Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ściąganie

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok piszcie jakie macie metody na ściąganie na lekcjach.

Będę miał teraz sprawdzian z geografii i religi,i więc nie chce mi się uczyć.

Albo napiszę ściągi na komie albo nie wiem co, pomóżcie.

//Makin: ortografia naprawdę nie boli ;(

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

• Odpowiedzi 616
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pisanie na ręce, jednak niektórzy nauczyciele sprawdzają ręce uczniów przed sprawdzianem. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Sposób, którego nauczył nas pan od matmy :D (do czegoś się w koncu przydał ;p).

Robisz ściągę. W jakim chcesz kształcie, ale nie może być duża. Potem na lekcji chowasz ściągę w lewej dłoni (chyba, że jesteś leworęczny) i ściągasz ;p

Opublikowano

piszesz olowkiem na lawce, po sprawdzianie zmywasz...

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

Ja wypróbuje komórke, kartke do piórnika albo do rękawa no mam nadzieje że nie wpadne.

Wielkie dzięki ale może macie jakieś takie pomysły na które nikt jeszcze nie wpadł i mnie na 99% nie przyłapią :)

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Był już taki temat...ja chowam do rękawa i później wywalam albo zjadam<mniam celuoza xD>,pisze na marginesie i zamazuje itd

Opublikowano

Lol, do czego to doszło... Pytacie się jak ściągać? Każdy nauczyciel ma inny "system" tropienia i to jak ściągam zależy od nauczyciela z jakim akurat mam lekcję. Najczęściej po prostu drukuję/piszę ściągę, kładę na ławkę, pod ręką tak, abym tylko ja ją widział i żeby wyglądało tak jakbym się patrzył na kartkę swoją i ściągam, proste i sprawdzone. ;)

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Według mnie najlepiej napisac na rece potem przed sprawdzianem podciagnij rekawy i jak pan niepatrzy patrzysz na reke i zapisujesz itd. sprawdzone przeze mnie bo juz duzo duzo razy to robilem i nic :)

@Mroku poco piszesz to co ja napisałem?żal -_-

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Najlepiej napisz na ręku albo na nodze i odsłoń rękawy

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Opublikowano

Pamiętam jak u nas zrobili tak.Zajęli sobie ostatnią ławkę pod oknem(a wtedy nie mieliśmy wymienionych jeszcze),wyskrobali gips czy co tam było koło okien i tam powpychali ściągi.Później położyli blue na parapecie i udawali,że patrzą przez okna a oni patrzeli na ściągi xD.Ja tam preferuje jeśli jesteście ciągle w jednej klasie ołówkiem napisać na ławce i później zmazać,najgorszy nauczycielka się nie skapła przez 3 lata -.-

Opublikowano

U mnie wszystko i Sprawdziany i Kartkówki pisze się na własnej kartce więc:

Bierzesz 2x stronną kartkę .

Otwierasz ją i z prawej strony piszesz ołówkiem wszystko co chcesz wiedzieć.

Na sprawdzianie siadasz sobie gdzieś na końcu i na loozie ściągasz.

Pod koniec sprawdzianu ścierasz powoli gumką.

I już :D

aaa i jak się nauczyciel spyta po co Ci ta gumka to powiedz że się denerwujesz i musisz ją ściskać xD

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano
0o Ja zawsze teefon, opera mini -> google i wiem juz all

Zajumales mi odpowiedz xD

ale jak nie mam nic na kacie albo pakietu to roz**~ sie na krzesle wkladam do kieszeni sciage jak typ/piara nie patrzy to lukam i pisze. ale w 70% zalezy od nauczyciela tak jak napisal Ziomal. ;]

Opublikowano

Zakladasz dluga bluze, mala sciage chowasz do rekawa reki ktora piszesz i sciagasz podczas pisania caly motyw polega na tym ze nauczyciel nei widzi ze patrzysz na reke ktora nie piszesz wiec nie wzbudzasz takich podejrzen a jak podchodzi to palcami chowasz sciage do rekawa (dlatego przydaje sie luzniejszy rekaw) a i oklej sciage tasma to wtedy nie szelesci :D.

Opublikowano

lodrpila zajebisty sposób xD Chyba nawet wypróbuje ;] Ja wkładam książkę do plecaka i jadę ;] Jak nauczyciel się odwraca czy coś to przewracamstronę :)

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

lordpiła stare ;P Mój kumpel zrobił tak tylko z jakimś plastikowym odłamkiem w kształcie zapałki xD A za to jeszcze inny z mojej klasy ma fajną linijke,z jednej strony normalna a z drugiej posiada takie jak by zaczepy gdzie wkładasz ściągę i masz ;P Jak nauczyciel idzie to odwraca linijkę i 0 skapy xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...