Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ściąganie

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 616
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobić małą ściągę i przykleić na długopis :D albo zrobić ściągę i usiąść na niej :D kiedy nauczyciel nie patrzy rozszerzyć nogi i przepisywać ;D jest jeszcze kieszeń :D rękaw , piórnik ,możesz chować ściągę też pod kartkę na której piszesz. :D

Możecie dać PLUS :D

Opublikowano

1. Ściągę przyklejasz pod biurko

2. Długopis ze ściągą

3. Gumka ze ściągami

4. Telefon z ściągami

5. Musimy mieć "magiczny długopis" ten co ma niewidzialny tusz. Piszemy na kartce odp i jak nie patrzy to podświetlamy i widzimy odp. :D

Opublikowano

Heh. Ja chowam do piórnika i jak nauczyciel nie patrzy, to wyciągam i przepisuje. Kocham anglika :D:D Wchodze w google, wpiuje tlumacz, wchodze w stronke i tlumacze se xD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Moje sposoby :

Wykupić internet w telefonie, a potem tylko na kartkówki, dzisiaj poprawiałem chemie bo dostałem 2,

a dzisiaj spokojnie sobie telefon do piórnika, i na neta sobie wszedłem i dostałem 5, a zazwyczaj to kartka do piórnika zależy też

od nauczycielki bo my mamy z histy wicedyrektorkę ale ona wgl. się nie patrzy to miałem zeszyt w plecaku, i się tylko na dół popatrzałem

i spokojnie przepisałem wszystko, ale zawsze lepiej mieć również na kartce w kieszeni, a na lekcji udawać ze chce ci się iść do ubikacji

to w końcu cię nauczycielka puści potem czytasz, no albo na ręce sobie napisać co jest chyba najlepszym rozwiązaniem bo ja zawsze

na kartce i ręce pisze.

Sposoby myślę, że wymieniłem jedne z lepszych sposobów.

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Mam taki sposób nie zawsze działa.

Otóż gdy widzimy że tablica jest zamazana z poprzedniej lekcij pomiedzy rzeczami piszemy np daty np koleżanka napisała w temacie 19 w i takzy wiedział:)

Opublikowano

przyklejaksz sobie gumke receptorke do wewnetrznej czesci rekawu i do tej gumki przyklejasz kartke ze sciagami. Jak nauczyciel zobaczy cos podejzanego i podejdzie do ciebie to ty puszczasz kartke ktora chowa sie sama do rekawu.

beznazwygr.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja zawsze w długopisie mam :)

Przezroczysty skręcam w rulonik i wkładam do środka

Nigdy mnie nie złapali

ściągi piszę czcionką 3,5 czasami mniejszą :)

1375207970-U250359.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1. Potrzebujesz agrafkę, taśmę, gumki recepturki, bluzę no i oczywiście ściągi ^_^

2. Wpinasz gumkę recepturkę na agrafkę.

3. Przyklejasz do gumki ściągę taśmą.

4. Przypinasz agrafkę do szwu na rękawie bluzy, w okolicy łokcia.

5. Enjoy.

Wskazówka: Lepsza jest bluza z ciasnymi rękawami, ale długimi, wtedy gdy puścimy ściągę nie poleci daleko i nie będziemy musieli wkładać ręki w rękaw...

Raczej nauczyciele się nie skapną, jak będzie szedł nauczyciel to puszcasz po prostu, żeby nie szeleszczała można oblekić ściągę taśmą.

W poniedziałek mam poprawę z historii i zrobię sobie taką ściąge. ;)

Opublikowano

Ja mam swój, który działa ładnie na kartkówki. Przygotowujemy kartkę przed kartkówką. Musimy mieć kartkę najlepiej wyrwaną ze środka zeszytu do biologii (whatever), zapisujemy wszystko pod stroną na której będziemy pisać, w dolnym prawym rogu. No i nadszedł sąd ostateczny. Piszemy i musimy naciągnąć miejsce, w którym zapisaliśmy ściągę, wtedy widać mniej więcej, co zapisaliśmy. Zanim oddamy kartkę, wyrywamy ten róg i wtedy oddajemy kartkę nauczycielowi. Wiem, że niepraktyczny, ale ja zrobiłem tak już 3 razy i poskutkowało :)

Opublikowano

Wsadzam ściągę do gaci jak nauczyciel pyta co ty tam masz pomiędzy nogami to odpowiadam że kutasa i tym sposobem mogę ściągać

A jak chce żebym mu/jej pokazał to krzyczę że pedofil chce mnie rozebrać i zgwałcić i już więcej się nie pyta

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sposoby nie zawsze okazuja sie skuteczne, wszystko zalezy od nauczyciela, u mnie przykładowo nauczyciel, który sieje postrach na lekcjach, na sprawdzianie czyta gazety, a na pierwszy rzut oka przymulona nauczycielka nie przepuści nawet ołówka na ławce... nie mniej jednak u mnie sprawdzają się 3 sposoby:

1. Alfabet Morse'a (tak znam :D) i nakurwiam po ławce z kumplem, który ma o wiele lepszą syt. do ściągania.

2. Słuchawka w rękawie - akurat zazwyczaj siedzę po prawicy nauczyciela a więc moja lewa ręka jest zasłonięta przez mordę.

