Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ściąganie

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-Robię zdjęcie notatek z zeszytu i na spr korzystam z telefonu

-internet w telefonie

-Klasyczne ściągi

Nigdy nie korzystam z piórnika po prostu lecę yolo, nigdy jeszcze mnie nie złapali 

Sęk w tym żeby siedzieć w przed lub w ostatniej ławce żeby nauczyciel was nie widział.

#JebacSygnatury

• Odpowiedzi 616
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak nie ma dużo, to można zapisać na długim i wąskim kawałku kartki, potem zwinąć w rulonik i wetknąć w przeźroczysty długopis. no albo od razu kupić taki specjalny do ściągania (z bardzo długą karteczką, która sama się zwija do środka)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja zawsze robiłem sobie w wordzie drukując czcionką 5-6 na małych karteczkach a potem przyklejałem na białe długopisy :D

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Niestety chodzę do takiej szkoły,że sciąganie nie ma żadnego sensu ponieważ nauczyciele tak tłumaczą,że sciągają tylko te osoby które naprawdę są,albo tak głupi,ale Ci którzy nie myją uszu :) 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Najlepszą i niezawodną metodą jest nauczenie się. Ale moim zdaniem najlepszą formą ściągania jest po prostu przygotowanie tak zwanego "gotowca", czyli wyjmujesz czystą kartkę, zaczynacie pisać i w między czasie udajesz, że coś piszesz, na koniec podmieniasz kartkę i masz ocenę np 5 gwarantowaną, oczywiście nie należy wszystkiego dokładnie przepisywać z internetu czy na kartkę, iż nauczyciel się skapnie, że coś jest nie tak z twoją pracą.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Pisanie na ławce i na kartce ołówkiem to dobry pomysł. I rozumiem ściągać z religii, bo wiadomo, że trudno się nauczyć biografii jakiegoś świętego. Ale z geografii? fajny i potrzebny przedmiot. Mam nadzieje, że studenci medycyny nie ściągają na sprawdzianach;p

Pisanie na ławce i na kartce ołówkiem to dobry pomysł. I rozumiem ściągać z religii, bo wiadomo, że trudno się nauczyć biografii jakiegoś świętego. Ale z geografii? fajny i potrzebny przedmiot. Mam nadzieje, że studenci medycyny nie ściągają na sprawdzianach;p 

Opublikowano

Tak dobry. Do czasu, aż nie zostaniesz przesadzony. 

Opublikowano

Najlepiej na ręce ja tak robię, a jeżeli jeszcze masz zegarek albo jakieś pierdołki to pod tym i gitesson. 

A tak na przyszłość gdybyś miał pisać rozprawke, sprawozdanie ciul wie co pani wymyśli, wcześniej przygotowujesz se gotową kartkę w domu potem na lekcji tylko wyciągasz :D

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ubierz sukienkę, załóż nogę na nogę, połóż karteczkę ze ściągą na udzie i powinno zadziałać. Nauczyciel raczej pod sukienke ci nie zaglądnie xD

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Na prawdę bezpieczne sposoby to długopisy ściągi, te z wyciąganą kartką (ale są dość niepraktyczne) lub te do których wkleja się ściągę i tylko się obraca. Nie da się z tym wpaść, nawet jak nauczyciel jest bystry to wystarczy mieć ich kilka i je podmieniać. 

• 1 rok później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A próbowaliście ściągę ustawić na tapetę, a w razie czego zarzucić bajere, że tylko godzinę sprawdzaliscie? :D

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 8.05.2019 o 02:59, dawidex335 napisał:

A próbowaliście ściągę ustawić na tapetę, a w razie czego zarzucić bajere, że tylko godzinę sprawdzaliscie? ?

Jeśli masz nauczycieli którzy w to uwierzą to zazdroszczę xd

759081466790725720585.png

Opublikowano

Chyba najlepszym sposobem, który zdobywa popularność jest ten długopis pół przeźroczysty do którego można włożyć ściągę :D.

• 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Szczerze? Telefon w łapę i do roboty... Nauczycielom nie chce się chodzić w tę i spowrotem więc ściąganie jest coraz prostrze 🙂

supreme.gif

• Makin odpiął/ęła ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...