Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ściąganie

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 616
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam znajomych, którzy mają dosyć, dosyć wiedzę, a że chodzę do szkoły w której generalnie każdy robi co mu się podoba (MOS) piszę smsy lub dzwonię do ludzi, którzy będą znali odpowiedź, czy też idę do wychowawcy, który w trakcie lekcji sprawdza mi na komputerze i daje odpowiedzi :)

58615817944279342242.png

"Można spędzić w sposób sensowny lata z jednym człowiekiem po to, by mu pomóc w zrozumieniu siebie."

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sciaganie z telefonu . ;)

Albo jeszcze wydrukowac sobie sciage w rozmiarze 4 i wtedy sciaga w rece sie miesci i idzie rypac , jak ta lala;D

Opublikowano

jak mozna nie umiec sciagac?

Uwaga! Konkurs! Uwaga!
Do wygranie lajki. Co musisz zrobić? Proste
Umieść link do mojego profilu w tym temacie:
KLIK

A każdy post z linkem wynagrodzę lajkiem!

IU4Be.png

Opublikowano

Kartka+taśma przypinam karteczkę do rękawa w bluzie i potem patrze w rękaw luzując go

Opublikowano

1. Piszesz ściągę małą czcionką (na komputerze).
2. Drukujesz ją.
3. Przyklejasz na karteczkę taśmę, po czym wkładasz to pod gorącą wodę.
4. Powoli zrywasz papier z taśmy. Na taśmie jest nasza ściąga.
5. Z racji, że jest to przezroczyste, możemy nakleić np: na długopis lub etykietę napoju :)
http://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-zrobic-sciagi-na-tasmie <-- Link do filmiku.

expeliarmus_zps84c9ccee.png

Zbieram Like :)

Opublikowano

Najlepiej ściągać z zeszytu, lub ze zdjęć na telefonie. ^^

Jeśli ma się już ściągę to wystarczy ją włożyć pod swoją kartkę, lewą rękę położyć nad lewym górnym rogiem kartki, jak najswobodniej i wysuwać ściągę spod kartki, widać jedynie jak nauczyciel za Tobą stoi, chyba że jest ślepy ^^

Opublikowano

Ja ostatnio jak miałem sprawdzian z Fizyki to mój kolega chamsko wyciągnął książke otworzył ją i czytał facetka do niego podchodzi i sie drze a ten w nią ma wyjebane i dalesz pisze potem jaki mortal combat był bo ona chciała mu zabrać kartke a on na to że to jego własność i do niej "Co Kurwa? No co ? Masz jakiś problem?" jaka beka była ja jebie xD

Opublikowano

Kupuję na allegro specjalny długopis do ściągania, drukuję nakładam na niego i przewijam go, nie ma szans, że się skapnie bo to wygląda tak jakbym rozkręcał długopis, a kartka się przewija. Długopis ma w tym miejscu małą linijkę przezroczystą i wszystko widać.

Minus.png
Opublikowano

Ja kiedys na lekcji na ktorej mozna bylo pic wycaiglem picie a na piciu (dokladniej to na tym odczytniku) mialem sciage napilem sie troche i postawilem na lawce i sobie spisywalem ^^

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

http://allegro.pl/hit-dlugopis-nie-sciaga-najtaniej-na-allegro-hit-i3067576442.html

Najlepszy i niewykrywalny sposób na ściąganie. Piszesz na komputerze ściągę czcionką np. Calibri 3. Potem wklejasz i jedziesz :P pół kartki a4 na luzie wejdzie. Ściągam tak już 2 lata i ani jednej wdepy. Polecam:P Długopis swoją drogą też nie drogi. Skończy się wkład to zmieniasz z innego długopisu i tyle.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Dokładnie, jest wiele sposobów. Jednym z lepszych jest właśnie długopis z otworem na karteczkę, jak się takowego nie ma to można kupić najtańszy długopis przeźroczysty i do niego włożyć wydrukowaną książkę. kartkę.. ahahah kurwa co ja napisałem xD
Można by tak kombinować np. na bucie nakleić kartkę, na rękawie (od strony ręki, tylko go odchylić), w zegarku taką karteczkę ukryć.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Mój kumpel nagrał sobie odpowiedzi na wszelaki temat za pomocą dyktafonu na telefon.

Długa bluza, słuchawki i zmienianie nagrań poprzez kciuk pod stołem.

Dostał 5+(u nas w liceum to jest największa ocena) i nauczyciel mu jeszcze pogratulował.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Zależy od lekcji jak sciągam.

Najłtawiej na niemieckim. Jak jest kartkówka to kładę sciągę na kartkówke, zakrywam łapą i sciągam sobie.

Albo daje noge na noge i kładę na udo.

skpUo.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ok piszcie jakie macie metody na ściąganie na lekcjach.

Będę miał teraz sprawdzian z geografii i religi,i więc nie chce mi się uczyć.

Albo napiszę ściągi na komie albo nie wiem co, pomóżcie.

//Makin: ortografia naprawdę nie boli ;(

Cool_story_bro.jpg

NAUCZ SIĘ KURWA PISAĆ

| Random |

Opublikowano

Drukujesz na taśmie i przyklejasz na klej albo długopis :) Albo coś w tym stylu. (Możesz też wydrukuwać na kartce i szybko taśmie przykleić) musi być tekst na taśmie jak przykleisz to niezauważalne :)

Pomogłem? Postaw: "✔ Lubie To"

Opublikowano

debile KURWA TO JEST Z 2008 a ten sie czepia ortografi debil jak ich mało dać bana temu co odkop zrobił -_-

I chuj.

@top

Na łapie se napisać ;d.

Opublikowano

• Długopis

Ręka

Noga

But

Rękaw

Plecy

Pod język

Pod skarpetkę

Do ucha

We włosy

Zamiast medalika

Za identyfikator

W gacie

Do nosa

Korektor

Trick 4 kartki

Trick sado-maso

Klej

Kredki

Atlas

Pod JoyPad'a

Zatyczka

Krew z nosa

Piórnik daszek

Krawat

Opublikowano

jak macie odpowiedzi ; to zamiast liter , cyferki piszecie , np A-1 , B-2 , C=3 itd ,

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Moje dwa sposoby:

1.Na kartce piszę ściągę,zgniatam i chowam do piórnika.Udaje że biore ołówek lub coś innego i tak potajemnie czytam :)

2.Kartka pod kolana i se patrze na dół i ściągam. Niby że czytam itp. a jak pani idzie to zakrywam

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Zrobić zdjęcia telefonem, a na sprawdzianie wyjąć telefon i ściągać. ;]

Lepsze niż robienie ściąg, bo w podręcznikach zawsze jest wszystko. Nie wiem jak u Was, ale u mnie przechodzi taka metoda. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...