3. http://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-zrobic-sciage-w-rekawie

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Ja podczas kartkówek,czy klasówek robiłam sobie taką harmonijkę z papieru,szerokości 2 cm i zapisywałam co ważniejsze wiadomości i trzymałam to w lewej dłoni,ale tak,żeby nauczyciel się nie zorientował.Zawsze się było okey..Udawałam,że dłoń mam pustą i tak ją kładłam na pulpicie,aby na to wyglądało.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Ja mam swój, który działa ładnie na kartkówki. Przygotowujemy kartkę przed kartkówką. Musimy mieć kartkę najlepiej wyrwaną ze środka zeszytu do biologii (whatever), zapisujemy wszystko pod stroną na której będziemy pisać, w dolnym prawym rogu. No i nadszedł sąd ostateczny. Piszemy i musimy naciągnąć miejsce, w którym zapisaliśmy ściągę, wtedy widać mniej więcej, co zapisaliśmy. Zanim oddamy kartkę, wyrywamy ten róg i wtedy oddajemy kartkę nauczycielowi. Wiem, że niepraktyczny, ale ja zrobiłem tak już 3 razy i poskutkowało

Albo drukujesz w tym rogu ściągę,lub drukujesz na innej kartce i wklejasz.

Niezawodny sposób:

Ściągi w PDF,telefon do kieszeni bluzy,bluza z "siateczką"(wyłożona siatką,sportowe tak mają) Zasłaniamy do 3/4 i od góry patrzymy na naszą komórkę(koniecznie dotyk,najlepiej wyświetlacz 3 cale więcej

Opublikowano

Albo jak na poczatku sprawdzianu wiesz ze nic nie napiszesz to bierzesz osobna kartke spisujesz caly sprawdzian pozniej od kolegi 2 grupe i przychodzisz na poprawe

Albo jesli ktos ma dobra kamerke to filmuje oba sprawdziany jezeli jest sprytny

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A mój sposób telefon w ręce lub na kolanie :)

pajacyk

Okruszek

habitat

i pomóż tym którzy nie mają takiego szczęścia jak ty.

Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki

http:www.uniteddogs.com/stopkillingdogs

Jeśli pomogłem, daj +

Opublikowano

1. U nas w sql są identyfikatory to w niego chowamy karteczkę <3

2. Piszesz kilka kartek, i naklejasz je na długopis

3. Długa bluza + ściąga na ręce

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Wg. mnie sprawdzony sposob to telefon - tekst z informacjami w pdfie czy w czym tam chcecie i telefon do kieszeni (najlepiej jakas duza kieszen w bluzie). Ja mam dotykowy wiec jak nauczyciel nie patrzy - podswietlam, czytam i blokuje telefon (wyswietlacz gasnie). Nauczyciel nic nie widzi a ja mam 100% :D

Opublikowano

Może już ten pomysł był bo nie czytałem wszystkich postów ale można też spróbować zrobić zdjęcie telefonem np. z zeszytu a potem w krok tele i git tylko trzeba uważać aby nauczyciel nie złapał ja tak zrobiłem i 4 była :)

82774953444492862445.jpg

Zapraszam do gildi ProSzlachta --->Shake & Fidqet s19

Mój nick w grze --> stanek1797

Opublikowano

Polak rzeczywiście potrafi,ale fantazji to wam nie brakuje,hi hi hi.Przecież teraz każdy nauczyciel już na tyle zmądrzał,że wie na co którego ucznia stać i jakie mogą uczniowie robić ściągi.Tak łatwo nabrać się chyba już nie da.Najlepsza jednak to chyba ta moja harmonijka w lewej dłoni.Cześć!.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja zawsze na sprawdzian z historii piszę sobie malutką ściągę z dat. (nie wchodzą mi do łba :) ), zakładam bluzę z kieszeniami i wkładam tam ściągę. Potem jak sprawdza obecność (on zagapiony w dziennik, a my już piszemy) lekko wysuwam karteczkę i przepisuję. ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mój sposób :

Kartka jak w zeszytach , tak , duża.

Zapisujemy wszystko co potrzebne

Jak w klasie są grzejniki ,kładziemy na nich,najbliżej nauczyciela

Ja tak robiłem , nawet zakład z kolegą ,ściągałem na kartce a4 nauczyciel się nie połapal. Przyłapał tych co mieli mini ściągi. ;D

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Na każdego nauczyciela działa inna taktyka na ściąganie.

Np:

Na Histori na 1/2 kartki piszę najważniejsze rzeczy na tą kartkę typu - Kilka najważniejszych Dat,Kilka najważniejszych ludzi,Kilka najważniejszych wydarzeń.

Kartkę wkładam do książki na 1 stronę,i otwieram 1 strone i ściągam.

Na Polskim z zeszytu.

Itd.

65989911309456598087.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...