chodzą po ulicy ;)

sam święty nie byłem zdarzyło się kilka razy, najczęściej to się robiło kilka gotowców jak się znało tematy, jak nauczyciel nie chodził po klasie to się kładło zeszyty na plecy osób siedzących przed tobą :D jednak najbardziej niezawodne były zwykłe ściągi na małych karteczkach które mogłeś trzymać w kieszeni albo w dłoni

819531478353821175209.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Metoda z telefonem jest bardzo skuteczna :P

Ale trzeba używać z umiarem..

Rozumiem ściągać z historii, ale znam kolesia, który nawet nie wie, kiedy była I / II wojna światowa.

Więc można pozazdrościć jego dzieciom :)

1310060417-U250359.jpg

1312486845-U250359.png

Opublikowano

My z kolegami mamy systemik ściągania na majcy, jak mamy sprawdzian, tylko musimy siedzieć bliżej siebie i muszą być długopisy te takie które można włączać i wyłączać :

* - kliknięcie tego do wyłączania/włączania długopisa

. - stuknięcie o ławkę.

^ - stuknięcie długopisem o ramę krzesła [tą metalową, wydaje inny dźwięk].

I przypuśćmy jest działanie (podam przykłądowo :)

1980 + 20 = 2000

*.*********.********.^.^*^.**.^ **^*^ **.^.^

Nieco trudne, ale w klasie mamy już to wyuczone.

A jak np. mówisz do kogoś aby podał zadanie to

* - kliknięcie tego do wyłączania/włączania długopisa

. - stuknięcie o ławkę.

^ - stuknięcie długopisem o ramę krzesła [tą metalową, wydaje inny dźwięk].

Przypuśćmy zadanie 3 :

...^^^**.

;) Nie wiem czy takie trudne, dziwne są te znaki, ale my już umiemy, więc takich znaków ine potrzebujemy ani potrzebowaliśmy, tylko na forum pisze tak abyście mogli się nauczyć ;)

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Wg mnie najlepiej testujący się trick na sciaganie to na lekcji Niemca wlozyc do piornika pod kredki , olowki itd :] tak aby bylo bardzo slabo widoczne czyli musi byc duzo kredek np

Albo udajemy ze musimy wziasc koniecznie tabletke ktora jest w plecaku lub ze musimy do wc ;)

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam swój nie zawodny sposób i od 3 lat na każdym dosłownie każdym sprawdzianie/kartkówce go korzystam i nigdy nie zostałem przyłapany .

Potrzeba :

3 zł i 5 min roboty.

Kupujesz " Długopis NIE ściągę " SS :

12911498735024569151.gif23735653889240927012.jpg

Drukujesz dość dużo informacji, ew robisz kolejne ściągi na kolejnych długopisach i h*j , tyle razy się mnie nauczyciele pytają czemu mam to wycięte ( kolegów też ) to odpowiadamy że to nowa moda chińska.

Ściągam nawet przy nauczycielu który jak zobaczysz że się schylasz albo sięgasz do kieszeni to od razu jedynka ;]

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Ja robie troszke inaczej lecz niszcze w ten sposób książki.

Jeśli nauczyciel nie każe chować ksiażek(u nas tak jest) ja poprostu pisze po książce wypisanym długopisem(Tak nie myle się) i powstaja takie szlaczki/zagłebienia na ksiażce

ale zeby zobaczyć tekst trzeba najlepiej usiąść koło okna albo zeby bylo włączone swiatło a jak nauczyciel sie spyta dlaczego tak sie patrzysz na ksiażke to mówisz mu że "Ta książka jest taka pomocna" wtedy nauczyciel i klasa zaczynaja sie smiac i zawsze nauczyciel pierdzielnie jakąś gadke i nie podejdzie ci sprawdzić ci ksiązki ;p

Skuteczność: Przez Trzy lata nie zostałem złapany na gorącym uczynku

Opublikowano

Potrzebne:

- Taśma klejąca

- Drukarka

- 2x długopis.

Zapewne macie sprawdziany, do odpowiedniego działu itp...

Wchodzicie w worlda/notatnik i piszecie np.

Zad1. A

Zad2. C

Zad.3 B

Inne zadania to tylko

Zad1. (Odpowiedź)

Drukujemy tak zadania do 2 grup, pamietajac, aby byla malutka czcionka.

Wydrukowaną sciage naklejamy na długopis :)

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Istnieje coś takiego jak długopisy na notatki.

Długopisy posiadają plastikowe, obrotowe tulejki umożliwiające ukrycie notatki we wnętrzu!

W długopisie można umieścić notatkę o wymiarach 6x3cm, na której mieści się, aż pół strony tekstu o rozmiarze czcionki 12px (format A4), pomniejszonej do rozmiaru 3px.

Poniżej znajduję się przykładowy film, pokazujący zasadę funkcjonowania...

http://www.youtube.c...h?v=aDkkLPvSYcA

Długopisy można dostać na allegro użytkownik: -Pixcom-

adres @: [email protected]

menulog.JPG

Opublikowano

Ja polecam komórkę z dotykowym wyświetlaczem w piórniku lub w okolicach penisa pod bluzą.

Kiedyś na geografii mi wypadła komórka i już myślałem, że po mnie,a pani stała obok ale naszczęście złapałem ją między nogi i trzymałem dopuki nie odeszła dalej :D.

obraz24.png

Opublikowano

Kiedyś udawałem na sprawdzianie z matmy że mam złamaną rękę i włożyłem ściągę do tego rękawa który trzyma rękę :P Udało się dostałem 5 :D

D666a

84496032827399209561.jpg

Specjalista
Opublikowano

@up: ta a na następnej lekcji wyzdrowiałeś? xD

ja zawsze tradycyjnie oklejam taśmą, drukuję i biorę w lewą rękę

to jest najlepszy sposób dla mnie, w każdej chwili można schować, nie to co długopis

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

kłaść ściągę nie za dużą Pod kartke... (nie radzę podnosić kartki ze ściągą w środku żeby nauczyciel zobaczył pod światło co tam jest i jej nie wyjął ale żebys mógł pisać dalej bo jeszcze nic nie napisałeś)

Opublikowano

Ja siadam po prawej stronie klasy przy ścianie, i od strony ściany koło uda mam ściągę.

Gdy idzie nauczyciel to zakrywam udem. Jak spisze to zwijam w kulkę i do kieszeni.

fs_pc.png

Opublikowano

Ja korzystam z " długopis ściąga " ponieważ nigdy mnie nie zawodzi i nikt mnie nie przyłapał.

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

lul? Ja po prostu kładę ściąge pod sprawdzianem i udaje, że przewracam kartke na drugą strone, ani razu nie zauważyła.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Ja znam zaje*** sposob: Potrzebujesz dlugopisu z pol-przezroczysta obudowa (najlepiej czarna, przyciemniana). Do srodka wkladasz sciage. Z daleka nie widac ze cos jest w srodku a z bliska mozna czytac. Dodatkowo mozna sciage napisac na czarnej kartce to napewno nikt nie zaowazy :)

(sry za brak polskich liter - angielski windows)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...